לכל מעריצי סיריוס

לכל מעריצי סיריוס

כל עוד בספר השביעי בתקווה. נפש פוטריסטית, מקווה לסיריוס, צופיה! ובפתאתי הפרגוד, קדימה. עין לסיריוס צופיה! עוד לא אבדה, תקוותנו! התקווה בת 669 עמודים! שסיריוס יחזור כבר, לספרנו כי הוא לא מת, הוא רק מאותגר קיומית! כן, אני יודעת שאני משוגעת ופסיכית.
אבל תודו שבלי סיריוס זה לא אותו דבר!

ענבאך

New member
><

[אני לא מאמינה שבתור הילדה שחושבת שהתקווה זה שיר יפהפה אני מזדעזעת מהזילות]

פלאפאל

New member
../images/Emo4.gif

בלי סיריוס ובלי אנטישמיות זה לא אותו דבר. אפילו לא קרוב. באמת - קצת פרופורציות, וקצת כבוד.

גם אני מעריכה אותה...

אבל זה סתם בצחוק, ב"ארץ נהדרת" היה את המחזמר של "מי שירה" ואף אחד לא אמר שזה מגעיל וצריך לתת כבוד לרבין, כי זה היה פשוט בצחוק.

גדול!

למי איכפת מהתקווה, זה אפילו לא התנך אומשהו
למרות שאני יודעת שסיריוס מת והוא לא מאותגר קיומית זה שיר עננננננננננננננק

^^

לקחתם קשה. היא בסך הכל ניסתה להצחיק קצת, וכמו כולנו-להחזיר קצת חיים לפורום... (כן, ברור שאין לי זכות לדבר-אני נעלמתי לתקופה ארוכה מדי...
) לא צריך להתנפל. אני אהבתי.

Sakai Shana

New member
לא מתנפלים, פשוט זה לא ראוי. X:

אף אחד פה לא תקף או קלל. אז נכון שזה לא דת, אבל זאת ציונות ו... המפ. X: כן. *סותמת*

mjlk

New member
אלוהים/מוקי

אתה האהבה, אתה החיים אתה האדם וגם הזאב אתה הדבר שנכנס לי ללב אתה בילדות, אתה בבגרות אתה החלום שהפך למציאות אתה הריכוז ואני הבלבול כשאני נושם, כשאני נוגע פוקח עיניים מביט ויודע שומע חכמה אמיתית בכל המילים אני מכיר אותך, רמוסי אני אוהב אותך כל כך רוצה לתפוס אותך אין שום חיסרון בך, אתה בי ואני בך, רק אל תיתן לי לברוח אתה הקונדס, אני שם איתך אתה הנטוש, אני באזקבאן באותם געגועים לאיזו תקופה רחוקה (אני רוצה אותך) מאחורי הפרגוד, תבוא לפינה אתה יודע שאני כאן בשבילך אני לא לאומית, אבל מצחיק אותך אתה יודע בוודאות שאני לא מת בכלל אז למה אמרתי להארי המבולבל? אתה התמכרות אתה האמונה אני עוד חי, וזה רק בגללך אני אוהב אותך, רמוסי אני אוהב אותך... מקווה שנהנתם
רמוסיריוס לפנים !

saaror

New member
סיריוס לא ממש שינה את הספר

למעשה,המוות שלו רק חיזק את העלילה. תחי בלטריקס,המחסלת הממוקדת של סיריוס!!!!!!!!!

mjlk

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo46.gif

ב-ג-י-ד-ה!!! סיריוס לא שינה את הספר?! סיריוס בהחלט שינה את הספר!!! הוא גרם לי להתחבר לספר פי אלף!!! הוא דמות מדהימה!!! ובלטריקס (נכון שהיא בלק, שווה, ושייכת לרעים גרר) אבל המעשה הנתעב שהיא עשתה פשוט הוציא אותה מהרשימה ששלי!!! אררר
סיריוס בלק לנצח נצחים!!

saaror

New member
לא הרגשת שזה טוב שהוא מת?

הוא סתם היה אסיר עלוב,שרצה להיות שובב כמו פעם. אדם מבוגר עם נפש צעירה(שזה דווקא טוב) שרוצה לעשות בלאגנים(שזה רע) יותר טוב היה יושב בבית מתעלל בקריצ'ר.

mjlk

New member
רק מה שאתה לא מבין זה

שהוא לא מת. ושלא.תקרא.לו.אסיר.עלוב. נכון שהוא היה ממורמר ברורב המקרים שקראנו עליו, אבל תראו מה עבר עליו - 13 שנים הוא לא נגע ברמוס!!! מסכן
רמוס לא היה שם בשביל לנחם אותו!!
בכל אופן, אני חושבת שסיריוס הוא שווה לאללה!

saaror

New member
הוא נכנס לעולם המתים

ואם הוא יחזור ,זה יהיה לא הגיוני,כי הוא נכנס לדרך ללא מוצא. מילא יחזור בתור רוח רפאים,ילך להפחיד תסהורסנים(זה יהיה מעניין) והוא כן אסיר עלוב,רוצח,פיטר פיטגרו מת על לא עוול בכפו. הוא הסגיר ת'הורים של הארי לוולדמורט. מותו יכול לנחם קצת את הארי.

mjlk

New member
הלו!

לא מספיק שאתה פוגע קשות בסיריוס, אתה גם מתחיל לרדת על ג'יימס? הגיעו מים עד נפש! (הצילו אני טובעת!
) תקשיב לי טוב טוב בחור, אני לא חולה על הארי אבל מסכנים ההורים שלו - ופיטר פטיגרו הוא סתם פחדן עלוב יימחשמו

למעלה