לכל הצעירות פה

לכל הצעירות פה

כבר אמרתי את זה אלף ואחת פעמים תתבגרו, תצמיחו חזה,מבנה פנים בוגר,יותר עצמאות תגיע גם עם זה ביחד. ואז תשאלו "אומרים לי שאני יפה אני יכולה להיות דוגמנית?" (אני פונה אל הבנות הקטנות שרוצות לדגמן "כמו הגדולות" ולא דוגמנות ילדים) בגיל שלכן אתן עדיין לא נשים בוגרות ואין לכן מבנה גוף נשי, העצמאות שלכן היא נורא נמוכה ואתן מצפות מעצמיכן בתור דוגמניות להיות האגם רודברג הבאה ואתן חושבות שתתפרסמו מדוגמנות,ובכן, החיים הם לא תמיד מה שנראה לכן. אם זה היה ככה, שכל דוגמנית מתפרסמת.. אז כנראה שיש בכל העולם בסביבות ה200 דוגמניות ולא מעבר. וכולנו יודעים שלא. אז אם אחת ממכן רוצה לדגמן, שלא תחשוב על "הרבה כסף" (כי זה לא הרבה כמו שנדמה לכן) או על זוהר,תהילה ופירסום ואלפי בנים בגיל ההתבגרות שאין להם חברה וחיי המין שלהם לא פעילים שירדפו אחריכן בכל הרחוב ויבקשו שתעשו להם ילד או פשוט שתביאו חתימה. כי לא זה לא ככה. אני ממש מצטערת לנפץ פה כמה אשליות ומיתוסים. כן, עכשיו אתן רשאיות לאכול אותי. אחרי שאמרתי את אשר על לבי. אבל אם מישהי תגיד פה שאני מקנאת למישהי-היא מתה. אז, אתן באמת רואות את עצמיכן מדגמנות תחתונים וחזיה ביחד עם שאר הדוגמניות הבוגרות בקטלוגים? אחלה כתבה הכנתי.

pinki girl1

New member
איזה קנאית...

חחח סתם את לא יודעת כמה חיכיתי ליום הזה! שסוף כול סוף מישהי רשמה משהו נכון. אני מצדיקה אותך מילה במילה. אני מקווה מאוד שמי שיקרא את זה, יפנים את זה גם. קבלי
ענקי ממני.

SuperStar666

New member
למרות שעזבתי פה

ולא מתכוונת לחזור להיות חלק בפורום הזה יותר. נכנסתי לבדוק משהו, וראיתי תהודעה שלך למעלה, ואני חייבת להגיד לך שני דברים. 1. צפי למלחמה מאלו ש"נפגעו" מדברייך...מלחמה, כן, ינדו אותך, וכ-ן יגדירו אותך כ-ה-קנאית, וכן כזאתי שמספרת לילדים שסנטה לא קיים, מנפצת האשליות וכו'. 2. לא רק שיש פה ילדות נורא צעירות שרוצות להיות אגם ההבאה, או ג'יזל ההבאה.. אלא גם "ילדות" בוגרות, שכשאומרים להן שלא - אין סיכוי בתחום, או אין סיכוי להצליח להיות הג'יזל הבאה - משיבים מלחמה. וזו תגובתי האחרונה פה. ולכל אלו שכן הסתדרתי אתם, שיהיה לכם המון בהצלחה. - אהה ואם נשאלת השאלה למה אני עוזבת, אז זה מהרבה סיבות, א-ח-ת הסיבות זה שכמה משתמשים נחמדים מהפורום ביקשו לחסום אותי, אז אין צורך לחסום אותי, אני לא נמצאת במקום שאיני רצויה בו. שלום ולהתראות לכולם! :)

topagency2

New member
כולם יכולים לבקש

בסופו של דבר אני קובע. ושמחתי שנשארת ואני אשמח אם תשארי. ועינת בקשר להודעה שלך אני מסכים איתך ושמח על פתיחת השרשור. כשהודעה שכזו באה במטרה לעזור זה תמיד דבר חיובי

SuperStar666

New member
לא נשארתי ולא אשאר.

עד שהפורום יהפוך לפורום של אנשים מכובדים, בוגרים, ולא פורום של ליקוקים ופירגונים. לא משנה, לא אכנס לזה שוב, אין לי זמן רצון או כוח. בכל אופן, רק באתי לבדוק משהו באיזה שרשור. תודה בכל מקרה. להת'.

topagency2

New member
למרבה הצער (שלך)

הפורום לא מוגבל לגילאים מסויימים ולא ישתנה היום מחר או באיזשהוא שלב. אל תנסי לשנות את העולם כי זה סתם יבזבז לך את הזמן. אלה האנשים אשר בפורום ומי שלא מסוגל להתמודד איתם מוזמן ללכת בדרכך, לעזוב וחבל. את מוזמנת לנסות ולהקים פורום כמו שאת רוצה ואני מבטיח לך שתגלי שיש הבדל גדול בין לרצות לעשות משהו לבין להצליח ליישם אותו, במיוחד שהמשהו הזה הוא בלתי אפשרי בתנאים הקיימים.

SuperStar666

New member
לא אכנס לזה שוב.

כשאמרתי בוגרים, התכוונתי מנטלית, שכלית, התנהגותית ואיך שתקרא לזה, ולא מבחינת גיל. לשנות עולם? לא התפקיד שלי, לא ניסיתי ולא אנסה. -אני מסוגלת להתמודד עם אנשים שלא מקבלים ביקורת, אנשים שרואים אך ורק את דעותיהם ואנשים חסרי בטחון שנפגעים כשאומרים להם שהם לא, פשוט אין לי רצון - חוסר רצון, זה העניין... אבל סבלנות וכוח התמודדות, יש לי בשפע. ובוא לא נמשיך.

moranporati

New member
מה את רוצה לא הבנתי?

אסור לילדה לחלום להיות דוגמנית?? מאז שאני זוכרת את עצמי זה מה שרציתי לעשות!! אפילו שהייתי קטנה הייתי שמה נעלי עקב של אמא שלי בגד ים ועושה תצוגות אופנה בבית סווו ואטטטט?!?! כל אחד והחלומות שלו ואם ילדה בגיל התתבגרות גם אם היא לא מפותחת חושבת על זה זו זכותה המלאה וזה לא אמור להיות עניין של אפ'חד זה שלא צריך לעשות תמונות מגרות או להצטלם בצורה פרובקטיבית מסכימה איתך בהחלט...אבל אם זה לחברת בגדים של ילדות בגיל שלהם אז למה שלא?!

pinki girl1

New member
תביני זה לא בדיוק ככה הולך...

לפי דעתי רוב הילדים הקטנים מצליחים אך ורק בגלל פרוטקציות. כול העולם הזה הוא בכלל רובו כזה הכול רק שקרים ומזימות. כול אחד חולם כשהוא קטן להיות דוגמן כשיהיה גדול ואין בעיה בלחלום, אבל אני חושבת שיש גיל מסוים שממנו עדיף להתחיל אם כבר באמת רוצים. ולא ילדה בת 14 שיכולה להרוס לעצמה את החיים. מקווה שהבנת אבל כל אחד והדעה שלו. :)

Melvina

New member
יש חלומות ויש מציאות

את יכולה להצטלם לקטולוגים תמורת 10 שקל כשאת בת 0-14 אבל זה הכול. קריירה מזה לא תפתחי.

שתחשוב על זה כמה שהיא רוצה

מורן, זה בדיוק מה שאמרתי. אם זה לחברת ילדים אז סבבה אבל כבר נמאס לי לראות פה ילדות צעירות שחושבות לדגמן בטווח הגילאים של 17-20 כשבעצם הם מתאימות ל14- לא אמרתי להן לוותר על החלום, פשוט לחכות שהן יגיעו לטווח גילאים הזה. עכשיו אני יותר ברורה?

moranporati

New member
ככה את מתנסחת יותר טוב!

במה שאת אומרת עכשיו אני מצדיקה אותך

Melvina

New member
ממש צודקת

את צודקת מאוד, בעיקרון קריירת דוגמנות רצינית אפשר להתחיל בסביבות הגיל 16 אבל לא לפני וגם כאן לא מבטיחים הצלחה גם אם את הדוגמנית המהממת ביותר על כדור הארץ.

בקיצוררר לכולם כאן.!

קריריה של דוגמנותא פשר גם הלתיחל בגיל 6 ו 7 זה לא העינייןן.. אז שואלים אם הם מתאימות להיות דוגמניות המ אתם מתיחסים לזה ביכלל בקיצורר בקיצורר תפסיקו כבר להעיר הערות לכל אחתת מזהה זה כבר מגעילל כל אחת חשה לי פה דוגמנית מצליחהה יורדת על אחרותת צאאו מהברט שניכנסים עליו

Melvina

New member
כנראה שאת לא מבינה הרבה

אי אפשר להתחיל קריירה בגיל 7.

לא מעירה לכל אחת

מעירה בכלליות, ואפילו מאירה לדעתי. חבל שיתאכזבו פה. ואני לא יורדת, אני נותנת ביקורת בונה, וזה בכלל לא קשור לאיך שאני נראית למרות שטוב לי מאוד עם איך שאני נראית.

אהמ...

אוקיי תקשיבי חמודהה אני חושבת שאתת ממששש אבלללל ממששששש לא צודקתת!!! יש הרבה ילדות צעירות כמוני(14) שיכולות לדגמן ונראות יותר גדולות מהגיל שלהןן ונראות מאוד מפותחות..ואישית אני מכירה עוד כמה...!! אז בבקשהה אל תכללי את כולםם ... ואת האמת?? כן אני רואה את עצמיי מדגמנת תחתונים וחזיה עם דוגמניות בוגרות ממני בקטלוגים..בהחלט..! וחוץ מזה...אסתי גינזבורג התחילה בגיל 14 וכרגע היא מובילה את פוקס ועוד הרבה דברים אחרים..וגם בר רפאלי התחילה בגיל 15 ותראי איפה היא היום!!!!!!!! אז בלי שטויותת..בנות אני ממליצה להתחיל בגיל הזה עם אתם חושבות שיש לכן את זה כמובן...אז בהצלחה לכולם!!!!!!!!.. :) טלי..

למעלה