לכל הצעירות פה

OnlineOne

New member
לפחות את עונה על הסטיגמה...

מאוד קל לך לזרוק משפט נוסח "לכל הצעירות פה" בלי אפילו להגדיר מי הן ה'צעירות' האלה. אבל האמת, שלפי כמה מהתיאורים שלך, יפה שאת בכלל מסוגלת לאיית אותו נכון... קודם כל, מה בכלל מביא לך את הביטחון שמישהי בגיל 16, למשל, עוד לא היגיעה לשלב מכובד מספיק בהתפתחות שמקנה לה את הנתונים הנכונים לעמוד מול מצלמה בבגד-ים? עשית סקר שווקים? אולי מחקר רפואי בנושא ההתפתחות? קשה מאוד לקבוע, בעיקר לאור העובדה שמתרבה מספר ה'כשרונות' (אפשר לקרוא לזה ככה?) שגילו נמוך מ-20 בימינו. לא חסרות דוגמאות כמו אגם רודברג או מה-שמה מהמורדים (ותסלחי לי אבל אני לא ממש בקיא אז את שאר הדוגמאות תצטרכי לבקש ממישהו אחר), והבחורות האלה לא פחות יפות מדוגמניות צמרת שגילן הממוצא עולה עליהן בכ-10 שנים. שאני אכתוב לאט יותר או שאת מבינה עד כאן? ולקטע שאותי אישית הכי קומם. כתבת שקריירת דוגמנות לא תכניס לאף 'זאטוטה' הרבה כסף או תהילה, שאותה תיארת כ"אלפי בנים בגיל ההתבגרות שירדפו אחריכן" ואתי מאוד עניין לדעת, אם במקצוע אין הרבה כסף כמו גם העובדה שהתייחסת לכסף בזלזול, ואם ל'זוהר והתהילה' התייחסת כאל דברים שמטרידים אותך במהלך שגרת חייך, אז למה בעצם נכנסת למקצוע? את לא מדגמנת בשביל כסף, לא מדגמנת בשביל הערצה ולא רוצה קולגות... אה, ו-... בכנות, באיזה גיל החלטת שאת רוצה לדגמן?

Adar Azulay

New member
ככככככככנסי מאמייי

יש משהו צודק במה שכתבת אבל גם יש משהו שלא צודק, מה שאני אומרת זה שלא תדברי כאילו את מכירה כאן אחת,אחת יש כאן בנות מדהימות שתאמיני לי מתאימות מספיק אני מאמינה שאף אחת כאן לא רוצה להיות דוגמנית כדי שיבואו ויבקשו ממנה חתימה. כל אחת שפה יודעת שיש לה מה להציע,אם זה לא היה ככה לא היינו פה . ותחשבי , כל אחת מתאימה באמת למה שמתאים לה ! אם מישהי באאאאאאאמת משחקת טוב,תהיה שחקנית.. תראה טוב - תהיה דוגמנית. וכו' . . מה הקטע? ולדעתי את לא "מקנאת למישהי" פשוט חבל סתם לדבר ולזרוק מילים באוויר כשאת לא יודעת בכלל על מי את מדברת.

Adar Azulay

New member
וקראתי את מה שכתבת אח"כ

שאחת בת 14 לא אמורה לדגמן בתור מישהי בת 20, את זה אפשר להבין ואני מצדיקה

מאיה1992

New member
אוקי... :S

דבר ראשון- את ממש לא צודקת בקשר למבנה גוף והכל, בגלל שמבנה גוף זה דבר אינדיבידואלי, ואת לא יכולה להכליל פה מיליון בנות, ולהגיד שהגוף שלהן הוא לא גוף בוגר.. בקשר להתנפצות חלומות אני מסכימה לגמרי, והאמת שאף פעם לא חשבתי שדוגמנות זו עבודה טובה.. וסתם כדי להבין.. מי את?? בת כמה את?? והאים את מדברת מתוך ניסיון??

Redemption Song

New member
כל כך לא צודקת..

קריירה של דומנית מצליחה מתחילה היום מגיל 15-16 ל פ ח ו ת. גיל 20 נחשב כבר "זקן" בעולם הדוגמנות.. בדר"כ דוגמנית בגובה 175+ תגיע לגובה הזה כבר בגיל קטן ולא פתאום תהייה גבוהה ולכן הם כן יכולות לדגמן בגיל הזה. ילדה בגיל 14 עם 154, לא תגיע ל170 אז אין לה גם בשביל מה להתחיל. ואת מדברת על חזה? לרוב הדוגמניות אין בכלל חזה, הן שטוחות מכל הכיוונים. אני רואה בתחרויות יופי ילדות בנות 15 שנראות בנות 20 לפחות.. את חושבת שאגם רודברג נראת גדולה? לא נראה לי. והיא גם התחילה בגיל קטן.. מותר לחלום ואף רצוי, מה שיקרה עם החלום שלהם זה כבר משהו אחר.

למעלה