לכל הצעירות פה

Melvina

New member
בגילאים הללו

אין כמעט עבודה, כמעט ואין סיכוי להתחיל קריירה, גיל 15 זה מקרים נדירים בד"כ העבודה בתחום מתחילה לזרום בגילאים קצת יותר מאוחרים. וקצת קשה לי להאמין שההורים שלך יתנו לך להצטלם עם חוטיני לדלתא כשאת בת 14 מה שכן גם לא יקחו אותך אלא מישהי עם גוף יותר מפותח ומישהו שגם נראית יותר בוגרת ולא ילדה עם פנים של ילדה. אלו עובדות, לא השערות ולא דיעות.

תקשיבי

הסיכוי שאת בגיל 14 כבר עם חזה מפותח ואת בסביבות ה1.70-1.65 הוא לא ממש גבוה. בר רפאלי קיבלה את הנתונים האלו בגיל 15-16 SHE'S LUCKY GIRL ובשביל להתחיל בדוגמנות לא מספיק לחשוב שיש לך את זה, צריך שגם כל השאר, הצלם,המפיק,הסוכנות, תחשוב שיש לך את זה. כי בשביל דוגמנות צריך גם ראש מפותח ולא רק לעשות דאווינים למצלמה.

Melvina

New member
חזק

אהבתי את שני המשפטים האחרונים! מעולה, צודקת ללא שום ספק!

yafit k

New member
כנסו...

אוקיי הדרך מחשבה שלך בכללי נכונה... ועולם הדוגמנות הרבה יותר מורכב ממה שחושבים פה וזה באמת לא פשוט. לא כולם מתפרסמות ומצליחות לעשות מזה עתיד...אבל יש כאלה שכן אני בגיל 5 ביקשו ממני לדגמן אמא לא הסכימה.. ואני יודעת שאני גבוהה ויש לי חזה מפותח ותמיד אומרים לי שאני יכולה להיות דוגמנית. אבל אני לא בטוחה שאני בגיל הנכון. אני בת 15...אבל מצד שני למה לא ללכת...מה כבר יכול לקרות?!?! יגידו לך שלא באסה. אבל יש מצב שפתאום תביני שאת לא סתם יפה. שאת מיוחדת. שאת יכולה להיות אגם או אסתי או כמו מספר הדוגמניות הצעירות שמצליחות. כן נכון זה לא כולם, אבל שווה ללכת ולא לוותר. כי עדיך ללכת ולדעת מלא לדעת אפעם...

B a Z u K a

New member
בר רפאלי לא קיבלה את הנתונים האלו

בגיל 15-16, היא קיבלה הגדלת חזה בגיל 18 ואמא דוגמנית שדוחפת אותה לכל חור.

pinki girl1

New member
טעות

בר בגיל 15 דיגמנה פעם ראשונה בגדי ים והיא לה חזה משלה וגובה הילדה בורכה בגלל זה היא נמצאת איפה שהיא עכשיו

B a Z u K a

New member
טעות

בר דיגמנה כבר בגיל 15 בגלל פרוטקציות והיא בחיים לא הייתה מגיעה לאיפה שהיא עכשיו בלי הפרוטקציות. וזה שהיא דיגמנה בגדי ים לא אומר שהיה לה חזה גדול כי אם כן אז היא לא הייתה עושה הגדלה..

מה מה מה?

עזבו אותכם אלק אין עבודהה בטחח שישש יש מלא דוגמנית שהתחילוו לדגמן בגיל צעיר מאוד דוגמנית מפורסמות ותכאלב גם אני בת 14 וחצי וממש לא ניראת אני ניראת 17 ואני כן יכולה להתחילל ובגילל מבוגר אין ממש מה לעשות בודגמנות היוםם הגילש ל הדוגמנות ירד ומתחלים ממש מגיל צעיר

Melvina

New member
קריירה אי אפשר לפתח בגיל כזה!

כל אחת שמופיעה בעיתון העירוני או בפרסומת לכרטיס אשראי חושבת שהיא דוגמנית שפיתחה קריירה, אז זהו שלא. או שהסטנדרטים שלנו קצת שונים כי בשבילי קריירה זאת בר רפאלי ובשבילך זה פרסומת לחיתולים בגיל שנתיים או שבאמת אין לך ידע ואת חייבת לנסות להוכיח שיש לך.

topagency2

New member
המטרה לא הייתה למחוק את שלך

אלא את כל שאר ההודעות אבל מכיוון שהן משורשרות אחת לשניה האפשרות היחידה היא למחוק הכל או כלום אז בחרתי בהכל. זו המערכת של תפוז אין מה לעשות. נ.ב עדיין מחכה למסר ממך

אני רוצה להוסיף משהו

אז ככה יש משהו מכל מה שאמרו כאן אבל לא כל הילדים הקטנים מתקבלים עם פרוטקציה אני ממש לא היתקבלתי עם פרוטקציה ואני מדגמנת מגיל 9וחצי ועשיתי כבר 9 קטלוגים ובעוד שבועיים יוצא האחרון של H&O וויתרתי על עוד איזה 4 קטלוגים ששם רצו שאני ידגמן עם בגד-ים ולא רציתי מה שרציתי לומר ה שיש הרבה מאחורי הקלעים של עולם דגומנות שכרוך באכזבות וקנאה מצד ילדים אחרים ואם הייתי יכולה לחזור אחרה אני חושבת שלא הייתי עושה כלום ממה שעשיתי עד היום כי זה רק עשה לי בלגן בחיים ילדים מקללים אותי מעליבים יורדים עליי ומה בסך הכל עשיתי להם פשוט הופעתי בקטלוגים הלכתי לאודישין כמו כולם ואני גם הופעתי באיזה 4 מחזות זמר מכובדים כמו צלילי המוזיקה ונסיך האגדות ופרסומות והכל בלי פרוטקציה אבל יש המון אנשים שלא יודעים לפרגן ופשוט לא מקבלים את זה שמישהו קצת הולך לו ישר אומרים בטח פרוטקציה או אמא שלה בטוח דחפה אותה יש כאלה אני מאמינה אבל לא כולם ממש לא יש אולי משהו בזה שצריך לחכות לגיל מסויים 15 16 ואז להתחיל אבל ........ אולי בגיל הזה אני יעדיף לעשות משהו אחר היום אני כבר לא הולכת לאודשינים אבל כשהלכתי ראיתי המוןןןןןןןןן ילדים שלא היתקבלו לכלום במשך שנה ממש לכלום והאמא שלהם המשיכה להביא אותם בכל זאת וזה גורם ממש אוגמת נפש לילד במקרים כאלה אני חושבת שלא צריך בכוח אבל אם ילד מתקבל בקלות והולך לו אז למה לא אבל צריך גם להציב גבולות שלפעמיים לא מציבים אני כותבת את כל זה לא בגלל שאני רוצה לומר שאני מצליחה או להשוויץ חחחחח אני דוחה המון המון דברים אפילו סדרות בטלןויזיה בגלל שצריך להתנשק אוליחחחח וכרגע אני לא בגיל הזה אני ממש לא יודעת לפעמיים אני אומרת שילדים לא צריכים בגיל הזה לעשות דוגמנות או פרסומות ולפעמיים אני אומרת למה לא כי בסך הכל לא עושים משהו רע פשוט זה משהו שנהנים ממנו ולא וסבלים נכון שזה לפעמיים מפריעה ללומודים או מרחיק ממך חברות ולא מקבלים אותך בכיתה אבל לכל דבר יש מחיר גם ילדים שלא מופיעם באף מקום לפעמיים לא מקבלים אותם בכיתה ומקללים אותם ככה שאני ממש לא יודעת אם להמליץ על זה או לא חחחחחחחחחחחח בקיצור אני רוצה להיות רק זמרת ואני מקווה שזה מה שיקרה תודה לכולם ובסך הכל אני רק ילדה ואני מצרפת לכם את השיר לב של ילד שאני שרה והמילים של השיר ממש מיוחדות תודה http://www.maypinto.co.il/music/heart.wma

topagency2

New member
יפה אמרת

בתור אחת עם ניסיון במקצוע למרות גילך הצעיר אני מאוד מודה לך על ההשתתפות בדיון ועל זה שהבאת לנו נקודת מבט של מישהי שנמצאת כבר בתחום.

moruush

New member
מאי חמודה..

מאי אני חושבת שאת צודקת מאוד. וגם אם ילדים אומרים לך משהו, יורדים עליך, מקללים אותך ומעליבים אותך את יכולה להיות בטוחה אבל בטוחה שזה מקנאה. את מדהימה ואני מקווה שתצליחי באמת בכל מה שרק תרצי :)

Adar Azulay

New member
מאי.. :]

קודם כל את מהממת, את לא צריכה להתייחס לאלו שיורדים עלייך. ברור שהם מקנאים בך ! הם היו מתים להיות כמוך, ככה זה כואב להם הקנאה אוכלת להם ת'לב.. אבל זה לא אמור להפריע לך שיהההנו :] ואת שרה ממש יפה

|יפנילדעתי הסיכון הכי גדול בגיל כזה

הוא לא החוסר אינטיליגנציה/ניסיון/מקצועיות/בגרות שיש לילדה בת 14 אלא החוסר ביטחון שמקצוע כזה מהווה...הרי להצטלם שעות על גבי שעות ביום, לשמוע ביקורת, לא לזוז, להתפשט, להראות "סקסית" זה דברים שבשביל ילדה בת 14 הם פשוט סוחטים נפשית ורגשית. תרצה או לא תרצה, אותה ילדה תיקח את הביקורת אישית מדי, היא תפקפק בעצמה, היא לא תדע לעמוד על שלה, היא אולי תצטלם טוב- אבל עמוק בפנים היא תאגור המון המון חרדות בקשר למראה החיצוני שלה. לא כולם בר רפאלי ויעל בר זהר, לרוב הדוגמניות יש מלחמת הישרדות בשוק, זו לא מלחמה קלה לעבור בגיל כזה. אני פחות מתייחסת למה שכתבתם כאן על זה שבגיל כזה אין להן "בשלות" או נשיות, כי לדעתי זה לא חומרים הכרחיים כיום...אוהבים את המראה הטרי הזה, אוהבים דוגמניות רזות ושטוחות עם פני בייבי מתוקות, מעבר לכך- העובדה היא (לכל מי שרואה FTV מדי פעם) שבאירופה בגיל 16 דוגמניות כבר מככבות בקמפיינים לטובי המעצבים בעולם, וכדי להגיע להכרה כזו רחבה בגיל כזה צעיר- הן מתחילות עוד קודם, כן, בגיל 14, וכן הן כן מגיעות לגובה הנדרש ומסתבר שיש להן "את זה" גם לדעת הצלמים המפיקים וכל השאר. בארץ - אם תיכנסו לאתרי סוכניות תגלו שיש המון בחורות בגילאי 15-16-17 שנראות מעל 20 מבחינה חיצונית. אבל מה... בחורה (ילדה?) שרוצה להיכנס לעולם הזה בגיל שהאופי שלה מתגבש, שהיא רגישה (וזה גיל מאוד מאוד מאוד עדין מבחינה נפשית!!) מחמירה את הסיכון להפרעות אכילה,הפקרות מינית, אולי סמים וכו' משום שהיא נתלת רגשית ושואבת ביטחון עצמי מדבר שגוי כמו המראה החיצוני שלה ודעת הסביבה עליו. במקום שתשקיע את המאמץ לפתח את האופי והאישיות, ללמוד להתמודד, היא פשוט תחייה בשביל הגוף....ורק בשביל הגוף... מי שמרגישה חכמה מספיק בשביל לעשות את זה ולהשאר שפויה- באמת יכולה להצליח ואז לגיל אין שום חיסרון... אבל מי שמחפשת את עצמה דרך זה, או רוצה את זה כדי לקבל אישורים כלשהם מהסביבה- פשוט מאוד תגמור ברע. גם דוגמניות בנות 25 מספרות על הקושי והסחיטה שבלדגמן, גם דוגמניות בנות 25 מתמכרות לקוק ומתחילות להקיא אז השאלה היא אם יש מי שאחראי לסיכון להרוס את העתיד של ילדה בת 14.לדעתי דוגמנית כיום מגיעה ממש לרמה של זונת קהל. אם יש לה הורים צמודים תומכים וסוכן אנושי....ואם היא כל כך משועממת שהיא אשכרה תזרוק את החיים שלה ואת הגיל המהמם הזה בשביל שעות על גבי שעות באלפנים ואודישנים- אז תכלס....שיהיה לה לבריאות ויש לה פוטנציאל שווה כמו לזו שגדולה ממנה בשנתיים או זו שגדולה ממנה בארבע שנים. תעשו לי טובה, אל תתייפיפו- דוגמנית לא צריכה להיות יותר מדי נשית או בוגרת כדי להצליח והיא גם לא חייבת אופי במיוחד. אבל כדאי שהיא תהיה בגיל יותר בוגר,בשביל עצמה! כי בגיל 14 התפיסה שלה מוגבלת, הראייה שלה מצומצמת, ההורמונים גועשים, האופי מתגבש ויותר קל לנצל אותה. עד כאן.

סטלה

תראי יש משהו נכון במה שאמרתת..ותראי אני בת 14 אמנם קטנה אבל תאכלס אני חושבת שיש לי מה להציע בתחום...אני יפה(לפחות ככה אני חושבת והרבה אחרים) אבל את יודעת לא תמיד הכל מסתדר..היו לי כמה פעמים שפקפקתי בעצמי..ואני חושבת שזה לגיטימי..אין מישהי גם אם היא מעלפתת אין מצב שהיא לא תפקפק בעצמהה...והבעיה שלי שאם אני יהיה דוגמנית (ואני יהיה!) אז אני בטוח ישמע ביקורת וזה מה שמדאיג אותי..אני נורא לוקחת אישית כל מה שאומרים לי..אבל אני עדיין חושבת שזה הגיל להתחיל...14-15 (עדיף 15) וסתם כדרך אגב....אני חושבת שאנשים פה בפורום בעיקר בנות שנמצאות בסוכנויות כלשהן יכולות לתת לפורום הזה טיפים בכל נושא הקשור בדוגמנות כמובןן!! אם זה הגעה לסוכנות..ואיזה לוק מחפשת כל סוכנות בקיצור כל דברר...!!זה יהיה מצוין תמשיכו לחלוםם וזכרוו..שרק החולמיםם מגשימיםם!!!! טלוש..

Adar Azulay

New member
את לא צריכה לחשוב על מה שאחרים

יגידו והביקורות העיקר את יודעת שאת יפה ואם יהיו ביקורות זה רררררק מקנאה[:

למעלה