לכל היוצאים בשאלה

אחר

New member
"אין אמת אחת", טוב?

אם כך, גם אמירה זו בהכרח מוטלת בספק. הוה אומר ישנו מושג "אמת אחת"- ואז אין אמירה זו בהכרח מוטלת בספק, כלומר "אין אמת אחת" ואם כך....
< אחר מציע (אבל לא מסכים) תיקון: "אין אמת אחת מלבד אמת זו"!! >

uri80

New member
בדיוק- תמיד תוכלי למצוא הסברים

דחוקים מדוע התורה אינה סותרת את המדע ולהפך. אבל לא זו הנקודה. אין במדע להפריך או לאשר את קיומו של האל . את יכולה לשאול פרופסורים לפיזיקה דתיים וחילונים כאחד. מה שחשוב היא האמונה שלך . (דרך אגב -אני מהנדס חשמל בהשכלתי - טוב נו ... אני אהיה בעוד 4 קורסים) אם כבר מדברים על זה הנה משהו נחמד שקשור לכך

טוב

New member
../images/Emo32.gif

תגידי, באמת קוראים לך תמנה? איזה שם יפה. <כמה שמות יפים אני שומעת היום>

giingiit

New member
כן, זה שמי האמיתי

ומקורו בתנ"כ ואמנם שם של מקום אבל מקום חשוב. תודה על המחמאה. בברכה תמנה

מה עניין שמיטה לתשמיש המטה?

הצצתי במאמר, והקשר בינו לבעיית הסתירה בין דת למדע מפוקפקת למדי. אין לי בעיה שגם דתיים יכנסו לפורום וינסו את מזלם, אבל למה מגיעים מתוכם דווקא המטומטמים (במקרה הזה מטומטמות) ביותר?

giingiit

New member
למה החילונים נדבקים ליוצאים

בשאלה פה ומתוכם דווקא המטומטמים... ביותר (אם נצטט אותך מילה במילה כמעט)?

אחר

New member
אני לא מסכים, אלישע

למרות שאתה בעצם הגלגול הקודם שלי
לא כולם צריכים לאהוב את נושאי הדיון כל הזמן. אני מאלה שחושבים שלמרות שאין מטרת הפורום ויכוחים אמוניים למיניהם, לא יזיק לנו מידי פעם דיונים אלו כל עוד זה לא הופך לעיקרו של הפורום, ונעשה באגביות מסויימת. אדומת השיער, ידידתנו, עושה רושם של בחורה רצינית עם ראש על הכתפיים (מה שמעורר ביותר שאת את השאלה מה ראתה לשטות זו- לחזור בתשובה) והדיון, לדעתי, באמת מפרה את המחשבה, ולא רק בקונוטציות שנקבעו ע"י רב הפורום שליט"א.... גם אני לא חושב שהמאמר קשור לסתירה בין דת למדע. זה שמישהו חושב אחרת לא מקנה לו את התואר "מטומטם".

לאחר, חזור בך...

אני מעתיק כאן את ההצהרה הבומבסטית של הכותבת בהקשר לכתבה שהביאה: "אז אני מביאה לכם חדשות אחרונות מהמדע שיענינו את אלו שהאמת חשובה להם יותר מהצורך לחיות ללא עול מצוות". קרא שוב את הכתבה ואם תמצא קשר כלשהו בין ההצהרה לתוכן הכתבה, מבטיח לאכול את הכובע (ואפילו שטריימל שלם). ואם זה לא טמטום, אינני יודע טמטום מהו?

למעלה