אז ככה
כמו שכבר אמרתי , גם אם אדם מגיע לעיסוק מסויים בגלל שאין לו דרך אחרת לפרנס את עצמו זו עדיין בחירה אישית. מה את מציעה? שאני אפרנס אותו? לא תודה. בכל מה שקשור לנושא הסחר והעבדות כבר הגבתי. בתופעות האלה צריך להלחם, אבל אני לא רואה צורך להתערב במה שנעשה מבחירה חופשית. אני לא יודע מאיפה שאבת את הנתונים על עליית הפשע בהולנד ובאוסטרליה, אני לא בקי בנתונים האלה ולכן תרשי לי לא להגיב עליהם כרגע. גם אם הם נכונים, אני לא בטוח שאפשר לקשר את זה ישירות לנושא מיסוד הזנות, ובוודאי ישנם סיבות רבות אחרות לעניין וזה מצריך ניתוח מעמיק יותר. לגבי המכונים הלא חוקיים - תמיד לצד האנשים הפועלים במסגרת החוק יהיו כאלו שיפעלו מחוץ לחוק. בכל תחום ובכל עיניין. אבל אם לא נתיר שום פתח חוקי, אזי כל המכונים לא יהיו חוקיים ויותר בנות ינוצלו.אם הצלחנו למנוע ולו מחלק קטן של הנשים לעבוד באותם מכונים לא חוקיים , דיינו! לגבי יצרים, זה כבר ויכוח אחר. אני טוען שכן, מין זה יצר. כמו אוכל שתייה או שינה. ניתן לפרוק את היצר הזה ביותר מדרך אחת. אבל זה לא העיקר. כל עוד יהיה מי שמוכן לספק את הסחורה, יהיה מי שיקנה אותה ולהיפך. ואם נשכיל לתת לבנות הללו , שבוחרות, מרצון או מחוסר זה ברירה זה היינו הך, להתפרנס כך, את הכלים הנאותים כדי לשמור על עצמן ובמקביל נלחם באלו הרוצים לסחור בהן ולנצל אותן , אולי נצליח להציל כמה נפשות. והרי כל המציל נפש אחת , כאילו הציל עולם ומלואו.