אהמ, אהמ.. ../images/Emo187.gif
"אני מאמין בזכותו של אדם לבחור את עיסוקו." - ומה בנוגע לאדם שהגיע לעיסוק מסוים מחוסר ברירה? בן אדם שאין לו שום אפשרות לפרנס את עצמו? ומה בנוגע לבן-אדם שחשב ש"לא נורא, 1000 דולר בחודש וקיום יחסי מין 5-6 פעמים ביום, כמו עם החבר רק עם אנשים אחרםי וקצת יותר.." אבל בדיעבד נאלץ להתמודד עם כ-30 לקוחות ביום, לעתים לא קיבל כסף כלל בגלל "חובות הבאתו" וכיוצא בזה? מה עם בן אדם שבהתחלה חשב שזה לא יהיה כ"כ נורא, וכשהבין למה הוא נכנס, התחרט? מעטות הן הבחורות שמתוך רצון חופשי אכן יבחרו לעסוק במקצוע הלא-הכי-עתיק-בעולם (שמעת על מיילדות, חקלאים...?). "כל עוד זה יהיה אסור זה תמיד ילווה בפשיעה, בסמים, באלימות. המיסוד מצמצם את כל התופעות האלה בצורה ניכרת." אז איך קרה דווקא בהולנד ואוסטרליה, שתיים מהמדינות בהן הזנות מוסדה והסחר בנשים משגשג, עלה גם כוחם של המאפיה והפשע המאורגן בצורה ניכרת? "נקודה נוספת - הזונות צריכות לקבל רישיון, ולצורך כך הן עוברות בדיקות רפואיות תקופתיות, ויש עליהן פיקוח סניטרי. זה לא עדיף מנרקומניות שיכורות, חולות במי יודע כמה מחלות מין שעושות את זה באוטו או בחצר של איזה חורבה?" אולי אתה לא מודע לזה, אבל במדינות בהן מוסדה הזנות, ישנם מכונים שאכן עובדים ברישיון, אבל ישנם המון מכונים אחרים שעובדים במחתרת, כי זה הרבה יותר זול והרבה יותר רווחי. אני לא יודעת על סמך מה אתה קובע שרוב הזונות שעובדות בלי שהזנות תהיה ממוסדת, הן נרקומניות שיכורות שחולות בככה וככה מחלות מין. ובעצם, למה שגם הלקוחות לא יעברו בדיקות תקופתיות של מחלות מין? הרי גם הם מהווים סיכון, במקרה הזה... "את יצר האדם אי אפשר לשנות" - אתה קובע שקניית שירותי מין זהו יצר? מין זהו יצר, לאו דווקא מין קנוי. זהו אינו צורך שחייבים לספקו, כמו אוכל, שתייה או שינה, למשל. לי באופן אישי יותר חשוב שנשים וגברים לא ינוצלו בצורה כה מחפירה, מאשר שלכמה אנשים שלא מצליחים להשיג מישהי שתספק אותם (או: כמה אנשים שיש להם רצון עז לשלוט באדם אחר/ כמה אנשים שמתעקשים לממש את הפנטזיות החולניות שלהם), יהיה מין בכל זאת.