../images/Emo32.gifנפרדנו.
וזה בסדר. זה היה הדדי לגמרי, לא "נוטש" ו"ננטש", פשוט נורא הגיוני ונורא במקום. אחרי שבועיים של הפסקות פה ושם, מחשבות לגביי העתיד, הגעתי למצב שאני מבינה שאני לא מוכנה להתפשר יותר. אני לא מוכנה להסתפק במועט, לא מוכנה לתת כל כך הרבה ולקבל כל כך מעט, לא מוכנה להיות עם בנאדם שבתאכלס חושב על עצמו קודם כל, בנאדם שלא מסוגל לטפח זוגיות, להתחשב באדם אחר. אמרתי לו שכמה שזה נשמע אדיוטי, קשר הוא כמו צמח. צריך להשקות ולטפח אותו בכדי שהוא יגדל, כי אם מזניחים אותו הוא נובל. וכמה שהמטאפורה הזאת נשמעת מפגרת, היא יותר מנכונה. ואני מרגישה נורא בוגרת, נורא גאה. כי אני בחרתי להיות לבד, מאשר להיות עם מישהו שלא נותן לי מספיק, כמעט כלום. כי בעבר הייתי בוחרת בביחד איתו, למרות הפשרות והתסכולים. אני חושבת שנורא התבגרתי בזמן האחרון, הבנתי מה אני צריכה ורוצה. אבל עכשיו הוא באיה נאפה, ואני לא אגיד שלא מפריעה לי המחשבה אם הוא הכיר שם מישהי. למרות שהמחשבה הזו לא מפריעה לי כמו תחושת הריקנות. אני שלמה עם זה, באמת. גם סיימנו את זה כידידים, אני באמת חושבת שיש מישהו אי שם שבאמת יעריך אותי, יתייחס אלי בהתאם לכמה שאני שווה, וישים אותי בעדיפות גבוהה מספיק, ושיש מישהי שם בשבילו, שאיתה הוא יוכל לנהל קשר שטחי, מצועצע ומשעמם. אבל פאק, תחושת הריקנות המסריחה הזאת, כי כולם מתגייסים וכי הרגע נפרדנו וכי אני לפני מחזור והכל. יעבור לי, נכון? אני רק מקווה שהמצב לא יחמיר. אפשר אולי חיבוק? מחר יום האהבה, ומחרתיים היינו אמורים להיות תשעה חודשים. חיבוק יבוא בטוב.