לככככוווולם...

Magic Melody

New member
../images/Emo32.gifנפרדנו.

וזה בסדר. זה היה הדדי לגמרי, לא "נוטש" ו"ננטש", פשוט נורא הגיוני ונורא במקום. אחרי שבועיים של הפסקות פה ושם, מחשבות לגביי העתיד, הגעתי למצב שאני מבינה שאני לא מוכנה להתפשר יותר. אני לא מוכנה להסתפק במועט, לא מוכנה לתת כל כך הרבה ולקבל כל כך מעט, לא מוכנה להיות עם בנאדם שבתאכלס חושב על עצמו קודם כל, בנאדם שלא מסוגל לטפח זוגיות, להתחשב באדם אחר. אמרתי לו שכמה שזה נשמע אדיוטי, קשר הוא כמו צמח. צריך להשקות ולטפח אותו בכדי שהוא יגדל, כי אם מזניחים אותו הוא נובל. וכמה שהמטאפורה הזאת נשמעת מפגרת, היא יותר מנכונה. ואני מרגישה נורא בוגרת, נורא גאה. כי אני בחרתי להיות לבד, מאשר להיות עם מישהו שלא נותן לי מספיק, כמעט כלום. כי בעבר הייתי בוחרת בביחד איתו, למרות הפשרות והתסכולים. אני חושבת שנורא התבגרתי בזמן האחרון, הבנתי מה אני צריכה ורוצה. אבל עכשיו הוא באיה נאפה, ואני לא אגיד שלא מפריעה לי המחשבה אם הוא הכיר שם מישהי. למרות שהמחשבה הזו לא מפריעה לי כמו תחושת הריקנות. אני שלמה עם זה, באמת. גם סיימנו את זה כידידים, אני באמת חושבת שיש מישהו אי שם שבאמת יעריך אותי, יתייחס אלי בהתאם לכמה שאני שווה, וישים אותי בעדיפות גבוהה מספיק, ושיש מישהי שם בשבילו, שאיתה הוא יוכל לנהל קשר שטחי, מצועצע ומשעמם. אבל פאק, תחושת הריקנות המסריחה הזאת, כי כולם מתגייסים וכי הרגע נפרדנו וכי אני לפני מחזור והכל. יעבור לי, נכון? אני רק מקווה שהמצב לא יחמיר. אפשר אולי חיבוק? מחר יום האהבה, ומחרתיים היינו אמורים להיות תשעה חודשים. חיבוק יבוא בטוב.

OverSharing

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo103.gif

תדעי לך שזה מזה מחמם את הלב לקרוא את ההודעה הזו. [טוב זה נשמע אידיוטי. מה מחמם לב בזה שנפרדתם. מקווה שאת מבינה למה!] אני בטוחה שאת תהיי גיבורה ויעבור לך, גם אם יקח קצת [או יותר מקצת] זמן.. העיקר שאת שלמה עם זה
[ומה זה יום אהבה. סתם שטות:)]

RainbowL

New member
../images/Emo24.gif את מה זה גיבורה

אני לא מכירה הרבה שהיו עושות את זה ומגיע לך יותר, ואת גם תקבלי :)

©big smile©

New member
בטח שזה יעבור. את מדהימה, את! ../images/Emo24.gif

מגיע לך את הטוב ביותר, מותק. וזה יגיע.

PennyLaneM

New member
../images/Emo32.gif@%^@%%$%&

הוא זיין בערך 25 בנות לפני,תמיד הייתה לו מישהי במיטה כיתה ח' כבר שכב עם מישהי בת 26,יצא עם 6 בנות במקביל הוא מלפרטט עם בנות באינטרנט (תירוץ: סתם לקבל פידבק לתמונות),שואל אותי על שלישיות (עלאק שאלה היפוטתית) ואז שואל אותי למה אני חושבת שהוא בוגד בי ;[ אני. שונאת. זיינים. !!!

Magic Melody

New member
../images/Emo2.gif

מזתומרת מפלרטט עם בנות באינטרנט.? ואחרי שפעם אחת אמרת "לא" על שלישיה הוא המשיך לשאול?

PennyLaneM

New member
...

נו את יודעת ,רואה מישהי יפה במקושרים אז מפלרטט וכו' בן טיפוסי מעצבן כזה :| ולא הוא לא שאל יותר

little shorty

New member
מוכר ומובן.

מבינה אותך ומכירה את זה חלקית ואני בתור בן אדם נורא נורא קנאי הייתי מתפוצצת כבר או משהו. את צריכה לעשות את השיקולים שלך, יכול להיות שהוא באמת אוהב אותך ורק אותך וכל זה, זה סתם שטויות. ויש הרבה זוגות אוהבים שעושים שלישיות אבל לא יודעת עד כמה אני הייתי מקבלת שאלות כאלה בכלל. שמעי מורני, אם זה פוגע בך ולא יוצא לך מהראש, תעשי עם זה משהו. את סתם מתענה ככה!

PennyLaneM

New member
אוף

אני כלכך לא יודעת דיברתי עם 2 ידידים שלי באותו ערב,הם אמרו לי שכדאי לי להתחיל לחשוש אם הוא התחיל לשאול על שלישיות קיצר גררררררררררר #$^Q% נראה מה יהיה :|

little shorty

New member
../images/Emo32.gif אמא מצאה את הסיגריות שלי.

הם היו בתוך התיק שלי של העבודה ואמא שלי החליטה שהיא לוקחת אותו היום והיא רוקנה אותו על הספה וסידרה את כל הדברים שלי על הספה ובינהם גם את הסיגריות שלי. אני ישנתי והיא הלכה לעבודה אבל אני לא יודעת מה יקרה כשאני אראה אותה. אני חושבת שהיא יודעת שאני עדיין מעשנת למרות שהבטחתי לה לפני מלא זמן שאני מפסיקה, וכאילו רק זה מה שהיה חסר לי עכשיו עם כל המתח הזה בבית אוף. אני שונאת לאכזב את אמא שלי. אוף נו אוף, למה זה קורה לי?

שמרת לחברה

או פשוטט, מי שמתחיל לעשן בד"כ ממשיך, וזה תקופות, ותנסי לצמצם.. דברי איתה. בהצלחה

Tin Doll

New member
אני חושבת שעדיף לא לשקר

ולהגיד את האמת בסוף תמיד היא מתגלה

P i x i e s

New member
תגידי...

אני קוראת את ההודעות שלך כאן והכל, את לא אמורה להיות באילת עכשיו?

little shorty

New member
../images/Emo6.gif חחח כן

אבל חזרנו בסוף אחרי כמה ימים... לא הסתדר לנו. כתבתי פה על זה שחזרנו :)

למעלה