לככככוווולם...

fuck a smile

New member
לככככוווולם...

שלום לכוולם.. אני חדשה פה.. מי שרוצה להכיר שידבר בכיףףף.. אני ממש רוצה להכיר עוד אנשים חדשים.. מיכל

../images/Emo32.gif "יהיה בסדר

ילדתי הבכורה והאהובה." סמס מאבא אחרי ריב ענקי שהיה לנו היום בצהריים. אופ, למה אני לא יכולה לעצור תבכי הזה כבר

../images/Emo32.gif help help help

טוב אז בשעה טובה אנחנו עוברים לבית החדש, עוד שבוע בערך :] בקיצור מחר אני צריכה ללכת לבחור צבע לחדר כי הצבאי צריך כבר לבוא לצבוע את הבית. אז... יש המלצות לצבע יפה? הדברים שיש לי בחדר ויהיו חלק ממנו [כדי שתוכלו להתאים וזה ;[ ] : קומודה בצבע כזה [יותר כמו המגירות התחתונות, והיא לא נראית ככה, פיח..] מחשב כמובן שאני לא יודעת איזה שולחן יהיה לו [המלצות?] מיטה וחצי סגולה נמוכה [הורדתי לה את הרגליים כאילו] אבל הצבע שלה לא משנה כי במילא יהיו עלייה סדינים שמכסים אז אני לא יודעת למה אני מזכירה אותה בכלל, איף אני חופרת אש] פוף תכלת שנמאס לי ממנו אבל אני לא מוותרת עליו בעד שום הון שבעולם כי הוא מתנת יומולדת מגיל 10 בערך ווילון כזה בצבע אוף וויט משהו עדין אש [מה שמזכיר לי שאני צריכה לקנות לו מוט כזה, ביאאאצ'] אני חשבתי על ירוק תפוח כזה בולט, אבל לא יודעת.. כאילו בא לי משהו כזה אופטימי אבל .. ירוק? לא מגביל מידי? אה וכאילו איך לצבוע? קיר אחד? הכל? חצי? :| אגב, אני שונאת את הצבעים - כתום וצהוב. ואם יש לכן המלצות לכל מיני דברים אחרים, או איפה לקנות דברים לחדר במחירים סבירים [שטיח תמונה ושיט] אז בשמחה:} סליחה על החפירה, תודה רבהרבהרבהרבה ו...מי שעוזרת לי מוזמנת לחנוכת בית P: יהיה הרבה אוכל טעים

טוב התחרטתי

זה יותר בצבע כזה => [ושוב- לא נראית ככה בדיוק] וגילתי שאני אומרת הרבה "כזה" ;[

אם ירוק אז ירוק פיסטוק

או גוון או 2 בהירים יותר בקטלוגים של הצבעים, כי כשאני בחרתי את הפיסטוק מהקטלוג על הקיר הוא יצא זרחני וכזה שאי אפשר לחיות איתו אפילו לא לרגע ואז כל החדר עבר לבאנלי ביותר שזה השמנת. באופו אישי אני לא חובבת חדרים שכל הקירות צבועים, אני מעדיפה 3 קירות בטון רגוע וקיר אחד שקופץ מהם, בדרך כלל הקיר של המיטה, כי לרוב הוא הדומיננטי בחדר. בקיצור הצעתי הכנה - 3 קירות בשמנת ממש ממש עדין [ כי לבן זה סתם מעפן] וקיר אחד בירקרק, או צהבהב לימוני שכזה או כתמתם

svety

New member
../images/Emo32.gifאני עוזבת את הבית!../images/Emo190.gif

כןכן מחרתיים, לחודש, בתקווה ליותר מזה. קצת התרגשות, הרבה לא יודעת מה לקחת איתי. מה לקחת איתי לעזאזל?! כמה נעליים אני אצטרך לחודש?! אה. וואו. אני לא מאמינה שאני עוזבת את הבית

svety

New member
../images/Emo41.gifפרטים../images/Emo41.gif../images/Emo190.gif

גבעתיים, עם שותף מסתורי ['אל תתני לו יותר מדי צומי, שלא יתרגל'], במקום חבר של ידיד שטס לחו"ל לחודש וצריך שישקו לו את העציצים. תשלום סמלי, חתול מדהים, מחשב עם חיבור לאינטרנט ומסנג'ר [
], טלוויזיה וYES, וואו-וואו-וואו. יאאא

e l u l a

New member
וואי זה נשמע ממש כייף!../images/Emo13.gif../images/Emo153.gif

בהצלחה בובה, ותהני המון:).

e l u l a

New member
אה ובקשר לנעליים וכאלה../images/Emo153.gif

מקסימום תחזרי הביתה לקחת עוד אם תצטרכי.. את לא עוברת לארץ אחרת, רק מרחק של שעה פחות או יותר מהמקום שגרת בו עד עכשיו. כאילו, ברור שכייף פי מיליון אבל עדיין לא רחוק מדי, אז מה שיחסר תקחי מהבית.. ושוב המון המון בהצלחה וכייף!

svety

New member
איזה, אחרי היום, לא רוצה לחזור לכאן.../images/Emo190.gif

לא בגלל ההורים, אלא בגלל כמה 'חברות', או יותר נכון 'חברה'. מרתיח לגלות שמישהי שהחשבת אותה כחברה טובה, יוצאת עלייך מול אנשים אחרים רק בשביל להראות להם כמה שהיא יותר ממך, ועוד בסופו של דבר מוציאה אותך הבתזונה מכל הסיפור. באמת סליחה שלי אין זין לשטויות של אפחד, במיוחד לא שלה. ותודה מותק

MaddyD

New member
את ברחוב מקביל אלי

ועובדת סנטימטר מאיפה שאני עובדת.. כל בוקר אני נוסעת על מליון מוקדנים כמוך וואלה גבעתיים זה אחלה של מקום בחייי

למעלה