לככככוווולם...

אני דוקא חושבת שזה מה שיכניס אותך.

כי אם העיתון הוא אכן לא רציני לחלוטין כמו שאת אומרת, אז או שכולם יכתבו דברים בסגנון ואם תשני תצאי מיובשת- או שכולם יכתבו דברים רגילים, וככה בדיוק את תבלטי. אז לדעתי זה מעולה ושנון ומצחיק בדיוק-עד-איפה-שצריך, אבל תכלס- אין לי מושג איך נראים קורות חיים גם כן, אז אולי כדאי להקשיב לאחרות. בהצלחה, בכל אופן.

coolit

New member
../images/Emo26.gif

יש כמה שורות שפשוט צריך להוריד.. את גם צריכה להוריד קצת אנטרים.. נגיד ה"בהצטיינות בסה"כ, אבל זה לא באמת מעניין". אם את משאירה את זה כמו שזה [במקום לכתוב "סיימתי בהצטיינות לימודי בלה בלה"]- תורידי את האנטר. אל תגידי שהכתיבה בוואינט היתה השיא של חייך. אל תגידי שאת רק מבקשת הזדמנות, למה שתבואי ממקום נמוך? אמנם לא תכתבי להם במפורש "כדאי לכם לקבל אותי כי אני מוכשרת אחושילינג", אבל זה בהחלט מה שאת רוצה לשדר! לא מסכנוּת! ולענ"ד גם אל תדגישי כל כך את זה שאין לך כוח לעשות משהו שקשור לתזוזה וללהפסיק לשתות בירה כי בסך הכל זאת עבודה, ובעבודה מצפים ממך שתשקיעי ולא לא-תגישי-טור כי אין לך כוח לזוז מהספה היום. אהבתי מאוד את הקטע עם המוטיבציה בסוף, אבל זה לא כל כך מסתדר עם זה שאת שותה כל היום.. פשוט אל תדגישי את זה. אהבתי בסך הכל, ההערות שכתבתי הן ההערות היחידות שיש לי על הקטע. :]

ליזיגי

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif ו... ../images/Emo32.gif

אני מרכזת הדרכת נעורים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 אהההה

ברוכה הבאה.../images/Emo13.gif

ואין לי מושג מה זה, אבל נראה שזה משמח אותך, אז... כל הכבוד.P:

ליזיגי

New member
חח אמרתי למי שהצטרפה ברוכה הבאה :) אבל תודה

ומרכזת הדרכת נעורים- זה תפקיד בצופים ... בין המבוקשים ובין הבכירים :)) טוב נו אני אפרגן לעצמי- זה הכי בכיר =]] יווווווואו מתרגשת !! וזה כלכך הזוי שזו אני .. כלכך !

למעלה