לין ביקשת ממני

סמלת

New member
חופשי../images/Emo47.gif

רוצה להתחתן איתי?

farkash 3

New member
שכחת את

במרחק נגיעה נועה של הים איש השוקולד יש לך אותי

1sniper1

New member
מבין השמות שהזכרת אני מכיר

פחות את "במרחק נגיעה". שאר השלושה גם יפים מאוד וגם אותם אני שומע הרבה

סמלת

New member
אגב....../images/Emo2.gif

להמ אף אחד לא מזכיר את השיר שלו עם ברי סחרוף!? שה לה לה
לא רציתי שתציעי (לי) מה לעשות לא רציתי שתסבירי (לי) איך לחיות לא רציתי שתחליטי (לי) מה להחליט רק רציתי שתאכלי אותי עם כפית ורציתי שתבואי אלי כמו זונה ונתתי לך אותי במתנה ורציתי שתהיי אחותי ושייכת לעצמך אבל איתי שה לה לה לה לה או או המתיקות שבצער שה לה לה לה או או המתיקות שבלב ינגנו לך בלדה שה לה לה לה, שה לה לה לה ורציתי לעטוף אותך בקטיפה שתהיי המחלה והתרופה לסלק את מחשבתך הרעה להטיח את פנייך במראה שה לה לה לה לה או או המתיקות שבצער שה לה לה לה או או המתיקות שבלב ינגנו לך בלדה שה לה לה לה, שה לה לה לה trap C ופחדתי ממך חכמה ונטרפתי ממך ערומה ורציתי אותך מהר יותר ויותר כמו שאת מה שאת איך שאת שה לה לה לה לה או או המתיקות שבצער שה לה לה לה או או המתיקות שבלב ינגנו לך בלדה שה לה לה לה, שה לה לה לה

פנים אל מול פנים..אישה באמצע החיים

פנים אל מול פנים -יהודה פוליקר פנים אל מול פנים פגישה באמצע החיים הגענו אל עצמנו ממקומות כל כך שונים. העיר נראית אחרת כאילו לא היינו פה, הלילה את נשארת חכי איתי לבוקר שיבוא. אהבנו פעם באמת ובתמים אהבנו כמו שילדים יודעים עלי וגם עלייך רואים את השנים ואת יפה, פנים אל מול פנים. פנים אל מול פנים אולי רק פעם בחיים הזמן סוגר עלינו מעגל של שינויים. אז מה עבר עלייך ומה מביא אותך לפה, הלילה את נשארת חכי איתי לבוקר שיבוא. אהבנו פעם באמת ובתמים...

ואחד אחרון ....

נאמר כבר הכל-החברים של נטאשה נאמר כבר הכל אין לי מה להוסיף לזה פשוט לא יכול הלילות ארוכים והפחד לא תדעי לעולם איך בכיתי כמו ילד לא תרגישי דבר תשכחי את הדרך לכאן כי הזמן הולך ותם לא נושם ולא נרדם לא חולם ולא הוזה רק שר...

farkash 3

New member
לא שמתם לב

לציטוט אולי תפרגנו ותחשבו עליו קצת א.א. מילן הוא סופר דגול.. " מיליוני אנשים לבד ואם כבר לבד שיהיה בתנועה.."

arielTsport

New member
וזה שיר האהבה שלי...

בואי ניקח דברים\קאשי. בואי ניקח דברים כאילו היו סתם וננער את כל הגוף עד שנרגיש חם נחפש כוכבים ונקטוף אותם נרחף לשמיים ונישאר שם יא כפרה תירגעי בואי איתי בלי מחשבה אני יודע לשנינו נמאס מסבל האהבה אז רגע לפני שמתפוצצות פה עוד כוסות אני רוצה לרקוד איתך לרגע לנסות לנתק לשתק את כל מה שדופק אותנו לדבר לברר לא עזר לנו בואי ניקח רגע קטן רק בשבילנו בואי ניגע ברגע מתוק אין עלינו קפצי עליי כמו פעם שנכנסתי בדלת ניפול נקום ונרקוד ושוב את משתוללת צוללת אני משתגע ממך זה רק את יודעת לעשות את האמת בלב עליי את פורטת וזה כואב תגידי לי רק מילה ולדום אני מתייצב אז מותק בואי נישכח בואי ניסלח את מה שהיה עצמי עיניים וכנסי להזייה בואי ניקח דברים כאילו היו סתם וננער את כל הגוף עד שנרגיש חם נחפש כוכבים ונקטוף אותם נרחף לשמיים ונישאר שם כן אני יודע יש ימבה מטענים וכל כך הרבה כעס עלייך שמרתי בפנים וניסיתי לרסן עצבים ולפעמים זה לא עבד אבל משהו מיוחד התפתח למה בניתי קשר כל כך מותח מילה קטנה אחת הכל מתלקח הכל כל כך פתוח וזה אותנו לוקח שוב את עושה פרצופים אני כל כך רותח צורח למעלה "תגיד לי מתי, מתי אגיע למשהו נינוח בחיי?" מאשים את כל העולם ובטח שאותך שופך ת'נשמה שלי וזה לא מוערך מגוחך לבזבז עלייך זמן כתיבה לא רוצה לקרוא לעינוי הזה אהבה אם תפתחי שנייה ת'דלת תראי איך אני בא יודע הגזמנו ואין לזה סיבה בואי ניקח דברים כאילו היו סתם וננער את כל הגוף עד שנרגיש חם נחפש כוכבים ונקטוף אותם נרחף לשמיים ונישאר שם ברור לי לגמרי שאין לזה הרבה סיכוי ובגלל זה אני אומר שבגישה זה תלוי אבל מה אני מדבר על גישה עם אישה שבשניות שיחה שלנו הופכת לנטישה תקשיבי לי זה לא קל לי לראות אותנו ככה שנינו אוהבים אז איך זה שעכשיו את בוכה בואי ניכנס מתחת לשמיכה ונראה לעולם כולו מה זו פריחה עם הצלחה אין לנו ברכה מנוחה בואי ניתן מכל הרגשות והמחשבות נהייתי מסכן אין טעם בלנסות להתאמן צריך לסתום את הפה וללכת להזד.. כן אני משתגע חושב שאני חושב יותר מדי כל כך סובל אבל לא יכול להגיד די פונה אלייך שוב ומבקש בחיי בואי ניקח הכל פשוט (הלוואי) בואי ניקח דברים כאילו היו סתם וננער את כל הגוף עד שנרגיש חם נחפש כוכבים ונקטוף אותם נרחף לשמיים ונישאר שם

למעלה