לין ביקשת ממני

farkash 3

New member
לין ביקשת ממני

שיר אז הנה... צילו של יום קיץ ביצוע: יזהר אשדות מילים: אלונה קמחי לחן: יזהר אשדות המבט שלך הוא אש קרה אישה זרה איך שאת מתבוננת דרכי האהבה שלך כל כך מרה מיטה סתורה מזכירה איך פלשת לתוכי כשעצמתי עיניים ניסיתי לשוא להזות את פנייך ריח אבק בשערך אפלולית מבטך בצילו של יום קיץ הולך ודועך טעם הדם של צחוקך אור הדבש של גופך וצילו של יום קיץ הולך ודועך הכיעור מושל ברחובות בחלונות משתקפים עננים אפורים מחפש אותך בכל מקום אולי פתאום תוולדי מתוך רגע מקרי געגוע ישן כמו צליל לא מכוון לא נותן לי מנוח ריח אבק בשערך אפלולית מבטך בצילו של יום קיץ הולך ודועך טעם הדם של צחוקך אור הדבש של גופך וצילו של יום קיץ הולך ודועך " ברגע שגילית איזו מכפות הרגליים היא הכף הימנית ,כבר אין לך הרבה התלבטויות בקשר למי מהן היא הכף השמאלית ואז נותרת רק הבעיה באיזו מהן להתחיל ללכת..." א.א. מילן

וואווווווווווווו ../images/Emo2.gif

איזה שיר בחרת... מ ד ה י ם

farkash 3

New member
הנה עוד אחד !!

רק שמישהו ישים לב!!! לחץ ביצוע: ברי סחרוף מילים: סמי בירנבך ורמי פורטיס לחן: ברי סחרוף, סמי בירנבך ורמי פורטיס אף אחד לא יודע למה אף אחד לא אף אחד לא יודע כמה אף אחד לא קרוב או רחוק תלחץ את זה טוב קח את זה באופן קבוע הלב הרעב כמה כואב עכשיו זה נותן לנו כוח אולי הלילה את תהיי שלי אולי הלילה את עוד תבקשי שאקח אותך לתוך השקט הגדול אולי הלילה את תהיי איתי אולי הלילה את עוד תבקשי שנשכב על הגב על העשב הכחול לחץ, תנו לו לצאת לחץ, עמוק ורוטט לחץ, עכשיו זה בועט לחץ, אני מתמוטט אף אחת לא יודעת למה אף אחת לא פעם זה עוד יותר או פחות קח את זה באופן קבוע הלב הרעב, כמה כואב עכשיו זה נותן לנו כוח אולי הלילה את תהיי שלי אולי הלילה את עוד תבקשי שאקח אותך לתוך השקט המתוק אולי הלילה את תהיי איתי אולי הלילה את עוד תבקשי שנשכב על הגב על העשב הכחול לחץ, תנו לו לצאת לחץ, עמוק ורוטט לחץ, עכשיו זה בועט לחץ, אני מתמוטט השיר הכי גדול של ברי!!!

farkash 3

New member
הנה עוד אחד מעולה!!!

מוקדש לאקסית שלי ולעוד מישהי מיוחדת!!! (תשימו טוב טוב למילים ..) צחוק הגורל ביצוע: פיטר רוט מילים: דן תורן ופיטר רוט לחן: פיטר רוט את נתת לי ללכת עזבתי ביום יפה של חורף קר זה הרגיש כמו בסרט הייתי הגיבור הרע צחוק הגורל מלטף את פני בדרך רוח דולק אחרי לו רק היה ניתן להשיב אלי את אהבת נעורי לא, בכלל לא קשה לי בערב לבד חלון קומה שנייה הן עושות לי עיניים רק את פה חסרה צחוק הגורל... באהבות אסור לטעות אני האידיוט שנשאר ביום יפה של חורף קר זה נגמר צחוק הגורל מלטף את פני בדרך רוח דולק אחרי לו רק היה ניתן להשיב אותך אלי את אהבת נעורי

גם לי יש שיר... אבל באינגלז ../images/Emo13.gif

אחד השירים האהובים עלי ביותר The Beatles In My Life ---------- There are places I'll remember All my life though some have changed Some for ever not for better Some have gone, and some remain. All these places have their moments With lovers and friends, I still can recall Some are dead and some are living In my life, I've loved them all But of all these friends and lovers There is no one compared with you And these memories lose their meaning When I think of love as something new Thought I know I'll never lose affection For people and things that went before I know I'll often stop and think about them In my life I'll love you more In my life I'll love you more

תודה ../images/Emo13.gif

הביטלס הם אהבת נעורי וגם בחיי הבוגרים יש להם הרבה משמעות בעיניי.

סמלת

New member
אם כבר ביטלס....

אז הנה ה-3 האהובים עליי (בערך, יש כל כך הרבה).... די נדושים, אבל אני מתה עליהם: Is there anybody going to listen to my story All about the girl who came to stay? She's the kind of girl you want so much It makes you sorry Still, you don't regret a single day Ah girl Girl When I think of all the times I've tried so hard to leave her She will turn to me and start to cry And she promises the earth to me And I believe her After all this times I don't know why Ah, girl Girl She's the kind of girl who puts you down When friends are there, you feel a fool When you say she's looking good She acts as if it's understood She's cool, cool, cool, cool Girl Girl Was she told when she was young that pain Would lead to pleasure? Did she understand it when they said That a man must break his back to earn His day of leisure? Will she still believe it when he's dead? Ah girl Girl Girl Ah girl Girl Girl
Close your eyes and I'll kiss you Tomorrow I'll miss you Remember I'll always be true And then while I'm away I'll write home every day And I'll send all my loving to you I'll pretend that I'm kissing The lips I am missing And hope that my dreams will come true And then while I'm away I'll write home every day And I'll send all my loving to you All my loving I will send to you All my loving, darling I'll be true Close your eyes and I'll kiss you Tomorrow I'll miss you Remember I'll always be true And then while I'm away I'll write home every day And I'll send all my loving to you All my loving I will send to you All my loving, darling I'll be true All my loving, all my loving ooh All my loving I will send to you
I should have known better with a girl like you That I would love everything that you do And I do, hey, hey, hey, and I do Whoa, oh, I never realized what a kiss could be This could only happen to me Can't you see, can't you see That when I tell you that I love you, oh You're gonna say you love me too, oh And when I ask you to be mine You're gonna say you love me too So I should have realized a lot of things before If this is love you've got to give me more Give me more, hey hey hey, give me more Whoa, oh, I never realized what a kiss could be This could only happen to me Can't you see, can't you see That when I tell you that I love you, oh You're gonna say you love me too, oh And when I ask you to be mine You're gonna say you love me too You love me too, you love me too You love me too

מוסיפה שיר שאני אוהבת ...

בוא - ריטה בוא נפזר את מסך הערפל
בוא נעמוד באור ולא בצל
עד מתי נמשיך לברוח
אל משחקים של כוח
מותר לך לבכות לפעמים
כשמשהו נשבר בך בפנים
ספר לי קצת על רגעי הפחד
קל הרבה יותר לפחד ביחד
וכשרוחות קרות יסערו בחוץ
אשלח בך אש חמה
יום אחד אולי תפסיק לרוץ
בין הצללים בנשמה
בוא נפזר את מסך הערפל
בוא נעמוד באור ולא בצל
עד מתי נמשיך לברוח
אל משחקים של כוח
מותר לך לרעוד לפעמים
כשמשהו נפלא קורה בפנים
ספר לי קצת על רגעי האושר
עד שיעלה עלינו הבוקר
וכשרוחות קרות יסערו בחוץ
אשלח בך אש חמה
יום אחד אולי תפסיק לרוץ
בין הצללים בנשמה
ספר לי קצת על רגעי הפחד
קל הרבה יותר לפחד ביחד
מוקדש לכל הפחדנים למינהם ...

farkash 3

New member
או מלנכוליה ...

לריטה יש משפט אחד שאומר הכול..: מתוך ימי התום "אז מה מחבר בסופו של דבר שני אנשים יחד? צל חלומות משקל העבר , מסע של בדידות ופחד!.."

מדהים מדהים .... מדהיםםםםםםםםם

חמ רודנר.. אווחח.. אוהבת אותו !! בואי ניפרד -חמי רודנר בואי ניפרד נעשה את זה יפה וכמה שפחות כואב זה קצת קשה בואי ניפרד סוף לאהבה נכון שזה מרגיש בודד אבל זאת התשובה הו מתוקה שלי פישלת בגדול אני רוצה לסלוח אבל לא יכול למען האמת זה מזמן כבר מת אז בואי ניפרד, ביואי נפרד בואי ניפרד נעשה את זה יפה את הרכוש כבני תרבות נחלק על כוס קפה ומה אכפת לי הוא ושכולם ראו הכינו את הממחטות אולי תבכו הו מתוקה שלי... החדר מהדהד שקט להיפרד וכל החפצים שלך אומרים אותך כהד אני רוצה לחשוב באמת שיהיה לך טוב בשבילי להיות לבד זה מרגיש קרוב קרוב הו מתוקה שלי...

farkash 3

New member
זה נעשה שירשור שירים מדהימים!

לין את רואה מה את עושה?
זה אולי השיר הישראלי שאני הכי אוהב.. לאט לאט ביצוע: שלום חנוך מילים ולחן: שלום חנוך שומע איך את שרה בשבילי רואה אותך רוקדת לפני דבר כזה במו עיני נוכחותך היא אש בעצמותי מתוך שאת שומטת את בגדי גופך נכסף בכל צבעי הקשת ואת רואה אותי רואה וכמה את יפה כשאת נרגשת את מתקרבת אלי לאט לאט בין לחישה למבט לאט לאט את מגלה מי אני לאט לאט את מגלה לי מי את לאט לאט מפתיע איך גופך כל כך מוכר ואיך נוגעת נפש בבשר מגע כזה לא יתואר אף פעם לא היכרתי בעבר את מתקרבת אלי לאט לאט את נמסה בין ידי לאט לאט גולשים גלים אל החוף לאט לאט בתנועה לאין סוף לאט לאט את מתקרבת אלי לאט לאט בין לחישה למבט לאט לאט את מגלה מי אני לאט לאט את מגלה לי מי את לאט לאט

../images/Emo99.gif

לא יכול להוריד ממך את העיניים - מאיר אריאל לא יכול להוריד ממך את העיניים מעינייך הנראות כתגליות לא יכול להוריד ממך את העיניים משפתייך המפיקות מרגליות באמת אחרי כל כך הרבה שנים אפילו מהבוקר עוד לפני שתרחצי פנים וביושבך ממלמלת למראה משתנה כל שניה כל תנועה לא יכול להוריד ממך את העיניים רק יותר ויותר מתמגנט לא יכול להוריד ממך את העיניים רק יותר ויותר מתהפנט וכשכבר נדמה לי שאני עולה על השביל שאלי גנך הסודי אותי יוביל דוקא אז את מכה אותי בסנוורים בקסמי הפשטות של הדברים ארגוני נשים מתנפלים עלי בתוכחה שאני עוזב עלייך את עול הבית והמשפחה מה שנכון אבל מה אעשה אין לי פנאי, לא אין לי פנאי לא יכול להוריד ממך את עיני וכשאת תופסת מרחק את לא כאן בכלל אז אני כמו החתן המרחף מהציור של מארק שגל זה לך אות: כל מקום בו תלכי תדרכי תעמדי ופתאום תחייכי לא יכול להוריד ממך את העיניים יפתי יפתי יפתי לא לא לא לא לא אוריד ממך את העיניים יפתי יפתי יפתי

farkash 3

New member
השיר הכי יפה של......

לאונרדו ביצוע: עברי לידר מילים ולחן: עברי לידר לאונרדו יודע הקסם עובד בקולנוע יש לו אקדח מתנת יום הולדת הוא משתמש בו כמו שרק הוא יודע אם בא לכם להיות חברים שלו בחורף הזה הוא החליט לספר מה שיש לו בלב מה שכואב בקיץ הבא הוא יהיה באירופה כי שמה לא חם והוא לא צריך לפחד מה יגידו כולם אם בא לכם להיות חברים שלו בזמן הקרוב הוא יעשה לכם טוב ביום שישוב עייף ועצוב, תזכרו שיש אנשים יותר חלשים היא רועדת בחדר אז אל תדליק את האור עכשיו היא בסדר לאונרדו בטוח הלב לא צריך לנוח ושוב מתאהב ארמונות באויר מוות בטוח זה מוות מהיר אם בא לכם להיות חברים שלו בזמן הקרוב הוא יעשה לכם טוב ביום שישוב עייף ועצוב, אתם תזכרו שיש אנשים קצת יותר חלשים היא רועדת בחדר אז אל תדליק את האור עכשיו היא בסדר

ואייך אפשר בלי ...

היא לא דומה ביצוע: ארקדי דוכין- ארקדי דוכין היא לא דומה לאף אחת אחרת לאף אחת שעוברת ברחוב היא משונה וכשהיא מדברת קולה עושה לי משהו קרוב. היא לא רואה אני כאן כל הלילה עומד בצד ומסתכל איש מאוהב, עומד בצד ומסתכל. והלילה העיניים עייפות עד אור הבוקר השפתיים לוחשות ללא מנוח לא דומה לאף אחת.

farkash 3

New member
אם כבר ארכדי...

אז................ למי שזוכר הייתה לי קירבה לשיר הזה (ראו הכינוי הקודם שלי <החתימה>) עכשיו אני ביצוע: החברים של נטאשה מילים: מיכה שטרית לחן: ארקדי דוכין עכשיו אני כי ההוא הלך עכשיו אני כי הייתי מוכרח... לתפוס מעלית מלמטה למעלה, זה כמו חללית למעלה והלאה. התגעגעתי אז באתי - חסר לכם אידיוט? חכמים שכמותכם, כבר מזמן לא יצא לי לראות. הפחדן שהיה כאן קודם - טוב שהוא הלך! התגעגעתי אז באתי אני שמח כל כך. עכשיו אני כי ההוא הלך עכשיו אני כי הייתי מוכרח... לתפוס מעלית מלמטה למעלה, זה כמו חללית למעלה והלאה. התגעגעתי אז באתי - מגוחך לא השתניתי! אנשים יפים כמוכם, אף פעם לא ראיתי. חבל שאני לא בא לעתים יותר קרובות. התגעגעתי אז באתי לכמה שעות טובות. עכשיו אני כי ההוא הלך עכשיו אני כי הייתי מוכרח... לתפוס מעלית מלמטה למעלה, זה כמו חללית למעלה והלאה. התגעגעתי אז באתי - חסר לכם אידיוט? חכמים שכמותכם, כבר מזמן לא יצא לי לראות. הפחדן שהיה כאן קודם - טוב שהוא הלך! התגעגעתי אז באתי אני שמח כל כך.

בלאגנית

New member
אהבתי את "קר שם בחוץ" של קליינשטיין

כל כך קר , קר שם בחוץ מתי תקלטי שהחיים זה לא קיבוץ לאן שתלכי ,מה שלא תעשיי קר שם, כל כך קר שם....

רגע, רק אני מייצג את התפוצות?

רק אני כותב שירים באנגלית? אז אני ימשיך אז הינה עוד קלאסיקה .... Procol Harum/Whiter Shade of Pale We skipped the light fandango Turned cartwheels cross the floor I was feeling kinda sea-sick But the crowed called out for more The room was pounding harder As the ceiling flew away When we called out for another drink The waiter brought the tray Chorus: And so it was the later As the miller told his tale That her face at first just ghostly Turned a whiter shade of pale She said there is no reason When the truth is plain to see That I?ll wander through my playing cards Would not let her be One of 16 vestal virgins Who were leaving for the coast And although my eyes were open The might just as well?ve been closed

למעלה