לין ביקשת ממני

בלאגנית

New member
נהההההה לא מתאים לי לקרוא הסבר

באנגלית על מילה באנגלית אני מחכה לסמלת

צחוק הגורל ? ../images/Emo103.gif

צחוק הגורל-פיטר רוט את נתת לי ללכת עזבתי ביום יפה של חורף קר זה הרגיש כמו בסרט הייתי הגיבור הרע צחוק הגורל מלטף את פני בדרך רוח דולק אחרי לו רק היה ניתן להשיב אלי את אהבת נעורי לא, בכלל לא קשה לי בערב לבד חלון קומה שנייה הן עושות לי עיניים רק את פה חסרה צחוק הגורל... באהבות אסור לטעות אני האידיוט שנשאר ביום יפה של חורף קר זה נגמר צחוק הגורל מלטף את פני בדרך רוח דולק אחרי לו רק היה ניתן להשיב אותך אלי את אהבת נעורי

הודעה של גיל....

נראה לי תספרי 5 מלמעלה (אלא עם כן מישהו הספיק לתקוע תגובה באמצע)

farkash 3

New member
יצא לפיטר דיסק ענק

רק ממחיש את כמות הכישרון שיש בארץ!!

farkash 3

New member
שמעתי שתפסו איזה ילדה

שהורידה ותבעו את האימא . את כבר לא ילדה תיזהרי שלא יתבעו אותך ואז תיאלצי בגלל שלא יהיה לך כסף להתחתן עם בגי... תגורו בקרואן בדימונה ובגי יעבוד בתור ג'גולו מובטל...

גבי 2005

New member
ואם לין היתה מבקשת ממך לקפוץ מהגג

טוב נו יש לי גם שיר נולי הקדישה לי אותו לפני כמה ימים שרית חדד /אתה תותח אתה תותח אין אין עליך מתה עליך ....

farkash 3

New member
בגי השיר היחיד שהייתי מקדיש לך ..

הוא : " הוא שר מהלבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב"

linu2

New member
געגוע ישן...

התגובה שלי היא
ניצוצות
כן, אנחנו שניים, האויב שהוא חבר אני זה התחפושת ובפנים אדם אחר צועק אל הירח, בוכה ומקלל מסתובב כמו כלב, מוכה ומילל זה כמו מכת חשמל, וזה זורם ומעוות את חוש הזמן לאן? אני הולך ומסתבך ניצוצות של הבנה, שוב חולפים כמו סרט נע כמו רוח סערה הם מקלפים עוד חלקים מהקליפה הפחד מטפטף כמו רעל ונספג כמו נשיקה אני זה המלכודת שבוי בלא תקווה רוצה לפתוח דלת, נסגר ולא יוצא מנסה לברוח ותמיד, תמיד חוזר. זה כמו לרקוד עם שד שמחבק ולא עוזב כן הוא תמיד רעב. אני הולך ומתרחק ניצוצות של הבנה, שוב חולפים כמו סרט נע כמו רוח סערה הם מקלפים עוד חלקים מהקליפה
מילים: רמי פורטיס לחן: ברי סחרוף ורמי פורטיס

farkash 3

New member
כמו צליל לא מכוון ..

לין רק שלא תגידי שלא מפנקים אותך.!!

farkash 3

New member
הנה עוד ברי משובח ...

חלליות ביצוע: ברי סחרוף מילים: רמי פורטיס לחן: ברי סחרוף על אדמה רטובה ללא מעקה אני מתחלק ולעולם אין קצה ללא עבר וללא זכרון אני הגיבור שרוכב בדמיון חלליות רודפות אחריך חלליות קוראות לי לחזור כשהרוחות נושבות מעליך חלליות להיות או לא להיות כמו נשמה אבודה ללא מחסה מפליג אל האור על ספינת רפאים העתיד רודף ההווה הוא הווה אני עומד למשפט והם לא מרחמים. חלליות רודפותת אחריך... כל מה שנאמר אתמול, עכשיו פתאום נשבר עף אל החלל ונעלם חלליות רודפותת אחריך...

אייך אפשר בלי ../images/Emo41.gif ריטה ../images/Emo41.gif

אני חיה לי מיום ליום-ריטה אני חיה לי מיום ליום מפזרת את ימי ברוח אנשים מתחתנים סביבי גם אני רוצה קצת לנוח אומרים שהאדמה שלנו מסתובבת סביב צירה איפה הציר שלי? להסתובב זה דבר נורא לא כל כך יפה ולא בת שש עשרה אבל יודעת משהו על העולם הזה ואם הוא רציני ואם הוא רק רוצה תמורת מילה אחת אתן כל כך הרבה פה ושם הופיע גבר כמו בתחנת רכבת נידחת מי שרצה בי בערב חזר בו עם עלות השחר אומרים שהשמש שלנו בוערת כבר מיליון שנה כמה יכול לבעור אדם ובסך הכול בשביל מה לא כל כך יפה ולא בת שש עשרה אבל יודעת משהו על העולם הזה ואם הוא רציני ואם הוא רק רוצה תמורת מילה אחת אתן כל כך הרבה ואם יושיט לי יד ואם יגיד רוצה תמורת מעט מאוד אתן כל כך הרבה

למעלה