לין ביקשת ממני

סמלת

New member
נו .....שלי הכי יפים....../images/Emo163.gif

נהדרת מדי - יציאת חירום
מהרגע שבו פרצה לליבו הניחה טירוף על עיניו וכך לא שקט הוא החל משוטט מלמל מילים של זהב אווו, אווו נהדרת עכשיו אווו, אווו נהדרת עכשיו וכך מכושף הניח שפתיו ובא אליו טעם גופה ואז הוא ידע שלנצח איתה עזב כל דבר מלבדה אווו, אווו נהדרת עלי אווו אווו נהדרת עלי תני לי לראות אותך מתפשת מולי תני להרגיש את הרגע שבו תהיה שלי בואי כי קר עכשיו שאת לא איתי מול המוכר הרגוע את זעזוע תני לי לראות רק אותך, רק אותך, רק אותך בין מילים אחדות ללא חששות הניחי ידך הקטנה ובואי אלי מחכה עד בלי די כותב לך שירי אהבה אווו אווו נהדרת אלי אווו אווו נהדרת מדי תני לי לראות אותך מתפשטת מולי תני להרגיש את הרגע שבו תהיה שלי בואי כי קר עכשיו שאת לא איתי מול המוכר הרגוע את זעזוע תני לי לראות רק אותך רק אותך...

farkash 3

New member
שיר לסמלת שתפור עליה!!

סמלת - לי קופר זה בשבילך כל פעם שאני שומע את השיר אני נזכר בך!!! שועל במנוסה ביצוע: רמי פורטיס וברי סחרוף מילים: רמי פורטיס לחן: ברי סחרוף ורמי פורטיס השקרים על פנייך עושים אותי משוגע הדמעות בעינייך זיוף והצגה המשחק שאת משחקת לא כמו מאושר הצחוק מתוך שפתייך מתוכנן ומתכוון מי שיפול בזרועותייך תמיד יהיה מסכן באמון שאת יוצרת יש משהו ערמומי את כמו שועל במנוסה שאיבד כיוון ומחפש אחר החום אחר האש את כמו שועל במנוסה שאיבד הכל ומבקש למצוא מסתור ומתבייש בדרכים שלך גברת יש משהו אפל את זקוקה לכח וקורבן להתעלל בתמימות שאת משדרת יש משהו מפלצתי האהבה שלך שורטת ומרגישה כמו מלחמה הטירוף של חומק ואין לו סוף והתחלה ילדה יפה וזוהרת שהיא נחש ארסי את כמו שועל במנוסה שאיבד כיוון ומחפש אחר החום אחר האש את כמו שועל במנוסה שאיבד הכל ומבקש למצוא מסתור ומתבייש אה.... אוהבת אה.... אוהבת אה.... אוהבת אה.... אוהבת את כמו שועל במנוסה שאיבד כיוון ומחפש אחר החום אחר האש את כמו שועל במנוסה שאיבד הכל ומבקש למצוא מסתור ומתבייש

farkash 3

New member
קלעתי בומבה!!!!!

שועלת קרבות שכמותך!!!!! "בדרכים שלך גברת יש משהו אפל את זקוקה לכוח וקורבן להתעלל.."

farkash 3

New member
איך זה מרגיש ?

אין עתיד באופק , אין מקום שיש סיבה טובה להיות בו... איך זה מרגיש , להיות תמיד בצד אף פעם לא באמצע..?

סמלת

New member
לא טוב באמצע......./images/Emo31.gif

אף פעם לא התלהבתי מסנדוויץ'

מותק שלי .... ?../images/Emo9.gif

מותק שלי-גלעד שגב מותק שלי מבקשת להיות לידי אז שלא תדאגי אם את שומעת אותי מותק שלי מציירת פרחים בראשי מחייכת איתי אם את שומעת אותי אין לך סיבה לפחד לעולם אין מפלצות אין שדים זה רק סתם רק הדקירות של חרבות זכרון שוב מכות את הלב, לא רוצות לעזוב ובכל העולם לא מוצאים בנאדם שייקח ת'כאב וייתן לך לישון מותק שלי נוגעת עמוק בתוכי משגעת שלי אם את שומעת אותי מותק שלי סופרת כבשים לא נרדמת גם לא בשבילי אין לך סיבה לפחד לעולם אין מפלצות אין שדים זה רק סתם רק הדקירות של חרבות זכרון שוב מכות את הלב, לא רוצות לעזוב ובכל העולם לא מוצאים בנאדם שייקח ת'כאב וייתן לך לישון רק הדקירות של חרבות זכרון שוב מכות את הלב, לא רוצות לעזוב ובכל העולם לא מוצאים בנאדם שייקח ת'כאב וייתן לך לישון... מותק שלי...

שיר שאני אוהבת

לשיר ועושה לי צמרמורות... עד שתעזוב - ריטה הלוואי יהיה בי כח עוד מעט לא להשבר כאן למולך הלוואי יהיה בי כח לא ליפול על ברכי מכובד אהבה הלוואי יהיו עוורות עיני כל זמן שתשאר שלא אראה את פניך שלא אושיט את ידי לאתר עוד מעט אנשום לאט אפצע את ידי עד ישותקו לא יתקרבו אל גופך המוכר האהוב שאפי לא ישאף את הריח אלוהים את הריח שלא ארד על ברכי שתישאר הלוואי יהיה בי כח עוד מעט לא להשבר כאן למולך הלוואי אהיה חזקה עד שתעזוב זאת תהיה נקמתי היחידה אפצע את ידי עד ישותקו לא יתקרבו אל גופך המוכר האהוב שאפי לא ישאף את הריח אלוהים את הריח שלא ארד על ברכי שתשאר

farkash 3

New member
נשמה הנה משו שמייח....

הילדים קופצים ביצוע: שוטי הנבואה מילים: רואי לוי ואבי פואנקינוס-טל לחן: רואי לוי כל הילדים קופצים רוקדים... מרימים את הידיים גבוה לשמיים לשים את הידיים על המותניים לשים את הידיים על הכתפיים לשים את הידיים על הראש ולספור אחת שתיים שלוש! כל הילדים קופצים רוקדים... שבט יהודה בשנת אלפיים הרוח מנשבת על המים בוא נעלה לירושלים ונרים את הידיים גבוה לשמיים כל הילדים קופצים רוקדים... כמו קופים כמו קופים כמו אנשים יפים כמו מלאכים מעופפים שמרימים את הידיים גבוה לשמיים הנשמה פרחה הגוף רוקד לבד עכשיו כי עוד לא שמת לב עוד לא ראית מה נמצא ומה חסר היום עובר ומתחלף לו ברכות ואתה עדיין שם בקסם הילדות. הילדים קופצים משתוללים רוקדים הם לא רואים שחור כי הם בתוך האור כדי לראות בהיר צריך לצאת לתכלת הגדול אל תעצום עיניים ותראה את כל הטוב. הילדים קופצים משתוללים רוקדים מרימים את הידיים גבוה לשמיים

והנה משהו שמוקדש לך...

ריטה - לך בדלי אנשים משומשים מתרוצצים לי מול העיניים הזמן חיזק ליבם הזמן ריכך גופם הי אתה! קח שיר צידה לדרך במקרה שתרעב לנשיקה אל תפתח לאמת את הדלת אל תשאל אל תדרוש את התשובה וכשתפחד תשיר חזק גם אני מפחדת שאין כאן שער ובגדיו של המלך הם עור ועצמות. בדלי אנשים משומשים מתרוצצים לי מול העיניים הזמן חיזק ליבם שינה גופם הי אתה! קח אותי צידה לדרך במקרה שתרעב לנשיקה לא נפתח לאמת את הדלת אל תשאל אל נדרוש את התשובה. וכשתפחד תשיר חזק גם אני מפחדת שאין כאן שער ובגדיו של המלך הם עור ועצמות. וכשתרצה לפרוש לבד בלי אף אחד מן הדרך אל תשכח שהיית איש יקר לי מיקר...

farkash 3

New member
אקונה זה בשבילך!!!!!

שלא תגידי ששכחתי אותך ואני מתייחס רק ללין!! עכשיו כולם יגידו יו איזה שיר ע-נ-ק לפני כמה שנים הייתי בברבי בהופעה שלו וככה בסוף כול הקהל בספונטניות התחיל לשיר את השיר הזה וזה היה מדהים לראות אנשים שלא מכירים אחד את השני שרים את זה בכזו התלהבות !!!!! מאז יש לי סימפטיה מיוחדת לשיר הזה.... לבן על לבן ביצוע: דן תורן מילים: יוסף אלדרור לחן: דן תורן היא יודעת לעשות שירדו לה דמעות זה סימן לחבק בשבילי אני בא ועושה היא צוחקת מזל שאף אחד לא רואה בטח חסרות לי מילים אני לא מובן לא מוגן היא לא יכולה לראות זה לבן על לבן אז אי אפשר עד כאן לא בא איתך במשא ומתן רוצה שאני אצחיק אותך אבל אנ'לא בא איתך לא משנה לאן תגידי רוצה מכות? אני לא רוצה לעשות מעצמי מסכן למרות שיש לי זכות אבל עכשיו אני כל כך מתבייש בעצמי שבא לי למות היא לא יכולה לראות זה לבן על לבן אז אי אפשר עד כאן אני לא מוכן אני לא בטח חסרות לי מילים אני לא מוגן אז אי אפשר עד כאן.

1sniper1

New member
אכתוב מספר שמות של יזהר אשדות

שאני חושב שצריכים להיכנס לאוסף מיוחד. השירים הם: * צילו של יום קיץ * מלך שלך * מה תאמרי * הבלדה על * בכל פעם שאני מתאהב כל שיר מחזק אצלי משהו אחר

למעלה