לימור לבנת

La Gamba

New member
לימור לבנת

(תגובה לקנידמן) למה לעזאזל אתה רוצה את לימור לבנת שם. אחרי הכל, זה ברור זהיא גרועה בהחלט בתפקיד שר החינוך, מילא משהו שהוא טוב בחינוך, ולא סתם מישהי שעוונתיה בתחום נספרו כבר ללא הכחשה בפורום....

Moledet972

New member
לדעתי היא שרת חינוך טובה. אני

מעדיף מישהו מהמפד"ל(זבולון אורלב או יצחק לוי לדעתי הכי מתאימים), אבל היא גם שרת חינוך טובה. יש נגדה כל מיני כתבות בתקשורת, אבל - מכל מה ששמעת, איזה דבר רע היא עשתה?

אמ... דבר ראשון, לשר חינוך לא

צריכה להיות השכלה הנוגעת לחינוך??? איזה דבר רע היא עשתה? היא סטרה לתלמיד מערכת החינוך בישראל! היא קראה לחצי מהתלמידים "נוער שוליים סהרורי"... היא אינה יודעת ולו חצי דבר על חינוך. היא אפילו לא סיימה בי"ס. היא הורתה לגרוס ספרי לימוד רק כי הם בעלי עובדות היסטוריות נכונות! היא הופכת את מערכת החינוך לבמה לקידום אינטרסים אפלים ופאשיסטים! זו בושה שמדינת ישראל מפקידה את דור העתיד בידי אדם כמוה!

Moledet972

New member
מספיק עם זה.

בסך הכל דרשה שבכל בית ספר יתלו דגל ישראל - "פשיזם"? אז סטרה לאיזה תלמיד... אם היא עשתה זאת, כנראה שהיה צריך.

yoavl1

New member
אם היא עשתה זאת כנראה שהיה צריך?

שמעתם כולם??? הנה יצא המרצע מן השק!! זה מזכיר לי את אביגדור ליברמן שהרביץ לילד בן 8 שרב עם הבן שלו. גם לנשים מוכות בטח מגיע לחטוף,לא? גם לרבין ודאי הגיע להרצח, נכון? לימור לבנת לא רק שסטרה לתלמיד, גם לפעיל מפלגת העבודה שעמד והפגין בירושלים היא דפקה בומבה, חן גלוברמן שמו, אני חושב. אז אתה יכול לצחוק עד מחר, אבל שרת חינוך למופת יש לנו! ואתה מה זה עלוב!

אז אתה בריון ותו לא.

אם אתה, בן אדם בן 40-50 (זה הגיל של ילד מה לעשות) תלך ותרביץ לילד בן 12, צריך לכלוא אותך. לא לאפשר לך להיות חבר כנסת. זה החוק במדינת ישראל. נקודה. וזה שהימין חושב (וראינו את זה גם עם ליברמן וגם עם ליבנת) ש"יש לי חסינות ולא מעניין אותו החוק" זו בושה למדינת ישראל! אותם אנשים צריכים לעמוד לדין! אסור לתת להם לכהן בתפקיד ציבורי, בטח שלא כח"כים ובטח ובטח שלא כשרי חינוך! אולי גם המורים ירביצו לך כי לא עשית שעורי בית? או כי נכשלת במבחן? האם זה הבסיס שעליו אנו רוצים לחנך את ילדינו? אלימות? הרי מי כמונו יודע לאן מביא ריב שהתחיל על כיסא בים או על מקום חנייה. זה העתיד שאתה רוצה? לך? לילדים שלך? מצטערת, לא בבית ספרנו (תודה לאל).

כן.

אם מישהו ירביץ לבן שלי - אני אחזיר לו. לא, אני לא אגיש לו את הלחי השניה. אולי זה ההבדל בכל הגישה המדינית. אני לא הולך להשוות טרור למכות לילדים אבל ההשוואה בין שני העקרונות פשוט דורשת. הפלשתינים מכים בנו - ואנחנו נאמר "אם אנחנו נחזיר להם, אז העולם יגנה את זה, ואולי אפילו לא יכירו בנו כמדינה..." אז... נשתוק. לא נחזיר. ונגיש להם את הלחי השניה. אני מקווה שהבהרתי את עצמי למרות הזמן הדחוק. אני חייב לזוז. (לי התגובה שלך אני אבין אם הבנת אותי או לא
) שבוע טוב!

yoavl1

New member
לבן 12 מגישים את הלחי השניה??

למה אתה משתמש בתשובה לא קשורה? לא להכות ילד בן 12, זה לא להגיש את הלחי השניה....מסכן, ילד בן 12 צריך ממך את הלחי....

כן, הבנתי אותך.

אכן, אפילו המקרה הזה מבליט את השוני בין התפישות ואני אבליט עוד יותר - הימין אומר: הרביצו לך? תרביץ חזרה, כמה חזק שאפשר כדי שהוא לא ינסה שוב. איש ימין דואג לאינטרסים הפרטיים של אותו אדם/אותה קבוצה אילהם הוא משתייך (מכאן נובעת גם הגישה הכלכלית דר"א) השמאל אומר: הרביצו לך? אל תחזיר סתם, תנסה למנוע את המכה הבאה, קודם כל בדיבור ובהבנת הצד השני, לפעמים יש לו סיבה מוצדקת. איש שמאל רואה בכל בני האדם שווים ודואג לכולם בו זמנית. * כמובן שהקצנתי את הגישות. הדרך שלי אישית היא בדר"כ: הרביצו לך? תתגונן, אבל אל תרביץ חזרה אם אין צורך. תנסה להבין למה הוא הרביץ ולפתור את המעגל. אם אין ברירה - תרביץ חזרה. ואדגים את זה בדוגמה הכי פשוטה שיש: כשהייתי בכיתה ב´ מישהו מהכיתה שלי כמעט שבר לי את הצלעות, התגוננתי מהמכות ולא ספגתי אף מכה, אבל גם לא החזרתי, אח"כ חזרתי הביתה וניסיתי לברר למה זה קרה - התברר שהילד הזה הוא ילד איל"ן, ושכל מה שהיה צריך זה לדבר איתו 3 מילים, אם הייתי הולכת איתו מכות - הוא היה קורע לי את הצורה. דר"א - אני לא מבינה איך הקטע של העולם נכנס פה, הוא לא קשור לדיון הזה. אני עושה מה שנכון לא מה שמצפים ממני. ואני ממש לא מסכימה עם התפישה הימנית. בבי"ס הראשון שלמדתי בו היא הייתה יכולה להרוג אותי. וגם כאן היא הורגת בנו. במקום לנסות להבין גם את הצד השני, הימין מגיב אמוציונאלית - הרביצו לי - אני אחזיר. למה לי לשבת בשקט... לפעמים כדאי לשבת בשקט (וכמובן להתגונן אבל לא לתקוף סתם). לרוב זה מוביל לפתרון למצב ולסיום הבעייה.

yoavl1

New member
אהההה...בן 12??

אז למה הוא הרביץ לו? אם הוא בן 12, צריך לאנוס אותו.

EverMan

New member
הדרישה שיעמדו דום

לדגל כל יום ללא להבין מה הוא אומר - כן זה פאשיזם. והיא סתרה לתלמיד לאחר שהיא אמרה לו שהוא אלים , והוא אמר לה חזרה : לא מהאגף שלי רצחו ראש ממשלה - אז היא הכניסה לו סתירה.

להטיל על אגף שלם את האשמה

לרצח רבין זו הוצאת דיבה, וזה לא פחות חמור מלסטור לתלמיד. יבוא אלייך אדם ויאשים אותך ברצח, מה תעשה? תגיד לו "דיי, דיי, אתה פוגע בי..." סטירה זה אמנם צעד קיצוני שלא היה אמור להינקט, אבל גם התלמיד לא יוצא נקי. כך לא מדברים לשרת חינוך במדינת ישראל.

CANDY MAN

New member
מקרה מצחיק מצרפת...

בבחירות שהיו שם לנשיאות איזה ילד מוסלמי קטן ניסה לכייס את אחד המעומדים שהגיע לביקור בשוק... המועמד קלט את הילד והביא לו סטירה... כל השאר מחאו כפיים כי הם הבינו את הצדקת המעשה... לא תמיד צריך לקחת ללב.

EverMan

New member
הוא לא צדק - אבל להכניס לתלמיד

סתירה - זה הרבה יותר ממוגזם. ויחי ההבדל בין גניבה לבין להגיד שאנחנו לא אלימים ! ולא , היא לא הייתה שרת חינוך שהיא עשתה זאת - זה היה במערכת בחירות לפני שהיא נבחרה.

התקרית -כפי שפורסם בעיתון מעריב

יומיים אחרי הארוע: "...החלה מהומה מילולית בלבד. בנקודה זו הגיעה למקום לבנת והתחילה לצעוק, ניגשתי אליה ואמרתי לה ´גברת לבנת, למה את לא דואגת לשקט?´ היא אמרה ´אני לא רוצה לדבר איתכם, אתם אלימים´. אמרתי לה שלפי מיטב זכרוני, לא בצד של המפה הפוליטית של המחנה שלנו בוצע רצח פוליטי, ואז חטפתי ממנה את הסטירה המצלצלת... ניגשתי אליה ואמרתי לה´איך את לא מתביישת´, ואמרתי שאגיש נגדה תלונה במשטרה. היא השיבה לי ´זה לא מעניין אותי , יש לי חסינות´" באותה כתבה נכתבה גם תשובת לבנת, שכינתה את את חן "בחור צעיר, בריון אלים וחצוף". אני הייתי שם. אני מכירה את חן כבר 4 שנים. אני פועלת בצומת הזו כבר 4 שנים. מעולם אבל מעולם לא הרימו פעילי העבודה יד או איימו בפגיעה פיזית באדם אחר שם. אישית, בכל פעם שנייה שאני מגיעה לצומת הזו, אני מקבלת סטירה מאיזו זקנה פנאטית שם, כך גם יתר הפעילים. מעולם לא הרמנו עליה יד או קראנו לה בשמות גנאי. אינני מבינה איך גב´ ליבנת קורת לנו "אלימים". בעיקר לחן ("בחור צעיר, בריון אלים וחצוף" לדבריה) שהינו אחד האנשים היותר רגועים ונעימי הליכות שאני מכירה. דבר נוסף, מה זה לעזעזל: זה לא מעניין אותי יש לי חסינות??????????? חברת כנסת ישראל מרביצה לאדם על לא עוול בכפו תחת הטיעון"יש לי חסינות, אני חברת כנסת, לך לא יאמינו" זו בושה למדינת ישראל!

CANDY MAN

New member
פועלת בצומת אהה?? סתם.. סתם...

בכל מקרה, כולנו יודעים שלימור לבנת היא לא הכי מתורבתת בעולם אבל אני אומר שצריך אותה בתור שרת חינוך מפני שהיא הברירת מחדל הכי טובה... יוסי שריד לא יהיה בממשלת ימין... מצנע עם האגו שלו בטח שלא יצטרף... ולימור לבנת שהיא כבר בעלת נסין הכי מתאימה שאפשר למצוא...

אני לא מוכנה להפקיד את החינוך

בידי "ברירת מחדל". לא תודה. יש מספיק אנשים. למה זה חייב להיות מינוי פוליטי? אי אפשר לדוגמא למנות את מנכ"לית משרד החינוך - רונית תירוש? היא הייתה מורה בעירוני ט (אם אני לא טועה, לא זוכרת אותיות) ואח"כ ניהלה אותו, ואח"כ הייתה ראש אגף החינוך בת"א ועכשיו היא מנכ"לית המשרד. יש לה נסיון של כ30 שנה בתחום. למה לא למנות אדם עם נסיון כמו שלה? * רונית ספציפית היא לא דוגמא כ"כ טובה, כי יש לה בעייה לעמוד על שלה מול סמכות גבוהה ממנה ויש לה נטייה חזקה לא להסתדר עם אנשים תחת סמכותה. אני פשוט עייפה ואין לי כח למצוא דוגמא של איש חינוך אחר...

למעלה