לימור לבנת

EverMan

New member
נתת הקשב , לא הצדעת

ולא עשית זאת לדגל אלא לסגל שלך.

אני לא מאמין...

אתה תגיד לו מה הוא עשה ומה לא? אני זוכר היטב משפט אחד שאמרת לי כשניסיתי להגיד מה אתה חושב: "אולי גם תחרבן בשבילי?" מעניין שהכללים שלך לא תקפים לגבייך...

EverMan

New member
ענבר היה בשני גדנעות ומכיר

מספיק טוב את חוקי צה"ל. רק לקצין מותר להצדיע לדגל בצבא - נקודה. חייל נותן הקשב שהוא נמצא במסדר ללא כל קשר לדגל. אליאור - מה שאתה לא יודע - אל תצעק עליו.

EverMan

New member
אתה עומד להקשב מתוח יותר.

אבל אתה עומד בהקשב בגלל המצב ובגלל שאומרים לך , לא בשביל הדגל. רק קצין יכול להצדיע לדגל. וגם זה בגלל שבקורס קצינים מסבירים לו טוב טוב מה הוא אומר.

.המוסד

New member
אז אולי תגלה מה "אומר הדגל"?

ואני חשבתי שדברים כאלו מלמדים כבר בגן

EverMan

New member
לא מלמדים לא בגן

ולא בבי"ס מה משמעות הדגל. הדגל מייצג טלית , והמגן דוד שבמרכזה מייצג את סמל יהודה מתקופת המקרא. ובכך יש ייצוג ללאום ולדת בדגל שלנו. (יש סיבה שהערבים בישראל לא מתחברים לדגל)

.המוסד

New member
לא משהו שלא לימדו אותי ביסודי

ואני כבר חשבתי שבהסבר נעוץ סוד כוחו של העם היהודי... ואגב, גם בהולנד הערבים לא מתחברים להמנון? (אני וליהלמס...מוצאי גרמני...)

La Gamba

New member
תגובה ליואב

לפי דעתי לא צריך לפרק את משרד הדתות, אלא להפוך אותו למשרד ה"דתות", ולא למשרד ה"דת". שיהיה הרבה יותר פלורליסטי.

yoavl1

New member
תגובה.

בני היקר. דווקא כאן,ולמרות שאתה יודע מהי עמדתי בנוגע לדת, אני לא אומר זאת משיקולים אנטי-דתיים או משהו כזה. לדעתי אין מניעה שמרד הדתות יחולק בין משרדים שונים, כמו משרד הפנים (בגדול) ומשרדים שונים יקבלו כל אחד את המתקשר אליו. חסכון אדיר. הפרדה של דת מהמדינה הכרחית כאן. למה משרד ממשלתי צריך לדאוג לממן ישיבות?

La Gamba

New member
הוא צריך לדאוג

לצרכיהם הדתיים של שאר הציבור. לא לישבות, כי זהו מרכז לימודי. אבל אני מניח שיש מרכזים דתיים אחרים הדורשים טיפול ומימון. פלורליסטי אמרתי...

CANDY MAN

New member
נסיון זה שם המשחק...

אחרי שנתיים במערכת החינוך הנוכחית היא מכירה הכי טוב את כל המערכת וזה היתרון שלה... חוץ מזה שהיא עשתה רק דברים טובים... ולא שמעתי תלונות ספציפיות על דברים רעים... כמובן שיש תלונות על הקיצוצים והכל אבל זאת לא אשמתה הישירה נכון? חוץ מזה שהיא הביאה את מועד ב´ במתמטיקה ובאנגלית וזה כבר הישג עצום בפני עצמו... יכולתי גם להגיד יוסי שריד או מישהו ממרצ אבל אנחנו מדברים על ממשלה שהיא גם הגיונית... אני לא רואה את מרצ יושבת עם הליכוד (הרי אמרתי ששרון הוא ראש הממשלה שלי) ולכן אני רואה את לבנת כמעומדת הנכונה.

La Gamba

New member
צודק

ואנחנו צריכים ללמוד מהניסיון, ולדאוג שלא תשוב לתפקידה.

מועד ב´ במתמטיקה

לא עוז בשום דבר כי היא הורידה את הרמה של כל הבגרויות כך שהן כבר לא מדד לשום דבר!

לירן2002

New member
אני מסכים איתך! ../images/Emo45.gif

אני תמיד ידעתי שלימור לבנת גרועה כשרת חינוך.
עבורה, חינוך זה דבר מלאכותי וחומרי, לא רוחני, אינטלקטואלי ופלורליסטי. היא מפטרת מורים ועובדים ממשרד החינוך בגלל ש"אין מספיק משכורת, כי שר האוצר, סילבן שלום, מקצץ בלי סוף". היא החתול והוא העכבר. זה יותר קרקס של ליצנים מאשר ממשלה עם חברי כנסת.

למעלה