אוקיי...נצא מנקודת הנחה שאתה צודק..
אז מה היה עד חומת מגן? במשך שנה ורבע שרון ניהל את המדינה. שנה ורבע שבהם פחדת לצאת מהבית....מחקת את זה מהזכרון? ואני לא מדבר על כך שחומת מגן היא "של פואד" כי היא לא. כמו שעל שרון מוטלות המגרעות של הממשלה (ויש המון!!) אז גם את הדברים הטובים צריך לתת לו (ולא שאני חושב שחומת מגן לא הייתה מיותרת,אגב...) אבל מעניין איך אתה פתאום מרגיש בטוח לצאת מהבית...הרי מלבד השבועות הראשונים שלאחר חומת מגן, לא חל שום שינוי במינון הפיגועים. הרי רק בחודש נובמבר שהסתיים לו לפני כשבוע, נהרגו 44 אזרחים ישראלים ב-5 או 6 פיגועים שונים, אז איפה הבטחון שלך? לגבי מצנע - אינך חושב שלצאת מעזה ולהפרד מהם, כולל הפרדה מגודרת, זה מבטיח מניעת פיגועים? אינך חושב שבעזרת גדר נוכל למנוע כ-100% מהפיגועים? אתה אומר שהוא אמר שייצא מהשטחים,אבל לא הבטיח לך כתושב תל אביב שיהיה לך שקט....התשובה הרי נמצאת בגוף שאלתך. לצאת מהשטחים. מלבד זאת, האם שרון הוא זה המבטיח לך שקט? האם לא היו בתקופתו וגם לאחר חומת מגן פיגועים בתל אביב? ולמה אתה לא מאמין שהוא ימשיך עם הכיבוש? אני לא רואה באופק ממשלה בראשותו כשחברים בה ביבי,אפי איתם ומופז, שלא ממשיכה עם הכיבוש. כשאתה צריך לבחור בין מצנע,החתול בשק (לעניות דעתך, אך לא לדעתי) ולבין שרון, החתול שכבר כולם יודעים מראש כי הוא חתול רע (נו נו נו!!!) אז מה עדיף? שרון אמנם אמר שהוא בעד מדינה פלסטינית ואני מברך על כך, אבל בין מעשים לדיבורים יש הבדל. והמעשים מראים את ההפך. מלבד זאת, גם בקמפיין הבחירות הקודם שלו הוא אמר שיש להיות מוכנים לויתורים מכאיבים, ולגנדי ז"ל הוא הבטיח שלא תפונה ולו התנחלות אחת מבודדת לרפואה... אז מה? למי תאמין? לשרון? או לגנדי? הליכוד הוא לא מתון, כל עוד יש בו את אריק שרון המיליטנט, את ביבי נתניהו, את משה פייגלין, את שאול מופז, את גדעון עזרא, את אהוד יתום ואני חושב שכאן כבר מיציתי. מלבד זאת, סיבה נוספת לא להצביע ליכוד - פ נ י נ ה ר ו ז נ ב ל ו ם גיוועלד!!