התקרית -כפי שפורסם בעיתון מעריב
יומיים אחרי הארוע: "...החלה מהומה מילולית בלבד. בנקודה זו הגיעה למקום לבנת והתחילה לצעוק, ניגשתי אליה ואמרתי לה ´גברת לבנת, למה את לא דואגת לשקט?´ היא אמרה ´אני לא רוצה לדבר איתכם, אתם אלימים´. אמרתי לה שלפי מיטב זכרוני, לא בצד של המפה הפוליטית של המחנה שלנו בוצע רצח פוליטי, ואז חטפתי ממנה את הסטירה המצלצלת... ניגשתי אליה ואמרתי לה´איך את לא מתביישת´, ואמרתי שאגיש נגדה תלונה במשטרה. היא השיבה לי ´זה לא מעניין אותי , יש לי חסינות´" באותה כתבה נכתבה גם תשובת לבנת, שכינתה את את חן "בחור צעיר, בריון אלים וחצוף". אני הייתי שם. אני מכירה את חן כבר 4 שנים. אני פועלת בצומת הזו כבר 4 שנים. מעולם אבל מעולם לא הרימו פעילי העבודה יד או איימו בפגיעה פיזית באדם אחר שם. אישית, בכל פעם שנייה שאני מגיעה לצומת הזו, אני מקבלת סטירה מאיזו זקנה פנאטית שם, כך גם יתר הפעילים. מעולם לא הרמנו עליה יד או קראנו לה בשמות גנאי. אינני מבינה איך גב´ ליבנת קורת לנו "אלימים". בעיקר לחן ("בחור צעיר, בריון אלים וחצוף" לדבריה) שהינו אחד האנשים היותר רגועים ונעימי הליכות שאני מכירה. דבר נוסף, מה זה לעזעזל: זה לא מעניין אותי יש לי חסינות??????????? חברת כנסת ישראל מרביצה לאדם על לא עוול בכפו תחת הטיעון"יש לי חסינות, אני חברת כנסת, לך לא יאמינו" זו בושה למדינת ישראל!