מסכים עם המשפט האחרון
אבל זה לא יעזור במקרה הזה, ואני דווקא כן שואף לרפות את ידיו.
תשמעו חברה.. שמתם לב שאין אף שחקן או שחקנית ישראלים מצליחים בהוליווד? שהכי קרוב שמישהו הגיע לזה לאחרונה זו מורן אטיאס כנראה? שהיא אישה יפיפיה, דוגמנית לשעבר עם המון ניסיון בעולם הבידור ותעשיית היופי? אני מפספס מישהו?
כשאני ואתה ניגשנו לתואר המתקדם, עבודה קשה והתמדה באמת עזרו מכיוון שנמדדנו על פי קריטריונים כמו מבחנים סטנדרטיים, עבודה מחקרית והישגי עבר. השחקן ההוליוודי הממוצע נמדד על פי קריטריונים אחרים לגמרי, וכאלו שלא ניתן לעמוד בהם בזכות עבודה קשה.. למשל רובם המוחלט אנשים יפיפיים. רובם המוחלט דוברי אנגלית מושלמת, שלא כמו רוב הישראלים.. הרבה מהם התחילו את דרכם בגיל מאד צעיר בארה"ב, ואף נולדו לתוך משפחות שהיו בעולם הבידור, או משפחות מקושרות מאד / עשירות מאד. נכון, יש כאלו שלא יפיופים גדולים, אבל אז יש להם כישרון בולט אחר, כמו כל הקומיקאים שהשתרשו בהוליווד, סת' רוגן וחבריו.
אז הסיכוי שלי להתקבל לאוניברסיטה היה לצורך העניין חמישה אחוזים בערך? מה ההסתברות למישהו ישראלי להיות שחקן הוליוודי, בהינתן שכרגע הצליחו לעשות זאת בערך 1/10000 האחוז? צריך להיות הרבה יותר מאופטימי כדי ללכת על מסלול כזה. צריך להיות מטורף.