ליהיא

shani7700

New member
אוי נו טוב יש אנשים לא ימשיכו להתווכח איתך

על גביי הפורום, תעלה רמה ואולי נדבר איתך...:)

Miss Heli

New member
בחור ש...

שומע שחברתו נכנסת לאח הגדול וישר רץ להפקה בבקשה שיכניסו אותו גם ושיערכו את החתונה שלהם בבית, הוא חולה פרסום! אז לא נראה לי שמשנה לו אם זה דרך הזוגיות עם ליהיא או דרך ההשפלה.. הוא רוצה רק זמן מסך.. וכמובן עכשיו הוא הולך לעלות על גל האהדה כלפיו אחרי שכביכול "בכה" ודיבר עם ליהיא אצל האח הגדול... שיחזור לארה"ב!

shani7700

New member
../images/Emo45.gif

תגובה יפה!! אהבתי

schmoopy

New member
הוא צודק וצדק שהתרפיה הייתה להיכנס

לאח הגדול. חבל שלא נשאר כדי שיראה יותר את הצד שלו. חולה פרסום? תגידי את מקשיבה לעצמך? הבנאדם פורסם ללא רצונו בצורה המבישה ביותר הרבה לפני כניסתו, הוא ביקש להתפרסם ע"י הבגידה והניאוף של השניים? אויש, תנוחו, אנשים טפשים.

Miss Heli

New member
פשוט אין...

מקום או תוכנית שהוא לא רץ להגיב בה... אם היה לו טאקט הוא לא היה עושה את זה... מצטלם פה, מצטלם שם.. יוצא לבלות עם יגאל כדי שיצלמו אותו לא צריך להיות חכם גדול כדי להבין את זה!

schmoopy

New member
אין שום בעיה עם פרסום

ליהיא הג'מוס שלך, שם בשביל פרסום, היא רק לא מבינה (טוב נו, הרוע מחליף אצלה את האינטיליגנציה) שהיא מתפרסת ויוצאת לגלות.

oshrat39

New member
יכל לענות לכתבים- אין תגובה ולהמשיך בחייו

אז הייתי מעריכה אותה יותר, מרחמת עליו מעט שחטף סטירה כבל עם ועדה אבל כרגע הוא לא יותר מנצלן של מצב,שפתאום חושב לעשות עליה.....דהההההההההההה

אחרי שראיתי את אבירם ואת השיחה ביניהם ....

אני חייב לומר שאני כגבר לא הייתי מעז לחשוב על ליהיא כבת זוג לנישואין. בשום מקרה ובהחלט אף פעם. מה שהיא עשתה לאבירם היא תעשה לכל גבר שיהיה איתה היא מסוג הנשים שהיא קצת מרטיבה , היא ישר חושבת שהיא מאוהבת היא מסוג הנשים שבועט בדלי החלב האחרון... ובכלל, זה שהיא מדברת חצי אנגלית וחצי עברית נראה לי פשוט דפוק ולא אמין. מהתחלה לא האמנתי לה. אגב, עתי כנראה הבין את זה וכבר עכשיו הוא מתחיל לקחת ממנה מרחק. הוא יודע שאם היא נפרדת עכשיו מאבירם היא תתעלק עליו וזה בדיוק מה שחסר לו... הרי איך שהוא יוצא מבית האח הגדול הוא הולך להיות הזיין מס' אחד בתל אביב .... (או בנתניה חחחח)

mrShankly

New member
עזבי את הקטע הזה...

היא בעצמה אמרה שהיא הייתה איתו רק בגלל שהוא מצחיק. הטמטום וחוסר הכנות מצדה (ואולי גם מצדו, אני מאוד זהיר בכל הנוגע להתערבות בזוגיות של זרים) היו שם כבר מתחילת הקשר.

אני בחיים לא אהיה במקומה

כי בואי נתחיל מזה שאני בחיים לא אחשוב ללכת לתכנית כמו האח הגדול ולעזוב אדם שאני אוהבת ל-3 חודשים כדי להכיר ולגור עם גברים אחרים. אני לא הייתי רוצה שחבר שלי ילך לתכנית כזו ויגור באותו בית עם בנות חדשות שהוא יכיר. לכן גם אני לא אלך לתכנית כזו כשאני בקשר רציני.

בגדול זה נכון, אבל ספציפית במקרה הזה

אני יכולה בוודאות להגיד "אף פעם", ולו רק בגלל העובדה שכדי ללכת לתכנית כמו האח הגדול צריך באופן יזום ללכת לאודישנים - זנ לא יכול לקרות "בטעות"...

למעלה