ליהיא

../images/Emo31.gif

shani7700

New member
טוב,את דעתי לא תצליח לשנות במהרה...

עובדה שכבר 3 עונות של האח הגדול לא מודלף מי הדיירים החדשים, והשנה ההפקה היתה חייבת לומר, למה? כי הוא כבר רץ לכולם, חולה חולה כבוד חולההה!!!

Miss Heli

New member
../images/Emo45.gif פשוט חולה פרסום הבן אדם הזה!!!!

על כל ראיון הוא קפץ.. לכל שאלה הוא ענה... פשוט חולה!

shani7700

New member
וחזר אליה כי היא נכנסה לבית האח...

לא שהיא מציאה גדולה אבל את יודעת בגדול, היא אומללה והיחס שהיא זועקת אליו רק בגלל ש3 שנים הוא היה איתה מגעיל!!

Miss Heli

New member
../images/Emo45.gif אי אפשר להגיד...

שהיא נשמה טובה... אבל אבירם???? פשוט נוראי!!!! חולה פרסום כזה, עם הבכי והכל, על הפנים! כבר עדיף יואב עם המשחק בשקל!

לרגע לא טענתי

שאבירם הוא אדם טוב. התייחסתי רק לעובדה שהוא פגוע מליהיא, ולליהיא עצמה שיצאה המיץ של הזבל מכל הסיפור....

shani7700

New member
וזה מה שאנחנו אמרנו...

לגמריי לא הצדקנו את ליהיא חחח היא לא טלית שכולה תכלת ואפילו לא קרוב, אז הגענו להסכמה

shani7700

New member
וזה נדיר פה בפורום, כל אחד מורעל על הפייבוריט

שלו, וןזהו לא מוכן לשמוע כלום וחבללל זאת תוכנית שלגמריי רוצחת אופי של בני אדם
וההפקה מראה בערוץ 2 מה שבא לה:O

ברוץ 2

ליהיא יוצאת עוד יחסית בסדר לעוצת מה שרואים בערוץ 20... אגב, אין לי פייבוריט. לא איכפת לי מיינצח כל עוד זו לא תהיה ליהיא. לא מגיע לה. היא אדם רע.

פרינז

New member
נו באמת

כל אחד שנכנס לאח הגדול בצורה זו או אחרת הוא חולה פרסום ליהיא לא צדיקה בקטע הזה "התארס איתה" אומר שהיא הסכימה, היא אמרה כן, כלומר היא רצתה את זה, אין דרך אחרת לפרש או לחשוב או לומר על זה משהו, הוא שאל שאלה היא אמרה כן! ולגבי ה6 שנים אנחנו לא יודעים מה היה בשש שנים האלו איך הוא התנהג אליה ואיך היא התנהגה אליו, יכולים רק לשער, ות'אמת ממה שראיתי על המסך נראה שדווקא הצד המגעיל זה היא ולא הוא, אני יכול לדמיין ריבים בהם הוא ינסה להרגיע את האווירה והיא תצעק שהוא מפגר. ואם זה טבעי שהיא תלך על כל גבר אז כבר אמור היה להיות לה חבר אחר בזמן שהם נפרדו, לקפוץ ולחנוק את הגבר החתיך בתוכנית שכמה רגעים קודם התחיל משהו עם מישהי אחרת בתוכנית, ואז כל פעם כשהוא מנסה לדבר רציני לצחוק בפנים שלו, ולא לתת לו להשתחרר למרות שברור שהוא רוצה...אני צריך להמשיך? וברור שאנחנו שופטים אותה זה הרעיון של התוכנית הזו הקהל שופט את המתמודדים ולפי ההתנהגות והמילים שלהם מחליט אם להצביע להם, והמתמודדים מהצד שלהם צריכים לזכור את זה שכל דבר שהם אומרים ועושים יכול להגיע לקהל (תלוי עריכה) ומצולם כל הזמן. אז שלא תתנהג כמו תמימה

פרינז

New member
ודבר נוסף דווקא על עתי

בשונה מאחרים כאן אני חושב שהוא פחות אשם ממנה בכל הסיפור הזה לפחות ממה שאני זוכר בהתחלה היא זו קפצה עליו והתחילה איתו ויזמה להתקרב בזמן שהוא ניסה לשמור על זה כמשהו של ידידים בלבד ובגלל שאין לו עמוד שדרה הוא לא ידע לומר לה להפסיק וזרם עם זה ושכח שיש עוד צד בכל הסיפור

shani7700

New member
עתי מדהים איזה נשמה מדהימה יש לו לבחור הזה...

קורה שטועים אי אפשר לשפוט ע"פ הימצאות בבית סגור ואחת שכל היום מושכת אותך לסקס איתה, למרות שהיא לא איזה מהממת, אבל תעשה טובה,גם אתה היית נופל ושאף אחד פה לא ייתחסד... היא משכה והיא אשמה, עתי התעורר על עצמו עוד מזמן וכל פעם היא הפילה אותו, היה לה טוב לחשוב שהוא אוהב אותה ולא יכול בלעדיה, זה נתן לה הרגשת נאהבת...

פרינז

New member
זה עזר לה להצדיק את עצמה

ולומר לעצמה שהמעשה שלה נכון כי זו אהבה, מה שלא נכון בסופו של דבר

shani7700

New member
שוב נסביר לך../images/Emo122.gif

כבר התייאשתי!! אני לאאאא מצדיקה את ליהיא!! אבל הוא לא שה תמים כמו שעושים ממנו!! נו אישה שטוב לה עם הארוס שלה, גם אם תשים אותה עם 100 גברים בניהם הכי מושלמים והכי מושכים, תמיד יש שם בתת מודע את תמונת הגבר שלה, שאותו היא \\אוהבת!! ליהיא לא אהבה אותו, היא פחדה, ואנחנו שומעים לא מעט על נשים שסובלות בשקט, היא סבלה, והנה, זה התפרץ, זה לא משנה אם זה התפרץ פה או במקום אחר, להתפרץ, זה היה חייב:)

פרינז

New member
זה באמת קצת לעוס

כי בוא נודה באמת....אף אחד שם לא שה תמים לא הוא לא היא ולא אף אחד שנכנס לבית. אבל נשמע שאת כן מצדיקה אותה, במשפטים כמו היא לא אהבה אותו. הרומן שלה עם עתי לא היה מפריע לאף אחד אם היא היתה נכנסת לבית אחרת. ומה לעשות כמו שגם אבירם אמר יש צורה לעשות דברים. למשל היא יכלה לפני שהיא מתחילה את כל הרומן הזה עם עתי להיכנס לחדר האח הגדול ומול האח לדבר לאבירם ולומר לו שהיא מורידה את הטבעת, ולא להוריד אותה סתם ככה בשביל שהיא תוכיל לחבק את עתי בלי תגובות מהצד. שכן באו אם זכור לך יגאל. לאבירם אכן יש זמן שזה קרה לפני שהוא התחתן איתה כי ברור שזה היה קורה. ושוב אבירם לא תמים אבל לפחות כשהוא מדבר הוא נשמע יותר נורמאלי וממנה או מעתי.

למעלה