ליהיא

ליהיא

יש כאן מספר אנשים שעוד מנסים להצדיק את ליהיא ולהגיד שהמעשה שלה הוא אמיץ. ועל זה אני חייבת להגיב: לבגוד ולזרוק בן אדם מול עיני כל עם ישראל זה נקרא מעשה אמיץ?!?!!? זה מעשה שפל נבזי אגואיסטי לא מוסרי מגעיל נתעב מעשה אמיץ היה אילו היתה באה אליו כשהרגישה שלא טוב לה במערכת היחסים ואומרת לו שהיא רוצה להיפרד. מעשה אמיץ היה לסרב להצעת הנישואין שלו. מה שהיא עשתה זה ההפך הגמור ממעשה אמיץ. "המלבין פני חברו ברבים כאילו שופך דמים" - היא שפכה כאן ליטרים על ליטרים של דם. תקעה חרב בליבו של אדם שאוהב אותה וסובבה אותה לכל כיוון אפשרי. - ממש אמיץ מצידה... כשהוא בכה בחצר (מסכן) היא אמרה :"שיבכה! מותר לו לבכות! אני בכיתי שנתיים.." - היא לא מתביישת?!?!?!? היא מבינה בכלל מה ההבדל!?!?!? היא בכתה כי לא היה לה טוב, אבל היא יכלה לקום ולעזוב. לא עשתה את זה מבחירה. המשיכה להיות איתו ולבכות מבחירה שלה. הוא לא פגע בה כמו שהיא פגעה בו. הוא לא קצץ את ליבה לחתיכות קטנות כמו שהיא עשתה לו מול כל עם ישראל... כשהיא נכנסה לחדר האח הגדול לשיחה אישית איתו - היתה כולה חיוכים -מה זה?!?!? היא הייתה צריכה לפרוץ בבכי, להביע חרטה עמוקה ולהתחנן לסליחה! היא היתה כולה חיוכים כאילו לא מזיז לה בכלל. כאילו הכאב של אהובה לשעבר עובר לידה ולא נוגע בה בכלל... היא בחורה נוראית, חסרת רגישות מינימאלית, חסרת אינטיליגנציה רגשית ושכלית. היא ילדותית, אגואיסטית ומרוכזת בעצמה. אני ממש לא מבינה מה עתי מוצא בה. היא חייבת לעוף. היא אדם רע. פשוט אדם רע.

shouldistay

Active member
לא אמיץ, אבל דברים קורים

ותמיד יש שני צדדים למטבע אל תשכח את זה לרגע. (על אף התמונה היפה שערוץ 2 ניסה לצייר אתמול לטובת אבירם, יש שני צדדים לכל הסיפור).

Jason2

New member
משום מה אתם מתעלמים מהתגובות שלי

שמסבירות למה ההתנהגות לא נאותה ואיך אפשר לפעול אחרת. אז אני לא אגיד את זה שוב אבל רק שתדעו ש-99 אחוז מהפורום הזה צופה בערוץ 20 ולא ניזון מהעריכה של ערוץ 2. ובערוץ 20 ליהיא יוצאת הרבה יותר רע מאשר בערוץ 2.

shouldistay

Active member
בערוץ 20 שמעתי את ליהיא מסבירה לא פעם

את הסיטואציה באופן מפורט יותר. שהם לא היו ביחד, שהם יצאו עם אנשים אחרים, שהוא היה רע אלייה וכו' וכו' וכו' וכו'

זה הכל תירוצים כדי להצדיק את המעשה המגעיל שלה

אם הוא היה כל כך רע אליה - למה היא ענדה את הטבעת שנתן לה???

shouldistay

Active member
עובדה שהיא ירדה מהר מאד מהיד

ואגב, נדמה לי שהטבעת ירדה לפני שהיה קשר עם עתי, לא?

ממש לא!!

ותרשי לי להגיב לך...אם היה כל כך רע למה נשארה?ראית איך היא הסתכלה עליו שנכנסה לחדר האח?ראית שהיא מבקשת סליחה מהעינים

duri53

New member
מגעיל....כולם נהנים ומתחברים רק עמיר ודנה

מרעילים את הדיירים החדשים. כמה רוע יש בשני האנשים האלה.........

אתי1210

New member
עם כל הרוע שהיא מוציאה אין ולו דבר

אחד שהיא יכלה לומר עליו שהצדיק את הגועל שהיא שפכה עליו בכמויות. הוא לא עשה לה כלום שמצדיק את מה שהיא עוללה לו. היא לא עשתה זאת מנקמה אלא רק בגלל שהיתה חמה על עתי - אש!!! החליטה להשתרלל מול כל עם ישראל ובתוך תוכה וויתרה על החתונה כדבר שאין לו משקל. עכשיו לאחר מעשה מנסה לבנות סיפור לכסות את התחת שלה. כאילו היה משהו - עשה לה רע. ועוד.. ועוד.. יש נשים נשואות שבאמת סובלות מבעליהן - אך לא יעיזו לפגוע בצורה כזו בהם. מה להיא יודעת על סבל? שקרנית ורעה. אם היתה יודעת מה זה לסבול - ומה זה כאב אמיתי - לא היתה מעיזה להכאיב ככה.

תאמין לי שגם בערוץ 2 היא יצאה מספיק רע

בעלי לא רואה דקה בערוץ 20 והוא רואה רק את 2 והוא התמלא חימה למראה עיניו. הוא רצה לשלוף אותה מהטלויזיה ולמרוט את שערותיה הצבועות. ליהיא חרא אישה ועתי חרא גבר. זה מה שהיה לו להגיד גם בלי לראות ערוץ 20. כל מי שקצת שכל בראשו ועיניים בפניו, גם עם העריכה של ערוץ 2, מבין שיש דברים שלא עושים ואין להם שום הצדקה בעולם. דרך אגב, זה גם מה שניסיתי להסביר לאנשים בנוגע להכנסת התנ"ך לשירותים. זה לא קשור לדת או לאמונה. זה קשור ליחסים של בין אדם לחברו. ואהבת לרעך כמוך זה הכלל הכי חשוב בתורה. מי שלא מבין את זה וחושב במושגים של אני ואפסי עוד, או במושגים של אושר אישי קודם לכל, הוא פשוט לא ראוי בעיני ובטח שלא לקבל פרס של מיליון ש"ח.

דברים קורים - אבל יש צורה לכל דבר

נניח ואבירם הוא חרא של בן זוג. נניח היה לה ממש רע איתו - היא יכלה לסרב להצעת הנישואין שלו!!!!!!! היא לא היתה חייבת להישאר איתו! מה שהיא עשתה לא לגיטימי. פשוט לא. וגם אם דברים קורים - היא יכלה להביע חרטה ולהצטער באמת במפגש איתו. אבל היא היתה קרה ואטומה. לא היה איכפת לה בכלל שהיא פגעה בו.

מה לא בשוט?

להביע חרטה אמיתית זה לא פשוט? אם אתה אדם טוב ומוסרי שפכע לא במתכוון - זה מאד פשוט אם אתה אדם חרא - אתה לאמרגיש חרטה, אז זה לא פשוט להביע משהו שלא מרגישים....

Miss Heli

New member
לא תמיד פשוט...

להגיד לא!!!! בכל זאת, 6 שנים... למה ליהיא לא נפרדה ממנו אם היה לה כל כך רע? אי אפשר לדעת.. פתאום שהוא נופל עם הצעת נישואין, קשה לסרב אחרי כל כך הרבה זמן... אין ספק שהיא גמרה את האירוסים האלה מאוד רע אבל אי אפשר לשפוט בלי לדעת מה קרה בינהם מאחורי הקלעים... פשוט היה נורא חשוב לו לדבר, להתפרסם, להיכנס לבית כמו שהוא רצה בהתחלה. יש דרך לכל דבר.

Jason2

New member
השש שנים האלה לא מעניינות אותנו

מה שהפריע זה כשהיא הגיעה להחלטה, היא עשתה אותה בצורה עקומה. בצורה של לירות קודם ולשאול שאלות אחר כך. אפשר היה לעשות את זה בצורה יותר טובה. וחוץ מזה מה שמפריע לי בליהיא זה לא כל הסיפור הזה אלא כל השאר.

Miss Heli

New member
עם זה אני מסכימה...

הדרך הייתה על הפנים וגם אמרתי את זה..

Daria83

New member
../images/Emo243.gifכשגבר בוגד זה לא נורא,כשאישה ../images/Emo243.gif

בוגדת היא זונה. מסתבר שזו הדעה הרווחת כאן בפורום, בפייסבוק וברחוב הישראלי. ליהיא בגדה - זה לא בסדר! וישר כל הנשמות הטובות (ולא רק גברים, אלא גם נשים), החלו לכנות אותה בכינויי גנאי שפלים ומבזים. להזכירם - בעונה שעברה, בחור אחד, עו"ד, בגד בחברתו בולבולון מול המצלמות, אחרי ששבועיים/שלושה לא הפסיק לדבר עליה ולספר כמה היא נפלאה וכמה הוא אוהב אותה. את זה ליהיא לא עשתה, היא כמעט לא דיברה על אבירם בהתחלה ובטח שלא התנהגה כאישה מאוהבת. אותו בחור, סער שיינפיין למי שלא הבין, לא רק שבגד, אלא גם למושא בגידתו (איילה רשף) התייחס בהשפלה ובאלימות. אף אחד כאן, בפייסבוק או ברחוב לא קרא לו- זון (זונה ממין זכר) או זנזון, שרליל, שרמוט או נימפומן. כן, היו כמה קולות שאמרו שהוא בוגדני וחרא של בן אדם, אבל אף אחד לא הוריד אותו לכביש, ולא עשה עליו עליהום מחריד, כמו שעשו לליהיא. נהפוך הוא, היו לו שלל מעריצים. ואל תגידו לי שיש הבדל בין חברים למאורסים- אין שום הבדל, בטח לא בארץ. "אינגייג'ד טו בי מאריד" - זו הצהרת כוונות ותו לא! בגידה באמון כואבת בכל מקרה, בין אם יש לך תעודה (תעודת נישואין) ובין אם לא. ללב הנבגד לא משנות ההגדרות והמסמכים- הוא פצוע וכואב. ולאדון שיינפיין, היו ים של מעריצים כאן בפורום ובכל הארץ והוא אפילו הגיע למקום השני בגמר. אז אולי כדאי שתבדקו את עצמכם, את הקלות הבלתי נסבלת שבה הופכים אישה לזונה. ואת הצדקנות המתפרצת כאן והמהירות שבה מעלים אותה למוקד. סער שיינפיין עשה בדיוק את אותו הדבר- וקיבל פרס, מקום 2 בגמר. ועדיין היום, יש הרבה יותר נשים שגילו שבן הזוג שלהם בגד (ולא פעם ולא פעמיים), סלחו לו ונשארו איתו, מאשר גברים שגילו שבת זוגם בגדה, ונשארו איתה. האפשרות השניה, כמעט ולא קיימת ואפשר לספור אותה על יד אחת. אז בישראל 2011 - כשגבר בוגד, זה לא בסדר, אבל לא נורא, כשאישה בוגדת, היא זונה וצריך לשרוף אותה על המוקד. והכי נורא, שגם נשים חושבות ככה. נ.ב. לא אני לא אוהבת את ליהיא, היא מעניינת אותי כקליפת השום. אני פשוט מוטרדת מזה שאנשים צעירים ומבוגרים עדיין חושבים ככה.

למעלה