ליהיא

DANAAJ

New member
t h e lady in red

מה מסכן מה ? על מה בכית מה? את מדברת כאילו היית במקומה 6 שנים אף אחד בעולם לא יכול לשפוט אותה או לנסות לגרום לנו להבין מה היא עברה זה שלה בלבד. אני לא מדבר על הדרך שהיא נקטה בה אלא על מה שהיא מעוררת ובי היא מעוררת חמלה מידי פעם היא שולפת דברים שקרו לה בחויה הזאת של אבירם אבל מפה ועד לומר שליהיא בחורה נוראית..., חסרת רגישות... חסרת אינטיליגנציה...רגשית ושכלית... ???????????? מי את שתישפטי? או כאלו שרשמו שזה משימה של האח ומה סיון דרור לחשה לליהיא באוזן... לאן הדברים והקונפירציות מגיעות להן מי אתם בכלל? נראה לכם\ן שליהיא או לשם הבהרה כל בחורה אחרת תשתמש בגוף שלה על מנת לספק את במאי התוכנית? ולהגיב בצורה שהיא הגיבה היא צריכה להיות שחקנית אבל לא היא לא אז תרדו ממנה היא בסך הכל עושה רושם לפחות עלי בתור גבר של בחורה מאד רגישה, שלא גדלה לפי הערכים של מדינת ישראל שבוע טוב

היא עושה עליך רושם טוב.?

אז מגיעה לך אחת כמוה. רק אל תבכה אחר כך כשתרגיש איך זה שבוגדים בך ומשפילים אותך מול כל עם ישראל....

בלי קשר למה שתעניק לה

וגם בלי קשר למעשה המגעיל שלה, אני מהתחלה חשבתי שהיא בחורה טפשה ומגעילה. ממש לא מבינה למה עתי נגרר לקשר איתה...

DANAAJ

New member
גם אני לו מבין אותו, שיט ואני עוד ירושלמי

אבל אלה סודות האהבה, ומאמי אל תיקחי אותי קשה ובעד ליהיא משום שאני לא. אני בעד גקי, אבל כל העלהום עליה לא אהבתי שבוע מדהים

חברים יקרים אנחנו צרכים להתרגל למחשבה שיש

סיכוי שליהיא תגיע לגמר איכססססססססססססססס

DANAAJ

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

זה לא יקרה גנובי מבטיח לך אישית, הטעם שלי לא עד כדי כך כורדי אבל אם תכריח אותי אולי

למעלה