ליהיא

שטויות במיץ עגבניות

זה כמו לומר שההתנהגות של ליהיא זו התנהגות של רוב הנשים בחוץ. אי אפשר להכליל, כל מקרה/בחורה נשפט לגופו של עניין. זה עדיין לא מפחית מההתנהגות המכוערת של ליהיא כלפי בן הזוג שלה. הדיון שאת מעלה אחר, אבל ממש לא רלוונטי לליהיא. מה שליהיא עשתה מבזה.

Daria83

New member
נכון! ועדיין אנשים מרשים לעצמם לקרוא לה בשפה

שלא ישתמשו בה כנגד גבר. והוא מאד רלוונטי - כי זה מה שרציתי להעלות. לא באתי לדון כאן באם מה שליהיא עשתה היה בסדר כן או לא? ברור שלא! ביקשתי שנסתכל קצת על עצמנו- איך אנחנו מגיבים. וזה לא ממש רלוונטי אלייך כי לא נראה לי שאת השתמשת בשפה כזאת נמוכה. אפשר להוקיע את המעשה, לדבר על ערכים, מוסר - לא חייב לקרוא לה זונה, בכל ואריאציה אפשרית.

בתכלס??

נראה לי שהקללות כלפי ליהיא הן בגלל ההתנהגות שלה לכל דיירי הבית. הן בגלל ההתעלקות שלה על עתי למרות שהוא לא רוצה בה. בכלל הארסיות שבה. בגלל הרכלנות והסכסנות שבה. ליהיא מבזה את כל המין הנשי. כי כן, בטלוויזיה, זה הרושם שמקבלים על נשים...... ליהיא XXXX בת XXXX בגלל שהיא בן אדם חרא במהותה. בלי שום קשר להיותה אישה או לא.

ארדואן

New member
מנוסח ומובהר נכון ומדויק,שאפו ../images/Emo45.gif

אני מוקיע בגידת גברים ונשים כאחד. אך כדאי גם להדגיש ולהבהיר ולחדד, שהנושא העיקרי הוא לא בגידתה של ליהיא, אלא התנהגותה הוולגרית והפוגעת בכל מי שנקרה בדרכה, והפגיעה הקשה ביותר היא באבירם שנעשתה לעיני צופים רבים. ועל זה יצא הקצף מצד רוב הצופים והכותבים ובכלל.

Daria83

New member
זה לא מצדיק שפה נלוזה! אפשר לכעוס, לשפוט

ולבקר, מבלי להשתמש כ"כ הרבה פעמים בכל ורסיה של זונה, כשמדובר באישה.

ארדואן

New member
אם כל ההודעות שלך כאן מתמקדים במילה זו*

אז את צודקת ולא מוצדק להשתמש במילה זו. אבל הבעיה היא שאת מפמפמת רק את הנקודה הזו ובעצם מבליעה ומטשטשת, גם אם לא התכוונת, את מעשי הזוועה של ליהיא בכל פרמטר שהוא. את מתעלמת מהפגיעה הקשה של ליהיא בבני אדם וההתעלמות והזלזול הבוטה שלה בכבודם, שמשום מה נראה כנתפס בעינייך כמשהו שולי, לעומת הכינוי שכינו בו את ליהיא. מבחינתי כינוי זה לאשה הוא שווה ערך לכינוי ערס ומניאק שמשום מה אף אחד לא יוצא נגד זה, שתסכימי איתי שהוא כינוי מעליב ופוגעני לכל גבר. ואף אחד לא טוען כאן שלגבר מותר לבגוד ולאשה לא. לשניהם אסור ! את סער צלבו בעונה קודמת על מעשיו ועל הזלזול שלו בחברתו שהשאיר מחוץ לבית האח הגדול, שלא לדבר על הקצף שיצא נגדו על מה שעשה לאיילה. אז למען ההגינות, תנסי לראות את שני הצדדים ואל תחשבי שזועקים רק נגד נשים.

Daria83

New member
סליחה ארדואן- אני כותבת על מה שבא לי,

וכל מה שכתבת- לא מצדיק עדיין את פמפום המילה זונה. התייחסתי לזה בלבד- לזילות בשיפוט. כי זה מה שהפריע לי. לא הפריע לי שירדו עליה על מה שעשתה לאבירם- הגיע לה! לא הפריע לי שירדו עליה על שאר התנהגותה- מגיע לה! אני יודעת שגם גבר בוגד נתפס רע, ועדיין הוא לא נתפס רע כמו אישה ולא מכפישים אותו בהקשר של זנות, כמו שמכפישים אישה. על זה דיברתי. על זה שהכי קל לקרוא לאישה= זונה. בשניה אחת גמרת אותה. ולכן כל מה שאתם כותבים לי על ליהיא, לא רלוונטי, אין לי ויכוח אתכם לגביה. ליהיא היא רק דוגמא למה שקורה בחוץ, לדעה הרווחת. ויש מספיק מחקרים ונתונים שמראים שמה שכתבתי נכון. שוב, אני מדברת על הרוב, לא על כולם. וזער- לא נשפט כמו ליהיא, לא באותה חומרה, לא באותן מילים, וכמובן שהגיע למקום 2 בגמר. וגם לסער היות לא מעט תכונות שליליות מעבר לבגידה. שנינו יודעים שליהיא, לא תגיע לגמר. (לא שהיא צריכה)

קשקשנית

גבר בוגד הוא בוגדן אשה בוגדת היא בוגדת, ויש עוד נקודות לדפוסי התנהגות של ליהי התנהגות זולה ...של בחורה וולגרית... מעבר למעשי הסקס והזימה שלה.

Daria83

New member
מסכימה לגמרי- היה אפשר להוקיע את ליהיא מבלי

להשתמש בכל השפה הזולה הזאת, כמו שעשו לסער. ובכל זאת, זה לא קרה. בכל זאת ליהיא =זונה (לפי הקהל) וסער - מקום 2 + מלא מעריצים. אל תתבלבלי- לא מצדיקה אותה לרגע. רק שימו לב שהתגובות אליה ואליו- שונות.

בתכלס, השימוש במילים לעתים אימפולסיבי

אך בחורה שמקללת בעצמה ומכנה נשים אחרות שרלילות ובכלל לה יש שפה של בהמה. אז כתבו לה 'זונה'. לא באמת הכוונה לזונה כמו שמקללים אותה כי היא בחורה בהמתית גועלית ויודעת מה? לדעתי התנהגות שלה הייתה הרבה יותר חמורה משל סער. כי היא מעלה באמון ואמון זה הדבר הכי חשוב בין בני זוג. קודם תקחי את בן הזוג שלך לשיחה אחר כך תקפצי למיטה של מישהו אחר ותשמיצי אותו בפומבי. קודם תני לו כבוד. סער, קודם נפרד מהחברה שלו, בגלל כבוד זה שהוא טען שהוא אוהב אותה, שפטנו אותו מספיק על זה.

Daria83

New member
בפעם האלף- אני מדברת על הקהל, לא עליהם ואת

עושה הנחות לקהל עכשיו. לא יודעת אם סער נפרד או לא - הגדרות לא מעניינות אותי- הוא דיבר עליה זמן רב ובאהבה רבה. ואיך שליהיא מדברת - לא מצדיק את זה שאנחנו נדבר גם ככה. אם מישהי היא תת רמה אז את יורדת לרמתה? לא נראה לי. וקראו לה הרבה יותר מזונה, ובכמויות היסטריות ומה שמדאיג זה לא מה עשו לליהיא, אלא שבתכלס, זה מה שרוב האנשים חושבים. שכשאישה בוגדת אין מחילה, וכשגבר בוגד (אני מדברת על רוב, לא על כולם), יש על מה לדבר בכיוון של מחילה. תקראי קצת נתונים בנושא. האח הגדול יגמר וליהיא ואבירם וכולם יחזרו לתהום הנשייה ממנה באו. אבל היחס הלא שיוויוני הזה לנשים - שריר וקיים.

צר לי. לא מסכימה. בגידה היא בגידה גבר או אישה

אני לא רואה הבדל בהתייחסות של החברה. בטח לא לוקחת את הפורום כמדגם. עצם זה שנשים צועקות 'קיפוח'. יוצר את הבלאגן. אישית, כאישה, אני לא רואה הבדל בצורת ההתייחסות של בגידות גברים נשים.

Daria83

New member
כנסי לפייסבוק ותראי מה קורה שם- זוועה, דברי

עם אנשים ברחוב. את לא מעודכנת.

אין לי פייסבוק, וטוב שכך....

למה נראה לך שמרצון אבחר להכנס למקומות הומי קללות ורפש? הבנתי את הפואנטה שלך, אני רק לא חושבת שזה במקום הנכון בסמיכות לסיפור הנכון.

Daria83

New member
למה? לא יזיק אם ידונו כאן בנושאים חשובים יותר

שנגזרים ממה שהתוכנית הזאת מעלה. הרי לזה נועד הפורום- אנחנו רואים משהו בטלוויזיה, ומביעים את דעתנו, המחשבה מתעוררת וזורקת לכיוונים שונים. רק במקרה של אלירז ושפרה מותר לדבר על מה זה העיר בנו, עם מה הזדהינו ואיך זה קשור לחיים, וכאן לא? ברור שכן- זה המקום בהא הידיעה. "הטבח" קרה כאן, בין היתר.

למעלה