ליהיא

גם כשגבר בוגד זה נורא

ואני ממש לא מבינה איך אנשים נתנו לסער להגיע למקום שני, ועוד יותר אני לא מבינה איך בולבולון חזרה אליו. אני חושבת עליו את כל אותם דברים שאמרתי כאן על ליהיא.

Daria83

New member
אולי את ואחרים חושבים ככה, אבל לא כתבו עליו

דברים כאלו, לא היה עליו כזה עליהום, לא עשו לו רצח אופי ושפטו אותו כ"כ לחומרה. הייתי בפורום הזה בשנה שעברה, ראיתי כמה מעריצים היו לו וכנ"ל בפייסבוק. הקלות הזו שבה "מורידים אישה לכביש" בשפה, וביחס - היא איומה והיא עדיין קיימת.

מה הקשר עכשיו לזה?????

את רוצה לומר לי שאת לא חושבת שליהיא עשתה מעשה מכוער???????? הדרך שבה בחרה להפרד מבן הזוג שלה????? זה מה שחשוב פה סער היסטוריה. שלג של אשתקד שכחנו אותו. אם את רוצה לתת לגיטימציה להתנהגות של ליהיא, תכתבי ישירות, למה ללכת סחור סחור?

Daria83

New member
לא מתאים לך! זה מה שהבנת? ממש לא!!!!

תקראי שוב את ההודעה שלי. כתבתי בפירוש - שבגידה זה נורא - והלב הנבגד הוא כואב ופצוע. אבל את בעצמך ראית בשנה שעברה שאת סער - השמיצו פחות אנשים, וגם אלו שהשמיצו, השמיצו באופן שונה. מה את לא יודעת שהשיוויון עדין לא באמת כאן?

קיים שיוויון.את סער השמצנו המון למיטב זכרוני

ויחי ההבדל הקטן שסער יצא עם החברה שלו חודשיים, ונפרד ממנה לפני שנכנס לתוכנית. ליהיא התארסה לפני שנכנסה לתכנית, והם יצאו שש שנים. אין בכלל מה להשוות. בכלל בכלל מה להשוות בין סער לליהיא

Daria83

New member
ההשוואה היא לא בין ליהיא לסער - ליהיא וסער

לא הענין בהודעה שלי - ההשוואה היא בין איך הצופים שפטו את המקרה של סער ואיך הם שופטים את המקרה של ליהיא. את חושבת שלבולבולון כאב פחות, או שהיא הרגישה מושפלת פחות מאבירם כי לא היתה לה טבעת אירוסין? בולשיט! הלב שלה נקרה בדיוק אותו הדבר.

אני לא יכולה להשוות בין המקרים

אם ראית אתמול את השיחה עם אבירם. יום אחד היא אוהבת, מכתבים, נשיקות, טבעת, חלומות, אחרי שבועיים אופס היא במיטה עם גבר אחר. חולה לו על הישבן. לא רואה בעיניים. לא רק כואב, אלא הזוי. אולי לבולבולון כאב באותה מידה. הלב נקרע. אבל זה לא אותו הדבר. צר לי יקירה, מכבדת את דעתך, אני לא יכולה להשוות בין המקרים, מדובר גם בטיפוסים שונים לחלוטין. אגב- אחד ההבדלים המהותיים בין ליהיא לסער - סער היה מתרחק מאיילה שנצמדה לו לווריד. ליהיא לא מתרחקת. לא ניסתה להתרחק. לא חשבה להתרחק. נהפוך הוא. עתי מתרחק היא זו שנצמדת לו לווריד. כאילו כל יום מדובר בסעודה האחרונה וליהיא תמות אם לא תאכל. ואם כבר..... איילה נשפטה גם היא מספיק. כאישה. אז לא ממש התלוננת

Daria83

New member
את טועה ומוזמנת להיכנס להודעות קודמות בשני

המקומות. לא קיללתי אותה מעולם וסירבתי לקרוא לה רפש ואפילו ירדו עלי בגלל זה במקום המסויים. הוקעתי אותה בשל מעשיה מבלי לטנף- זה ההבדל. ויש לי חדשות בשבילך- את לא יכולה "לא להסכים איתי" מסיבה פשוטה: כל טענתי היא שהציבור הרחב, והציבור הרחב זה הרוב - לא כולם - רוב. יש צדיקים בסדום ברור. אז הציבור הרחב, סולח יותר לבגידת גברים מאשר לנשים. והסיבה שאת לא יכולה לא להסכים איתי היא- שיש לא מעט סקרים ומחקרים שמראים את ההבדלים התהומיים. זה הכל. השיחה שלי, היא על הציבור ביחס לנשים- ליהיא וסער הם רק דוגמא- שניהם מעניינים לי את ה....

ברור לי שאת לא קיללת

אך כמו הפעם, גם אז, אחרי קיללו. הציבור הרחב לא נמצא פה בפורום, ולדעתי, שוב, אני יכולה לא להסכים איתך, הציבור הרחב לא משנה לו מי בוגד. בגידה היא בגידה

Daria83

New member
עובדתית את טועה! מה לעשות יש מלא מחקרים

ונתונים סטטיסטיים שמראים אחרת. ויש את המציאות עצמה- כתבתי כבר למטה, אבל כנראה שלא קראת אז אחזור על זה- יש יותר נשים (באופן משמעותי מבחינת מספרים) שסולחות לבני זוגן על בגידה מאשר גברים שעושים את אותו הדבר. נשים נפגעות (פיזית) יותר מבני זוגן, מאשר פוגעות פיזית בבני זוגן. תסתכלי רק על השנה האחרונה - כמה נשים נרצחו על ישי בני זוגן לעומת כמה גברים נרצחו עם ידי נשותיהן. האמת- תסתכלי על כל השנים, לא תגיעי אפילו לחצי, חצי. נשים נשפטות עדיין יותר בחומרה- זה שאת ואני לא חושבות ככה זה סיפור אחר- אנחנו לא הרוב. תקראי, תתעדכני.

../images/Emo45.gifDaria83כל של שפיות בים של ארס ושנאה.

אשה למטבח. לא לשכוח לשים רעלה כשאת יוצאת מהבית.

אתי1210

New member
מסכימה עם עוברת אורח. אין קשר

סער זכה לתגובות שליליות לא פחות. גם גבר שבוגד נתפס רע. אך עכשיו אין אנו עוסקים בסער. אלא בלהיא. הביצ'ית.

Daria83

New member
תקראי למטה, אין לי כח לחזור, ליהיא וסער הם

לא הענין בהודעה שלי, הם רק מייצגים משהו.

Daria83

New member
ג'ייסון- מעט מאד אנשים ולא הרבה וגם הרבה מאד

מעריצים. זה ההבדל. וכן אני יודעת שלא היית בעדו- אבל גם אתה וגם אני קראנו לו מקסימום - זבל, חרא, בוגדני. לא הורדנו אותו לכביש- לא אמרנו נימפומן, שרמוט, זול, זנזון או ג'יגולו. לא שהיינו צריכים לומר- אבל יחי ההבדל- אל תגיד לי שאתה לא רואה הבדל בהתייחסות לליהיא לעומת סער?

Jason2

New member
אני גם לא קורא לה ככה

אני העברתי ביקורת על הדרך שהיא עשתה את זה. מעבר לזה אני רוצה שהיא תלך הביתה בגלל שהיא טיפוס שאני לא סובל.

אני לא מסכימה איתך יקירתי

מי אמר שאם גבר בוגד זה בסדר????? את מדברת על משהו בכללי, אולי על תופעה חברתית אבל באח הגדול בעונה זאת - ליהיא יצאה בת כלבה בגלל ההתנהגות שלה לבן הזוג שלה. נקודה. כל היתר, לא רלוונטי. על מה נאמת פה אחותי?

Daria83

New member
מאז רלוונטי- ההנחות שעשו לגבר אחר בעונה

קודמת, על אותו מעשה בדיוק! איפה ואיפה בשיפוטיות הקהל, בשפה האגרסיבית, בהשמצות. לא מדאיג אותך כאישה? בטח תופעה חברתית, ועוד איך- היחס לליהיא בתוכנית (ביחס למה שעשתה לאבירם) רק משקף את היחס לנשים בחוץ! על זה נאמתי!

למעלה