ליהיא

schmoopy

New member
למה לא יצאת נגד זה שקראו לאיילה שרלילה?

כי תיעבת אותה?

oshrat39

New member
יפה כתבת,אבל תכיף תקבלי תגובות זועמות

שאת "דפוקה" ולא מבינה כלום. אנחנו אוהבים "לקום" על נשים שמרשות לעצמן לצאת מהקוביה המקובלת בעיניינו ואז היא הופכת להיות סיבה לצליבה. מה שאותי מכעיס יותר מהכל זה השתתפות ההפקה בעלהום עליה, בלסמן עלילה בול פגיעה בשביל שיירטו אותו בהצבעה הבאה - ריטינג זה לא הכל.

Daria83

New member
../images/Emo22.gifתבינו משהו- זו לא התוכנית שמדאיגה אותי

ליהיא באה לאח הגדול, וכמו כל מתמודד שרוצה בפרסום הזה, חשפה את עצמה ואת מעשיה לביקורת, והיא נושאת ותישא באחריות למעשיה. אין מה לעשות. אבל המקרה של ליהיא משקף את הדעה הרווחת בחוץ לגבי ההבדלים בין בגידת נשים לבין בגידת גברים ובכלל, מייצג את הקלות שבה קוראים לאישה זונה ומכפישים אותה. זה מה שמדאיג אותי! לא ליהיא, לא קופרמן ולא האח הגדול. ומי "שלא מסכים" שזו הדעה הרווחת בחוץ, פשוט לא מעודכן במחקרים ונתונים סטטיסטיים.

schmoopy

New member
גברתי, העתי כאן הוא הנושא הרבה יותר מליהיא

ולגבי סער- איילה הייתה פנויה, יאמר לזכותו. לגבי ליהיא, היא גועל נפש מרושעת תככנית וטיפשה, הרבה יותר גרוע מכל הבגידה. הבגידה זה החלק הקל.

Daria83

New member
איך אתם מסבירים את זה שיותר נשים סולחות

לבן הזוג שלהן על בגידה, מאשר גברים שסולחים לבת הזוג שלהן על בגידה? וההבדלים במספרים הם ענקיים, דרך אגב. איך אתן מסבירים את זה שיש יותר אלימות של בני זוג כלפי נשותיהן, מאשר של נשים כלפי בני הזוג שלהם? על זה אני מדברת, לא על ליהיא! ולא על סער!

גורדון86

New member
דריה,כבר כמה ימים שאני מבקש בפורום לשמור על

לשון נקיה,את ממש צודקת באבחנותייך,גם סער התנהג בגועל נפש והגיע לגמר. נקווה שאנשים יתחילו לדבר בהתאם ולכבד קצת יותר...

Daria83

New member
../images/Emo24.gifלא מבינה איך נשים יכולות לשתף פעולה

עם שפה כזאת.

אתי1210

New member
ערוץ 2 אפילו עידן את להיא לטובתה

בערוץ 20 היא יותר מכל דבר . יותר רעה. יותר בוגדנית, יותר דוחה, יותר רכלנית. כשהיא על המסך אני מעבירה ערוץ - הגועל שלה מגיע אלי הביתה ועושה לי רע.

Daria83

New member
אם כבר מישהו הציע את גופו ללא אבחנה בתוכנית

הזאת זו עתי.... הבחור הזה קיפץ רגשית ופיזי ממיטה למיטה. שנאמר- זון, שרמוט, נימפומן?

schmoopy

New member
כן ימעצבנת, כתבנו שעתי שרליל נימפומן שוכב

עם אשת איש, תת אדם.

shani7700

New member
היי, ברשותך אגיב לך...

אבירם, אדם שהוא דיי חולה כבוד, שכבר שמענו, התארס איתהחודש לפני התוכנית כששמע שהיא נכנסת, [אדם חולה פרסום]ה םפ היו פרודים 9 חודשים!! מה הוא נזכר???
זה שהוא חולה כבוד ופרסום, לא הפך את ליהיא למושלמת האמת, אבל בהחלט בהחלט אני מבינה את המצב שלה, היא זועקת צומיייי זאת ילדה שחיה 6 שנים במחיצת אדם שהיה אליה מגעיל... טבעי שהיא תלך על כל גבר שרק יסתכל עליה... כואב לי עליה, וכואב לי יותר שאנשים שופטים ועושים אותה זונה, לכו תבינו מאיפה זה בא לה....

למעלה