תראה, האמת - ואל תסקלו אותי - אישית,
לי הפריע הרבה יותר הנזק לבעלי החיים באזור. לא בגלל שאני חושב שאנחנו רודני הארץ, אלא בגלל ש: א) אנחנו יצורים שאמורים להשתמש בשייכל שלנו, ויכולים למנוע דברים כאלה. מה בעלי החיים האלה אשמים? למה שהם יסבלו בגלל שאיזה אידיוטים החליטו להצית את האזור או שבמקרה הציתו את האזור? למה שהם יסבלו בגלל שהמטומטמים שאמורים להיות אחראים על מניעת שריפות באזור, נרדמו בשמירה? ב) אני מחבב יותר בעלי חיים מבני אדם. יש בע"ח שכשאני רואה אותם, נשמתי נעתקת. יצורים מופלאים, מלאי הוד ויופי. אין לי awe כזה כלפי בני אדם. כשאריה טורף אילה, זה מרשים. העוצמה, ה-grace, היכולות - שיוי, נפלא. כשאנשים פוגעים אחד בשני, זה לא מרשים, זה מגעיל ומכוער. לחיות אין (כמעט) רוע, לאנשים יש רוע די והותר. בקיצור, עולם החי כה מדהים וכה מרשים, שאני זועם כשאנחנו פוגעים בו. כן, אני מאמין שיש לנו מחוייבות כלפי עולם החי והצומח. אנחנו אמורים להבין מתי אנחנו פוגעים בו, ולמזער את הפגיעה. ג) בני אדם מתים כל הזמן. בדקות שלקח לי לכתוב את הפוסט הזה, מאות אנשים מתו בעולם, חלקם נרצחו וחלק מתו מות טבעי. מעל 100 אנשים ברחבי העולם מתים כל דקה. ככה זה. אם הייתי מכיר את ההרוגים כמובן שהייתי מזדעזע. אבל הם לא מוכרים לי, מה לעשות.