לזכור ולא לשכוח

זכוכיות

New member
אל תתעצבן,

יש אנשים שלא חוו קרבה לאנשים בעלי הפרעות/מחלות נפשיות, וקשה להם לדמיין איך זה... זה לא נתפס בעיניהם

TheWizard

New member
זה עניין שלי, רציתי להוציא את זה החוצה.

כתבתי בהתחלה. לא יכולתי לספר לקרובים לי, שמכירים אותה (ואותי בעצם, שזה גם יותר מדי).

Idit34

New member
אני עדיין חושבת שיש פה הגזמה בפרטים

עשית אותה שחורה ואותך כקדוש מעונה. מצטערת.

TheWizard

New member
תמשיכי להצטער

בדיוק להיפך. היא מצחיקה, אינטיליגנטית, אוהבת. היא "מסובכת" (זה אופיניזם לדפוקה). היא לא הייתה בחורה רעה, היא הייתה לי רעה, בת זוג רעה. יש דימיון לגבר מכה ולהתנהלות שלי מולה - סמכתי עליה והאמנתי בה וכו'. על כל פנים את לא ראויה יותר לתגובה - באת מעמדה יהירה של לקרא לי שקרן.

אני ממש ...

מבינה אותך, מבינה את הרגשות שלך!!! מאחלת לך (שעכשיו שנפרדת ממנה) תיהיה לך אפשרות להכיר בחורה שתעזור לך ותיתן לך אהבה אמיתית- כנה ללא שום כפיה או אלימות!!! ושמעכשיו תתרכז בבריאות
ובלימודים
כי כך תתחזק ! יום טוב שיהיה לך

Idit34

New member
אם לא תמכתי זה אומר שאני פסולה?!?!

סליחה? אבל אני לא חייבת להסכים איתך, זה פורום ואני יכולה להביע בחופשיות את דעתי וזה לא אומר שאני יהירה. על ראש הגנב בוער הכובע. אני חושבת שהיא יכלה להיות לך טובה אם היית יודע איך להתנהג איתה ועובדה, היא השתנתה, היא הבינה דברים שלא הבינה קודם, סימן שהיא באמת אינטליגנטית. (ואני חושבת שאולי הבינה הרבה דברים לא רק על עצמה אלא גם לגביך) אז במקום להביא את הקשר הזה למקום טוב יותר, אתה פשוט בוכה ומבקש רחמים. היא היכתה אותך?!? אני לא חושבת שבחורה שעברת איתה כל כך הרבה ופגועה כל כך בפנים תהיה מסוגלת לתת מכות. בכל מערכת יחסים יש את הבעיות של אמון מידי פעם, זה קורה, אבל צריכים לדעת לסלוח. אתה רוצה להגיד לי שתמיד אפשר היה לסמוך עליך בכל מצב? אם כן, למה נשמע שהיא הייתה כל כך לבד? למה הבדידות היא זו שנראית לי כל כך שקופה מהבחורה הזאת? כי אתה היית כל הזמן לצידה? אז היא מסובכת, אז מה? זה רק אומר שמהצד השני יש בה עניין, אחרת לא היית שם כל כך הרבה זמן. יש מיקרים חריפים של אלימות בין בני זוג, ואפילו הרבה יותר גרועים ממה שמתואר כאן אבל מישהו תמיד שם גבול והוא אף פעם לא יתאר את עצמו כמאה אחוז קורבן, אחרת גם אצלו יש בעיה מסויימת. אם היא לא היתה לך כל כך טובה כל השנים האלה, לא היית נשאר, אף אחד לא כזה טיפש. ומי שהולך הוא בדרך כלל זה שממש סובל ולא יודע כבר מה לעשות עם הקושי הזה שהוא מרגיש. היא השתנתה ומפה אני רואה את הסיפור כי לבוא ולהסתכל על מה שהיה בעבר זה לא כזה חוכמה גדולה. ואני לא צריכה אישור על הדברים שלי, אני לא פוגעת בך ולא קראתי לך שקרן , אני פשוט לא מסכימה עם מה שנאמר. לא צריך לתקוף אותי על זה שאני יכולה לראות בסיפור גם את הצד שלה.

Idit34

New member
ועוד משהו סליחה,

שמתי לב לפיסקה שבה תיארת שהיא הייתה ממש מטפסת על המיטה בשביל קצת מין (לא איתך ,בסדר, אבל בכל זאת) ותמיד דחו אותה, אתה לא חושב שיש פה תיאור של מישהי בודדה, לא רצויה ומושפלת מספיק? למה את זה אף אחד כאן לא רואה? אז אני ראיתי, זה אומר שזה לא צריך להציק לי? כשגבר היום בא ומבקש מין - זה אחלה כי הוא גבר גבר, אבל אם זאת אישה?!?! חסרים גברים שמתלוננים שהאישה שלהם לא נותנת להם ואז הם הולכים מהצד ומשם מתחילים הבעיות? למה זה בסדר להבין אותם שאין להם מין ותשומת לב אבל כשזה קורה לאישה שחסר לה קצת מין וחום - אז זה כבר מצייר אותה כלא בסדר, כמסובכת ובתחתית?

את חצופה ברמות על

באמת. אני בהלם ממך. כן, אשה שלא שפויה בדעתה בהחלט יכולה להכות גבר!!!!!!!!!! וזה שאת לא חושבת שבחורה שכל כך פגועה מבפנים תיהיה מסוגלת לתת מכות - מעניין את הסבתא שלי ושל הבחור הזה מאוד! לא ברור לי למה את כל כך מגנה על בחורה שאינך מכירה. הבחור הזה בסך הכל רצה לשפוך את ליבו וזה המקום בו מצא לנכון לעשות זאת. נכון, לא צריך לתקוף אותך על זה שאת יכולה לראות בסיפור גם את הצד שלה אבל מפה ועד להגיד לבחור שהוא ממציא המצאות ומייפה את המצב (במילים אחרות = שקרן) זו חוצפה שאין כדוגמתה.

Idit34

New member
סליחה לרגע אבל

חצופה אני ממש לא. אישה מרמה מסויימת של אי שפיות פוגעת גם בעצמה ומשם זה כבר בטיפול מחלקה בבית משוגעים. אדם לא שפוי ברמה כזאת ימצא את עצמו פוגע גם באנשים אחרים ברמות דומות כאלה ולא כולם יבינו אלא פשוט ידווחו עליה. לא אמרתי שהוא ממציא או מייפה , אמרתי שקיימת הגזמה, יש פה הבדל מאוד גדול עם כל הכבוד לך. זה שאת יכולה להזדהות איתו זה מאוד מאוד יפה אבל לבוא לקרוא לי חצופה על מה שאני חושבת ?! חברה מאוד טובה שלי הייתה בסיפור דומה כשנסעה לדרום אמריקה עם החבר שלה לשנה וחצי, היו ביחד חמש שנים כשבהתחלה הכל היה כל כך יפה ומקסים עד שראתה עד כמה הוא פוגע בה כשהגיעו לאיזה כפר נידח שם. מאותה נקודה היא התחילה קצת להתרחק ממנו בהתנהגות, לא הייתה כמו שהייתה בדרך כלל והוא מתוך עצבים על זה שהיא לא מתייחסת ו"איזו חוצפנית שהיא בכלל מפנה לי את הגב" הוא התחיל לפתח שיחות אינטימיות עם ישראליות אחרות שפגשו שם ובדרך גם "ליכלך" עליה אבל בצורה מאוד יפה כשהוא בעצם בוכה להן עד כמה היא לא בסדר ביחסים שלהם, ובואי ונגיד שזה הרבה עשה אותו כל כך פגיע בעיניהם ועם כמה מהן הוא גם שכב והיא ידעה מזה רק אחרי כמה זמן שמישהו מקומי שם סיפר לה כששכרו חדר בהמשך הטיול שלהם. כשהיא נפרדה ממנו סופית כשחזרו לארץ, הוא כל כך ניפגע שסיפר לכמה חברים שלי עד כמה היא הייתה "זונה" שם, לא תמכה בו, הרסה לו את הטיול ואת החיים ואל תשאלי איזה סיפורים הוא סיפר. היא- אחת החברות הכי טובות שלי, ישבה וסיפרה לי בלי כל קשר אליו מה היה לה שם איתו ובכתה כל כך הרבה זמן שלא היה לה אפילו אוויר לנשום. אחרי שסיפרתי לה מה שהוא סיפר לחברים שלנו היא עוד יותר בכתה וממש התרחקה מכולם וקיבלה דיכאון לתקופה מאוד מאוד ארוכה. אז הסיפור שלי קצת שונה, אבל תראי מה זה כשאת שומעת רק צד אחד של סיפור. ומה הוא בעצם כאילו רצה, לא שישמעו אותו?!

כן, אני בהחלט

יכולה לקרוא לך "חצופה" כי זו דעתי על מה שכתבת. הרי בעצמך כתבת שזה מקום שאפשר לכתוב בו ככל העולה על רוחנו נכון ? אז הנה אני כותבת. ואני חושבת שאת חצופה מאוד שאת נוקטת כאן בעמדה ומוציאה את הבחור הזה כ"מגזים בצורה פראית". הספיק לי לקרוא רק את הכמה שורות הראשונות שהוא כתב עליה (ולא את כל הסיפור על חו"ל למרות שקראתי..) כדי להבין באיזו בחורה מדובר ועם איזה מן אדם הוא התמודד. אני מצטערת לאכזב אותך אבל הסיפור שכתבת כאן שקראתי אותו בחציו ממש לא מעניין אותי ולא נותן לי שום פרספקטיבה על המצב של הבחור הזה. זה לא נתון בכלל להשוואה. כי אני בטוחה שאת החברה שלך הזו..לא היכו נכון ? כי אם החבר שלה היה מכה אותה זה היה אחרת לגמרי.

voguemaster

New member
תוספת

היא גם קופצת למסקנות ללא שום מידע אמיתי. היא אומרת שהוא מגזים בתיאורים שלו, ואולי הוא לא מגזים ? אולי זה בדיוק כמו שהוא מתאר את זה ? היא יכולה לנסות להבין את הצד שלה אבל בתכלס, להגיד לבנאדם שהוא סתם מגזים וזה שום דבר - זו אטימות.

TheWizard

New member
תודה

לא אמרתי שהיא לא פגעה גם בעצמה בכל מני דרכים. פיסיות. (במיוחד כשחשבה שאעזוב אותה) אני לא אספר כאן.

זכוכיות

New member
אני ראיתי וחוויתי דברים איומים ממה שהוא תיאר,

אז אני בהחלט מאמינה לו.

voguemaster

New member
יפה לך שאת חושבת

אבל על סמך מה את קובעת את זה בדיוק ? הרגשה פנימית ? את יכולה לנסות לנמק, זה בטח יהיה מוצלח...

למעלה