לזכור ולא לשכוח

TheWizard

New member
אגב אני מכיר את התוקפנות הזו כלפי הקרובים

מעוד מקומות. זה ככה. לכל העולם האדם המקסים במיותר ועל הקרובים מוציא הכל. זה ככה אצל הקרובים לי ביותר.

Idit34

New member
כל כך קשה לי עם זה

שאתה היית איתה הכי בסדר בעולם והיא הייתה זאת שסתם תקפה אותך במשך כל השנים. זה כל כך לא מתאים לבחורה שהיא כל כך אינטליגנטית עם הומור, זה מתאים לתיאור של מישהו אחר. אני לא יכתוב על זה יותר, כי אני לא רוצה תגובות שהיו לי עד עכשיו אבל לא היית נשאר שם אם היה מתברר לך שהיא אלימה. ואדם תוקפני ברמות האלה אולי צריך באמת טיפול, אבל משהו כנראה גירה אותו להתנהג כך, זה לא סתם מגיע. אין, פשוט קשה לי להאמין שהיא היתה כזאת ואתה היית אך ורק "כזה". מעניין איך יהיה להוכיח את זה

זכוכיות

New member
אני התנהגתי ככה במשך שנים.

ורק עם בני זוג. ורוב הזמן לא באשמתם, וגם אם כן אז התגובות שלי היו מאוד לא פרופורציונליות. אבל אולי לדעתך אני מתאימה ל"תיאור של משהו אחר".

Idit34

New member
זכוכית, תראי, על המקרה שלו

לא אדבר יותר, אבל באופן כללי אני יודעת שנשים מאוהבות לפעמים מתנהגות בצורה לא פרופורציונלית (כמו שאמרת). לא כי הן באמת משוגעות אלא כי הן מרגישות שלא מבינים אותן או שהן מרגישות שהצד השני יודע איך לדבר מבלי לפגוע אבל פוגע בצורה מאוד "אלגנטית" כשאז למראית עין, מי שיסתכל, הוא לא פגע בה אבל בתוכה היא שבורה , מתעלמת ובפעם הבאה היא תתפוצץ כמו בלון וככה זה יהיה כל פעם שיהיו ביחד. אצל גברים הכל נראה כל כך פשוט אצל האישה כי היא מחצינה רגשות הרבה יותר טוב מהם אבל מה קורה כשהוא באמת לא מנסה להבין אותה כמו שצריך ולא כמו שהוא רוצה? הרבה גברים קוראים לנשים שלהם "אישתי משוגעת", אבל בינינו, כשהוא צריך אותה בשביל חום ואהבה היא שם, את מבינה, שם היא לא משוגעת, כשהיא נותנת לו יחסי מין היא פתאום לא משוגעת. זכוכית - יש כל כך הרבה גברים עם אישה קרה שלא נותנת חום ואהבה שהיו צמאים לקבל שגעון כמו של הבחורה הזאת שלי, באופן אישית, נשמעת צמאה מאוד לתשומת לב וחום כי היא באמת נשמעת לבד.

kiaora

New member
את ממש אטומה

אני רוצה לראות שהיית מגיבה אותו דבר לשרשור של אשה שעוזבת את בן זוגה כי הוא מתפרץ עליה, מכה אותה, ומזיין בחורות מהצד בשביל לפגוע בה. לא מדובר כאן על אשה אמוציונלית. זה הרבה מעבר לזה. זה מצב שמחייב טיפול (אני מאמין שגם טיפול תרופתי). הרבה גברים אומרים אשתי משוגעת, אבל לא באמת מתכוונים לזה. מתכוונים שהיא חולת נקיון, או שיש לה מצבי רוח או משהו כזה, המקרה כאן הוא לא כזה! היא מכה אותו. היא זוחלת ממיטה למיטה. מרביצה לו עם מחבת. מטיחה את ראשה ברצפה. אנחנו יוצאים מהנחה שמה שהכותב כתב הוא נכון, אחרת אין בכלל טעם לכתוב בפורומים. כמה עיוורת את יכולה להיות? כמה מוטית? כמה חסרת יושר אינטלקטואלי?

TheWizard

New member
האמת היא שזה היה הראש שלי

ואיך זה יכול לקראת? זה דיי קל - משכה לי בשיער עד שנפלתי ואז דפקה לי את הראש בריצפה. בד"כ הייתי מגיב לזה בחצי צחוק חצי חוסר אמון אבל פה לא הייתה לי ברירה... זו אחת הפעמים בהן הפסקתי אותה בכוח, צעקתי, ספרתי עד 3 שתפסיק וקמתי והדבקתי אותה לריצפה.

אני קוראת את אשר אתה כותב...

וליבי יוצא אליך... היא פשוט חולת נפש. אין ספק שהיא אינה שפויה בדעתה ואין לה שליטה במעשייה. אני מניחה שזה השאיר בך חותם של טראומה גדולה, ואני מקווה שבפעם הבאה שרק תגלה ניצנים של התנהגות שכזו - באותם הרגעים כך את רגלייך ותילך. תיהיה חזק. אין ספק שזה מגיע לך.

סליחה?!?!?!?!!?

וואי את ממש מצליחה להרתיח אותי. "ואדם תוקפני ברמות האלה אולי צריך באמת טיפול, אבל משהו כנראה גירה אותו להתנהג כך, זה לא סתם מגיע" = את למעשה מאשימה אישה שבעלה מכה אותה?! (או להפך) לא לא, כי זה מה שאת כותבת ושלא תעזי אפילו לכתוב שלא לזה התכוונת כי זה מה שכתבת שחור על גבי לבן!!!! כתבת למעשה שאדם שהוא אלים ותוקפני ברמות כאלה - משהו גירה אותו להתנהג כך. אז למעשה את כאן טוענת שאשה מוכה - היא מוכה באשמתה כי כנראה היא הגורם לכך שבעלה הכה אותה כי היא "גירתה" אותו ועשתה משהו שיגרום לו להכות אותה! כנ"ל לגבי גברים. תקשיבי לי ילדה, אין לי מושג בת כמה את, אבל נראה לי שאת צריכה להתחיל לשקול בכובד ראש את אשר את כותבת. השקפת עולמך מוזרה ויוצאת דופן בצורה בולטת ביותר. אני לא אתפלא אם יום אחד תתפסי חפץ ותזרקי על אדם חלילה - את תגידי שזה לא באשמתך ושהוא "גירה" אותך לעשות כך.

kiaora

New member
יאללה יאללה

כולם יודעים שזה שני ניקים של אותה בחורה
סתם, סתם, אבל באמת תמיד אתן מסכימות בכל דבר. אם לא ילך לכן עם בני הזוג שלכן, אולי תשקלו לצאת ביחד?

תגובה

אל תתן לה להכותך. אים עליה, שאם תכה אותך, אתה תתלונן למשטרה או תעזוב אותה. נסה להתגונן מפניה במתינות, לברוח כשמכה, ומותר לך להכותה בחזרה חלש. חפש טפול פסיכולוגי טוב בשבילה. תמוך בה רגשית, כשקשה לה, ועזור לה כשצריכה. הסבר לה, שאסור לה להחשף גופנית לפני גבר אחר, כשהיא בת זוגתך, כי זו בגידה ופגימה בנאמנות הרגשית, ולא תוכלו להיות חברים כך.

dasi85

New member
כל פעם אני זועמת מחדש!!!

יהודה היקר, מדובר פה באדם לא בריא, באדם חולה הזקוק לעזרה. לא באדם שסתם מרביץ כי "בא לו" להרביץ. לאיים זה לא עוזר, וגם לא להתגונן. הבחורה זקוקה לעזרה פסיכיאטרית/פסיכולוגית (היא גם מטופלת) ותאמין לי שאני יודעת כי אני באה מהתחום!!! "מותר לך להכותה בחזרה-חלש"? מה? מי ישמע על דבר כזה? (אני אפילו לא טורחת לפרט לך למה-תחשוב למה) את הבחורה אפשר לנתח פסיכולוגית באינספור תיאוריות וכדורים.. אבל העצות שלך... עצות אחיטופל.........

הזדהתי עימך וכאב לי לקרוא את סיפורך..

ובקשר לתגובות ההזויות והמשונות, אנא, אל תיתייחס.. ישנם נשים שנולדו כדי להצדיק נשים בלי בכלל להכיר את הבעיה מצד המקרה הספציפי(גם אם זה גבר..!!! ולא אישה כמוהן) אני אישית מבינה לליבך באותה המידה שהייתי מבינה לליבה של בחורה מוכה. זוחלת למיטה של אחר אחרי שנזרקה שוב ושוב (אובססיה למכות?.. בחורה "סאדואית"?..) מכה ומשפילה(מוטיב חוזר) נוטלת כדורים?.. אני אישית אנסה לצאת מנק' הנחה שאתה אומר דברים אמיתיים ונכונים(כמו כל ההודעות שאליהן אני מגיבה) ברוך שפטרנו מעונשה של זו. אההה.. והיא צדקה לגמרי, היא באמת בת זוג(/בחורה/בת אדם/....) נוראית. "יהיה טוב,אין ספק. חייב להיות. גם לי מגיע. ואני יכול" אין ספק..!!! עכשיו נותר רק להמשיך הלאה ולוותר על הבחורה הזו שעשתה לך רק רע.

למעלה