אם לא תמכתי זה אומר שאני פסולה?!?!
סליחה? אבל אני לא חייבת להסכים איתך, זה פורום ואני יכולה להביע בחופשיות את דעתי וזה לא אומר שאני יהירה. על ראש הגנב בוער הכובע. אני חושבת שהיא יכלה להיות לך טובה אם היית יודע איך להתנהג איתה ועובדה, היא השתנתה, היא הבינה דברים שלא הבינה קודם, סימן שהיא באמת אינטליגנטית. (ואני חושבת שאולי הבינה הרבה דברים לא רק על עצמה אלא גם לגביך) אז במקום להביא את הקשר הזה למקום טוב יותר, אתה פשוט בוכה ומבקש רחמים. היא היכתה אותך?!? אני לא חושבת שבחורה שעברת איתה כל כך הרבה ופגועה כל כך בפנים תהיה מסוגלת לתת מכות. בכל מערכת יחסים יש את הבעיות של אמון מידי פעם, זה קורה, אבל צריכים לדעת לסלוח. אתה רוצה להגיד לי שתמיד אפשר היה לסמוך עליך בכל מצב? אם כן, למה נשמע שהיא הייתה כל כך לבד? למה הבדידות היא זו שנראית לי כל כך שקופה מהבחורה הזאת? כי אתה היית כל הזמן לצידה? אז היא מסובכת, אז מה? זה רק אומר שמהצד השני יש בה עניין, אחרת לא היית שם כל כך הרבה זמן. יש מיקרים חריפים של אלימות בין בני זוג, ואפילו הרבה יותר גרועים ממה שמתואר כאן אבל מישהו תמיד שם גבול והוא אף פעם לא יתאר את עצמו כמאה אחוז קורבן, אחרת גם אצלו יש בעיה מסויימת. אם היא לא היתה לך כל כך טובה כל השנים האלה, לא היית נשאר, אף אחד לא כזה טיפש. ומי שהולך הוא בדרך כלל זה שממש סובל ולא יודע כבר מה לעשות עם הקושי הזה שהוא מרגיש. היא השתנתה ומפה אני רואה את הסיפור כי לבוא ולהסתכל על מה שהיה בעבר זה לא כזה חוכמה גדולה. ואני לא צריכה אישור על הדברים שלי, אני לא פוגעת בך ולא קראתי לך שקרן , אני פשוט לא מסכימה עם מה שנאמר. לא צריך לתקוף אותי על זה שאני יכולה לראות בסיפור גם את הצד שלה.