לזכור ולא לשכוח

TheWizard

New member
לזכור ולא לשכוח

אני לא יודע אם זה המקום הנכון. אני פשוט רוצה שעוד אנשים ידעו את מה שקרה. (אי אפשר לומר לחברים הקרובים שלי שמכירים אותה). --------- 3 שנים. היא הייתה בת זוג נוראה ובין השאר היא פגעה לי נוראות בלימודים, היא לקחה לי את הרכיבה, שהכרתי אותה היא הייתה במצב בכי רע (כשאני אומר מצב נוראי אני מתכוון לטיפול פסיכולוגי עם כדורים), עזרתי לה, לדבריה גם שיפרתי אותה והיא גדלה, התחזקה. בכל אופן היא נהגה להתפרץ עלי, להשתולל, קריזיונרית. למעשה אפילו היו מספר פעמים, אולי 4-5 בהם היא הכתה אותי. אני לא הגבתי כי מה אעשה - אכה אותה חזרה? למעט פעמיים שבכוח הפסקתי אותה. אני מדבר על לדפוק את הראש ברצפה, להרביץ עם מחבת. זה לדעתי אלם, חוסר מילים. ההתנהגות העלובה ביותר כשכבר אין מה לומר או מהלעשות. גם זרקה דברים מהחלון, העיפה אותי מביתה, כל מני קריזות מוזרות שהייתה אחרי כן בוכה ובמקשת סליחה. עדיין, עם כל מה שקרה, אחרי כל פעם החלטתי שאני נפרד ולא עשיתי זאת: היא הייתה מספרת לי בבכי ובסליחה כמה שזה לא בסדר, כמה שהיא דיברה פתאום עם אביה שסיפר שזו לא בושה והוא לוקח כדורים וכו`. וכמה היא הבטיחה... אז לא עוזבים אדם חולה, מנסים לעזור לו. המשכתי, האמנתי בה ובנו והיא באמת השתפרה, התחילה לראות פסיכולוגית אחרי שבפעם החמישית לדעתי אמרתי שאני אעזוב אלמלא כן. כן הסיפורים האלה דיי הרסו לי את החיים. שלא לדבר על נחת רוח ללימודים. זה הרקע. עכשיו לעיקר: היא רצתה לטייל. דווקא היא רצתה אירופה המזרחית אבל רציתי סין. היא טסה לסין לפני וקבענו שנפגש שם בקיץ, בחופשה שלי. היא נסעה, הרגשתי בזמן מסוים שהיא התרחקה ממני אבל מה הטעם להחזיק אותה קצר אם זה כך? עוד חשבתי ששנה הבאה נעבור לגור ביחד. מדהים. על כל פנים יום אחד היא מספרת לי ככה סתם במן קופצניות כזו על כך שיושבים היא וכמה חבר`ה מכל מני מדינות (הולנד,שוודיה, נורווגיה) ומדברים על כמה שעירום "לא ביג-דיל" בארצם ובדרך חזרה למלון היא חזרה עםאחד מהם - הוא שכנע אותה והם הלכו עירומים למלון. טוב זה דבר מטומטם אבל עדין לא סיבה לזריקה (לא כמו האלימות שבוודאי כן). אמרתי לה: רגע, למה את מספרת לי את זה כמו לידיד? אם אני חבר אז אני מחכה לך פה ומגיעה לי התנצלות, אם אני ידיד אז תגידי. היא אמרה שאני מעייף, מייגע ומשעמם אותה. למחרת היא מבקשת ממני להתנצל. השבתי לה שאני לא מעוניין במי שעשתה את שעשתה אבל יתרה מכך מישהי שלא אכפת לה בכלל איך אני מרגיש לגבי זה. היא ענתה "אוקי" ולא דיברה איתי יותר שבועיים. השקעתי בה את החיים שלי פחות או יותר ולמרות כלמה שקרה היא הייתה אהבת חיי. לא ציפיתי לזה. לא פתחתי דרך הגנה כפי שכספי אומר. שבועיים שלחתי לה אי-מיילים של מה קורה, אני לא מאמין, אני שונא ואני אוהב. אחרי שבועיים שלחתי לה שזה נגמר. או אז היא חזרה אלי ואמרה שהענישה אותי. הלו אני דואג לה כמו אחותי, אפילו אם רבנו. לא ידעתי אם היא חייה או מתה, חשבתי שאולי חזרה לארץ. כלום. לא יכולתי לישון 5 ימים. אחרי זה לא קמתי מהמיטה כל יתרהשבועיים. החלטתי שזהו. הייתי בדיכאון. חזרתי הביתה, לחודש וחצי או קצת יותר. נסעתי, לא יכולתי הרי לקום מהמיטה שבועיים... (אחתהבעיות הייתה שהדירה הזו באיזשהו מקוםהייתה "שלנו"היא כל הזמן הייתה איתי שם,וגם קרה עד משהו עם אחד השותפים). חזרתי הביתה. הפסדתי את הכל השליש האחרון של הסמסטר וכל מועדי אל""ף כמעט. חזרתי ממש לפני אולי שבוע וחצי - שבועיים, לתחילת מועדי בי"ת אבל לא היה לי ראש לזה, נכשלתי בכולם (לראשונה). פשוט נורא. הבעיה שהיא לא הפסיקה לדבר איתי, לא היה לי קלוז`ר איתה. והכי גרוע מה שקרה לפני ארבע ימים שבסופו החלטית שיותר לא אדבר איתה לחלוטין. היא דברה איתי במסנג`ר, לפני ארבע ימים בערך, בהתחלה לא היה אכפת לי כהוא זה ממה שהיא עושה עם חייה. אבל איכשהו, במשך השיחה, כן נזכרתי בכמה שהיא מצחיקה ואינטליגנטית ואפילו אוהבת אותי וכו` (נשמע מוזר). היא סיפרה שהיא זחלה לאנשים, זחלה, בשביל סקס. טיפסה למיטה והעיפו אותה בכוח שוב ושוב עד שהיה את זה. ככה היא רצתה להרגיש מנוצלת, משומשת, עונש. כל הזמן ביקשה ממני לומר לה "תחזרי" והיא מיד תחזור לארץ, כל הזמן רצתה שנחזור/נשאר. לא עשיתי זאת. למחרת היא טלפנה, שעתיים דיברנו בטלפון, הייתה שיחה מאוד קשה. היא לא הפסיקה לבכות. היאלא האמינה שאבדה אותי. סיפרה שחיכתה שאבוא להציל אותה, שזה צורך נפשי, להיענש, שמישהו שלא אכפת לו ממנה יעשה את זה. היא סיפרה איך היא מעבירה ימים ולילות בבכי, איך היא מדמיינת שאני שם בסין מחפש אותה ברחובות, מציל אותה, רודפת אחרי אנשים וזה לא אני. כל הזמן הודתה, שהיא הביאה את זה למצב הזה והיו רגעים שהיא הייתה מודעת, אמרה שהיא "כלבה" והייתה לי בת זוג נוראה. בכתה שרק אומר לה לחזור והיא תשוב ובאותה נשימה אמרה שהיא יודעת שלא - זה לא מגיע לה. היא לא רצתה שאזכור אותה ככה. היא הבטיחה לא לנסות שוב. אני מקווה. אהבת חיי. נתתי את חיי ומעט שפיותי. החליפה אותי ב...זה... פשוט כך. (עםכל מה שנתתי, עםכל מה שהאמנתי, בהובנו). -סוף- עכשיו יהיה טוב,אין ספק. חייבלהיות. גם לימגיע. ואני יכול.

צומיש

New member
וואו..

כל שנותר לומר תיהיה חזק ובטוח יהיה טוב.. אחרי כזה דבר הכל טוב

גם אני ישר חשבתי "ואוו".............

ומיד אחרי זה חשבתי ... זה אמיתי?!!?!?! אז כנראה שכן .. נראה לי שגם אתה צריך לעבוד על עצמך בלי קשר לזוגיות עם הבחורה. לא סתם אדם מגיע למצב כזה.. בהצלחה!

זכוכיות

New member
אני מאוד מזדהה איתה.

וגם קצת איתך. אני לא רוצה לפרט על גבי הפורום הזה, אבל ריגשת אותי מאוד.

עצוב מאוד..

אבל ניסית הכל. באמת. בטוח שיהיה טוב. גם לך מגיע. אין ספק. אני.

MIIKLE

New member
אלוהים אדירים גבר

איך סבלת את כל השטויות האלה הבחורה חולת נפש ואתה היית ממש השפוט שלה ועוד להרים עליך יד?!!! אני לא גבר מכה ולעולם לא אאיים באלימות על אשה אבל אם היא התחילה בזה שלא תתלונן שהיא אשה מוכה אם היא מתחילה את המכות בקיצור היא צריכה אשפוז ואתה צריך לחזור ולהתנהג כמו גבר ולא נמושה שנותן לאשה לשטות בו.

TheWizard

New member
לא בדיוק

אף פעם לא ויתרתי, אחרי כל פעם שהחלטתי שאני עוזב, וזה באמת כשכבר כלו כל כקיצים, היא בכתה, התנצלה, סיפרה סיפורים, ביקשה בקשות, הבטיחה הבטחות, תלך לפסיכולוג, תחזור לקחת תרופות, תעשה הכל. והיא האמת השתפרה, ואני באמת האמנתי.

MIIKLE

New member
או כן הבכי...

תדע לך שזה הנשק הכי חזק של נשים כלפי גברים מספיק שהם מתחילות לבכות ואנחנו כבר נמסים נבוכים ומנסים לרצות אותה כדי שתפסיק לבכות אבל בכל פעם שהיא בוכה תזכור את כל השטויות שהיא עושה מלבד זאת הבחורה בהחלט נשמעת לי לא יציבה וזה בלשון המעטה תאמין לי עדיף לך בלעדיה ופעם הבאה תתרחק ולא משנה כמה הבחורה מושכת אי יציבות נפשית זה אחד הדברים שבהחלט גורמים לי לפסול מישהי לקשר

neta1979

New member
זה נראה לי כמו מקרה בו הבחורה לא אוהבת את

עצמה, ומנסה למתוח איתך את הגבולות כדי לגלות עד כמה אתה מוכן לסבול, האם אתה באמת אוהב אותה. אנחנו גילינו שאתה באמת אוהב אותה לפי דבריך, אבל היא לא מאמינה בזה באמת. היא לא אוהבת את עצמה בצורה דרסטית, ולכן היא גם לא מאמינה שמישהו אחר יוכל לאהוב אותה גם. אני חושבת שיש לה בעיה מאוד חמורה (לא!!!), אבל זה לא עניין לצחוק. אני לא יודעת עד כמה אתה תהיה מסוגל לעזור לה, לגרום לה להאמין בעצמה, לאהוב את עצמה. אני לא יודעת מה היא עברה בילדותה, אבל הטראומות צועקות מכל עבר. יש לה יצר של הרס עצמי, והיא גוררת את הסובבים (אתה, במקרה זה) למטה יחד איתה. זה שהיא בטיפול זה כבר טוב, ואתה אומר שהיא משתפרת וזה גם טוב. אבל אני חושבת שמה שהיא צריכה ממך כרגע זה אותך כחבר טוב, ולא כמאהב. אני מקווה שהמצב ישתפר עבורכם, אבל אם לא - אל תהסס לקחת את הרגליים שלך וללכת. דרמטיות כזו יכולה להרוס הרבה דברים טובים. שיהיה המון בהצלחה

TheWizard

New member
אני ממש חושב שאת צודקת

מכל בחינה אפשרית כולל דברים דומים-עד-מאוד שאמרה בעצמה גם בשיחה האחרונה וגם במספיק זמנים בעבר תמיד רציתי לעזור ותמיד עזרתי, אבל זה בא על חשבוני. במיוחד בסוף. אני לא יכול לעשות את זה עכשיו, לא יותר. אולי בעתיד, א - ו - ל - י , אבל זה פשוט לא מגיע לי.

oferyosi

New member
אח שלי ...

לא יודע מה להגיד לך.. אם כל זה אמיתי - מגיע לך פרס. כי עם כל הסובלנות שלי והאהבה....אני מזמן כבר הייתי חותך. ואני מוכן לקבל הרבה אבל - לא נראה לי שהייתי מקבל אפילו 10% ממה שתיארת

עצוב.

פשוט עצוב לי לקרוא. אני מקווה שלמדת מה הגבולות האדומים שלך, שתצליח להציל את לימודייך ושתפגוש באהבה הדדית,אמיתי ובריאה
.

Idit34

New member
תסלח לי מאודדדדדדדדדד!!!!

אבל יש פה הגזמה והיא גדולה, גם בתיאורים, גם בעלילה, בה-כ-ל. אתה לא כזה קדוש מעונה, אני לא מאמינה לזה. אם ובאמת היא היתה כזו נזקקת לעזרה, למה באמת לא "קראת לה לחזור?". שטויות במיץ - אתה כולך מנופח באגו שלך ולא יכול לראות את הצד השני באמת, אתה רואה רק את עצמך פה. מנסה לתאר עד כמה "הבנת" "תמכת" והכל, כשלמעשה הבחורה היתה צריכה משהו אחר. כן, יש אנשים כאלה שצריכים לידם אנשים אחרים ש"יעמידו אותם במקום". כל אחד והבן זוג שלו, אבל לא, מה אתה עשית?! - זכרת לה כל מה שעשית, שזה "כאילו מכל הלב" בתקווה שהיא תשתנה ותהיה מה שאתה רוצה. אני כן חושבת שמדובר במישהו שמאוד רצה מישהי אבל לא הסתדר ביניהם, לא שהיא גרמה לו ממש לחיסול טוטאלי. בכעס שלך במילים פה אתה אולי לא שם לב אבל אתה פשוט אומר לנו עד כמה אתה אוהב אותה ופשוט פוחד להפגע ממנה עוד הפעם. זכותך לא להתקרב וכך לא להפגע, אבל זה ממש לא לענין ההגזמה הזאת.

נראה לי שפספסת את הקטע

שהוא כתב שהיא הכתה אותו. אז עכשיו את/ה עושה ממנה "קדושה מעונה"?!

TheWizard

New member
פספת המון ואפילו כך את לא יודעת חצי מהעובדות

כל הפעמים שהיא ידעה שהיא עושה לי את זה. כל הפעמים שידעה שהיא לא בסדר. את גם לא יודעת מה עבר עלי בזמן הזה: לפני שנה גם פניתי לשירות הפסיכולוגי של האוניברסיטה - הפסיכיאטר שם רשם לי טיפול תרופתי (אני לא מאמין ולא לוקח) לפני שנה התחלתי אני לחפש עזרה ולראות פסיכולוג. הוא אמר בכל דרך אפשרית שאני חייב להפסיק את הקשר הזה! אם כל החרא הזה היא באמת השתפרה והמון, גם בגללי (ועל גבי) והאמתי בה. אין לי עדיין כל צל של ספק שהיא אוהבת אותי מאוד אבל ממש אין כל צל של סיכוי שאחזור, תודה על הניתוח העמוק. שאי ברכה.

למעלה