לוטרי רבותיי לוטרי!

• פותח הנושא SSPB
  • פורסם בתאריך

SSPB

New member
לוטרי רבותיי לוטרי!

אז חיכיתם וחיכיתם והלילה זה אמור לקרות. הגרלת הלוטרי 2009 כשהמועמדות הבולטות לזכות הם סקרמנטו ווושינגטון. לפחות שתי שחקנים אמורים לדעת איפה הם ישחקו בשנים הקרובות (אלא אם יקרה משהו בלתי צפוי..) והם בלייק גריפין וריקי רוביו שאמורים להיבחר ראשון ושני בהתאמה. אז כל עכברי הדראפטים אתם יכולים לקום לכמה שעות מהתרדמת ולהתחיל לתכנן מוקים לקראת הדראפט. אז יאלל`ה לעבודה!

OrEl74

Well-known member
מנהל
מישהו יודע אם יש שידור של העניין הזה?

SSPB

New member
הבנתי שכן

ב espn כנראה לפני השידור של לייקרס דנבר

carmelo

New member
3 וחצי

נראה לי התוצאות לא יפורסמו עד רבע ל...עם הפסקת פרסומות לפני הטופ 3 כמובן.

rapgamer4ever

New member
אתם שומעים את הדפיקות האלה?

זה הלב שלי. לאט לאט תשמעו את זה יותר חזק. שנה שעברה התפללתי לרוז, השנה אני מתפלל לרוביו (במינסוטה, למי שלא בעניינים). בחירה 2 או בחירה 3 כשלשנייה יש אחלה רכז והיא חייבת סנטר. הוולבס די בטוחים בטופ 6, עם אחוז סביר (בסביבות ה-15, תלוי מי תצא ראשונה) לבחירות 1 או 2. למען הסר ספק- בבחירה הראשונה לוקחים את השחקן הכי טוב ולפי מה שאני מבין זה בלייק גריפין. ככה צריך לעשות תמיד, בלי שיקולי עמדות. האמת שאין לי הרגשה שיתמזל מזלנו. בחירה 6.

Or Amit

New member
בתור אוהד של קבוצת לוטרי אחרת אני מזדהה

אני די סגור על זה שבמיני לא ילכו על עמדות 4-5 שסגורות עם לאב-ג'פרסון. אם יתמזל מזלם והם יקבלו את הבחירה הראשונה טרייד-דאון נשמע הגיוני מאד. מצד שני לא בטוח שרוביו זה מה שהם צריכים.

חחח פגעת יפה...

מינסוטה מעולם לא התקדמה מקום בדראפט, זה מה שאמרו בזמן השידור חח איזה באסה להם..

1. קליפרס 2. ממפיס 3. אוקלוהומה

סקרמנטו ו-וושינגטון מתבאסות... נראה לי פעם ראשונה שהקליפרס זוכים במספר אחת...

לא, פעם שלישית, זה מה שאמרו בשידור

בחרו בדני מאנינג לפני הרבה שנים ומייקל אולקוואנדי לפני איזה 10 או משהו...

OrEl74

Well-known member
מנהל
מישהו יודע איפה אפשר לראות את הרשימה המלאה?

מצאתי רק את ההודעה הדרמתי על כך שהקליפרס קיבלו את הבחירה הראשונה. אגב מישהו עדיין חושב שהלוטורי מכור? איזה קומישינר שפוי ייתן לקליפרס את הבחירה ראשונה?

אין כספי ../images/Emo3.gif

מישהו יודע בכלל איפה כספי עומד כרגע במוקים? לפני כמה חודשים ראיתי שברובם (כולם) הוא סוף סיבוב ראשון או תחילת שני, משהו השתנה עכשיו?

Orenseg

New member
ברגע שיסע למחנות ולworkouts

תהיה סיבה לעדכן לגביו. הוא בכלל לא בכיוון של לוטרי, ולכן לתוצאות ההגרלה לא היתה אמורה להיות השפעה עליו. מה גם, שמהבחירה 7 ואילך סדר הבחירות נשאר כפי שהיה - ושחקן שמתמודד עם כספי על מיקום לא אמור להכנס לטופ6...

Or Amit

New member
חותם על זה בשתי ידיים

סטפן קארי תחת ד'אנתוני הולך להיות מטורף. מעבר לזה שיש לי חיבה גדולה לקרוב המשפחה (דל קארי, האבא) אני חושב שיש לבנאדם הזה כשרון התקפי אדיר. יחד עם דוהון ונייט רוב זה אחלה קו אחורי, ליוז אני מקווה שיתנו ביי-אאוט. בקשר לOKC - רוביו כנראה זו באמת הבחירה הטובה בשבילם, דווקא בגלל שקשה לי לראות אותם קונים אותו בסכום המטורף שדורשים עליו (7.5 מיליון אירו?) ויתנו לו עוד שנה להשתפשף באירופה ובשאיפה גם להתחזק קצת. אם הקליפרס יצליחו לשלוף משהו ולהפטר מה-45 מיליון דולר של קמבי-בארון-ראנדולף-קיימן זה יהיה נהדר. אפילו להשאיר את קמבי (מסיים חוזה בעונה הבאה) ואת בארון (אין להם רכז עדיף) ולמצוא קבוצה שתיקח את קיימן-ראנדולף כעסקת חבילה ישתלם להם.

go lakers go

New member
6 מ7 הבחירות הראשונות הולכות למערב .

לפחות הנמושות של המערב יהיו קצת פחות נמושות . לגבי רוביו , מדהים אותי כל פעם מחדש שאומרים סכום העברה מטורף. 7.5 מיליון יורו ( ? ) בכדורגל זה סכום מגוחך . את אייל ברקוביץ שלנו מכרו בזמנו לסלטיק ( סקוטלנד ! ) ב10 מיליון יורו :)) . ושחקנים בLEVEL הטוב פלוס נמכרים/משוחררים ב30 מיליון לפחות . על רונלדו וקאקא מדברים עכשיו בסכומים של 60 - 80 מיליון יורו והקבוצות שלהן לא מוכנות לשמוע על זה ולשחרר אותם . הסעיף שחרור של מסי הוא 150 מיליון יורו ... דיויד סטרן זה אסון כלכלי לNBA . קבוצות עושות בליגה טריקים בשביל להיפטר מחוזים של מיליון דולר ברוטו פלוס מינוס .בדיחה עצובה . את סטפן קארי אני לא מכיר , אבל אם ב ESPN שמו אותו מקום 8 כנראה שהוא הרוויח את זה ביושר . הקליפרס במיליון אחוז יבחרו בגריפין ויעשו טרייד על אחד או שניים מ ראנדולף/קמבי/קיימן . אולי סוף סוף לדרבי בלוס אנגלס יהיה עניין . כי עד השנה לדרבי בLA יש חוק משלו . הלייקרס תמיד מנצחת .

Or Amit

New member
אתה שוכח דבר אחד

בכדורגל קבוצה יכולה לשלם את מלוא סכום השחרור של שחקן. בNBA לקבוצה אסור לשלם יותר מחצי מיליון (!) דולר (!) ביי-אאוט לאף קבוצה, מה שאומר שרוביו יאלץ לשלם את שארית הסכום. עם חוזה רוקי זה לא יהיה פשוט. לגבי כלל ההודעה שלך (מבחינת סכומים וכו') זה נושא יחסית מורכב. אל תשכח שבלי תקרת השכר סביר להניח שהבעלים של ההורנטס לא היו יכולים להרשות לעצמם להחזיק את הקבוצה. אני משער שגם GMים נוספים היו מפרקים את הקבוצה (כפי שקרה ברוסיה). יש כמובן טיעונים לשני הכיוונים, אבל זה ממש לא 'דיוויד סטרן הוא אסון כלכלי לNBA'.

go lakers go

New member
זו בדיוק הבעיה

מה זה חצי מיליון דולר ביי אאוט ?! זה סכום בדיחה . חוקים כמו שיאים נועדו לשינוי . בכדורגל ( שוק חופשי ) קבוצות מתקיימות אך ורק בגלל היכולת לגדל כשרונות צעירים ולתחזק מועדון לאורך זמן בגלל סכומי מכירה . עם החוקים של היום בNBA, חצי ליגה בפשיטת רגל . אם לדוגמה ניו אורלינס הייתה יכולה למכור את כריס פול ב 50 מיליון היא לא הייתה צריכה לקחת הלוואה . אותו דבר אינדיאנה שלא יכולה אפילו לתחזק את האולם הביתי שלה . כל חוקי השכר והביי אאוט בNBA הם שערורייתים ומנוגדים לכל היגיון בריא . ביג בייבי לא יכול לקבל יותר מחוזה MLE כי הוא נבחר בסיבוב השני בדראפט . מה זו השטות הזאת ? בגלל שהוא נבחר בסיבוב השני הוא לא יכול לקבל יותר מחוזה MLE ?! ואם שחקן כמוהו עושה את הפריצה שהוא נבחר בסיבוב השני ?! וגם כל העניין של הטריידים זה חוק שערורייתי ממדרגה ראשונה . שחקן חותם חוזה ל5 שנים בקבוצה מסויימת , ואחרי חודש יכולים להעביר אותו קבוצה/מדינה מבלי לשאול אותו . מה אין לאותו שחקן משפחה ?! אין לאישתו מקצוע ומקום עבודה ?! אין לילדים שלו גן/בתי ספר ?! ולא כולם מרוויחים 5 מיליון פלוס שניתן לומר אוקיי בשכר הזה אין לו מה להתלונן . יש שחקנים שמרוויחים חצי מיליון ברוטו וסוחרים בהם כאילו הם עבדים מהמאה ה18 . זה כמו שאתה תחתום על חוזה העסקה בגוגל ישראל , ואחרי שנה המעסיק שלך יאמר לך אתה עובר עד סוף החוזה לעבוד באותם תנאי שכר אבל בגוגל הודו . שערורייה . נמאס לי סופית ממר סטרן והחוקים המטומטמים שלו . אין לי מושג אם אתה מתמצא בכדורגל או לא . אם לא כנס לגוגל ותקליד חוק בוסמן . תקרא מה החוק הזה עשה לשוק השחקנים ולקבוצות הכדורגל. שחקנים זה לא עבדים , ומר סטרן לא המציא את הגלגל .

לא נמאס לך עדיין?

סטרן בנה את הליגה שאתה אוהב. קבל את זה. בוא נבחן את הרעיונות שלך: ניו אורלינס מוכרת את כריס פול ב50 מליון דולר ומכסה את החוב הזמני שלה. מצד שני בשנה הבאה היא סוגרת ממוצע צופים של 500 למשחק, כיוון שאף אחד לא ממש מוכן לשלם כסף כדי לראות את אנטוניו דניאלס וטייסון צ'אנדלר. אלה שממש שרופים מרגישים נבגדים. גם השנה ניו אורלינס הפסידה כסף. את מי ימכרו עכשיו? ואיך בדיוק הם יכולים למכור את פול? זה לא שהם גידלו אותו שנים והשקיעו בו מאז שהיה בן 5. הם בחרו אותו בדראפט שכנראה גם אותו צריך לבטל כי זה לא ממש מאזן את הליגה, זה רק מעשיר את בעלי הקבוצות. תראה את דונלד סטרלינג, עונה מוצלחת של הקליפרס מול 20 מליון דולר שהוא יכול לקבל על גריפין כבר עכשיו. ואז מה שיקרה, יהיה לנו את הניקס, הלייקרס, אולי שיקגו, ועוד 27 קבוצות שסוגרות עונה על 10 נצחונות במטרה לדפוק קופה בדראפט של שנה הבאה, כשימכרו את הבחירה הראשונה. מגניב. אין תחרותיות, אין עניין. כל משחק הוא תחרות הטבעות בלי הגנה ובלי משמעת. בסוף אולי אפילו יעברו לפיינל פור. רגע, כבר יש ליגה כזאת איפשהו בעולם... חוקי השכר והבייאאוט נועדו לדאוג לשיוויון, כמו הדראפט. והפלא ופלא זה עובד. תראה איזה הישג עצום זה להשיג 3 אליפויות רצוף. מה השיא של מכבי תל אביב? למה זה כזה הישג ל"גנוב" ממנה את האליפות? אין שום סיבה שביג בייבי יקבל יותר מMLE אחרי שנבחר בסיבוב השני בדראפט. אם יש סיבה, כנראה שהוא היה נבחר בסיבוב הראשון. כשהוא יסיים את חוזה הרוקי שלו , הוא יכול לקבל העלאה ענקית. תראה את מונטה, ארינאס, רד. כולם בחירות סיבוב שני בדראפט, וכולם מולטי מליונרים. אם הוא נבחר בסיבוב השני, הסיכוי שלו להגיע בכלל לNBA נמוך מאוד, ועצם זה שמישהו נותן לו הזדמנות הוא צריך להגיד תודה. ובל נשכח שהוא מקבל בתהליך 700,000 דולר לשנה. תזכיר לי כמה מרוויחים אנשים שעוזבים קולג' באמצע התואר בשוק החופשי? 5 דולר לשעה במקדונלדס? שזה 43,800 דולר בשנה בהנחה שהוא עובד נון סטופ. אני מסכים איתך שהעברות השחקנים בלי אישורם גובל בסחר לא חוקי, אבל כל צד צריך לשלם מחיר כלשהו בשביל לקבל בתמורה משהו אחר. בשביל זה יש את איגוד השחקנים שנועד להגן עליהם, ועושה עבודה טובה. וראינו מה חוק בוסמן עשה לכדורגל: יש כסף, יש סיכוי לאליפות, אין כסף, אין. בכל הליגות באירופה, הקבוצות העשירות ביססו את עצמן בצמרת הליגה שלהן, וליגת האלופות. כל האחרות רק רוצות מישהו שיבוא וישפוך עליהן כסף. קבוצות שפיתחו שחקנים ועשו עליהם קופה יפה כבר לא משקיעות אותו דבר, כי הם לא מרוויחות, וחלקן כבר לא קיימות. הליגות הבינוניות באירופה כבר לחלוטין לא מעניינות. בליגות הגדולות יש 1-4 קבוצות שמועמדות לאליפות באופן קבוע, כל השאר מעבירות את הזמן. אני באמת לא מבין למה אתה מתנגד לחוקי השיוויון של סטרן. אתה יכול פשוט להעביר את כל העניין שלך לליגת העל בכדורסל שבה כל החוקים שאתה רוצה קיימים. שחקן משחק איפה שהוא רוצה ואף אחד לא יכול להפוך אותו לעבד (ראה גיא פניני), כסף קונה הכל (ראה מכבי תל אביב), אלופה בשנה אחת, מועמדת לירידה שנה אחר כך (ראה חולון, שכל הכבוד לה על העונה שהייתה לה), וקבוצות מתפרקות על ימין ועל שמאל (ראה אשקלון בכמעט, והפועל ת"א). וגם איגוד השחקנים שנלחם על הדברים האלה, יודע שאם הליגה תאבד מהעניין שלה, אז יהיו הרבה שחקנים שיאבדו הכנסות. לא לברון או קובי, אבל שאנון בראון או אנתוני רוברסון. זה נחמד שאתה שולח את אור לגוגל הודו, אבל לא קשור בגרוש. כמה הכנסות וצופים גוגל ישראל יאבדו אם לא תהיה להם תחרות בתחום שלהם? וגם אותם "מסכנים" שמרוויחים רק 500,000 דולר לעונה. ממש עבדים. מעניין שחלקם מסרבים לחוזים גבוהים יותר באירופה כי הם רוצים להישאר בארה"ב ולהישאר עבדים.

למעלה