לוזון ליג מחזור 20

Cade Foster

New member
איינשטיין ומכנס מציגים: חיפה נגד חיפה

"אם חיפה תמשיך לשלוט במרכז השדה היא תנצח. סליחה אם מכבי תמשיך לשלוט"
"והכדור עובר לחזקתה של חיפ... של שחקני הפועל"

אם זה לא היה עצוב...

nyr1994

New member
לא עצוב ולא מצחיק

פשוט עובדה יבשה שמכבי והפועל יש רק בת"א

לכם קוראים חיפה כמו שפעם קראו לנתניה ופ"ת לא פחיתות כבוד

Benedictus2

New member
אכן לא עצוב ולא מצחיק

עלוב יותר מתאים...
אדנות ויהירות תל-אביבית, שמשמח אותי מאד שיש עוד חצי בן אדם ששם לב לאבסורד הזה...
ד"א, בצהרים, במשחק שבו הובסה אלופת נעורי על ידי הצהבת הזיהומית ממדינת תל-אביב, נראה שעשו שם מאמץ מיוחד לא להשתמש בשם "מכבי" ואפילו לירן שטראובר שיש לו עבר מכביסטי, הצליח לקרוא לקבוצה הצהובה מכבי תל-אביב, או תל-אביב... אולי חזון למועד, אבל כל עוד מכבי חיפה תמשיך לתפקד כמועדון פרובינציאלי תחת שחר, היהירות התל-אביבית וה"אתה בחרתנו" של הצהובים (וגם של האדומים) תמשיך להתחזק.

nyr1994

New member
הכי מעצבן שאדון יענקל'ה אוהד מכבי סל בכלל

ואפילו בחר לטוס לברסי עם המעצמה לחגוג גביע אירופי מלחגוג אליפות עם הנזלת הירוקה בטדי אחרי 7 שנים

לא צריך "אוהד" כזה

afc2

New member
המשחק הכי חלש העונה

של הפועל חיפה.

ממש גועל נפש. כאילו על מה עבדו שם באימונים? להעיף מהשוער עד לחלוץ את הכדור? איפה עוד 9 שחקנים??

רז 1978

New member
מה שאמרתי לטל אני אגיד גם לך

הדרבי הוא מעל הכל

לא חשוב איך שיחקת או איך היריב שיחק

בדרבי הניצחון הוא הדבר החשוב והוא מעל הכל

תן לי בחודש הבא לנצח את הכח בדרבי עם משחק הכי מגעיל בעולם של הסגולים ואני אהייה שמח ומרוצה

afc2

New member
דיברתי על היריבה

כאילו המאמן כבר הפסיק להתכונן למשחק. הוא ציפה שנבוא, נשחק נאיבי ותמים, קשר אחורי אחד, הוא יעקוץ במתפרצות ושלום על עם ישראל.

בנאדו אבל העלה את קטן וראיוס, אבל קטן שיחק היכן ששיחק אצל בנאדו בעונה שעברה כקשר אחורי. נראה שהרבה יותר נוח לו ולקבוצה שהוא שם. הוא מאיים מאחורה סטייל שי אבוטבול ומקרין ביטחון על פילאבסקי (שנראה לי שזו עמדה שהוא יותר אוהב).

יש להזזה הזאת של קטן עוד משמעות שהיא איום שלנו במצבים נייחים - פילאבסקי כבלם זז אחורה, מפנה לדקל ולפאלח את האפשרות לעלות בקרנות ואז הגנות היריבות נראות רע יותר.

רז 1978

New member
בני סכנין – מכבי תל אביב

יום ראשון שעה 20:50

המשחק המרכזי של המחזור הזה עבר ליום ראשון בגלל שביום שני ייערכו משחקי חצי גמר גביע המדינה בכדורסל

מכבי תל אביב מגיעה למשחק הזה אחרי הפסד לאשדוד בגביע

בפעם התשיעית ברציפות לא מצליחה מכבי תל אביב להגיע בגביע לשלב גבוה יותר משמינית הגמר ולמעשה היא הודחה העונה כבר בסיבוב ח

הקבוצה שילמה את מחיר הטעות הגדולה של מאמנה סוזה שבחר לעלות למשחק הגביע בהרכב מוזר תוך שהוא משאיר חלק גדול משחקני ההרכב הראשון על הספסל

סכנין מגיעה למשחק הזה אחרי ניצחון בגביע על כפר קאסם מליגהא' 1-2 ועם כרטיס לשמינית הגמר אך בליגה היא מאבדת לאחרונה קצת גובה לאחר שצברה בארבעת משחקיה האחרונים 2 נקודות בלבד בהם לא ניצחה באף משחק

המשחק הקודם בין הקבוצות הסתיים בניצחון של מכבי תל אביב 1-4

http://www.youtube.com/watch?v=KFZk4vY8z5s

ההימור שלי: 0-1 למכבי תל אביב

nyr1994

New member
מכבי מועמדת לפרק את סכנין

כל תוצאה פחות מ-3 חתיכות=אכזבה

afc2

New member
וכל הרכב שיעלה יהיה ביזיון

nyr1994

New member
אכזבה

בייחוד אחרי ההרחקה היינו צריכים להוסיף לפחות עוד אחד

itzikon5352106

New member
הצהובים עם רכש חדש ושמו ברק בדש

הידוע בכינוי זלהאטן איברהמוביץ' הישראלי...

מי שגילה את בדש היה שייע פיינגבוים ב-04/05 כשצפה בו משחק ברמת עמידר והביא אותו להפועל ת''א.בהמשך הוא נדד לבני יהודה,ב''ש,ק''ש,ליגה בלגית,שוב ק''ש והנה עכשיו הוא חתם בקבוצה הטובה במדינה.

מעולם לא התלהבתי מהיכולות שלו,הוא עשה הרבה צרות למכבי ת''א במדי ק''ש כולל העונה וגם בשנים עברו.אני מאחל לו שלא יגמור במכבי כמו חסן אבו זייד ורחמים צ'קול...

אני הולך על תיקו 1-1

מכבי תל אביב תנצח לדעתי 0-3

ולא בגלל שהיא קבוצה טובה יותר
פשוט אחרי ההפסד באשדוד נשאר רק הליגה ולכן מכבי תוציא את העצבים שלה מההפסד לאשדוד על סכנין

afc2

New member
זיו מורחק ובן הרוש פצוע... משמאל תפתח??

מכבי ת"א צפויה לשחק היום במערך של 3 בלמים בגלל שלא יהיה אף מגן שמאלי טבעי בסגל. מאנה שוחרר ממזמן, זיו הורחק במשחק הגביע ועומרי בן הרוש עדיין פצוע.

בעקבות ההפסד לאשדוד יחזרו להרכב 7 שחקנים כמעט. יותר מחצי הרכב.

afc2

New member
המחזור הזה עומד בסימן 50 שנות אלי אוחנה

מחר (01.02) יחגוג אלי אוחנה את יום הולדתו ה-50.

שיהיה במזל טוב

itzikon5352106

New member
החלוץ הישראלי הגדול בכל הזמנים

צפיתי בתוכנית מיוחדת שערכו לכבודו בערוץ 5 ספורט גולד אבל די התאכזבתי, חבל שלא הביאו את שלמה שרף ואייל ברקוביץ שיגידו מילה על אוחנה הרי עם שניהם היו לו יחסים מורכבים אבל היה נחמד שראיינו בסקייפ את אד דה מוס שאימן את אוחנה במכלן ואת סטפן שאלוי שאוחנה שיחרר מבית"ר כשמונה למאמן.

חבל שלא הראו קטעים פחות נעימים שלו כמו האצבע המשולשת לאוהדי בני יהודה והתנועה המגונה נגד אוסטרליה במשחק הנבחרת הצעירה שהביאה להרחקה שלו ואחר כך הוא פשוט בכה אבל כמובן שהוא נקם באוסטרלים עם השער הכי יפה בתולדות הכדורגל הישראלי.הייתי אז בן שנה ו4 ימים אבל זה אחד השערים שראיתי כבר 100 פעם בהזדמנויות כאלה ואחרות וכאוהד בית"ר זו הייתה חוויה גדולה שיצא לי לראות אותו משחק לקראת סוף הקריירה שלו וכמובן לא אשכח את השער הגדול נגד הפועל פתח תקווה בשנת 96-97.

מזל טוב אלי אוחנה עד 120 שנה

למעלה