לוזון ליג מחזור 20

רז 1978

New member
הפסימיות שלך מזכירה לי אותי

איך אני התנהגתי כמוך ביום גמר הגביע שנה שעברה ולא האמנתי שננצח את קריית שמונה בגלל שבאנו למשחק במורל ירוד אחרי שירדנו ליגה

בכל זאת זה דרבי ואין אחד שלא רוצה לנצח דרבי ואני לא חושב שיעלו כ"כ הרבה שחקני נוער דווקא בדרבי מכבי חיפה תעשה הכל כדי לנצח את הדרבי

טל851

New member
השחקנים האלו לא מבינים מה זה דרבי

זו הבעיה...

לפני המשחק גביע הצחיק אותי לשמוע את רן אבוקרט שהוא כל חייו אדום אומר: "לא זכינו בגביע הרבה שנים" (משהו כזה)..העניין שהוא אמר "זכינו" או מילה אחרת ברבים. מישהו שהוא אדום מדבר ככה..מה לו ולמכבי חיפה? מה לו ולאי זכייה בגביע שנים רבות?

זה מה שמאפיין את מכבי חיפה..חוץ מאמיר אדרי, קטן וקינן אני לא רואה אף אחד שהדרבי באמת יקר לו

Benedictus2

New member
וגם אלה שהדרבי יקר להם, לכאורה

הם שחקנים חסרי יכולת ו/או חסרי ביצים
לבנות פטריוטיזם של מועדון על יניב קטן או על דקל קינן.... רק מראה לאילו תהומות הדרדרנו

רז 1978

New member
אני שמח בשבילך שטעית היום

מסקנה - שווה לפעמים לבוא פסימי או בלי ציפיות למשחק מסויים כי אם מפסידים לא מתאכזבים אבל אם מנצחים השמחה כפולה

טל851

New member
סוף סוף הורדנו את החארות האלו

לקרקע...האף שלהם קצת עלה..שיבינו שהם קבוצת תחתית (למרות שיש להם קבוצה לא רעה בכלל)

לגבינו, העתיד עדיין שחור אבל לפחות הוא יהיה שחור עם נצחון בדרבי

רז 1978

New member
יש משפט שאומר - הדרבי מעל הכל

לכן גם אם מכבי חיפה תסיים את העונה בלי כרטיס לליגה האירופאית עדיין לניצחון בדרבי יש ערך עליון וחשוב

ואחרי שמכבי חיפה הפסידה בדרבי הקודם היה חשוב למכבי חיפה לנצח לפחות את הדרבי בכדי שלא להפסיד שני דרבים בשנה וגם בשביל הכבוד

itzikon5352106

New member
במכבי חיפה חשבו שהעונה שעברה הייתה סיוט

אז מה יגידו על העונה הנוכחית? סיוט גדול יותר

אם מכבי תפסיד אז הייתי מציע לשחקנים להישאר במגרש ולישון שם כי הקהל לא יתן להם לצאת,להפסיד 2 דרבים בשנה בליגה? לדעתי זה לא קרה מעולם(אולי רק בעונת האליפות ההיסטורית של הפועל חיפה).

אני הולך על תיקו 2-2

nyr1994

New member
חיפה דווקא שיחקה לא רע היום

יריבתה העירונית התגוננה בחירוף נפש מול גלי ההתקפות הירוקות שזמזמו ללא הרף על השער המיוחל מבחינתם שער שצער לא מעט אנשים בארצנו הקדושה

רז 1978

New member
אגב אף אחד לא שם לב

אבל זה הדרבי האחרון בקריית אליעזר
שנה הבאה סוף סוף הדרבי ייערך באצטדיון ראוי ונורמלי באצטדיון החדש בחיפה

השאלה היא גם אם מכבי חיפה תרוץ חזק בצמרת האם אפשר יהיה למלא אותו בדרבי שנה הבאה?

nyr1994

New member
יתכן שתיפגשנה עוד בפלייאוף

למרות שזה לא נראה כרגע

רז 1978

New member
שכחתי שיש פליאוף

אז אולי הדרבי האחרון בקריית אליעזר
ואולי לא

nyr1994

New member
כאן לא מותר אלא לצטט את אוהד קבוצתך

המפורסם ביותר
אולי כן ואולי לא מה שבטוח-אולי

nyr1994

New member
לא חיפה

בטח לא אחרי הנצחון הענק הערב שנחגג כאילו לקחו אליפות

השבוע התביישתי במה שקרה

להדחה בסיבוב ח מהגביע לא ציפיתי ולא חשבתי

בטח לא נגד קבוצת תחתית כמו רעננה

לא הצלחתי בכלל לדעת מתי מכבי חיפה לא עלתה לשמינית הגמר עד שגיליתי זאת השבוע בזכות הפורום

לדעתי זה משחק של תיקו 1-1

למעלה