לוזון ליג מחזור 20

רז 1978

New member
מכבי פתח תקווה – קריית שמונה

שעה 18:00

מכבי פתח תקווה עמוק מתחת לקו האדום.
הקבוצה שחזרה אשתקד לליגת העל אחרי שנה של היעדרות מתחילה להבין שהחיים החדשים/ ישנים בליגת העל אינם קלים ואינם כפי שהתרגלה למה שהיה בעבר אז התרגלה הקבוצה להיות קבוצת אמצע טבלה בליגת העל

קריית שמונה מדורגת שישית היא איבדה קצת גובה מאז ניצחה את מכבי תל אביב ובשני משחקיה האחרונים צברה נקודה אחת בלבד שבאחרון שבינהם היא נוצחה במגרשה הביתי בידי הפועל באר שבע 1-0

המשחק בסיבוב הקודם נגמר ב0-0
http://www.youtube.com/watch?v=uOv-Itn1kII

ההימור שלי: 1-2 למכבי פתח תקווה

מכבי פתח תקווה קבוצה חלשה

ואין לי ספק שקריית שמונה תנצל זאת כי היא טובה ממנה וקריית שמונה תנצח 0-1

רז 1978

New member
איזה לוזרים קריית שמונה

מבקיעים גול בזמן פציעות אבל סופגים שער שיוויון עמוק בזמן פציעות

רז 1978

New member
הפועל באר שבע – מ.ס אשדוד

שעה: 19:15
שידור ישיר ספורט 2

הפועל באר שבע עדיין חזק במאבק האליפות ובמחזור הבא יש לה את מכבי תל אביב אבל לפני מכבי תל אביב עליה לשחק מול מ.ס אשדוד וזה לא יהיה קלה

אשדוד הדיחה את מכבי תל אביב השבוע מהגביע והיא תעלה במוטיבציית שיא בשביל להוכיח שזה לא היה מקרי

מעבר לרצון שיש לאשדוד להוכיח שהניצחון שלה על מכבי לא היה מקרי יש לה עוד מטרה – פליאוף עליון

אבל אשדוד שטרם נוצחה העונה בבית יש רק ניצחון חוץ אחד הוענה והוא הושג לפני 3 מחזורים על רמת השרון בחוץ

באר שבע שניצחה השבוע בגביע את מכבי שעריים מליגה א יש משחק עונה כאמור שבוע הבא אבל לפני כן עליה לנצח את אשדוד בכדי להישאר חזק בצמרת

המפגש הקודם בין שתי הקבוצות הסתיים ב 2-2

http://www.youtube.com/watch?v=qzPFJzI_XRY

ההימור שלי: 0-2 להפועל באר שבע

nyr1994

New member
שקוף שאשדוד עדיין בחגיגות הגביע

ונצחון אלישע מובטח

itzikon5352106

New member
כולם מדברים על המפגש נגד מכבי ת''א

ושוכחים שיש את אשדוד בשבת.אני הולך על הפתעה וניצחון אשדודי 1-2

afc2

New member
מזכיר לך איציק

שלא מעט פעמים פקפקת בעבר בתוצאות של ב"ש והם ניצחו.

לא מציע בכלל לזלזל בהם להמשך העונה, כולל לאליפות.

לפני שבאר שבע חושבת על מכבי תל אביב

היא צריכה לחשוב על המשחק הזה ואיך לנצח אותו

היא תנצח לדעתי 0-1 אבל לא בקלות

רז 1978

New member
הפועל חיפה – מכבי חיפה

שעה 19:30
שידור ישיר בספורט 1

אילו היו אומרים לכם ביום רביעי שרק קבוצה חיפאית אחת בלבד תעלה לשמינית המגר הגביע כולם היו חושבים בצדק שזאת תהייה מכבי חיפה אבל המציאות שונה

מכבי חיפה הודחה מהגביע כבר בסיבוב ח ובפעם הראשונה מאז עונת 1973/74 היא לא תהייה בשמינית הגמר

גם יריבתה העירונית של מכבי חיפה הייתה מעורבת בהפתעה גדולה השבוע בגביע רק שהיא בצד המנצח – הפועל חיפה הפתיעה בבלומפילד את הפועל ת"א ועלתה לשמינית הגמר

אם יש דבר אחד שיכול אולי טיפה לעודד את האוהדים הירוקים יהיה ניצחון בדרבי

הפועל חיפה מדורגת שמינית במרחק 3 נקודות מקריית שמונה השישית והפליאוף העליון ו 4 נקודות ממכבי חיפה המדורגת חמישית

בסיבוב הקודם ניצחה הפועל חיפה את מכבי חיפה 0-1 במשחק שבו הירוקים היו הקבוצה הביתית

http://www.youtube.com/watch?v=Lq-qlnLzY-w

הימור שלי:2-2

nyr1994

New member
אחרי ההדחה המשפילה מגוויה המדינה

חסר לנשמתם שלא ינצחו

מצד שני אם ינצחו הם יחגגו כאילו לא היו דברים מעולם

כי זה טבעו של אוהד הכדורגל הממוצע בארץ הקודש

טל851

New member
לצערי הרב הפועל חיפה תנצח

יעלו כל כך הרבה שחקני נוער ושחקנים שלא שיחקו דקה כל העונה. גם ככה אין תשוקה וירד המורל אחרי הגביע אז אני לא מאמינה שהם ינצחו

למעלה