לוזון ליג מחזור 20

רז 1978

New member
לוזון ליג מחזור 20

המחזור ה 20 בליגת העל יעמוד בצל הדחתן מהגביע של 3 מ 4 הגדולות כבר בסיבוב ח של גביע המדינה דבר שלא קרה מעולם בתולדות משחקי גביע המדינה (אף פעם לא קרה ששלושתן הודחו כבר בסיבוב ח באותה עונה)

על הפרק: דרבי חיפאי, משחק מעניין בין באר שבע למ.ס אשדוד (שהדיחה כאמור את מכבי תל אביב) קרב תחתית בין הפועל רעננה לבני יהודה משחק צמרת בין סכנין למכבי תל אביב משחק בין מכבי פ"ת לקריית שמונה וכן הפועל תל אביב נגד רמת השרון

קרב התחתית בין בית"ר ירושלים להפועל עכו שייערך ביום שני יקבל שרשור נפרד כמיטב המסורת למשחקי יום שני בליגת העל

רז 1978

New member
שיר המחזור

ביום שבת שיעלו שחקני ליגת העל למשחקי המחזור ה 20 ימלאו 11 שנים לאסון מעבורת החלל קולומביה

באסון זה נהרגו כאמור 7 אסטרונאוטים שהיו בדרכם חזרה לכדור הארץ ובינהם גם אילן רמון ז"ל האסטרונאוט הישראלי הראשון בחלל

השיר התשמע קולי (המוכר גם כזמר נוגה) הושמע תחילה שמעבורת החלל קולומביה טסה לחלל

לאחר האסון הושמע פעמים רבות השיר והוקדש לאילן רמון ז"ל כמעין שיר זיכרון

התשמע קולי זה שיר המחזור שנבחר על ידי

. http://www.youtube.com/watch?v=9nkCDDaMEh0

שומו

New member

רז 1978

New member
הפועל תל אביב – רמת השרון

שעה 17:00
שידור ישיר בספורט 2

הפועל תל אביב מגיעה למשחק הזה אחרי הדחה מהגביע בידי הפועל חיפה

הקבוצה שזכתה בגביע 3 פעמים ברציפות בשנים 2010-2012 ושנה שעברה עוד הגיעה לרבע הגמר סיימה את דרכה בגביע כבר בסיבוב ח, הסיבוב הראשון שלה

כל זה קרה לה דווקא בזמן שהיא הייתה בתקופה טובה

יריבתה העפילה לשמינית הגמר אך במשחקה האחרון היא הובסה בידי מכבי תל אביב והיא נאבקת חזק בתחתית וכנגד הירידה שהיא בעצם במקום ה 12 בדיוק מקום אחד מעל הקו האדום

בסיבוב הקודם זה נגמר ב 0-5 קליל לאדומים

http://www.youtube.com/watch?v=r1LbNuq2euI

מה יהיה הפעם?

ההימור שלי: 0-2 להפועל תל אביב

הייתי מופתע מאד שהפועל תל אביב עפו מהגביע

ממש לא חשבתי זה יקרה

מסכנים רמת השרון, הפועל תל אביב תוציא כעת את כל העצבים שלהם עליהם ולדעתי זה ייגמר ב 0-3 להפועל תל אביב

רז 1978

New member
מה קורה לרמת השרון????????

איזה התפרקות!!!!
תוך פחות מ 20 דקות הם חטפו שלישייה

רז 1978

New member
הפועל רעננה – בני יהודה

שעה 18:00

רעננה לא ניצחה מאז המחזור ה 10 אז היא ניצחה את מ.ס אשדוד 0-3

לאט לאט ומבלי לשים לב הקבוצה צנחה מהמקום ה 3 אל התחתית שהיא רחוקה רק 5 נקודות מהקו האדום

יריבתה בני יהודה מדורגת אחרונה עם 10 נקודות בלבד והיא סובלת מחוסר מזל מטורף העונה אחרי שבמחזור הקודם היא ספגה שער שוויון בזמן פציעות מול הפועל חיפה

בני יהודה מאבדת נקודות רבות מאד בזמן פציעות ולמעשה מה שקרה לה שבוע שעבר איננה הפעם הראשונה, נגד הפועל באר שבע היא גם ספגה פעמיים בביתה בזמן פציעות והפסידה 1-2 אחרי שהוליכה 0-1 וככה אי אפשר להישאר בליגה

אם זה לא מספיק אז גם השבוע הזה בני יהודה הודחה מהגביע בסיבוב ח, זאת שנה רביעית ברציפות שבני יהודה מודחת מהגביע כבר בסיבוב ח ולא עולה אפילו לשמינית הגמר, רעננה מנגד מגיעה למשחק הזה אחרי ניצחון מפתיע מאד בגביע על מכבי חיפה בפנדלים; שבהחלט עשוי להוסיף מורל לשחקנים לקראת קרב התחתית הזה

המשחק בסיבוב הקודם הסתיים ב 0-0

http://www.youtube.com/watch?v=BpiRdp6rn8s

ההימור שלי: תוצאת המשחק מהסיבוב הראשון תחזור על צמה בשנית ושהתי הקבוצות ייפרדו בתיקו מאופס ללא שערים

itzikon5352106

New member
קרב תחתית חשוב!!!

בני יהודה העונה חסרת מזל,רעננה מגיעה עייפה אחרי 120 דק' נגד מכבי חיפה.בני יהודה חייבת לנצח,לדעתי היא תעשה את זה עם 0-1 קטן

משחק של תיקו קלאסי

שמתי תיקו בווינר וזה מה שלדעתי ייגמר

לא יודע אם 0-0 או 1-1 אבל מה שאני בטוח זה שהמשחק ייגמר תיקו

רז 1978

New member
שמח מאד בשביל בני יהודה

אני מקווה מאד שהניצחון הזה יביא לבני יהודה זריקת מרץ מורלית לקראת ההמשך

אני לא רוצה שהם יירדו ליגה ואני מקווה מאד לראות אצלם המשכיות למה שקרה היום

afc2

New member
רעננה ורמה"ש ביחד מאה צופים בקושי

ברור שאף אחד לא רוצה את בני יהודה בלאומית, אבל היי, גם אף אחד לא רצה את נתניה.

אין מה לעשות הצדק הוא ש-2 הקבוצות שיקבלו הכי מעט הן אלו שתרדנה ליגה.

למעלה