להתחסן או לא?

דיברגנט חדש

Well-known member
מכל השרשור והדיון הזה אני מבין שאני פחות או יותר חבר הקומונה היחיד שעומד להקריב את עצמו ולהתחסן (אם וכאשר יוצע לי), וכל השאר ימתינו לראות אם אני מתפגר או שורד ורק אז יחליטו.

זה לגיטימי לגמרי כמובן. אני רק חושב שבנסיבות האלו מן הראוי שאתוגמל כיאות על הקרבתי למען המדע ושלום הציבור. אנא עדכנו אם אתם מעדיפים העברה בנקאית או משלוח צ'קים.
אכן, נגמרו ימי השפנים.

palmony1951

Well-known member
מכל השרשור והדיון הזה אני מבין שאני פחות או יותר חבר הקומונה היחיד שעומד להקריב את עצמו ולהתחסן (אם וכאשר יוצע לי), וכל השאר ימתינו לראות אם אני מתפגר או שורד ורק אז יחליטו.

זה לגיטימי לגמרי כמובן. אני רק חושב שבנסיבות האלו מן הראוי שאתוגמל כיאות על הקרבתי למען המדע ושלום הציבור. אנא עדכנו אם אתם מעדיפים העברה בנקאית או משלוח צ'קים.
כסף לתת לך אין לי-אבל אתחיל להעריך אותך יותר מקודם (שווה כסף?!)-אבל מצד שני, איך תוכיח?!

Harrington

Well-known member
מנהל
איך תוכיח?!
זה קל. בעולם בו אני חי ובקומונה בה אני מתקשר, מבחינתי יכול כל אחד להחליט אם הוא מאמין למה שאני כותב/מספר, אם לאו. אין לי שום טענות משום סוג שהוא למי שמקבל עם עצמו החלטה שאינני אמין בכלל או בעניין מסוים. אין לגיטימי מזה מבחינתי.

אבל...
לצד הקבלה המוחלטת של כל מה שכל אחד מחליט להחליט בעניין, אין לי שום כוונה להוכיח משהו למאן דהוא :). מי שירצה מוזמן לתבוע אותי לבית משפט ושם, אם יעלה הצורך, אמצא אולי את הדרך (ובעיקר את החשק/צורך) להוכיח משהו למאן דהוא. אבל אין לי סיבה מיוחדת להשקיע ולו דקה אחת בודדת בשביל לשכנע אנשים שאני 'מְתקשר' איתם באופן יומיומי שמה שאני כותב זה נכון, קרי מוכח. החפץ יאמין, מי שלא חפץ לא יאמין, ובא לציון גואל.

למעלה