לדעתי.......

FlamMAble

New member
ברוכה הבאה דולי...../images/Emo140.gif

ועכשיו... רק רציתי לציין כמה דברים דבר ראשון.. SOFA CITY משום מה אני קוראת את ההודעות שלך בשירשור.. וכשאני מסיימת.. אני קוראת את אותה הודעה שוב- אם לא עוד פעמיים ולא מבינה מה את כותבת! מטרף.."אני כזה ואז היא כזה וכאילו לא" ושכתבת "ואני מנסה לדמיין את סלאש עושה ככה" לא הבנתי ל"עושה מה" את מתכוונת!? ובקשר לאנשים טיפשים אין דבר כזה אנשים טיפשים.. לכל אחד יש את החכמה שלו משפט חזק.. דבר שני: זה עניין שבכלל לא ברור לי.. למה שמישהו בכוח ירצה להיות שונה? למה מישהו נהנה שאנשים מעליבים אותו, וצוחקים עליו כי "הוא פריק"? למה לעשות דברים דווקא כדי שאנשים יחשבו שאתם "פריקים"!? הרי זה לא מעצבן אותם שהם פריקים... הם נהנים לצחוק עליכם זה דפוק. מילא מישהו שהוא כביכול "פריק" עושה דברים מוזרים ומשונים כי ככה הוא אוהב- הייתי מבינה אבל לעשות דברים בשביל שיחשבו שאתם מגניבים!? חלש ודבר אחרון.. כל שנה שעברה תמיד היו קוראים לי פריקית... ולא הבנתי למה... ז"א, אני לא "נורמלית"(אין דבר כזה נורמלי).. אבל אני גם לא "פריקית" !! (אין דבר כזה פריקית) ורק השנה הבנתי למה אנשים קראו לי פריקית!... יום אחד ילד מהכיתה שלי שאל אותי למה אני לא מתלבשת נורמלי... אז שאלתי אותו מה זה להתלבש נורמלי.. ואז הוא הצביע על פרחה מהכיתה שלי.. כולם קראו לי פריקית כי אני לא פרחה!! ואז הגעתי למסקנה... שבביצפר שלי... מי שלא פרחה, או ערס.. הוא פריק! כי הרוב אצלנו פרחות או ערסים.. אז זאת הנורמה בביצפר. ז"א... לכל מקום/קבוצה יש את הנורמה שלו (או רוב האנשים שמתלבשים/מדברים/מתנהגים אותו הדבר) ואם מישהו מתנהג שונה... הוא פריק (=מוזר לרוב האנשים באותה קבוצה)

ganja man

New member
תיקון

התפתח היום מעמד חדש בבתי הספר שהוא ראפרים(Wannebe) שהיו פעם חלק מהפריקים(עד לפני ארבע חודשים שאז הערסים והפרחות התחילו לאהוב גם ראפ).

made in china

New member
אצלנו זה רוסראפרים...

והם בעיקר ז´ ו-ח´ יש לי חברה אחת שכל הזמן מסתובבת איתם, וזה פשוט מגעיל... פעם שאלתי אותה איפה היא קנתה את הבאגי שלה, אז היא שאלה אותי: "למה, את רוצה להיות ראפרית?" וואט דה פאקינג פאקר פאק?! והם כל הזמן הולכים מכות עם ה"ישראלים המסריחים והמרוקאים".. ייאאאיייקס!

the sofa city

New member
אז אני יענה לך... :)

כי ככה אני מדברת... זאת אומרת את צריכה לראות את ההבעות פנים שלי! וחברה שלי הדביקה אותי באתה טיפש\ לא חכם! מה שסלאש לא עושה: מתרחפן... (לא יודעת איך להזביר את זה) אני רוצה להיות שונה כי: שנה שעברה הייתי חברה של הילדה הכי מקובלת בכיתה והרבה ילדים שנאו אותי ואני לא אהבתי את זה, ועכשיו הרבה ילדים אוהבים אותי וזה גם לא כיף לי כי הם חושבים שאני כמוהם... דוגמה: שמתי לק שחור תגובותיהם: (היום) בלה בלה בלה תגידי למריצה יש לק שחור או חום? אני: מי זאת מריצה? היא: את לא רואה המורדים? וזה לא שאנירוצה שירדו עלי ויקראו לי פריקית... וזה לא שאני רוצה להיות שונה מכל חברה, אני אוהבת דברים כי אני אוהבת אותם לא כי אני נגררת או כי אני רוצה להיות שונה... אם הייתי אוהבת לראות המורדים לשמוע אבריל לאבין בריטני ספיריס (וכו´) הייתי שומעת ורואה אבל אני לא אוהבת ואני לא רוצה שיחשבו שאני אוהבת... הבנת? כי אם לא אני יהיה יותר ברורה... אז הבנת?

nnnnnnnnn

New member
צודקת אחותי...

גם עצלנו זה ככה מי שלא ערס או פרחה הוא פריק... אני שונאת את האופנה האחרונה הכל חוםםםםםם זה מגעיל... אז אני לא לובשת חום... ואני גם לא לובשת חצאיות וחולצות בטן כי זה מגעיל ולא נוח... בקיצור... אני לובשת את מה שנוח לי בין אם הוא באופנה ובין אם לא...ותאמת לא כ"כ אכפת לי איך אני נראית אבל אבל כולם אומרים לי שיש לי פוטנצייל לא ממומש יכול להיות שהם צודקים אבל אני לא הולכת לבזבז 2000 שקל כדי לממש אותו... חוץ מי זה אני שונאת שופינג בדדדדםםםםם זה כ"כ בזבוז כסף...

made in china

New member
מה שאני מנסה להסביר לאנשים.....

פריק זה שונה, מוזר, מיוחד... ובבציפר שכולו רוקרים, ערס יהיה פריק! אז פשוט תקלטו שאתם לא חייבים להיות "פריקים", ובטח שלא חייבים לקנות גיטרה, ללבוש שחור, לשים ניטים ולקנות סקייטבורד כדי שתהיו עו חיקוי זול של כל המיליונים שיש כבר. תעשו את הדברים האלה, אבל לא כי כולם עושים את זה... אבללל... אני, למשל, מודה בזה שפעם הייתי וואנבי. כן, לפני שנה נורא רציתי לקנות לי peace ענק וללכת ככה לבציפר. טוב, אז עשיתי את זה, ואז בעצם אנשים קיבלו את זה כאילו קבעתי עובדה. כאילו הסתובבתי עם שלט "אני פריקית".. מה לעשות, אנשים מושפעים מאחרים.. כן, קניתי גיטרה, וכן, אני לומדת לנגן, אבל אני עושה את זה כי אני נהינת מזה ולא כי אני רוצה להיות חלק מקבוצה של אנשים מאאאאגניבים... אני לא אזרוק אות בעוד שנה כשהאופנה תתחלף. וזה עצוב לראות ילדים בני 10 מסתובבים ברחוב עם חולצות של קורן וסליפנוט בלי לדעת מי הם בכלל. ועצוב שאנשים אומרים לי "אלה, כדאי לך להיות פריקית", ועצוב שה"פריק" איבד לגמרי מהמשמעות שלו... אני לא מוחמאת המיוחד כשקוראים לי ככה, אבל אני פשוט מתעלמת... אני לא פריקית, לא פרחה ולא חנונית. אני פשוטאלה

The Sandman

New member
../images/Emo98.gifcould´nt say it better../images/Emo98.gif

מסכים איתך אלה... אני יודע על מה את מדברת הייתה לי ידידה שהייתה נעלבת עם אמרו לאחרים שהם פריקים ולא עליה... וגם מה שסיפרת הזכיר לי לפני איזה יומיים הלכתי למחויבות אישית שלי (לבשתי חולצה ארוכה של קורן ובאגיס) ושחזרתי היו כמה כונפות נראה לי כיתה ז משהו כזה ואחת עושה לי:"פריק....פריק תגיד אתה נהנה להיות פריק?" היא אמרה את זה במין לעג כזה אז אחד אומר לי מהחבורה שלהם שם:"אל תשים לב אליה זה כיף להיות פריק". ואני פשוט צחקתי מהטפשות של אנשים. כמו שהמורה בסאוט´ פארק אומר:"there isn´t such thing as stupid Q there are only stupid pepole" נ.ב לא קשור- למדתי גיטרה שלוש שנים ופשוט מאוד הכלי לא התאים לי אז עזבתי ועכשיו אני עם התופים (התחלתי ללמוד גיטרה כי רציתי נורא כי אני רציתי לא כי החברה אמרה ותופים גמכן :) ) ברכות חמות מעולם החלומות
The Sandman

למעלה