מה אתם צוחקים עליי?
זה כל מה שיש לכם?י אתם יודעים כמה יציאות של פרחות,ערסים ו-וואנהבי למינהם... איזה אחת פרחה אומרת לי "ראיתי אתמול את הקליפ של זה שאת אוהבת , זה שמת " אני בהתלהבות "וואלה!? איזה?" "נו זה שהוא כזה במין מקום כזה ויש תור ארוך של אנשים והוא שר עם רמקול כזה ארוך...וכל פעם מישהו אחר בא ושר איתו" אני "?!!?!" ובסוף התברר שזה הלהקה "דה קולינג" אחח... או שאיזה פרחה אחת אומרת לי "איזה שירים יפים יש לנירוונה רק שלא יתפרקו כמו היי-פייב!" אההה..חיחי ...אידיוטית או שאני כזה ביום הראשון של הלימודים הייתי עם חולצה של מרלין מנסון אז איזה פרחה אחת באה אליי ואומרת לי "יוו איזה חמוד.אני מה זה אוהבת אותו....הוא כזה מגניב !! " מצער.. או שאיזה ראפרית קטנה וחמודה כזו " ואי נעמה שמעתי אתמול נירוונה איזה שירים יפים..לא כמו ה"מטאל" שאת שומעת,מתי יוצא להם דיסק חדש?" אני כזה רגילה כבר לאנשים כמוהה "הם כבר לא להקה כמה שנים טובות" "מההה?!!? למההה?!! אבל הסולן נראה כל כך צעיר , למה הם לא להקה?" אני- "כי הסולן מת" "מה הוא מת!?! למההה?! איך!? איזה באסה..הוא כזה חמוד." אני-"כי הוא מת דיי !! מת! תעזבי אותי לכי תשמעי ת´ראפ המזדיין שלך ורדי ממני כבר!!!!!!!!!! דיייייייי" עושה פרצוף ובורחת. או שאיזה כמה ילדות מכיתה ז´ באות אליי "נעמה מאיפה קנית את המכנס ? גם אנחנו רוצות להיות פריקיות?" אני כמעט מתה מצחוק..קצת ריחמתי עליהם "מה אתם שומעות בכלל? " (מגמגמת בלי סוף) "אבריל לאבין וסאבלימינל" *בורחת בבכי* ואז אחת הילדות רודפות אחריי "נעמה חכי! איך אומרים "מה קרה" בשפת הפריקים?!" אההההההההה חחחחחחחחחההההההה חחחחחחחח אחר כך שברחתי בעודי צוחקת ...יום אחר כך לא באתי והילדות האלו באו לכיתה שלי במהך היום עשרים פעם! עד שחברות שלי התעצבנו עליהם והעיפו אותם בצרחות. הם באות אליי יום למחרת ואומרות לי "נעמה אנחנו חושבות שאת הילדה הכי חמודה ומגניבה בבית ספר ואנחנו רוצות לעשות עליך ראיון" ....שוב אני הולכת והפעם אני לא צוחקת...לא צוחקת ולא בורחת... סוף. כמובן שקרו לי עוד הרבה דברים כמו התגובות המפגרות שאם אני לובשת חולצה של נירוונה אומרים לי שקורט כוסון ואם אני לובשת חולצה של מרלין ..מעירים לי הערות שאני דומה לו ועוד ועוד ועוד