לדעתי.......

לדעתי.......

חשבתם פעם על השירים של נירוונה? הם מאוד יפים, איך להקה כזאת הצליחה לכתוב ולהלחין כאלה שירים מהממים. גם גאנס אנד רוזאס הלחינו וכתבו שירים מהממים לא כמו נירוונה אבל עדין.. נ.ב. איזה חתיך אקסל?...

jamesT

New member
אני די המעריץ הכי גדול של נירוונה ש

תמצאו אבל השירים של נירוונה לא מולחנים באופן כל כך מושלם!!! אבל המלודיה היא תלויה בבנאדם כי נירוונה לא נותנים פרטים בשירים רק אפשרויות וכל אחד מתחבר לליריקה מסיבות שונות, חוץ מכל הפקצות והערסים ששומעים נירוונה כי זהמגניב עכשיו לשמוע רוק "כבד" כמו לינקין פארק. נ.ב ברוכה הבאה

the sofa city

New member
אוי גם את אוהבת את אקסל... גם אני

והשירים של נירוונה באמת מהממים! אה וב יו נו יור ריט (אין כוח אנגלית) בהתחלה אל תשמעו את המילים שהוא אומרת או את המוזיקה תקשיבו לתון... זה מיוחד!

the sofa city

New member
אתם חייבים לשמוע:

היום הייה לנובשיעור אנגלית להציג שיר לכיתה (אל תשאלו) אז כולם הביאו פופ חוץ ממני ומעוד שני בנים בכיתה שלי (כל שאר הבנים פופ...) אחד הביא QUEEN והשני לינקין פארק... אז אני הבאתי גאנס והילדים בכיתה שלי כזה
ואיזו ילדה בכיתה שלי עושה לי: אז זה מה שאת שומעת? נכון את רואה MTV שעתיים ביום?! אני כזה
לא אז היא כזה: מה יותר? אני כזה לא כאילו מה את רוצה? אז כולם איבדו סבלנות כי שמתי civil war אז אני כזה רגע עוד שניה באות הגיטרות...
ואז הם התחילו להתחרפן כאילו הם מנגנים בגיטרות ואני כזה:
טוף כאילו מה שתגידו... ואני מנסה לדמין את סלאש עושה ככה ואני כזה.... לא!!! בקיצור ילדים טיפשים יש לי בכיתה!

jamesT

New member
איך קולאלבום של גאנז עם וולקום טו ד

...ה ג´ונגל

The Sandman

New member
למה שלא תפתחו פורום גאז אנד רוזז

ואז תחסחו ממנו דיונים כאלה... למרות שהסיפור הזה היה נורא חמוד
תחשבו שיש לי כיתה עם פול כונפות ואני פעם הי לי דבר דומה ושמתי שיר של סליפנוט. אני יגיד שהיו תגובות מאוד מצחיקות חחחח "מזה מחבלים שומעים את זה לפני שהם הולכים לעשות פיגוע
" "זה לא שיר זה זה רעש
" "זה אפילו לא רוק" חוץ מאיזו טיפפשה אחת שמשחקת אותה שומעת רוק (פעם אחת חבר שלי בא עם חולצה של קורט והיא אמרה:"וואי קורט קוביין זה לא הסולן של מטאליקה?") אז רק היא אמרה "וואי איזה מגניבים הם...." חחחחחחחחחחחחחחח מה אני יגיד לכם? "יש אנשים טיפשים בעולם" "העולם מתדרדר..."

the sofa city

New member
איזה יום באתי לבית ספר עם חולצה

של נירוונה ואנשים כזה: מה זה??? ואני: זה הסולן, זה המתופף וזה הגיטריסט... והם כזה: זה להקה? אני: טוב לא משנה... ואז פרסתי אותה על השולחן אז ילד אחד מהכיתה שלי: יו נירוונה נכון? לפחות היה לו שומץ של מושג... כל השאר לא יודעים כלום חוץ משתיים נוספים...

the sofa city

New member
ואני לא יכולה לפתוח פורום גאנס אנד

רוזס כי אני קטנה מידי (תפוז בעעעע) אה וכל הזמן אני כותבת על השולחן: GUNS N ROSES אז זאת שיושבת לידי עושה לי כזה: את דלוקה עליו נכון... אז אמרתי לה: זה להקה... אז היא אה טוב... אז כל מה שיש לי להגיד לה זה: לפחות יש לי דעה משל עצמי ואני לא הולכת אחרי העדר
אה ואני לא רואה המורדים
וכל החברים האמיתים שלי כבר מכירים את כל השיגעונות שלי וחברה טובה שלי אפילו שמעה גאנס ביגללי ואהבה את זה... איזה כיף לי

את מדברת על שגעונות?...

אני כל היום מקשיבה לgnr אני מתה עליהם במיוחד על אקסל וכרגע אני מנסהנ להרוויח מספיק כסף כדי לקנות באינטרנט את הקלטת של"איך עושים את november rain!"

princess black

New member
אחחח אנשים אנשים.....

תודו שאתם ממש נהנים שכונפות אומרות לכם שזו מוזיקה מחורבנת תודו שטוב לכם כשכונפות אוהבות בריטני ספירס תודו שאתם נהנים להרגיש מוזרים ויוצאי דופן זה לא בושה להודות..

the sofa city

New member
כן!

תימיד אני שמה לק שחור כדי שיקראו לי פריקית או מכשפה או משהו... בשנה שעברה זה פעם השנה באמתי והם כזה: יו מגניב זה כמו של מריצה... ואני: מה זה מריצה? אז איזו אחת אומרת לי כזה: את לא רואה?
אני: רואה מה? ושמתי שוב ב1.1.03 אז אתמול איזה ילדה עושה לי: את יכולה להביא ביום ראשון את הלק השחור אני רוצה לשים אז אמרתי לה טוב אבל אני יגיד שבת דודה שלי לכחה לי והיא גרה הרחוק ואז שאני "יחזיר" אותו היא תגמור אותו.... רשעה שכמותי!

amylin2

New member
אור! איזה מגעילה!

את לא התכוונת אי פעם לספר לי שאת ככה משתמשת בי כדי לעבוד על בנות מפגרות מהכתה שלך <פיכמן> (עשית לי סיוטים ממנו) אבל למה לכל הרוחות והשדים לא סיפרת לי!?!? את יודעת מה מעכשיו במקום שכל יום נדבר בטלפון חמש פעמים וכל פעם שעה וחצי נדבר כל יום חצי שעה בכל פעם! אלא אם כן יש נירוונה או גאנס ואז את חייבת להתקשר אחרת אני מפוצצת אותך כי תמיד שיש אני מתקשרת ואומרת לך! מגעילה! דברי איתי מחר! בת דודתך איימי ובייבי <גיטרי>!

the rock girl

New member
רעג רגע רגע

אז העצם את עושה את זה בשביל צומי?! אני עושה דברים כי אני אוהבת לעשות אותם ולא בשביל שיקראו לי פריקית או משו....יש לי מישהי בשכבה שגם עושה דברים בשביל צומי...אחחח צריכים להרוג פוזרים

the sofa city

New member
את אומרת שצריך להרוג אותך?

שאלה רטורית... :) לא אני לא עושה את זה בשביל צומי... ההפך היום ילד בכיתה שלי ואני רבנו אז הוא אומר: "פריקית" אז חבר שלו אומר לו למה פריקת? אז הוא אומר: כי היא שומעת רוק ושמה לק שחור! אז חבר שלו אומר: אז גם אני פריק... (אז רציתי להגיד לו רוצה אני יבא לך לק שחור...:)) ואז אני אומרת לו: אני פריקית כי אני לא פרחה? אז המפגר הזה אומר: לא יש פרחות פריקיות... מה?!?!?!?

the rock girl

New member
חיחיחי תמיד ידעתי שפוזרים

לא מסוגלים להודות בזה שהם צומי... את לא מש מכירה אותי, אם היית מכירה היית מבינה בינתיים ששששש :)

the sofa city

New member
אני פוזרית וצומית?

מי שמדברת? פאנקיסתית פריקית מוטרפת מה איך עוד קראת לך? ורק שתדעי אני בכלל לא צומי! אני לא פוזה אני לא צומי אני עושה מה שבראש שלי... אבל את גם פוזרית לא? וגם את ממש לא מכירה אותי אז גם את ביינתים שששששששששש

the rock girl

New member
חחחחחחח

שמעי זה את אמרת עליי לא אני אמרתי... וזה שדיברת עם חברים שלי באיי סי קיו והם אמרו לך את זה עליי זה מה שהם חושבים.... לפי מה שאמרת זה ככה נשמע.... בינתיים תהני :)

למעלה