לדעתי.......

The Sandman

New member
לפי דעתי זה עצוב...

תהיו חופשיים... אל תעשו דברים כדיי שאחרים יחשבו אליכם אחרת תבטאו את עצמכם חופי איך שזה בא מכם... למשל יש לי ילדה בכיתה (שמי זוכר משירשור קודם היא שאלה אותי אם קורט הסולן של מטאליקה
) אז היא באה עם שרשרת ניטים בצוואר ואז הסתובבה לה ככה בבית-ספר ואז איזה ערס אחד אמר לה:"בונא זה כמו לפינצ´ר של השכן שלי". היא הייתה הילדה הכי מאושרת העולם, הלכה וסיפרה לכל האנשים יואו אתם לא מאמינים מה ערס אמר לי... איכסה.... בלעעע
אנשים כאלה מגעילים אותי... אני לא נהנה להיות מוזר ויוצא דופן ואני גם לא יש מלא אנשים כמונו ששומעים אותו דבר ומתלבשים אותו דבר. אבל אני גאה להגיד שאני שונה מהערסים והכונפות ושאר אימפוטנטים...

space girl

New member
Sad but true../images/Emo4.gif

באמת העולם מדרדר ...
תעשו מה שאתם אוהבים , לא כדי להוכיח לאחרים דבר מה באמת שאין צורך . . .
בכל מקרה, ברוכה הבאה
ואם אינני טועה Welcome to the jungle נמצא בדיסק Appetite for destruction (למרות שאני בטח טועה
...) ובקשר לשיעורי אנגלית - אני עושה עבודה על נירוונה
(כלומר אני רוצה נירוונה
ושותפתי אבריל לאווין
, משא המתן בעיצומו ...
)

the sofa city

New member
אל תעשי על אבריל! כאילו איכס...../images/Emo8.gif

והשם של הדיסק: APPETITE FOR DESTRUCTION

jamesT

New member
תודה

ופעם איזה מתרומם בא אלי ואומר לי: תגיד למה נירוונה לא מוצאים דיסקים?? {נא לקרוא במבטא של פרחות} ואני אמרתי לו שקורט מת והוא יודע את זה (כן בטח) אז הוא עושה: אז מה, נגיד TFC/TKS/TLC (משו כזה) עדיין מוציאים דיסקים.... והדבר הייחידי שעל לי לראש זה: ק-ו-ק-ס-י-נ-ל

lifes sucks

New member
מה אתם צוחקים עליי?

זה כל מה שיש לכם?י אתם יודעים כמה יציאות של פרחות,ערסים ו-וואנהבי למינהם... איזה אחת פרחה אומרת לי "ראיתי אתמול את הקליפ של זה שאת אוהבת , זה שמת " אני בהתלהבות "וואלה!? איזה?" "נו זה שהוא כזה במין מקום כזה ויש תור ארוך של אנשים והוא שר עם רמקול כזה ארוך...וכל פעם מישהו אחר בא ושר איתו" אני "?!!?!" ובסוף התברר שזה הלהקה "דה קולינג" אחח... או שאיזה פרחה אחת אומרת לי "איזה שירים יפים יש לנירוונה רק שלא יתפרקו כמו היי-פייב!" אההה..חיחי ...אידיוטית או שאני כזה ביום הראשון של הלימודים הייתי עם חולצה של מרלין מנסון אז איזה פרחה אחת באה אליי ואומרת לי "יוו איזה חמוד.אני מה זה אוהבת אותו....הוא כזה מגניב !! " מצער.. או שאיזה ראפרית קטנה וחמודה כזו " ואי נעמה שמעתי אתמול נירוונה איזה שירים יפים..לא כמו ה"מטאל" שאת שומעת,מתי יוצא להם דיסק חדש?" אני כזה רגילה כבר לאנשים כמוהה "הם כבר לא להקה כמה שנים טובות" "מההה?!!? למההה?!! אבל הסולן נראה כל כך צעיר , למה הם לא להקה?" אני- "כי הסולן מת" "מה הוא מת!?! למההה?! איך!? איזה באסה..הוא כזה חמוד." אני-"כי הוא מת דיי !! מת! תעזבי אותי לכי תשמעי ת´ראפ המזדיין שלך ורדי ממני כבר!!!!!!!!!! דיייייייי" עושה פרצוף ובורחת. או שאיזה כמה ילדות מכיתה ז´ באות אליי "נעמה מאיפה קנית את המכנס ? גם אנחנו רוצות להיות פריקיות?" אני כמעט מתה מצחוק..קצת ריחמתי עליהם "מה אתם שומעות בכלל? " (מגמגמת בלי סוף) "אבריל לאבין וסאבלימינל" *בורחת בבכי* ואז אחת הילדות רודפות אחריי "נעמה חכי! איך אומרים "מה קרה" בשפת הפריקים?!" אההההההההה חחחחחחחחחההההההה חחחחחחחח אחר כך שברחתי בעודי צוחקת ...יום אחר כך לא באתי והילדות האלו באו לכיתה שלי במהך היום עשרים פעם! עד שחברות שלי התעצבנו עליהם והעיפו אותם בצרחות. הם באות אליי יום למחרת ואומרות לי "נעמה אנחנו חושבות שאת הילדה הכי חמודה ומגניבה בבית ספר ואנחנו רוצות לעשות עליך ראיון" ....שוב אני הולכת והפעם אני לא צוחקת...לא צוחקת ולא בורחת... סוף. כמובן שקרו לי עוד הרבה דברים כמו התגובות המפגרות שאם אני לובשת חולצה של נירוונה אומרים לי שקורט כוסון ואם אני לובשת חולצה של מרלין ..מעירים לי הערות שאני דומה לו ועוד ועוד ועוד

The Sandman

New member
חחחחח ערסים זה עם טיפש!!!!

אבל מי שאת מדברת אליהם הם יותר וואנביים...

nnnnnnnnn

New member
בואנה..

את כ"כ פוזרית את רוצה ליקראו לך פריקית נכון? חוץ מי זה אוהבת את מרלין מנסון? אני לא מבינה את זה הוא בדיוק כמו בריטני מוכר תדמית במקום מוסיקה ככה כדי שאנשים יחשבו שהם קולים שהם שומעים אותו... עד כמה אנשים יכולים להיות תמימים?...

amylin2

New member
אנשים מפגרים!

אני שונאת כאלה אנשים נדבקים למרות שאני גם ככה בערך רק שאנשים שאני כל הזמן איתם אוהבים אותי ולא מפריע להם והם אוהבים לספר לי כל מיני שטויות... עזבו ידידים שלי עומדים באמצע הכביש מחכים שתבוא מכונית לדרוס אותם או שהם רצים ברחוב ערומים ליד אלפי אנשים או שהם תוקעים מזלג לעצמם בביצים! אני בחיים לא יבין אותם אבל שיהיה הם מפגרים לא אני!

אני מצפצפת על כולם!.

לא אכפת לי מה אחרים חושבים ואני לא מנסה להביע את עצמי כדי שיחשבו שאני שונה זתומרת בלי לתפוס תחת או משהו אבל יש לי הרבה חברים ואפשר להגיד שאני די מקובלת אבל בכל זאת אני לא כמו כל שאר הילדים האותגרים שכלית אם אפשר להגיד שמקשיבים לבריטני ספירס וחושבים שזה שולט בכיתה ז הייתי כזאת (לא הקטע של בריטני אלא הקטע של להיות פריקית בכוונה) עכשיו אני ממש לא אני מתה על גאנס אמד רוסאס ועל נירוונה ועוד כמה ושמצפצפת על כולם!....

The Sandman

New member
חחחחחחח הרגת אותי עכשיו../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מדברת על מאותגרים שכלית ורושמת "אותגרים שכלית" חחחחחחחחחח אבל הכל ברוח טובה
כל אחד עושה טעויות בחיים.... הינה קחי פרח
ממני
The Sandman

נריה פי

New member
"בלי לתפוס תחת"

הרגת אותי... פשוט הרגת!!!
טוב נו, את באמת לא ממש תופסת תחת.. אבל לפעמים.. סתם סתם!
טוב, רק רציתי לציין שהצחקת אותי מאוד. זהו.

the rock girl

New member
כבר הוספתי עד כמה אני תומכת בך??

פוזרים וונאביז זה הדבר הכי מגעיל שיכול להיות!!

iLoveKurtCobain

New member
אני לעומת זאת...

ממש לא יוצרת רושם של "פריקית", אני הולכת עם בגדים רגילים לגמרי (הרבה מאוד מתרחבים) וכל בנאדם שלא מכיר אותי חושב שאני אוהבת קרנבריז (אמרו לי את זה פעם... :( ) אבל באמת שאני אוהבת שקוראים לי פריקית, לא בגלל הפוזה אלא בגלל שמכירים בעובדה שאני לא כמו שאר הנגררים חסרי מוח האחרים בבי"ס שלי... נכון שהם חושבים שאני מוזרה לאללה כי אני לא אוהבת פופ אבל זה עדיף מאשר שיחשבו שאני אוהבת פופ... לא?

למעלה