לבנות הפורום

מי מנערת ?! את מפגרת ?!

לא סתם קונים את המילקי עם הקצפת למעלה והשוקולד למטה ... קונים את זה ככה בשביל שנאכל את זה ככה ... בנוסף לכך, מי אוכל מילקי ?! אוכלים דנונה גרנד פרי בטעם תות. זה ממש טעים. כמו כן, אני אוהב לאכול כל מיני טעמים, כמו אפרסקים תותים תפוחים ומשמשים ... אבל אפרסקים זה הכי טוב .. ואני לא מנער את זה ..

snaps

New member
נכון...!!!

היוגורט הכי טעים שיש זה דנונה אפרסקים....!!! אני מסוגלת לאכול 10 כאלה ביום !! זה כזה טעים !!!

kirk hammet

New member
יחי היוגורט !

יוגורט , אכן מזון בריאות טעים מאוד ! רק בננה עדיף... אני אוכל דנונה בר רגיל , עם השוקולד הזה אוכל אותם בנפרד קודם השוקולדים הקטנים ואחר כך את היוגורט ככה אני אוהב מה לעשות

kirk hammet

New member
אה ועוד משהו

אם כבר מדברים על מעדני חלב שכאלה ... אני מניח שאתם אוכלים דני/קרלו/באדי/פרילי/כל דבר נוזלי למחצה אחר .... והשאלה שלי היא - עם כפית או בלי כפית (יעני לפתוח קצת בפינה ולשתות את זה..) אני שותה , אני לא אוהב כפיות , הם מיועדות רק לסוכר ולעוד משהו ששכחתי מה הוא ורציתי לכתוב אותו

Levinzone

New member
צודק...

בלי כפית!!!! אני נגעלת מכפיות... כבר עדיף לאכול עם הידיים. או עם קשית, או מהצד... למרות שזה בזבוז לא נורמלי:) -יעל-

מכתב התנצלות

יום אחרי ההודעה, אני ניגש למקרר לקחת מילקי וחושב לעצמי איך לאכול אותו הפעם... בלי כפית .. עם כפית .. לערבב .. לא לערבב .. לנער ?!?! בהחלט מעניין יעל ... ניערתי ... (איזה מקורי .. ) זה גאוני ! ! ! זה ה-דבר ! זה כמו מוס שוקולד :) תנסו את זה

MERD!

New member
קצפת! ורק קצפת!

הכי טוב ערבוב הורס תטעם קודם הקצפת לאט ואז השוקולד..... יאללה אני רעב

זוהר!

אוי שתוק כבר אתה ת-מ-י-ד אבל תמיד רעב... וגם שרוט..אבל זה כבר משהו אחר! לימור,שקילחה את הג`וק של אח שלה בחדר בספרי קוטל.. ;-)

*may*

New member
כל מה שרציתם לדעת ולא העזתם לשאול

על גרביים, נעליים, ו..מילקי. אז ככה - בקשר לגרביים ולנעליים - זה לא קבוע בכלל.. תלוי במצברוח שלי באותו רגע.. לא יודעת מה זאת השאלה הזאת אני לא חושבת על איזה גרב אני אשים קודם או משהו כזה... בד``כ כשאני גורבת גרביים ונועלת נעליים - אני חושבת על דברים אחרים. ככה שאני לא ממש שמה לב ... זה איך שבא לי באותו רגע.. ו.. מילקי? מילקי ?!?!?!?!?!? מי אוכל מילקי ??? אני לא מתה על קצפת בכלל... במיוחד לא כשהיא לבד (איכסה ביכסה..) ואפילו שוקולד לא מכסה על הטעם שלה.. ככה שאני לא מחובבי המילקי.. אממממ כשאתם כותבים א`- אתם עושים קודם את הקן או קודם את החצי עיגול ? :) מעיין.

kirk hammet

New member
אני מערבב

ואנשים שראו אותי מערבב נהגו לחשוב שיש לי שריטה עמוקה במוח או שפשוט אני אחוז דיבוק .... אני פשוט לא מסוגל לסבול את השוקולד של זה סתם ככה , נא ...

מילקי קלסי

הכי שווה, כל השאר סתם חיקוי עלוב וממש גרוע ומגעיל!! קודם קצפת ואח``כ שוקולד!! אם נערבב לא נרגיש את הקצפת כה שזה הורס את הטעם. אישית אני שמעתי על מישהי שמפנה את הקצפת הצידה אוכלת את השוקולד ולבסוף את הקצפת- זה נשמע טעים, אבל אין לי כוח לעשות את זה... אז אוכלים את השוקולד בסוף אז שיהיה בתיאבון.... אוהבת.......

kirk hammet

New member
עשיתי את זה פעם

וזה באמת היה טוב אבל אני מעדיף וימשיך להעדיף לערבב

סופרמן18

New member
מילקי צבאי...

מגיע תמיד ללא יוצא מן הכלל מגיע כשהקצפת מסורת יפה למעלה(איך הם עושים את זה?). נסיונות לנער את המילקי יסתיימו לרוב בכשלון אלא אם כן תפעילו כוח על אנושי(מה שלא מהווה בעיה במקרה שלי:)) בכל מקרה אחר הקצפת תישאר למעלה. ערן שאוכל את המילקי שלו מנוער לא מעורבב

kirk hammet

New member
גרביים ואז נעליים

לא אוהב לקשור נעליים משאיר אותם קשורות ודוחף את הרגל פנימה אני גם זורק גרביים מהר כי אני לא אוהב להיאבק בהם עד שהם עולים על הרגל מידה 47 שלי

hasaroot

New member
יש בכלל וויכוח?

כמובן שגר, גרב ואז נעל, נעל.. אף פעם לא חשבתי על שיטה שונה.. אוף! בגללך אני אתחליל לחשוב על זה כשאני נועל נעלים.. ובקטע של החזיה: תמיד ששיעמם לי כשהייתי אצל מישהי, החלטתי בשביל הדאחקות והחמש אצבעות ללבוש חזייה.... הקטע הוא שחלק מהבנות אמרו לי לשים את זה בצורה האחת והאחרות בצורה האחרת.. יש פילוג אצל הבנות (?)

zambush

New member
re-garbaim

ברור שקודם את שתי הגרביים ורק אז את הנעליים אי אפשר אחרת השאלה האמיתית היא על איזה צד של המיטה אנשים קמים

בשיטה הראשונה

מתוך הרגל ואם כבר מדברים על חזיות פעם לקח למישהו חצי שעה לפתוח לי את החזייה ...(חיחי) וזה אחרי שהוא התייאש ואני פתחתי אותה...... לכו תלמדו בנים לפתוח חזיות:)

למעלה