לבנות הפורום

Levinzone

New member
לבנות הפורום

וגם לבנים שלובשים חזיות... :) אני וחברה (טיפטיפ) התווכחנו היום... תגידו לי- איך אתן סוגרות את החייזה? שמות אותה ואז סוגרות (מביאות את הידיים אחורה), או סוגרות ואז מסובבות, כמו אנשים נורמלים ? אני אישית פועלת בשיטה השנייה... בבקשה תענו! אפשר בעילום שם חיחיחיחי -יעל-

Auntie Gizmo

New member
החזייה ופעולתה המורכבת

ואני לא מתביישת, אז: אני סוגרת ואז מסובבת Giz או בשמה האמיתי- ליהי

Levinzone

New member
סתם...

דיברנו בטלפון והיא בדיוק התלבשה ואמרה לי שהחזיה לא נסגרת (לי זה לא קורה!!).

snoway

New member
שמה ואז סוגרת

ככה תמיד לבשתי אותה. למעם האמת די הופתעתי לגלות יום אחד שכמעט כולן לובשות אותה בשיטה השנייה...

kit k@t

New member
בעילום שם

אני סוגרת מאחורה (כנראה אני לא נורמאלית(טוב את זה שאני לא נורמאלית ידעתי כבר ממזמן)) קאט בעילום שם

*may*

New member
טוב אז יש כמה שיטות :

(לידיעתך, יש הרבה יותר שיטות מאלו שציינת, חלקן אני אפרט כאן וחלקן לא..) אז ככה : 1. אם החזייה בלי ברזלים (לא אוהבת חזיות עם ברזלים בכלל) - אז אפשר פשוט לסגור אותה לפני שלובשים (ובגלל שהיא מבד אז היא גם יכולה להימתח) ופשוט לובשים אותה כמו שלובשים גופייה..(היא נמתחת וזה הכי נוח אם החזייה בלי ברזלים..) 2. אם החזייה עם ברזלים ואם לא- תמיד אפשר לשים את החזייה הפוכה בהתחלה (עם הסוגר מקדימה), לסגור אותה, להפוך ולסדר. 3. חברה שלי אמרה לי שאפשר גם לסגור את החזייה כשהיא על המותניים ואז להעלות אותה ולסדר שם הכל. נשמע טוב, צריך לנסות מתישהו.. 4. שיטה רביעית היא כמו שאמרת - לסגור את החזייה כשהידיים מאחור. וזה הכי לא נוח בעולם. והכי מעצבן בבוקר כשממהרים.. ככה שאני לא משתמשת בשיטה הזאת בכלל.. בכלל, כשיש חזיית קשירה (בעורף) - זה הרבה יותר קל. פשוט כמו בגד ים. ו.. זהו אני חושבת.. השיטות שאני משתמשת בהן הכי הרבה הן : הראשונה (אם החזייה היא לא חזיית ברזלים) והשנייה (פשוט סוגרים ומסובבים..) מקווה שעזרתי :) מעיין.

תורת סגירת החזייה.

קודם ניסיתי לכתוב הודעה והיא נעלמה לאי שם. אוקי. אני קודם סוגרת, ואחרי זה שמה, בדר``כ. יש לי חזיה אחת מחורפנת לאללה, שבורה עם בלאגנים וזה, אז לעתים רחוקות אני סוגרת אותה בדרך האחרת.. רק שתדעו שיש עוד דרך. לפני ששמים אותה בכלל על הגוף, לסגור אותה, ואז לשים אותה על הגוף, להלביש מהרגליים אתם יודעים. סתם סתם סתם!! אין לי מושג מאיפה הרעיון הזה בא לי... THiNK FLOYD מיכל

Tiptip RuLeZ

New member
אני לא מאמינה!!!!

1. שכתבתי הודעה כל כך ארוכה והפורום המסריח הזה לא שלח אותה. 2.שאתן סוגרות ומסובבות!!! אתן בושה למין הנשי!!! גועל נפש מה שאתן עושות אם אתן שואלות אותי אני חושבת שזה דוחה! אם הייתי חבר שלכן הייתי נפרדת ממכן עכשיו עד שתלמדו לסגור חזיה כמו שצריך!!! עם קצת תרגול גם אתן תוכלו להיות נשיות ולא בהמות שסוגרות מלפנים!!! עכשיו הגיל שצריך להתחיל!!!!! שלכן, בדאגה רבה, טלי, שסוגרת את החזיה שלה מאחור!

*may*

New member
חיחיחיחיחיחיחיחי :)

הסעיף הראשון מיותר- זה קורה לכולנו (תסבלי בשקט.. :) ) אז אני אעבור ישר לשני- נכון, יש מקרים שבהם *חובה* לנקוט בדרך ה``נשית`` יותר לסגירת חזייה ואז באמת אני נוהגת כמוך. א-ב-ל (ואבל ענק !!) - ברוב הפעמים אני אישית סוגרת את החזייה כשאני לבד בסביבה.. או לפחות לא ליד מישהו שצריך להתאמץ בשבילו כדי להעביר את הידיים אחורה ולנסות לסגור את הסוגר המזדיין הזה... (ובסוף עוד לבקש ממישהו אחר שיסגור לי את החזייה..) ככה שבמקרים אלו - אני נוקטת בשיטה הנוחה והפשוטה. :) פשוט כדי לא להתעצבן כמוך. :)

snaps

New member
אני..

סוגרת ומסובבת... ותגידו...(בנים ובנות..) איך אתם שמים את הגרביים ואת הנעליים? את 2 הגרביים ואז את 2 הנעליים? או שגרב-נעל גרב-נעל (??)

erlich

New member
אני בד``כ יחף.

אם אני יוצא אז סנדלים. וממש רק בחורף כשמתחיל להיות קר, אז אם אני לא טועה את שתי הגרביים ואז את שתי הנעליים. ארז.

אממ....

אני סוגרת מאחור,כמו בנאדם נורמלי ושפוי.. ואת הגרביים,גרב-גרב,אם אני הולכת יחפה בבית(בקיץ) ונעל-נעל בחורף(כי אז אני הולכת עם גרביים בבית..בכל זאת,קר!) לימור,שיש לה שעתיים ``חלון``-או פשוט הברזה למורה המחליף ללשון.... ;-)

מילקי

טוב אז בקשר לחזיות הייתי לי תקרית אחת (הפסדתי בהתערבות) ואני חושב שמישהי הלבישה לי את זה אז זה לא ממש נחשב הא? בקשר לנושא השני קודם גרביים ואחר כך נעליים ואני גם יביא בפניכם שאלה חדשה : כשאתם אוכלים מילקי אתם אוכלים קודם כל את הקצפת או מערבבים? אני אישית הייתי איש קצפת אבל היום אני מערבב... נ.ב מאי את ממש מזכירה לי מישהי...

ילדת מילקי מיקס

רק,אך ורק עירבוב! להשאיר את זה ככה? איקה! לא אוהבת ולא אוהבת את הקצפת לבד! חוצמזה,שמאז שהייתי ילדה קטנה אהבתי לערבב את זה,ולראות את הצבעים מתערבבים-תרפיה,שיטה שהמוצאה על ידי,פטנט רשום! :) וזה הכי הכי טעים מעורבב.. וגם..איזה מילקי אתם הכי אוהבים? אני שונאת את כל החארטות המחדשות האלה-הכי-הכי טעים השוקולד,הפשוט והלאסי(אח,הנוסטלגיה) לימור,שניזכרה שצריך לחזור לביצפר לשיעור היסטוריה!

Levinzone

New member
אני מנערת...

לפני שאני פותחת את המכסה, אני מנערת... והטעם האהוב עלי הוא ל-א שוקולד (אני לא אוכל שוקולד) אלא קפוצ`ינו, או קפה.. לא זוכרת:) עוד שעה חוזרים לבי``ס -יעל-

למעלה