לבנות הפורום

Levinzone

New member
גם לנו היה ויכוח מטומטם...

אתם מנגבים בעמידה או בישיבה??

אחרי החירבון ?

איך אפשר לנגב בישיבה ? מנגבים בעמידה .... משהו אחר ... כמה יחידות אתם תולשים מהגליל שאתם מנגבים ? לפי דעתי 4 זה מספיק בהחלט. אני מכיר מישהי שמגיעה ל8 יחידות ! זה כבר קרטון ...

kirk hammet

New member
מה !?

בישיבה , איך אפשר לעזעזל בעמידה ?! זה כזה לא נוח .... אתה אדם מתוסבך או משהו !? אני לוקח שלוש ארבע , אבל בראשונים אני מוציא איזה שש שבע שאני לא ייגע באיזה גועל נפש

מתוסבך ?

אתה כאילו מכניס את היד שלך לתוך האסלה ואז מנגב ? זה נשמע לי מגוחך לגמרי... כל בן אדם נורמלי עומד ומנגב, ככה לפחות נראה לי .. הייתה תקופה שהייתי עומד על האסלה עם רגל אחת ואז מנגב, זה היה הרבה יותר נוח, אבל הפסקתי עם זה, לא יודע למה ..

mmm

New member
אין...

מילים בפיו של m על מה הוויכוח???...(רטורי, ציני). BY mE

hasaroot

New member
אני מהמטומטמים

פעם הייתי בשירותים של הקולנוע במשתנות ואיזה ברנש בן 40+ ניער וזההשפריץלילתוך העיניים... ואיך מנגבים? במה מנגבים?

תן לי להבין ...

אתה פשוט מרים את התחתונים ונותן להם להתרטב ? את שרוט לגמרי. כל הנורמלים מנערים לפי דעתי ...

imagine

New member
זה לא ברור?

בטח שסוגרים ואז מסובבים, מי לעזאזל הפוסטמה שעושה ההפך? זה ממש אדיוט ולוקח זמן. פוי.

ביאנה

New member
נו דהההההההה

קודם סוגרים ואז מסובבים... אי אפשר אחרת... מעולם לא ניסיתי פשוט ובקשר למילקי... זה מגעיל לערבב!!!! ובקשר ליוגורטים במילה אחת i hate yogurtes ואמא שלי מכריחה אותי לאכול אותם לפעמים וזה כל כך מגעיל לא יודעת מה אתם מוצאים בהם...

mmm

New member
m ....

לא מבין על מה הוויכוח, ולמה השאלה... למי משנה איך שמים חזיה?... BY mE

חזיות חזיות והבעיות...

בהחלט בשיטה השנייה- ובשביל שאני אהיה נשית אני לא צריכה לסגור מאחורה זה ממש מטופש- אני אסגור איך שנוח לי ושכולם ימותו! ובנימה אופטימית אסיים: זה טוב שמדברים על שטויות שאלו בפורומים שכאלו. אוהבת.... דארמה........

erlich

New member
יש לי תשובה בשבילך

שאלתי את חברה שלי. והיא אמרה שהיא (תופים) סוגרת מאחורה (!!!!!) הייתי כל כך שמח ששמעתי את זה... לא רק שזה יותר סקסי אלא גם לפי ההגיון הפשוט זה נשמע יותר נוח.... ויעל אני ניצחתי בהתערבות שלנו ואת יודעת את זה, ארז.

coolspot

New member
על כל שאלותכם ואני חדש פה!

plz קבלו אותי בברכה B-) טוב לשאלותכם לבנים לא ממש קשה לפתוח חזיה לפחות לי בפעם הראשונה שקרה לי! הצלחתי לפתוח תוך חצי דקה לא מסובך.... מילקי......עד שלא דיברתם על זה לא חשבתי על זה אנסה אבל עד עכשיו עשיתי את המקורי ובקשר ליוגורט טעים טעים אבל מילקי עדיף! אחרי שאני משתין אני כמובן מנער...... טוב זה תשובתי

Levinzone

New member
ברוך הבא...

אנחנו מקבלים אנשים יפה, לא? תתפלא, יש פה אנשים שלא מצליחים לפתוח חזייה, לפחות לא ביד אחת... ניחצתי את ארז -יעל-

למעלה