לבנות הפורום

Levinzone

New member
Sorry babe...:-(

ניצחתי אותך!!!! היום ניסיתי את זה על חברה שלי וניצחתי אותך!!! (בוא לא נפרט, כי זה יראה ממש מוזר)... טרה לה לה -יעל-

Wednesday

New member
זה לא כ-ז-ה מסובך

זאת אומרת, ב99 אחוז מהמקרים אניח דווקא מתליחה לסגור אותה נורמלי, מאחרוי הגב כלומר. אבל, אם מישהי (מישהו?) מכירה את הסיטואציה שהי פשוט לא נסגרת, לא משנה כמה מנסים...וממשיכים לנסות מאחורה. למרות שהרבה יותר הגיוני זה להעביר אותה קדימה ולסגור עניין. סתם משהו מעצבן שמדי פעם קורה לי.

Hell is beige

New member
עזבו לסגור את הדבר הזה

איך פותחים אותה לעזזל? זה בלתי אפשרי, יותר קל לעשות קוביה הונגרית... אין מצב יותר מביך מזה שבן-אדם צריך לבקש מחברה שלו שתפתח את החזייה בשבילו... בנים, מסכימים? אז אולי תעשו לנו שיעור קטן בכתב - איך פותחים חזיות?

coolspot

New member
תודה למברכים ו...

עכשיו שאחרי שדנתם בהכל אני לא יודע איך לאכול את המילקי שלי???!?!?!?!?!?!?!?? דרך אגב אף פעם לבנים לא היה לכם קשה ללכת לבית מרקחת ולבקש קונדומים.... אני זוכר בפעם הראשונה זה היה מביך איזה מצחיק זה היה

erlich

New member
טוב שי

אני אסביר. כי מה שהבנות (יעל) לא ממש מבינות, זה שכשהן פותחות לעצמן את החזיה זה שונה מאיך שאנחנו פותחים (שוב יעל!!!!) כי הידים מגיעות לשם בזוית שונה (שוב פעם אחרונה יעל!!!!!!!!!!!!!!!). אז שי, ידידי, בגלל שאני יודע איך לפתוח עם שתי ידיים, אני אסביר לך. אתה תופס עם האגודל והאצע המורה של יד ימין בצד אחד של הסוגר של החזייה, ואת הצד השני של הסוגר אתה תופס באותה דרך, וכך אתה תוך כדי החזקה בשני הקצוות אתה מקרב את הידיים אחת לשניה, ואז או שזה ישר ישתחרר (החזיות האהובות עלי במקום השני - ישר אחרי סגירה קדמית) או שתצתרך לעשות את התנועה הזו עוד פעם. אם אחרי שתיים או שלוש תנועות כאלה היא לא נפחתחת אז ידידי אתה בבעיה. ורק בשביל להבהיר את העניין, גם אני בדקתי היום (לקחתי שתי חברות שלי לבדיקה) ואני צודק!!!!!! (פעם אחרונה באמת באמת יעל!!!!!!!), ארז.

Hell is beige

New member
אמא`לה!

מהיום אני מגיע לכל מקום מצוייד במספריים ובאשר ללקנות קונדומים - אני ממש לא מבין מה הביג דיל - הולכים למדף, לוקחים, משלמים (ברוב המקרים)

Levinzone

New member
איזה בנים..

לדעת, אם באמת יש לכם בעיה בזה, פשוט תבקשו מידידה חזיה שהיא לא צריכה ותשימו אותה על עצמכם (כן כן) ותתאמנו בלפתוח מאחורה.... אח``כ זה כבר לא בעיה, צריך רק להחליף את הכיוונים של הידיים... ואפילו עם יד אחת אפשר!! זוכרים את ההיא מאסקימו לימון שאבא שם לה חשמל בחזייה?:-( -יעל-

Hell is beige

New member
בשתי מילים - את חולה

אם את חושבת שאנ אלבש אי פעם בחיים שלי חזיה

Levinzone

New member
אבל אני אומרת לך

שבדקתי את העניין, ואפשר עם יד אחת, אפשר וחצי!! מתערבים? אה בעצם כבר התערבנו..

נעל

New member
האמת שנעל הצליחה כמה פעמים

לבצע את תעלול היד האחת, אבל אחוזי הקליעה שלה לא מספיק גבוהים כדי להגיד שזה טבעי וקל. רק הערה ליעל- נעל לא בטוחה לגמרי, אבל יש לה הרגשה שבעת הניסוי לא אחזה בך ההתרגשות שבד``כ גברים חשים כשהם מגיעים למעמד הזה. הידיים הרועדות והמזיעות, והריר הניגר כיין הם חלק מהתסמונות המופיעות. קשה להתרכז ככה ;-) נעל ;-)

Levinzone

New member
צודק, צודק

לא חשבתי על זה... אבל עדיין.. לדעתי Pracrice Makes Perfect....

Wednesday

New member
אכן כן יעל

גורם ההתרגשות הוא כנראה גורם שאין להמעיט בערכו.

erlich

New member
את לא מבינה....

אנחנו לא התערבו על אם אפשר או אי אפשר עם יד אחת!!!!!! ברור לי שאפשר!! ההתערבות (ואין לי בעיה לפרסם פה את ההיסטורי של השיחה כדי שכולם יוכלו לשפוט - אל תדאגי אני לא אכניס את הקטעים האלה שאת כל הזמן מציעה לי סייבר ושאני אבוא אליך הבייתה, ואז ישר אני אומר לך שיש לי חברה ואני לא בוגד) הייתה על זה שזה שונה. (אופן פתיחת החזיה) כשפותחים למישהי את החזיה (מצד שני), לעומת זה את פותחת לעצמך (מצד ראשון) את החזיה, והפעולה היא שונה, כי היד מגיעה מזוית אחרת. נכון שכולם מסכימים שזה שונה כשפותחים למישו אחר משפותחים לעמצך? ואל תציקו לי עם הניסוח, אתם (ובעיקר אתן) יודעים שזה שונה. וחוץ מזה, נעל צודק במאה אחוז, ההתרגשות שאוחזת בידים היא משהו מיוחד, אבל איך אומרים, מצבי לחץ? זו המומחיות שלי. מבינה??? ארז.

Levinzone

New member
אתה לא מבין!!!

אני ניסיתי את זה על חברה שלי.. באתי אליה, פנים אל פנים, ושלחתי ידיים מאחורי הגב שלה ועם יד אחת פתחתי לה את החזייה, אז אל תדבר איתי על זוויות!!! מצד שני!!! -יעל-

Tiptip RuLeZ

New member
אני אחוזת התרגשות!

יעל, רק רציתי להביע את אושרי! תראי למה הויכוח הקטנטן שלנו הפך! חוץ מזה שניצחתי והעובדה שאת סוגרת מלפנים ממש בושה לעם ישראל....אבל תראי...הויכוח הקטן שלנו הפך למעצמה!!!! הוא תופס לפחות חצי דף....זה שהוא גלש לנושאים שונים לגמרי בכללל לא קשור לעניין....

למעלה