לבנות הפורום

Black Star

New member
מה?!? אני בשוק...

אני ממש לא מבינה מה הבעיה בלסגור את החזיה מאחור! מיומנות שרכשתי בערך שבוע אחרי שהתחלתי ללבוש חזיה... רק כשהייתה לי איזו חזייה עם שלושה קרסים, משהו משוגע כזה, נאלצתי לעשות סיבובים וקרקסים ולהביא מקדימה ומהצד את הכתפייה והכל... כאילו, מההה? למה למישהו לסגור ואז לשים? טוב, אולי אני פשוט מנצלת את גמישותי היתרה למטרות נעלות, ולא מודעת לכך? בכל מקרה, אני רוצה לנסות חזיה שנסגרת מלפנים. בדיוק היום חברה שלי אמרה שיש לה כזו. נשמע נחמד. בקשר לנעליים- אז את שתי הגרביים ואז את שתי הנעליים. אני אף פעם לא עם גרביים בבית אלא אם זה הגרבי בית הכי חמודות בעולם שלי. בעצם, יש לי שני זוגות גרבי בית חמודים. לא חשוב.. בכל מקרה, אני לא יכולה באופן נפשי שרגל אחת שלי תהיה כבר עם נעל והכל והשנייה עוד יחפה!!! איך אפשר? ובקשר למילקי- אני לא מערבבת, אבל אני אוכלת את הקצפת והשוקולד יחד- כלומר לוקחת משניהם באותה כפית, אבל בלי לשבור את הקצפת!!! זה יהרוס הכל. אח, אני והאובססיות הקטנות שלי (עדיפות על האובססיות הגדולות, שגם מהן יש לי הרבה... :) ). יעלי.

erlich

New member
חזיה שנסגרת מקדימה

הכי טוב!!!!! הרבה הרבה הרבה יותר סקסי, שלא לדבר על יותר נוח. וחוץ מזה אני לא מבין מה כל כך קשה בלפתוח חזיה, כלומר אני יודע שיש בנים שממש מסתבכים עם זה :))). אני זוכר שבפעם הראשונה שניסיתי זה פשוט בא לי בטבעיות כזו, אבל מה שלא הצלחתי (ואני בכלל חושב שזו קונספירציה) זה לפתוח עם יד אחת.... מי יכול לעשות את זה???? אתן יכולות??? לא מצליח עם יד אחת, ארז.

Levinzone

New member
אני רוצה גם!!!!

אני אקנה לי חזייה כזאת. כן! מה הבעיה לפתוח חזיה?? אני ממממש לא מבינה את זה... פשוט לוקחים אחורה ומעלים... בערך! ואיך אפשר לפתוח עם שתי ידיים...? פשוט לוקחים עם האגודל והאצבע, שמים כל אחד על חלק אחר של הסוגר, ומצליבים.. הסבר די לא ברור, אבל אפשר להבין.. חחחחח יש לי רעיון- תלבש חזיה בעצמך ותנסה לפתוח ביד אחת, אולי זה יעזור...:) מואהאהאה -יעל-

snoway

New member
אנחנו כן יכולות

ביד אחת (נשמע קצת לא טוב...) אבל לא נראה לי שתהיה מישהי שתדרוש ממכם את המיומנות הזו, זה פשוט לא יהי הוגן כלפיכם. הרי אנחנו מתאמנות בזה כבר כמה שנים כל יום.

Tiptip RuLeZ

New member
יש לי כזו!

שחורה....אבל היא בעייתית כי אם נגיד אני לובדת חולצה ובא לי להוריד את החזיה תמחת לחולצה כשהיא נפתחת מאוחר זו לא בעיה....מלפנים אי אפשר פשוט להוריד אותה זה מרגיז..

פעם הייתי סוגרת מקדימה

ואז מסובבבת, אבל לפני איזה שבועיים יצא לי לראות את כישוריה באקרובטיים של חברה שלי - היא יכולה להפגיש את שתי הידיים שלה (יעני שהם יגעו אחת בשנייה) מאחורי הגב שאחת באה מלמעלה (ממעל הכתף) והשנייה מלמטה (מהצד) אני אישית בכלל לא מצליחה לקרב אותן (שלא נדבר על לגעת אחת בשנייה) אז החלתתי שאם אני אתחיל להתאמן בסגירת חזיות מאחורי הגב אולי זה יגרום לי להגמיש (להעשות גמיש יותר) את הידיים. חוץ מזה יש לי שני סטאר-אפים שקשורים קצת לחזיות ושדיים: באומנות (אני במגמה) היה לנו תרגיל כזה שצריך לקחת חפץ יום-יומי ו``לטפל`` בו יעני לעשות לו משהו שישנה את במשמעות שלו. אז לקחתי חזייה שחורה וציירתי אליה מקדימה שדיים ואת הרזלים השארתי שחורים. ועוד משהו שאיזה אחד משעשע מהמגמה חשב עליו סתם היום בשיעור כשדיברנו על קורנפלקס - לייצר שקיות חלב בצורת שדיים. פחחח. לא משנה

פו-הדוב

New member
אפשר להשכיל גם מבנות הפורום

בנות הפורום היקרות גרמתן להעלאת ההשכלה הגברית שלי בנושא חזייות,אף פעם לא נראה לי שסגירת חזייה זה כזה פרוייקט. ביי אסף

black soul

New member
פשוט! לא שמים חזיה!

אני מתפלה על הדור של היום, כולן עם חזיות! גועל נפש! יאללה!!! לשרוף את החזיות! אגב, חשבתם פעם למה אתן שמות חזיות?? טוב.... אני גיליתי.. black soul

black soul

New member
טוב... סיפור ארוך...

כתבתי אותו הרגע, אבל בגלל הגאונות של תפוז ההודעה שלי בכלל לא מופיע.. אין לי כוח לכתוב את זה שוב.....

black soul

New member
תגליותיי הן כאלה..

בהתחלה - לא הבנתי למה בכלל צריך את החזיה... אז החלטתי למצוא את הפתרון על גופתי. החלטתי לא לשים חזיה... בהתחלה הכל היה ממש סבבה! אבל עברו שנה-שנתיים, והתחלתי להרגיש בכאבים אחרי ריצה או התעמלות (או סתם שיעור קראטה). כדי להקל על התגלית שמתי רק עליונית. וכן, זה הקל עליי - והכל שוב נראה סבבה! אבל אחרי שנה בערך שוב התחילו הכאבים, וגם האי נוחות שעם זה... ת`אמת שרק השנה (בת 18) הסקתי את המסקנות שאני חייבת את הדבר (המגעיל הזה) - חזיה! וגם הבנתי למה בנות שמות חזיה... אגב, חזיה זה המצאה אדירה! ת`אמת שממצא הזה ניסיתי לגלות למה בנות צריכות חזיה, אני בטוחה שרובן פשוט אין להן מושג - וזה רק בשביל הקטע, או שלהיות כמו כולן... בקשר אלי, אל תדאגו, אני השנה עוברת (לצערי) לחזיה....

Black Star

New member
המממ.. נגיד שהבנתי? :)

טוב, אני מניחה לפי מה שאת מספרת שבורכת בחזה קטן. אז בואי ואני אסביר לך משהו- יש כאלו שזקוקות באופן קצת יותר מהותי ל``מחזיק`` לכל הסחורה.. כאילו, יש בנות שלא יכולות להרשות לעצמן ללכת בלי חזיה מהסיבה הפשוטה שהכל..נו, את יודעת..קופץ. וזה לא הכי נעים בעולם... ואגב, בהזדמנות זו הרשו לי למחות על החולצות (טוב, לרוב גופיות) שפשוט אי אפשר ללבוש אותן בלי חזיה ואין שום פתרון לעניין! כאלו שלחלוטין חושפות את כל הגב (נו, ג`ואי בעונה החדשה של דוסון...), ואי אפשר לשים חזיה יחד איתן! איזו אפליה!!!

רותם ג

New member
טוב אצלי...

אני מלבישה אותה על הציצי ואז סוגרת מאחורה... למה זה כ``כ מעניין?

Sprite

New member
אז אני לא נורמלית..

אני לוקחת את הידיים אחורה וסוגרת אבל כמו שסוגרים מקדימה ומסובבים... הבנתן??

לבני הפורום

השאלה הזאת הזכירה לי ויכוח מטומטם לגמרי שהיה לי עם חברים שלי פעם אחת :) תגידו ... אחרי שאתם משתינים ... אתם מנערים, או מנגבים ? או שאתם מהאלה שלא עושים שום דבר כמו ילדים מטומטמים ?

למעלה