לא צריך באמת ];

The Snow fox

New member
לא צריך באמת ];../images/Emo63.gif

שאלון מ"סקרים ושאלונים". בכלליות: 1.שם: 2.גיל: 3.מין (וחסר למי שיכתוב לי פה חזק או כל 5 שעות כמו שעון ): 4.צבע עיניים: 5.צבע שיער: 6.גובה: 7.מצבך הארוני: 8.פירסינגים: 9.קעקועים: 10.משקפיים: 11.אייסיקיו או מסנג'ר, ציין מספר או כתובת אם נפשך חושקת בכך 12.שפות שאתה מדבר/לומד: 13.תכונות טובות שלך: 14.תכונות רעות שלך: 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? 6.מה מפחיד אותך? 7.מה מרתק אותך? 8.מה מעציב אותך? 9.מה משמח אותך? שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? 2.מה הארוחה החלומית שלך? 3.מה אתה שותה במהלך היום? 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)? 5.קפה או תה: 6.סוכר או סוכרזית: 7.מלח או פלפל: 8.פלאפל או שווארמה: 9.פיתה או לאפה: 10.סמי או סוסו: 11.אחמד או סלים: 12.מועדון או בית קפה: 13.פאב או דאנס בר: 14.תאטרון או ז'אן דארק 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? 3.מעשה נועז שעשית? 4.מעשה טפשי שעשית? 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? 8.מה יש לך מתחת למיטה? 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: 10. מה סקסי בעיניך? 11. מה רומנטי בעיניך? 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך? 2.מה היא המילה השנואה עליך? 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך? 5.מה היא הקללה האהובה עליך? 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? 7.איזה קול/רעש אתה שונא? 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? 9.גלידה – בכוס או בוופל? 10. שוקו או וניל? 11. חוף או הרים? 12. לישון או לקום? 13. שקיעה או זריחה? 14. לילה או יום? 15. בזבזן או חסכן? 16. קור או חום? 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? 20. למי אתה מתגעגע? 21. את מי היית לוקח לאי בודד? 22.מה לא האמנת שתעשה בעבר ועשית? דברים אהובים עלייך: 1.צבע: 2.בעל חיים: 3.ספר (רק אחד! אין לנו כוח לניתוחים עמוקים) 4.סרט: 5.שחקן: 6.שחקנית: 7.דיסק: 8.שיר: 9.מקום בילוי: 10. פורום אהוב: 11. עונה: 12. מקום להעביר בו חופשה: 13. רכב: 14. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: 15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: 16. עיתון: 17. סדרה: מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת? 2.זכית לחיוך? 3.הענקת מחמאה? 4.קיבלת מחמאה? 5.עשית משהו טפשי? 6.פינקת מישהו? 7.פינקת את עצמך? 8.צחקת? 9.גרמת למישהו לצחוק? 10.התחרטת על משהו שאמרת? 11.בכית? 12.הסתפרת? האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? 2.פחדת מהחושך? 3.עשית משהו מסוכן? מה? 4.יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז? 5.בכית בסרט? 6.אמרת "אני אוהב אותך"? 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6? 8.הופעת בעירום בציבור? 9.קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי? לאחרונה 1.האדם האחרון שראית: 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: 3.האדם האחרון שהתקשר אליך: 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך" 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך: ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? 2.צביקה הדר או צביקה פיק? 3.הראל מויאל או הראל סקעת? 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? 6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? 7.האם צחקת בשעה שקראת את המבוא לשעשועון הכרות זה? 120. כן כן, 120, מה דעתך על השאלון ורק שיהיה ככה : 255. מה תעשה לכותב השאלון האמיתי: א.תסקול אותו באבנים ב.תנשק אותו ג.תתן לו חיבוק חם ד.תגיד לו תודה ותברח כמו מסכן שנס על חייו ה.ב' וג' ואז א' ו.ב וג' ז.מממ, תחשבו לבד .

The Snow fox

New member
זה ...ארוך...../images/Emo63.gif

אני אתחיל. בלי הדגשות ושטויות&^$&^$#)#!^%! בכלליות: 1.שם: מלודי השלישי. 2.גיל: 13. יופי, תצחקו עליי, למה לא? 3.מין (וחסר למי שיכתוב לי פה חזק או כל 5 שעות כמו שעון ): בשמחה. מי מתנדב? 4.צבע עיניים: תכלת, נראה לי. אפור משהו בלילה, לפעמים. 5.צבע שיער: שטני. 6.גובה: לא יודע. 7.מצבך הארוני: חמור מאוד? 8.פירסינגים: בציפורן הזרת הימנית. 9.קעקועים: אמרתי שאני בן 13, לא? 10.משקפיים: כן, אבל אני לא מרכיב אותם לרוב. 11.אייסיקיו או מסנג'ר, ציין מספר או כתובת אם נפשך חושקת בכך: מי שאמור לדעת יודע. 12.שפות שאתה מדבר/לומד: פורג'ינזית עתיקה. 13.תכונות טובות שלך: פחחחחחחח. 14.תכונות רעות שלך:
15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: מייקל ג'קסון. וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? חוזר לישון. 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? סורג. סתם, עוצם עייניים? 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? "יאי, I'm alive! לא נפל לי זילזאל על הבית!" 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? אחות? 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? במין? לא יודע. 6.מה מפחיד אותך? הכל, בחיי. 7.מה מרתק אותך? הפסיכואנליזה של פרפרי בר פגאניים. 8.מה מעציב אותך?
9.מה משמח אותך?
שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? הכל. 2.מה הארוחה החלומית שלך? בא לי סלט רוקפור. 3.מה אתה שותה במהלך היום? מים. 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)? סתם יין אדום, בלאדי מרי, ושרי הרינג. (יש לי טעם גרוע, shoot me.) 5.קפה או תה: קפה, אבל רק אם יש בו חצי כפית קפה, שתיי כפות סוכר, והרבה חלבP-: 6.סוכר או סוכרזית: סוכר!!!!!111 7.מלח או פלפל: מלח. 8.פלאפל או שווארמה: חומוס? אחלה (נו, אתם לא תבינו.) שווארמה. 9.פיתה או לאפה: תלוי. 10.סמי או סוסו: מלודי. 11.אחמד או סלים: דיי, כבר, מפגרים. 12.מועדון או בית קפה: בית-קפה. יש שם אוכל. 13.פאב או דאנס בר: #&&*#*)@#)(Q(_Q@ 14.תאטרון או ז'אן דארק בחיי 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: yeah, right. אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? איפה גל? 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? משחד את מלודי. 3.מעשה נועז שעשית?
4.מעשה טפשי שעשית?
5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: משטרת ישראל לא מחבבת אותי, אני נמשך לאנשים אם הכינוי melody3, ואני אוהב לאכול שרוכים. 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? כל שנה. 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? טוב לי פה. 8.מה יש לך מתחת למיטה? את מלודי קשור. 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: מלודי. 10. מה סקסי בעיניך? מלודי. 11. מה רומנטי בעיניך? מלודי. 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? מלודי? 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? מלודי. 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? מלודי? סתם, הייתי רוצה להיות רואה ואינו נראה! מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך? מלודי. זרג, תיש, שבלול, זרבובית, מיפ. 2.מה היא המילה השנואה עליך? אין. אני אוהב מילים. 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/י ירתית? מלודי. 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך? מתן. 5.מה היא הקללה האהובה עליך? זרג! 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? הביטלס! מלודי נאנח. 7.איזה קול/רעש אתה שונא? את אחותי צורחת. 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? ...גן-עדן? אני?... 9.גלידה – בכוס או בוופל? כוס. 10. שוקו או וניל? וניל!!!!!11 שוקו זה איכס. 11. חוף או הרים? חוף. אם אין בו מדוזות. איפה גל? 12. לישון או לקום? לישון! 13. שקיעה או זריחה? שקיעה. אלוהים הדפוק הזה לא חשב לשים את הזריחה בשעה שבניי אדם יכלו להינות ממנה?! 14. לילה או יום? לילה. 15. בזבזן או חסכן? בזבזן. 16. קור או חום? חום. 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? מרגשות! 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? מלודי. 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? עם מלודי. במיטה. 20. למי אתה מתגעגע? למלודי. 21. את מי היית לוקח לאי בודד? את מלודי. 22.מה לא האמנת שתעשה בעבר ועשית? את מלודי. (XD) דברים אהובים עלייך: 1.צבע: לבן. 2.בעל חיים: חתולים. 3.ספר (רק אחד! אין לנו כוח לניתוחים עמוקים) הרבה. "פרא", "בחזרה מטואיצ'י", "עשרה כושים קטנים", "ילד מלחמה". 4.סרט: לא עולה לי עכשיו לראש אחד. 5.שחקן: אני לא מבין בזה. 6.שחקנית: כנ"ל. 7.דיסק: דארק סייד של הפינק פלויד, ואבי רווד של ארבעת המופלאים. 8.שיר: כרגע וויש יו וור היר של פינק-פלויד. 9.מקום בילוי: המיטה. 10. פורום אהוב: לא יודע. 12. מקום להעביר בו חופשה: המיטה. 13. רכב: מלודי. 14. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: ג'ון לנון. 15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: "איפה גל?" 16. עיתון: הארץ? אה, גלילאו! 17. סדרה: LOST, זהות בדויה, בטיפול... מלודי. (המשך אחכ)

Lust chan

New member
אבוי XP../images/Emo135.gif

ד"ש, עיניים בצבע תכלת זה מגניב O: *חוזרת לראות הוסט ולהפסיק להספים לפני שיבעטו בי*

The Snow fox

New member
ממשיך.../images/Emo63.gif

בקשר למצב הארוני, רק אחרי שעניתי קלטתי על מה הם מדברים. בכל מקרה, אני פלאנטופיל. (נמשך לצמחים.) (איפה גל?) מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת? לא יודע. 2.זכית לחיוך? ? 3.הענקת מחמאה? לא יודע. 4.קיבלת מחמאה? פחחחחח. 5.עשית משהו טפשי? אני עונה על השאלון הזה... 6.פינקת מישהו? מלודי. 7.פינקת את עצמך? מלודי. 8.צחקת? כל פעם שאני נזכר בהברקות של מלודי. 9.גרמת למישהו לצחוק? לפי השרשור הזה, גל. 10.התחרטת על משהו שאמרת? "צרצר צייר צייר ציור, צר צורה באבן צור" 11.בכית? ב21:37:23 ב15/13 1907. 12.הסתפרת? כנ"ל. האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? לא. 2.פחדת מהחושך? כןןןןןןן!!!!!11 ואני עודני. 3.עשית משהו מסוכן? מה? אני חיי בפ"ת!!!!!!!!111 ועכשיו עוד התווספה סכנה שייפול עליי זילזאל! ואני גר בקומה העליונה! ולא רק שאין לי ממ"ד, גם אין לי חדר בלי חלונות או משהו.
4.יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז? בטח, כל יום. 5.בכית בסרט? לא זכור לי אחד, אבל אני (כן, כן) בחור מאוד רגיש שנוהג לדמוע כמעט מכל סרט. אבל ממש להתייפח, אף פעם. 6.אמרת "אני אוהב אותך"? וואו, long time ago. 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6? לא זוכר. 8.הופעת בעירום בציבור? כל אחר הצהריים בכיכר המרכזית של פ"ת. 9.קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי? כנ"ל. לאחרונה 1.האדם האחרון שראית: אחותי. 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: חבר. 3.האדם האחרון שהתקשר אליך: חב אחר. 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך": לא יודע. 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך: מלודי. ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? דייט עם מלודי. 2.צביקה הדר או צביקה פיק? מלןדי. 3.הראל מויאל או הראל סקעת? מלודי. נמאס לי~

VaMpIrEIcE

New member
../images/Emo176.gifעונה? X_X

שם:אור גיל: 10.8 O: 3.מין (וחסר למי שיכתוב לי פה חזק או כל 5 שעות כמו שעון ): נקבה.. 4.צבע עיניים:כחול-אפור-ירוק-חום. 5.צבע שיער:חום כהה. 6.גובה: מטר וחצי X_X 7.מצבך הארוני:אני ארון? מגניב. 8.פירסינגים:בזרת. X.X 9.קעקועים: עטלף של טאטומאניה XD 10.משקפיים:יש. 11.אייסיקיו או מסנג'ר, ציין מספר או כתובת אם נפשך חושקת בכך: 314460075 12.שפות שאתה מדבר/לומד: עברית, רוסית, אנגלית. לומדת:ספרדית X.X תכונות טובות שלך:XDDDDDDDD 14.תכונות רעות שלך:XDDDDDDDDDDDD 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: בריטני שפיך X.X וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?מחפשת את המשקפיים. 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה?מורידה את המשקפיים XD 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר?"פאק, איפה שמתי את המשקפיים המזורגגות האלה? ><" 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר?את עצמי. כולם הלכו P-: 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך?בשינה. ובמחשב. X.X 6.מה מפחיד אותך?כלומ 7.מה מרתק אותך?ספר פנטזיה טוב. 8.מה מעציב אותך? ספר פנטזיה טוב שבסופו כולם מתים XD 9.מה משמח אותך?שקונים לי ספר פנטזיה טוב X.X שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך?פיצה 2.מה הארוחה החלומית שלך?פיצה. וקולה. 3.מה אתה שותה במהלך היום?מים, מיץ תפוזים. קולה. 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)? רדבול. 5.קפה או תה: תה. 6.סוכר או סוכרזית:סוכר 7.מלח או פלפל: פלפל. 8.פלאפל או שווארמה: פלאפל. (צמחונות שליטע$^&) 9.פיתה או לאפה: עשתנור P-: 10.סמי או סוסו: גלצ'אן 11.אחמד או סלים: גלצ'אן 12.מועדון או בית קפה: בית קפה פאב או דאנס בר: פאב 14.תאטרון או ז'אן דארק WTF? 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: קופרניקוסססססס אתה: .מה המוטו שלך בחיים? חייך, כי מחר אני אהרוג אותך
2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? רצה לקנות לעצמי הרבה ספרי פנטזיה. 3.מעשה נועז שעשית? קפצתי 10 מטר על אדמה בלי מצנח אומשו XD אה, ושברתי את היד אחרי זה. 4.מעשה טפשי שעשית? מה שכתבתי למעלה XD 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: המ. יש לי 150 ספרי פנטזיה, וקראתי את כולם 12 פעם X_X 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? צרפת, יפן, ספרד, פורטוגל, מרוקו, טורקיה, רוסיה, אוסטרליה, הולנד... 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? באוסטרליה. איזה שקט שם..כ"כ כיף ^^ 8.מה יש לך מתחת למיטה? ספרים. 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: אוזן. 10. מה סקסי בעיניך?אני^%%^&^ סתם, נו. גלצ'אן. 11. מה רומנטי בעיניך? שקיעה? 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? הממ. לתקופת הצונאמי, לראות מה הלך שם X.X כי זה מעגניב.
13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? סבא שלי X.X 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? המ. להגמל מספרים XD מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך? נאמ. 2.מה היא המילה השנואה עליך? זרג >< 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? ספרים. 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך? ספר של כיתה א'. 5.מה היא הקללה האהובה עליך? באקה XD 6.איזה קול/רעש אתה אוהב?אוונסנס, נייטוויש, נירוונה, ראד הוט צ'ילי פפרס, אפי. איזה קול/רעש אתה שונא? רוני סופרפיכס. 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? עם מלאמלא תקליטים של להקות אהובות. וספרי פנטזיה. 9.גלידה – בכוס או בוופל? בוופל 10. שוקו או וניל? ווניל. 11. חוף או הרים? הרים *-* 12. לישון או לקום? לישון. 13. שקיעה או זריחה? מה שסנופי אמר XD 14. לילה או יום? לילה. בזבזן או חסכן? בזבזנית, לייק דה$%*^ 16. קור או חום? קור 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? מרגשות. 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? חצי מלאה 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? במיטה. לבד. 20. למי אתה מתגעגע? לסבא שלי ;; 21. את מי היית לוקח לאי בודד? את הראד הוט צ'ילי פפרז, אפי, נייטוויש ואוונסנס. 22.מה לא האמנת שתעשה בעבר ועשית? לקפוץ 10 מטר וזה. דברים אהובים עלייך: צבע: שחור, סגול, אדום. 2.בעל חיים: כלב (אפילו שיש לי אלרגיה אלייו%$& ><) 3.ספר (רק אחד! אין לנו כוח לניתוחים עמוקים) רומח הדרקון. סרט: מים אפלים. סרט מצחיק ולא מפחיד בכלל XD 5.שחקן: אין לי שמץ. שחקנית:
7.דיסק: דצמבראנרגראונד, של אפי. סטאדיום ארקאדיום של הראד הוט, ופולן של אוונסנס. 8.שיר: Miss murder. מקום בילוי: פארק מים XD 10. פורום אהוב: אינויאשה. 11. עונה: ווינטר. ^^ 12. מקום להעביר בו חופשה: בבית. ובמיתופיה. 13. רכב: פולצוואגן של אבא XD 14. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: דייבי האביק. וג'ייד פיוג'יט. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: " מן הים, סכנה. מן הים, בטחון. מן העבר, העתיד. מן העתיד, אמונה. כנפיים נעלמות תמצאנה את המקור, ותתייצבנה מול מיצעד האיום. המעשה האחרון יהיה הראשון. מעבר לשעה, שהע איים יהיו לאחד. בת הכשפים לעוף נולדה, תוסיף את קולה-אך דבר לא תאמר. בת הזמן, גורלה כבר נקבע, למלא את צו הדורות שחלפו. תקבץ המשפחה שבאהבה נקשרה, תברך לשלום, וכך...תתעורר." מתוך עלילות איי הקסם-ילדת הכשפים. 16. עיתון: נשיונל ג'אוגרפיק. 17. סדרה: שום דבר. מתי בפעם האחרונה: חייכת? אתמול. 2.זכית לחיוך? אתמול. 3.הענקת מחמאה? אתמול. 4.קיבלת מחמאה? אתמול. 5.עשית משהו טפשי? אתמול. 6.פינקת מישהו? אתמול. 7.פינקת את עצמך? אתמול. 8.צחקת? אתמול. 9.גרמת למישהו לצחוק? אתמול. 10.התחרטת על משהו שאמרת? אתמול. 11.בכית? לפני שנה בערך. 12.הסתפרת?
. האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? WTF? 2.פחדת מהחושך? נופ. עשית משהו מסוכן? יאפ מה? נו, קפצתי מ10 מטר וזה. 4.יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז? כן, ברור.. 5.בכית בסרט? אפעם אמרת "אני אוהב אותך"? כע, לאמא 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6? לא XD הופעת בעירום בציבור? לא. XD 9.קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי? כן, חבקתי ידיד XD לאחרונה 1.האדם האחרון שראית: את אבא. 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: אמא 3.האדם האחרון שהתקשר אליך: אמא 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך" אמא האדם האחרון שישן במיטה שלך: אחי הקטן. ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? ללכת לקנות ספרי לימוד. וספר פנטזיה. 2.צביקה הדר או צביקה פיק? מי אלה? 3.הראל מויאל או הראל סקעת?
4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? ברור, אני 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך?
. P-: 6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? אהא. 7.האם צחקת בשעה שקראת את המבוא לשעשועון הכרות זה? יאפ 120. כן כן, 120, מה דעתך על השאלון ורק שיהיה ככה : מעצבן XD מה תעשה לכותב השאלון האמיתי: א.תסקול אותו באבנים ב.תנשק אותו ג.תתן לו חיבוק חם ד.תגיד לו תודה ותברח כמו מסכן שנס על חייו ה.ב' וג' ואז א' ו.ב וג'
ז.מממ, תחשבו לבד .

VaMpIrEIcE

New member
../images/Emo176.gif תיקונים XD

צבע שיער: חום כהה עם פס אדום!!!!!!!!!!!!!!!1111אחדאחד מתי הסתפרתי: אתמול ^^"

Mana Sama

New member
יאי שאלון! ^.^ חלק 1 כי אין מקום

1.שם: קסואי ^^ 2.גיל: 17 3.מין (וחסר למי שיכתוב לי פה חזק או כל 5 שעות כמו שעון ): נקבה,מה אני נראת לך? >.> 4.צבע עיניים: חום 5.צבע שיער: חום כהה כמעט שחור 6.גובה: 1.62 בפעם האחרונה שבדקתי..אולי צמחתי בכמה סנטימטרים 0.0 7.מצבך הארוני: מצבי ה..מה? 8.פירסינגים: אין 9.קעקועים: גם אין 10.משקפיים: יש,איכסע עליהן ;; 11.אייסיקיו או מסנג'ר, ציין מספר או כתובת אם נפשך חושקת בכך [email protected] 12.שפות שאתה מדבר/לומד: עברית אנגלית,מנסה ללמוד יפנית ללא הצלחה ;; 13.תכונות טובות שלך: אני חושבת שאני די חברותית וזה..^^; 14.תכונות רעות שלך: ביישנית יתר על המידה,פגיעה מידי,בכיינית 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: מישהי מגרין גרין..וזה לא מחמיא כשמשווים אותי לדמות מאנימת אצ'י >< וקצת יותר מדויק: אני אפילו לא דומה לה! >< 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? חוזרת לישון =S 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? במחשב עד השעות הקטנות של הלילה..רואה אנימה ומדברת במסן 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? שרק בגלל שצריך להגיע טכנאי באקה של מזגן אני צריכה לקום >< 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? אח שלי..כי הוא היחיד פה בבית כרגע 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? עם חברים..לאמשנה איפה 6.מה מפחיד אותך? ג'וקים,חשמל,חושך,אש ונקודות 7.מה מרתק אותך? אנג'לינה ג'ולי *____* 8.מה מעציב אותך? כשאני מרגישה לא נאהבת,כשמבאסים אותי,כשצועקים עליי 9.מה משמח אותך? הממ..אפילו דברים מאוד קטנים יכולים לשמח אותי..אני באמת לא יודעת שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? סו~שייי *.* 2.מה הארוחה החלומית שלך? סושי,והרבה מזה,ורצוי באונאמי! *.* 3.מה אתה שותה במהלך היום? קולה,לימונדה,מים..מה שבא באותו רגע XD 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)? אלכוהול? רק בירה,תודה ^^ למרות שגם הליקר ההוא שזה חצי לבן חצי חום טעים ^^ 5.קפה או תה: איכסע שתיהם 6.סוכר או סוכרזית: סוכר..סוכרזית עושה לי בחילה זה מר בצורה נוראית..עלק סוכרזית..אפשר לקרוא לזה מרזית אומשו (ולא מלשון הרזיה) 7.מלח או פלפל: מלחח כל כך *.* אני יכולה להפציץ דברים במלח ^^; 8.פלאפל או שווארמה: פלאפל |חסה| 9.פיתה או לאפה: אממ..פיתה 10.סמי או סוסו: סמי בורקס =X 11.אחמד או סלים: אחמד נשמע כמו ערבי נחמד ^^ 12.מועדון או בית קפה: בית קפה,איכסע מסיבות 13.פאב או דאנס בר: לאדעת איכסע נו 14.תאטרון או ז'אן דארק תאטרון זה מגניב..ציפורלה זה טוב ^^ 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: למי אכפת? שניהם מתים =X אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? לאדעת 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? טסה ליפן *.* 3.מעשה נועז שעשית? קפצתי מהחלון של החדר..וואו כמה נועז XD 4.מעשה טפשי שעשית? אני תמיד עושה דברים טפשיים 0.0 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: אני מכורה לקלגרון תות ^.^ 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? הייתי בארה"ב כשהייתי קטנה,טורקיה,קפריסין ויוון באיזו הפלגה,בלונדון,בצרפת ובאיטליה 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? י~פןןן *.* 8.מה יש לך מתחת למיטה? אבק,אני משערת..ואם דיברתם על הארגז מצעים אז שמיכות,כריות שבאו עם המיטה,תיק בצפר,נעליים שלא בשימוש וכאלה XD 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: עיניים ושפתיים 10. מה סקסי בעיניך? אנג'י *_____* 11. מה רומנטי בעיניך? אמבטיית קפף. עם נרות. איתה 3> (ולא אכפת לי שזה נשמע קיטשי! זה עדיף על הליכה בים עם הסבתא שלכם) 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? לתקופה שקאמי היה חי..כל כך *.* 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? קאמי ;; לא שהוא מת כל כך בעבר,אבל אני בקושי יודעת עליו משהו והוא היה כזה יפה..לא הגיעה לו המחלה המפגרת הזו! 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? לדעת לשיר נורמלי ;; מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך? באקה =P 2.מה היא המילה השנואה עליך? כל מיני מילים שבא לך להרביץ להן..כמו למשל..אמ...אשלגן! נכון זה מרגיז? 0.0 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? אנג'י *.* 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך? גברים עם שיעור יתר..בלע 5.מה היא הקללה האהובה עליך? בא~קה 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? ג'יירוק נחשב? ^.^ אה וחלישות..בעיקר ביפנית וצרפתית..גררר *___* 7.איזה קול/רעש אתה שונא? כל מיני כלי תחבורה שנוסעים לך באוזן 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? "ברוכה הבאה קסואי. רואה את הבישים והבישיות האלה? הכל שלך" ^^; 9.גלידה – בכוס או בוופל? כוס,וופל סתם לא טעים 10. שוקו או וניל? וניל 11. חוף או הרים? הרים..לא אוהבת ים 12. לישון או לקום? לישון והמון 13. שקיעה או זריחה? שקיעה..לילה רולז ^^ 14. לילה או יום? לי~לה 15. בזבזן או חסכן? אני די בזבזנית ^^; 16. קור או חום? קור 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? אממ..לא עושות לי משו מיוחד XD 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? *מסתכלת על כוס הקולה ששתיתי* ריקה לגמרי! *חוטפת שרפרף בראש* 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? טארו צ'אן..לא משנה איפה 20. למי אתה מתגעגע? למיכלו ;; 21. את מי היית לוקח לאי בודד? את אנג'י *.* 22.מה לא האמנת שתעשה בעבר ועשית? אין לי מושג דברים אהובים עלייך: 1.צבע: כחול,סגול,אדום,שחור 2.בעל חיים: אני אוהבת את רובם..חוץ מזוחלים ומקקים למיניהם..למרות שנחשים זה חמוד 3.ספר (רק אחד! אין לנו כוח לניתוחים עמוקים) זכרונותיה של גיישה 4.סרט: כל סרט עם אנג'י,מופע האימים של רוקי 5.שחקן: ג'וני דפ? הוא חמוד כזה.. 6.שחקנית: אנג'ייייי *______* 7.דיסק: כל אחד של מאליס מיזר/מואה דיס מואה 8.שיר: כנ"ל 9.מקום בילוי: אוטאקו? XD 10. פורום אהוב: אינו כמובן ^.^ 11. עונה: סתיו 12. מקום להעביר בו חופשה: יפן? ^^ 13. רכב: מה זה משנה,העיקר שיסע XD 14. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: תמיד אמרתי דברים כאלה לאנשים 15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: "רוקי רוקי רה רה רה!" 16. עיתון: מעריב לנוער? 17. סדרה: חהרים רולז ^^ מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת? אתמול,בשיחה עם טארו צ'אן 3> 2.זכית לחיוך? ליבת וצויו,סתם כי היה מצחיק 3.הענקת מחמאה? אתמול,לטארו 4.קיבלת מחמאה? אתמול,טארו לי 5.עשית משהו טפשי? שוב-אני תמיד עושה דברים טפשיים 6.פינקת מישהו? אממ..לאדעת 7.פינקת את עצמך? אממ..כשהייתי עם ליבת בציפורלה ואז הלכנו לסושייה ופינקתי את עצמי בסושי? XD 8.צחקת? אתמול אצל ליבת 9.גרמת למישהו לצחוק? כנ"ל 10.התחרטת על משהו שאמרת? אתמול,עם טלי 11.בכית? אתמול..קצת..טלי 12.הסתפרת? ממ..מזמן ^^ האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? נופ 2.פחדת מהחושך? יאפ,ואני עדיין 3.עשית משהו מסוכן? מה? קפצתי מהחלון בחדר 4.יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז? נופ,אני נאמנה ^^ 5.בכית בסרט? אכן 6.אמרת "אני אוהב אותך"? בוודאי 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6? לא,אף פעם 8.הופעת בעירום בציבור? לא XD 9.קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי? אממ..רוקי נחשב? וזה גם לא היה ממש אקט מיני..נו אני אשתוק

Mana Sama

New member
חלק 2 כי יש מקום

לאחרונה 1.האדם האחרון שראית: אח שלי 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: אבא,הבוקר 3.האדם האחרון שהתקשר אליך: כנ"ל 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך" טארו צ'אן,אתמול 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך: ליבת,מתישהו ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? מפגש פרוטס אצלי בבית שנדחה לתאריך לא ידוע 2.צביקה הדר או צביקה פיק? הדר XD 3.הראל מויאל או הראל סקעת? שיתפגרו שניהם XD 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? לא יודעת אני נהנת לענות עליהם סתם ככה ^^ 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? שאני אוהבתותם 3> ושאנג'י היא שלי! אה..ושאני נותנת להם עוגיה ^^; 6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? לא,הנה נחמד ^^ 7.האם צחקת בשעה שקראת את המבוא לשעשועון הכרות זה? אע? 120. כן כן, 120, מה דעתך על השאלון ורק שיהיה ככה : היה כיף ^^ 255. מה תעשה לכותב השאלון האמיתי: מה אני צריכה לעשות לו? א.תסקול אותו באבנים ב.תנשק אותו ג.תתן לו חיבוק חם ד.תגיד לו תודה ותברח כמו מסכן שנס על חייו ה.ב' וג' ואז א'
XDD רק כי זה הצחיק אותי ו.ב וג' ז.מממ, תחשבו לבד .

mikokikyo

New member
קיבלתי עוגיה, יאיD:

ואת אוהבת אותיD:::::::: גם אני אוהבת אותךD::::::::

Mana Sama

New member
אע נו מצבי הארוני..*קליטה מאוחרת*

בי סקסואלית..כולם יודעים חוץ מההורים..אמ..זהו ^^

סנואיייייייייי השמןןןןןןןןןןןןןן!!!

1.שם: ליסע>> 2.גיל: 13. עוד מעט 14 *-* 3.מין (וחסר למי שיכתוב לי פה חזק או כל 5 שעות כמו שעון): נקבה. כי נקבות לשלטון. 4.צבע עיניים: שחור. 5.צבע שיער: שחור. 6.גובה: =-= לא רוצה לדבר על זה. 7.מצבך הארוני: אני רעבה~ 8.פירסינגים: שתיים, באוזן למעלה. 9.קעקועים: הלוואי *-* 10.משקפיים: יש. 11.אייסיקיו או מסנג'ר, ציין מספר או כתובת אם נפשך חושקת בכך: אייסי זה רוע טהור. ומסן לא בא לי לפרסם. 12.שפות שאתה מדבר/לומד: ספרדית, פרסית, אנגלית ולומדת-יפנית. עיברית ...אני לא כל כך בטוחה. 13.תכונות טובות שלך: אין. 14.תכונות רעות שלך: יש הרבה. 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: לאף אחד. וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מביאה אוכל לארנבת שלי. 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? רואה טלויזיה, מציירת. 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? "אני רעבה". 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? את המראה שלי. 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? בשיעמום טוטלי. להציק לחברות שלי. 6.מה מפחיד אותך? שעגבניות ישתלטו על העולם. 7.מה מרתק אותך? סיפורים. 8.מה מעציב אותך? שחברים שלי עצובים. 9.מה משמח אותך? שהם שמחים. שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? צ'יפס. 2.מה הארוחה החלומית שלך? צ'יפס. 3.מה אתה שותה במהלך היום? מים. 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)? מים? ._. (טלי קופצת ואומרת "רדבול!!!") 5.קפה או תה: תה. 6.סוכר או סוכרזית: סוכר. 7.מלח או פלפל: מלח. 8.פלאפל או שווארמה: פלאפל. 9.פיתה או לאפה: גם וגם. 10.סמי או סוסו: סמי. 11.אחמד או סלים: שתוק. 12.מועדון או בית קפה: בית קפה. 13.פאב או דאנס בר: פאב. 14.תאטרון או ז'אן דארק: היינואך. 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: אתה עושה לי כאב ראש. אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? "תהיו יפים, ושתקו" 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? אוכלת. אני רעבה. 3.מעשה נועז שעשית? צעקתי על שלושה ערסים שהטרידו את חברה שלי?@@; 4.מעשה טפשי שעשית? שאמרתי משהו לא במקום לידיד שלי. 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: לצחוק צחוק מעוות באמצע הלילה? 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? טורקיה. פעם אחת. 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? יפןןןןןןןןןןןןןןןןןןן *-* 8.מה יש לך מתחת למיטה? ארגז וחרב. 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: ריסים. אתה באמת מצפה שאגיב על זה? ._. 10. מה סקסי בעיניך? בנים שקופצים אחד על השני. (מאירועי: אני ומישל בקניון) 11. מה רומנטי בעיניך? מאיפה לי? ._. 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? לשום תקופה. אני אוהבת את ההווה. הוא עדיף מהעבר שלי. 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? חברה שלי מכיתה ב'?@@ 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? שירה. מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך? "שיהיה"- זה הפיתרון להכל. 2.מה היא המילה השנואה עליך? וורוד. 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? ם-ם? 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך? לראות פאקצות וזה כבר הורס לי ת'מצב רוח D: 5.מה היא הקללה האהובה עליך? שמוק\כלבה. 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? הקול של גלוש שהיא שרה XD 7.איזה קול/רעש אתה שונא? צווחה של בת דודה שלי שהיא מחקה פאקצה. 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? "וולקאם טו דה קלאב". 9.גלידה – בכוס או בוופל? שיהיה. שניהם. 10. שוקו או וניל? וניל. 11. חוף או הרים? חוף. 12. לישון או לקום? לקום. 13. שקיעה או זריחה? זריחה. 14. לילה או יום? לילה. 15. בזבזן או חסכן? חסכנית...אבל לוקחים ממני כסף T-T 16. קור או חום? גם וגם. 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? מרגשות D: 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? חצי מלאה. 19. ברגע זה ממש – עם מי היית רוצה להיות ואיפה? עם עצמי. בבית. 20. למי אתה מתגעגע? ם-ם לידיד שלי? 21. את מי היית לוקח לאי בודד? את הדובי שלי D: 22.מה לא האמנת שתעשה בעבר ועשית? לקלל כמה בנות בכיתה שהמורה נוכחת. נו >> הייתי במצב לא רגוע. דברים אהובים עלייך: 1.צבע: אפור, וסגול, משום מה. 2.בעל חיים: ארנבת. 3.ספר (רק אחד! אין לנו כוח לניתוחים עמוקים): זיכרונותיה של גיישה? ם-ם 4.סרט: יש לה ביצים. 5.שחקן: אני לא ממש זוכרת שמות. 6.שחקנית: "" 7.דיסק: אין. יש צרובים D: 8.שיר: הרבה. 9.מקום בילוי: הספסלים מתחת לבניין שלי. הכי כיף שם XD 10. פורום אהוב: אינויאשה, כאילו דה. 11. עונה: חורף. 12. מקום להעביר בו חופשה: בית. 13. רכב: אופנוע. 14. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: כל חברה שקרובה לי. 15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: אין. כרגע, בכל אופן. 16. עיתון: אני לא קוראת. 17. סדרה: קודוצ'ה P: מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת? אני כל הזמן מחייכת. 2.זכית לחיוך? נאבי חייכה אליי. ראיתי את זה! 3.הענקת מחמאה? כל הזמן. מה לעשות שאנשים מוכשרים? 4.קיבלת מחמאה? לא זוכרת XD 5.עשית משהו טפשי? כל הזמן. 6.פינקת מישהו? אחותי. מסז'. כי היא הכריחה אותי >> 7.פינקת את עצמך? לא@@; 8.צחקת? כל הזמן. 9.גרמת למישהו לצחוק? כן. לחברה שלי. 10.התחרטת על משהו שאמרת? לא@@ 11.בכית? כמעט. אתמול. 12.הסתפרת? לפני חודשיים, אם אני לא טועה@@ האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? לא. 2.פחדת מהחושך? שהייתי קטנה. 3.עשית משהו מסוכן? מה? אמ@_@ לא נראה לי. 4.יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז? ם-ם. מעולם לא יצאתי, שלא לדבר על שכבתי. 5.בכית בסרט? בכיתי@@ אבל שחכתי ת'שם XD 6.אמרת "אני אוהב אותך"? מבחינת אהבה אהבה? לא. 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6? לא ם-ם 8.הופעת בעירום בציבור? ברור!!!!!....שלא. 9.קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי? כן....לא. לאחרונה 1.האדם האחרון שראית: נאבי. 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: חברה שלי. עכשיו. 3.האדם האחרון שהתקשר אליך: היינואך. 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך": נאבי. 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך: נאבי. ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? לאכול. 2.צביקה הדר או צביקה פיק? משניהם בא לי להקיא. 3.הראל מויאל או הראל סקעת? איכס. 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? לא. לא ממש אכפת לי. 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? כן: אני רעבה. 6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? כן. 7.האם צחקת בשעה שקראת את המבוא לשעשועון הכרות זה? כן. 120. כן כן, 120, מה דעתך על השאלון ורק שיהיה ככה : אתה עושה לי כאב ראש, סנואי. 255. מה תעשה לכותב השאלון האמיתי: א.תסקול אותו באבנים: כן D: ב.תנשק אותו: חס וחלילה. ג.תתן לו חיבוק חם: לא. ד.תגיד לו תודה ותברח כמו מסכן שנס על חייו: אולי. ה.ב' וג' ואז א': לא. ו.ב וג': בחיים לא. ז.מממ, תחשבו לבד: =-= תודה שמן D: *נסה על חיי*

neko kiniri

New member
עונה ^^

1.שם:סיון 2.גיל:14 וכמעט חודשיים ^^ 3.מין (וחסר למי שיכתוב לי פה חזק או כל 5 שעות כמו שעון ):-נקבה 4.צבע עיניים:חום שחור 5.צבע שיער:שחור 6.גובה:אין לי מושג -_- 7.מצבך הארוני:אני אמורה לענות על זה? 8.פירסינגים:אין 9.קעקועים:אין 10.משקפיים:אין 11.אייסיקיו או מסנג'ר, ציין מספר או כתובת אם נפשך חושקת בכך אייסיקיו: 235297412 מסן:[email protected] 12.שפות שאתה מדבר/לומד: עברית,יפנית,אנגלית, וחברה שלי מנסה ללמד אותי:רוסית וערבית ~.~ 13.תכונות טובות שלך:3: 14.תכונות רעות שלך:שקטה מידי >< 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: X___X וקצת יותר מדויק: ניו? 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?:ממשיכה לישון 3X 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה?:מחשב..... 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר?: איפה הכלבה שלי ^^ 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר?:אמ..הכלבה שלי XD 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך?: מחשב טלוויזיה ועם כל החיות שלי ^^ 6.מה מפחיד אותך? כלום ^^ 7.מה מרתק אותך?עם אני מצליחה לא להתפקע מצחוק בסרטי אימה 8.מה מעציב אותך?אמ..לא נראה לי שיש משהו כזה -_- 9.מה משמח אותך? הרבה דברים ^^" שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך?: עוף ותוספת כל שהי....... 2.מה הארוחה החלומית שלך?:עוף ותוספת כל שהי ^^ 3.מה אתה שותה במהלך היום?:מים 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)? מים ^^ 5.קפה או תה: X__X 6.סוכר או סוכרזית: לא יודעת -_- 7.מלח או פלפל: מלח P: 8.פלאפל או שווארמה: אף אחד X__X 9.פיתה או לאפה:שני הם! $___$ 10.סמי או סוסו:שניצל *_* 11.אחמד או סלים:אף אחד 3: 12.מועדון או בית קפה:מועדון 13.פאב או דאנס בר: פאב 14.תאטרון או ז'אן דארק : ניו? 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: -_-" אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים?: כרגע אין P: 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? תורמת לכל מיני 3.מעשה נועז שעשית? כמעט נהרגתי בתאונה עם סוס ^^ 4.מעשה טפשי שעשית? הייתי צריכה להתנשק עם הילד הכי אידיוט בבצפר כדי שהוא לא יחזור הביתה >< 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: ניו.....^^ 6.האם היית בחו"ל, ואיפה?: אני כל הזמן בחו"ל >< -ואני לא מתכוונת לרשום את כל המקומות >< 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת?: לגור אצל חברים ביפן ^^ 8.מה יש לך מתחת למיטה?אבק OO" 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: מה נראה לכם?! 10. מה סקסי בעיניך?: השניצל שלי ^^ 11. מה רומנטי בעיניך?: נשיקת כלבה/חתולה שלי ^^ 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה?: הדינוזאורים ^^ למה?: לפגוש את שבינוזארוס שלי ושל חברה שלי 3X 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה?שבי ^^ 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך?:לדעת לקשור בלונים! P: מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך?כרגע "ניו" 2.מה היא המילה השנואה עליך?ניו? 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית?:החיות שלי ^^ 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך?: אמא שלי >< 5.מה היא הקללה האהובה עליך?: באקה ^^ 6.איזה קול/רעש אתה אוהב?: לא יודעת 7.איזה קול/רעש אתה שונא?: הטרקטורונים ליד הבית >< 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן?:לא חשבתי על זה ~.~ 9.גלידה – בכוס או בוופל?: כוס! 10. שוקו או וניל? שוקו 11. חוף או הרים? שני הם ^^ 12. לישון או לקום? לישון ^^ 13. שקיעה או זריחה? שקיעה ^^ 14. לילה או יום?לילה ^^ 15. בזבזן או חסכן? שני הם ^^" 16. קור או חום? קור 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? מרגשות עד לרגע שהם שורפות ת'מחשב שלי >< 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? אין לי מושג OO" 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה?: חברים בבית שלהם ^^ 20. למי אתה מתגעגע? לחבר של אמא שלי –{סוג של אבא שלי} 21. את מי היית לוקח לאי בודד? קשה לבחור >< 22.מה לא האמנת שתעשה בעבר ועשית?: שאני ישיר לפני 5000 אנשים >< דברים אהובים עלייך: יש הרבה P: 1.צבע: אין צבע שאני לא אוהבת 2.בעל חיים:כנל 3.ספר (רק אחד! אין לנו כוח לניתוחים עמוקים) -_-" 4.סרט: הטינה-קורע 3X 5.שחקן: -_-" 6.שחקנית:-_-"" 7.דיסק:הרבה 8.שיר:עוד יותר הרבה 9.מקום בילוי:לא יודעת 10. פורום אהוב: אינויאשה ^^ 11. עונה: חורף/אביב 12. מקום להעביר בו חופשה:בית ^^ 13. רכב:אין לי מושג -_- 14. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה:אמרתי לכולם 3X 15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה:גררר מאטיו? גררר מאטיו?! גררר מאטיו אתה מפחיד אותי..גררררררררררררררררר&*^&*%^&$ ! >< כן הייתי חייבת להוציא את זה...^^" 16. עיתון:ניו ^^ 17. סדרה: ניו ^^ מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת? לפני שנייה ^^ 2.זכית לחיוך?לפניי 2 שניות ^^ 3.הענקת מחמאה?אתמול 4.קיבלת מחמאה?אתמול 5.עשית משהו טפשי?לפני שנייה ^^" 6.פינקת מישהו?לפני כמה דקות ^^ 7.פינקת את עצמך? לפני 2 דקות ^^ 8.צחקת? עכשיו 9.גרמת למישהו לצחוק? עכשיו ^^ 10.התחרטת על משהו שאמרת? עכשיו 11.בכית? לפני 4 או יותר שנים ^^ {באמת!} 12.הסתפרת? 2 שנים האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? כן ^^" 2.פחדת מהחושך?לא! ^^ 3.עשית משהו מסוכן? מה ? מעוד מסוכן ^^" –לא מספרת! 4.יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז? יצאתי עם יותר מ1 ^^ 5.בכית בסרט? אף פעם ^^ 6.אמרת "אני אוהב אותך"? כן 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6? לא 8.הופעת בעירום בציבור? לא OO" 9.קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי? לא נראה לי עם אתם קוראים לזה *^%%^$ כן?! לאחרונה 1.האדם האחרון שראית: אמא שלי 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון:רגינה-מהפרסומת של משמרות נוספות {?} -_-" 3.האדם האחרון שהתקשר אליך:רגינה -_-" 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך" ל2 חברות שלי ^^ 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך: קיפי! ^^ ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? לא אומרת >< 2.צביקה הדר או צביקה פיק? X__________X 3.הראל מויאל או הראל סקעת?סקעת! 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? אני! 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך?
6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע?חצי חצי 7.האם צחקת בשעה שקראת את המבוא לשעשועון הכרות זה? נראה לי ^^ 120. כן כן, 120, מה דעתך על השאלון ורק שיהיה ככה :נחמד {?} 255. מה תעשה לכותב השאלון האמיתי: אזהרה –לנעול דלתות וחלונות בלילה! {אני רצינית} 3X א.תסקול אותו באבנים ב.תנשק אותו ג.תתן לו חיבוק חם ד.תגיד לו תודה ותברח כמו מסכן שנס על חייו ה.ב' וג' ואז א' ו.ב וג' ז.מממ, תחשבו לבד . כבר עניתי על זה OO"

mikokikyo

New member
היא תמיד משרשרת לאנשים אחרים,

כנראה שהיא לא כלכ ך מסתדרת עם אומנות השירשור...

למעלה