לא צריך באמת ];

neko kiniri

New member
בגלל..

שאת היית אחרונה... ושסיימתי לענות על השאלון תפוז העילג לא נתן לי לשלוח T_T ורק אחרי שנה הצלחתי לשלוח ואני יודעת ששניהם רושמים כמילה אחת אבל אמא שלי עשתה משהו למקלדת שהיא מפרידה בין מילים T_T ועדיין לא סדרתי את זה...אבל עכשיו הכל טוב ^^

mikokikyo

New member
אניD:

1.שם: מאיוD: 2.גיל: 13 3.מין: female 4.צבע עיניים: חום בהיר/כהה 5.צבע שיער: שטני 6.גובה: 1.60 ^^ 7.מצבך הארוני: אמ, סגור? 8.פירסינגים: אין^^ 9.קעקועים: אין^^ 10.משקפיים: אין^^ 11.אייסיקיו או מסנג'ר, ציין מספר או כתובת אם נפשך חושקת בכך: יש ויש^^ 12.שפות שאתה מדבר/לומד: עברית, אנגלית, ערבית, ספרדית ויפנית^^ 13.תכונות טובות שלך: אמ... לא יודעת, שמי שמכיר אותי יגיד 14.תכונות רעות שלך: כנ"ל 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: אמא שלי^^ וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? תלוי, הבוקר למשל עניתי לטלפון שהעיר אותיD: 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? אמ, גם זה תלוי, לפעמים זה ציחצוח שיניים, לפעמים זה בהייה בטלויזיה, לפעמים זה מחשבות, לפעמים זה, אמ, יותר מדי כפיפות בטן שהורגות אותי למספיק זמן כדי לגרום לי להירדם>> 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? אמ, על הטלפון שהעיר אותיD: 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? אח שלי 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך?תלוי. 6.מה מפחיד אותך? הרבה דברים. 7.מה מרתק אותך? כנ"ל 8.מה מעציב אותך? כנ"ל 9.מה משמח אותך? כנ"ל שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? אמ, פסטה, לזניה, סלט... 2.מה הארוחה החלומית שלך? אמ, ארוחה שמורכבת מהמזונות הנ"ל, במיוחד כשאני רעבה^^, 3.מה אתה שותה במהלך היום? מיםD: 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)? אני לא שותה אלכוהול, אני שותה מיםD: 5.קפה או תה: תהD: 6.סוכר או סוכרזית:סוכרD: 7.מלח או פלפל: מלחD: 8.פלאפל או שווארמה: פלאפלD: 9.פיתה או לאפה: פיתהD: 10.סמי או סוסו: ? 11.אחמד או סלים: לא זה ולא זה 12.מועדון או בית קפה: המועדון של הקיבוץ*_* 13.פאב או דאנס בר: לא זה ולא זה 14.תאטרון או ז'אן דארק: תאטרון*_* 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: גלילאו גלילאי אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? אמ, זה מתחלף עם הזמן 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? מפקידה אותו במקום בטוח, רצוי עם ריבית גדולהD: 3.מעשה נועז שעשית? אמ... נשארתי ערה ועל המחשב כל הלילה למרות שידעתי שכנראה יתפסו אותי, ובאמת תפסו אותי@@ 4.מעשה טפשי שעשית? כ"כ הרבה כאלה>> 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: אמ... אני אוהבת לכופף את הרגל שלי לאחור מדי פעם>> 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? כן, בטורקיה ובקפריסיןD: 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? אמ... לא יודעת
8.מה יש לך מתחת למיטה? עוד מיטהD: 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: עיניים*_* 10. מה סקסי בעיניך? עיניים*_* 11. מה רומנטי בעיניך? אמ... הכנרת*_* 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? לתקופת כיתה ד', כי אז הייתי בחוג התעמלות קרקע, וזאת השנה שאני זוכרת הכי טוב^^ 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? קארן 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? אמ... יש כל כך הרבה... או ציור, או שירה, או ריקוד, או גמישות, או כשרון לבחור ולהתאים בגדים( זה היה חוסך ממני הרבה צעקות של "אולי תחליטי כבר בעצמך?><") או משחקD: אני מחלקת את זה לשניים, כי תפוז אידיוט.

mikokikyo

New member
המשךD:

מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : אמפג, אני מתה על התוכנית שלוD:::::::: 1.מה היא המילה האהובה עליך? אמ, יש כמה^^ 2.מה היא המילה השנואה עליך? קללות למיניהן 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? אמאמ, פוג'יווארה נו סאי ומוזיקה שאני אוהבת^^ 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך? אמ... כל מיני דברים... 5.מה היא הקללה האהובה עליך? שאטD: 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? צחוק, אבל לא מעפן כמו שלי, אלא יפה וחמוד כזה^^ 7.איזה קול/רעש אתה שונא? צעקת כאב 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? "שלום, אני קיים, עכשיו יש לך שתי אפשרויות: 1, לחזור לחיים כי היית נחמדה וכאלה, 2, להשאר כאן ולצפות בחיים של יצורים אחרים, ולהיות מסוגלת להשפיע עליהם". 9.גלידה – בכוס או בוופל? בכוסD: 10. שוקו או וניל? וניל*_* 11. חוף או הרים? תלויD: 12. לישון או לקום? כנ"ל 13. שקיעה או זריחה? כנ"ל 14. לילה או יום? כנ"ל 15. בזבזן או חסכן? תלוי^^" 16. קור או חום? תלוי^^" 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? אמ... אני לא יודעת, עוד לא הייתי בכזאת
18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? תלוי באיך שאני רואה את המצב, עדיף אותה חצי מלאה, אבל לרוב אני רואה אותה חצי ריקה>>" 19. ברגע זה ממש – עם מי היית רוצה להיות ואיפה? אמאמ, עם מישהו, על חוף הכנרת*_* 20. למי אתה מתגעגע? לחברות שלי, שגרות במקומות רחוקים כגון תל אביב, ראשון, שוהם... 21. את מי היית לוקחת לאי בודד? את אמ... אותו>> 22.מה לא האמנת שתעשה בעבר ועשית? הייתי בפארק מים, לא היה לי בגד ים, היה אסור לעלות עם חולצה לכ-ל המתקנים, אז אמ, עליתי עליהם>> דברים אהובים עלייך: הוא, אתם, הם, החתולה השקסע שלי(*_*), אנימות, אליס ה-19, מוזיקה ופורום אינויאשה בתפוז^^ 1.צבע: צהוב, ירוק וכחול^^ 2.בעל חיים: חתולה*_* 3.ספר (רק אחד! אין לנו כוח לניתוחים עמוקים): טוב נו... אז אני מניחה שהארי פוטר^^ 4.סרט: המסע המופלא*_* 5.שחקן: אמאמ... אלן ריקמן^^" 6.שחקנית: ... לא יודעת... 7.דיסק: של סימס*_* 8.שיר: כל שירי היקאגו, אינויאשה, אנימות אחרות(סטייל הוסט קלאב*_*) וכד' 9.מקום בילוי: הבית שלי^^ 10. פורום אהוב: פורום אינויאשה בתפוז^^ 11. עונה: תלוי^^ 12. מקום להעביר בו חופשה: כנ"ל^^ 13. רכב: לא יודעת
14. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: הוא, היא והיא 15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: "-כן -כן "אדוני" -אתה לא צריך לקרוא לי אדוני, פרופסור". 16. עיתון: לאישה, כי יש בו תשבצים^^ 17. סדרה: היקאגו, הוסט קלאב^^ מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת? נראה לי שאתמול 2.זכית לחיוך? אני חושבת שגם אתמול^^ 3.הענקת מחמאה? יש מצב שאתמול^^ 4.קיבלת מחמאה? אמ...אתמול-^^- 5.עשית משהו טפשי? אתמול>> 6.פינקת מישהו? שלשום 7.פינקת את עצמך? אמ... אתמול, או היום... 8.צחקת? אתמול 9.גרמת למישהו לצחוק? לא יודעת, אני מקווה שאתמול, או שלשום^^ 10.התחרטת על משהו שאמרת? אתמול 11.בכית? אמ...שלשום 12.הסתפרת? לפני 4-5 שנים^^" האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? לא@@ 2.פחדת מהחושך? כן^^" 3.עשית משהו מסוכן? מה? אמ...ישנתי רק ארבע שעות אחרי איזה 6-8 שעות מחשב, ואז כמעט התמוטטתי על גדר תיל של אחד השכנים@@ 4.יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז? ב"ז? מה זה?
(ולא, בחיים שלי לא יצאתי אפילו אם מישהו אחד, אז שלא לדבר על שניים@@) 5.בכית בסרט? כן^^" 6.אמרת "אני אוהב אותך"? כן^^ 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6? לאO: 8.הופעת בעירום בציבור? לא@@ 9.קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי? לא@@ לאחרונה 1.האדם האחרון שראית: אח שלי^^ 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: אבא שלי^^ 3.האדם האחרון שהתקשר אליך: אבא שלי^^ 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך": אמ... נראה לי שלשקד צ'אן^^ 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך: אני, למה?@@ ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? מחשב? 2.צביקה הדר או צביקה פיק? צביקה הדרD: 3.הראל מויאל או הראל סקעת? אף אחדX_X 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? לא ממש, אבל אני אקרא את של כ-ו-ל-םD:::: 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? כן, אני רוצה למסור להם שאני מאוד שמחה שמישהו יקרא את זהD: 6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? לא ממש, הוא נחמדD: 120. כן כן, 120, מה דעתך על השאלון ורק שיהיה ככה :שאלון נחמד^^ 255. מה תעשה לכותב השאלון האמיתי: א.תסקול אותו באבנים ב.תנשק אותו ג.תתן לו חיבוק חם ד.תגיד לו תודה ותברח כמו מסכן שנס על חייו ה.ב' וג' ואז א' ו.ב וג' ז.מממ, תחשבו לבד
שאלון נחמד^^

YuviChan

New member
הצייייילווווו../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif../images/Emo124.gif

אפשר לענות
1.שם: יובעל!! 2.גיל: 12 וחודש ושבועיים ויום
3.מין (וחסר למי שיכתוב לי פה חזק או כל 5 שעות כמו שעון ): נקבה...נראה לי... 4.צבע עיניים: ירוק-כחול....זה משתנה...באמאשלי!!! 5.צבע שיער: חום
6.גובה: 1.62 7.מצבך הארוני:
8.פירסינגים: אני רוצה
אבל מפחדת
9.קעקועים: ראו תשובה לשאלה 8. 10.משקפיים: כן... 11.אייסיקיו או מסנג'ר, ציין מספר או כתובת אם נפשך חושקת בכך: [email protected] 12.שפות שאתה מדבר/לומד: עברית...צפוי, הא? אנגלית, ספרדית ואני אלמד בכיתה ז' ערבית
13.תכונות טובות שלך: חברה טובה, כוסיתעל (וגם צנועה)...ולא יודעת...אני גם שומרת סודות
14.תכונות רעות שלך: קנאית, מתעצבנת בקלות....*אהמ*נעםבצלאל*אהמ* 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: ג'ניפר אניסטון וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? הולכת לאכול או לעשות פיפו'ש! 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? מתהפכת לכיוון הקיר. 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? טלוויזיה זונעעע היא העירה אותי ב-5 ועשרים לפנות בוקר!! 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? את לינור....חברה שלי
5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? בשעמום מוחלט וסיבוב סביב עצמי... 6.מה מפחיד אותך? הוווממממ......הרבה דברים...למען האמת יותר מידי....חרקים, רכבות הרים,החלל החיצון, ספרי צמרומורת (הבובה שקמה לתחייה 2), מוות, המלחמה שיש עכשיו....ועוד מיליון דברים אבל אתם תגידו שאני תינוקית... 7.מה מרתק אותך? אממממ.....כל מיני שאלות כאלה שאין להן תשובות...כמו שאלות על האלוהים וכו'... 8.מה מעציב אותך? מוות, ציון מתחת ל-80 במבחן, טוסיק... 9.מה משמח אותך? חיים, דברים שאני מקבלת, החברות ה-100ממות שלי ועוד כלמיני.... שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? פיצה וסלט!! 2.מה הארוחה החלומית שלך? ארוחת פיצה בסבארו? *אהמפאקואהמ* 3.מה אתה שותה במהלך היום? מים, או בעצם גם מיץ פטל! 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)? אני בת 12...אבל בלילה אני שותה מים.. 5.קפה או תה: קפה
6.סוכר או סוכרזית: סוכר
7.מלח או פלפל: פלפל @@; 8.פלאפל או שווארמה: פלאפל....אני צמחונית...^^ 9.פיתה או לאפה: פיתה.... 10.סמי או סוסו: ... 11.אחמד או סלים:לאדעת
12.מועדון או בית קפה: שניהם..|רדיו|
13.פאב או דאנס בר: פאב... 14.תאטרון או ז'אן דארק: תאטרון... 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: גלילאו גלילאי...

YuviChan

New member
המשך...הציייייייייילוו../images/Emo6.gif

אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? לחשוב חיובי-ייצא חיובי 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? קופצת משמחה ואז תורמת חלק לכל מיני עמותות... 3.מעשה נועז שעשית? אין....אההה בעצם עליתי על מפלי האימה בסופרלנד (בשבילי זה הישג) 4.מעשה טפשי שעשית? אמרתי משו לא במקום...
5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: אין... 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? הייתי באנגליה ובהולנד... 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? בארה"ב....אבל נחמד לי בארץ
8.מה יש לך מתחת למיטה? סקייטבורד, נעליים, שקית עם בובות, שערות של הכלבה שלי, אבק וגם איזשהו משחק... 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: יש כמה....שיניים (במידה והן יפות), עיניים, שפתיים ושיער
וגם נשמה טובה
10. מה סקסי בעיניך? אימו בויז!
11. מה רומנטי בעיניך? ארוחה ערב לאור נרות... 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? לשום תקופה...צריך לחיות את החיים
13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? מההיסטוריה
שום דמות אבל סבא שלי נפטר לפני שנתיים וחצי והוא מאוד חסר לי
14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? כישרון בציור...ובמתמטיקה
מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך? פוקי 2.מה היא המילה השנואה עליך? מלפפון (למרות שהוא טעים) 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? לא יודעת.. 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך? מכוערים... 5.מה היא הקללה האהובה עליך? כוס אמאש'ך בגבס!! 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? קול של כזה שנותנים ביס במשו קריספי...כמו שהכלבה של אוכלת במבה.. 7.איזה קול/רעש אתה שונא? צרחות של ילדים קטנים! 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? בברכות... 9.גלידה – בכוס או בוופל? בוופל! 10. שוקו או וניל? שוקו! 11. חוף או הרים? חוף! 12. לישון או לקום? לישון! (בעצם תלוי למה צריך לקום) 13. שקיעה או זריחה? גם וגם
14. לילה או יום? שניהם... 15. בזבזן או חסכן? תלוי.... 16. קור או חום? פושר....@__@ 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? תלוי עד כמה הן קרובות.. 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? גם וגם...אבל תמיד להסתכל על החצי המלא..וזהירות לא לטבוע...[זה היה עלוב...
] 19. ברגע זה ממש – עם מי היית רוצה להיות ואיפה? עם סבא שלי...בבריכה 20. למי אתה מתגעגע? לסבא שלי... 21. את מי היית לוקח לאי בודד? את הכלבה שלי
22.מה לא האמנת שתעשה בעבר ועשית? שאני אכשל במבחן...או אקבל פחות מ-90 באנגלית דברים אהובים עלייך: 1.צבע: כתום, ורוד בהיר, ירוק וסגול 2.בעל חיים: כלב וסוס
3.ספר (רק אחד! אין לנו כוח לניתוחים עמוקים): המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה 4.סרט: שודדי הקאריביים (שניהם) ג'וני דפ
ג'ק ספארו
5.שחקן: ג'וני דפ
6.שחקנית: קירה נייטלי
7.דיסק: האלבום של Panic! at the disco 8.שיר: של פאניק... 9.מקום בילוי: כיכר ברבור בשהם....או אוטאקו
10. פורום אהוב: פורומאינו
^-^ 11. עונה: קיץ 12. מקום להעביר בו חופשה:שופינג בניו יורק! 13. רכב: אוטו גדול
אולי ג'אמפי 14. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: לא אומרת.. '_' 15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: "נחשי במה שאני רוקדת...אני רוקדת בתחתונים!" 16. עיתון: ראש1...נחשב? 17. סדרה: חברים....אי'ל בי ד'ר פור יוווווווווווווווווווווווווווווווו :ם מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת? כשכתבתי את התשובה לשאלה הקודמת
2.זכית לחיוך? כל יום אני זוכה לחיוך! 3.הענקת מחמאה? כל יום וכל דקה להכלבה היפיופה שלי
4.קיבלת מחמאה? היום....אמרו לי שהשיער שלי יפה! 5.עשית משהו טפשי? כל הזמן... 6.פינקת מישהו? את הכלבה שלי...בבוקר 7.פינקת את עצמך? אכלתי בייגלה לפני חצי שעה
8.צחקת? כל הזמן אני צוקחת....אבל הצחוק שלי מכוער ומעצבן!!! (וגם החיוך) 9.גרמת למישהו לצחוק? לחברה שלי...לפני חצי שעה 10.התחרטת על משהו שאמרת? כל הזמן.... 11.בכית? לפני שבועיים בערך... 12.הסתפרת? לפני המון זמן...אבל מחר אני מסתפרת שוב.. האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? כן...אבל כשהלכתי להגיש תלונה....אני ילדה טובה
2.פחדת מהחושך? כן!! עדיין! 3.עשית משהו מסוכן? מה? לא זוכרת.... 4.יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז? אני בת 12...ותמימה...בעצם לא... 5.בכית בסרט? לא... 6.אמרת "אני אוהב אותך"? כן
לכלבה שלי
7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6? לא 8.הופעת בעירום בציבור? לאאאאאאא 9.קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי?לאאאאאאאאאאאאאאאאאא לאחרונה 1.האדם האחרון שראית: 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: 3.האדם האחרון שהתקשר אליך: 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך" 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך: ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? יומולדת לסבתא במקס ברנר...היום
2.צביקה הדר או צביקה פיק? צביקה הדר....יותר שומן! 3.הראל מויאל או הראל סקעת? אף אחד!! 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? לא... 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? אני אוהפת אותכם 3> 6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? כן...דיי..... 7.האם צחקת בשעה שקראת את המבוא לשעשועון הכרות זה? לא 120. כן כן, 120, מה דעתך על השאלון ורק שיהיה ככה : למה צריך אותו? 255. מה תעשה לכותב השאלון האמיתי:
א.תסקול אותו באבנים
ב.תנשק אותו ג.תתן לו חיבוק חם ד.תגיד לו תודה ותברח כמו מסכן שנס על חייו ה.ב' וג' ואז א' ו.ב וג' ז.מממ, תחשבו לבד

YuviChan

New member
שכחתי: ../images/Emo2.gif../images/Emo124.gif

אחרונה 1.האדם האחרון שראית: אבא שלי... 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: אמא שלי... 3.האדם האחרון שהתקשר אליך:אמא השמנמנה... 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך": לא אדם...כלבה
5.האדם האחרון שישן במיטה שלך: אני והכלבה שלי

YuviChan

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo124.gif

אמממ.....אני אוהבת אותך- שלא תביני לא נכון, אני מטורפת עלייך.....אבל איפה כתבתי שאני אוהבת אותך

mikokikyo

New member
פהD:

" .האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? אני אוהפת אותכם 3> " D:

YuviChan

New member
אההההה../images/Emo2.gif../images/Emo124.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

harar8

New member
עונה

בכלליות: 1.שם: הדר 2.גיל: 19 3.מין (וחסר למי שיכתוב לי פה חזק או כל 5 שעות כמו שעון ): נקבה 4.צבע עיניים: חום כהה 5.צבע שיער: חום כהה 6.גובה: בגלל שכבר ציינתי אותו פעם בפורום אני לא מתביישת^_^ הגובה הוא 1.45 7.מצבך הארוני: חרא 8.פירסינגים: אין (עגילים באוזניים לא נחשבים) 9.קעקועים: אין 10.משקפיים:אין 11.אייסיקיו או מסנג'ר, ציין מספר או כתובת אם נפשך חושקת בכך, שחכתי 12.שפות שאתה מדבר/לומד: אנגלית, בחטיבה למדתי ערבית. 13.תכונות טובות שלך: טובה, אני לא יכולה לתת למישהו אחר להרגיש רע
14.תכונות רעות שלך: ביישנית 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל:אבא שלי. וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? הולכת לאמבטיה כדי לשטוף פנים. 2. מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שינה? על המחשב 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? לא יודעת 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר?אמא שלי 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? חופשה/: 6.מה מפחיד אותך? ג'וקים, חייזרים, רצח, אונס, לחלות במחלות אנושות שאין להן מרפא
7.מה מרתק אותך? אנימות, אמנות, היקום. 8.מה מעציב אותך? אין לי כוח לחשוב עכשיו על דברים מעציבים. 9.מה משמח אותך? כנ"ל שתייה/אכילה: 1. מה המזון האהוב עליך? פיצה, שקשוקה. 2.מה הארוחה החלומית שלך? אין לי 3.מה אתה שותה במהלך היום? מים וקולה 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב) מים, למה שאשתה אלכוהול בלילה? אם כבר טעמתי פעם בירה טובורג באעם לימון זה דווקא היה לי טעים. 5.קפה או תה: תה 6. סוכר או סוכרזית: סוכר 7. מלח או פלפל: גם וגם 8.פלאפל או שווארמה: פלאפל 9.פיתה או לאפה: פיתה 10.סמי או סוסו: סמי 11.אחמד או סלים: אממ... לא ולא 12.מועדון או בית קפה: בית קפה 13.פאב או דאנס בר: לא יודעת לא הייתי בכאלה דברים. 14.תאטרון או ז'אן דארק: תאטרון 15. גלילאו גלילאי או קופרניקוס: גלילאו גלילאי אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים: אין 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? אין לי מושג 3.מעשה נועז שעשית? אכלתי שום לא מבושל 4.מעשה טפשי שעשית? לא יודעת 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: שלעיתים רחוקות אני נכנסת לאתרי סקס (אמיתי) *בורחת* 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? כן, שוודיה, תורכיה, רודוס. 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? ביפן 8.מה יש לך מתחת למיטה? כלום 9.האיבר הכי סקסי בעינך הוא: רגליים
10. מה סקסי בעיניך? הומואים 11. מה רומנטי בעיניך? ארוחה לאור נרות 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? המאה ה- 19 או 18, או לתקופת הרנסאנס ולמה? סתם. 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? סבא שלי ז"ל או אמן מפורסם מהעבר כמו ליאונרדו דה וינצ'י או ואן גוך. 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? לא יודעת מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך? אהבה 2.מה היא המילה השנואה עליך? שנאה 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? לא יודעת 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך? לא יודעת 5.מה היא הקללה האהובה עליך? מניאק 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? קול פעמונים 7.איזה קול/רעש אתה שונא? נחירות 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? עם מוזיקת נבל. 9.גלידה - בכוס או בוופל? גם וגם 10.שוקו או וניל? שוקו 11.חוף או הרים? חוף 12.לישון או לקום? לישון 13.שקיעה או זריחה? שקיעה 14.לילה או יום? לילה וגם יום 15.בזבזן או חסכן? חסכנית 16.קור או חום? חום 17.סערות ברקים - מרגשות או מפחידות? מרגשות 18.הכוס - חצי מלאה או ריקה? חצי מלאה 19.ברגע זה ממש - אם מי היית רוצה להיות ואיפה? בבריכה לא יודעת עם מי. 20.למי אתה מתגעגע? לאח שלי 21. את מי היית לוקח לאי בודד? לא יודעת 22. מה לא האמנת שתעשה בעבר ועשית? לא יודעת, היו הרבה דברים דברים אהובים עליך: 1.צבע: כחול,שחור 2.בעל חיים: כל בעלי החיים 3.ספר (רק אחד! אין לנו כוח לניתוחים מעמיקים) הארי פוטר 4. סרט: שר הטבעות 5.שחקן: אלייז'ה ווד 6.שחקנית: אין 7.דיסק: לא שומעת דיסקים 8.שיר: הרבה שירים יפנים^_^ 9.מקום בילוי: אין 10.פורום אהוב: אינויאשה 11.עונה: אביב 12.מקום להעביר בו חופשה: אילת 13. רכב: מכונית 14. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: אין מישהו כזה 15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: אני עוד אשוב (לא עלה לי משהו אחר) 16. עיתון: ידיעות אחרונות 17. סדרה: סדרות אנימות אין לי כוח לפרט מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת? אולי אתמול 2.זכית לחיוך? לא יודעת 3.הענקת מחמאה? בשבוע שעבר 4.קיבלת מחמאה? לא זוכרת 5.עשית משהו טיפשי? לא יודעת 6.פינקת מישהו? לא פינקתי 7.פינקת את עצמך? לא פינקתי את עצמי אף פעם 8.צחקת? לא יודעת 9.גרמת למישהו לצחוק? לא זוכרת 10.התחרטת על משהו שאמרת? הרבה פעמים רק שאני לא זוכרת מתי זה קרה 11.בכית? לפני חודשים (מי זוכר?) 12. הסתפרת? לא זוכרת האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? לא 2.פחדת מהחושך? לא 3.עשית משהו מסוכן? מה? עליתי על מקום גבוה, אחר כך נפלתי ונפתח לי המצח, זה היה לפני שנים.. 4.יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז? אף פעם לא שכבתי 5.בכית בסרט? אף פעם 6.אמרת "אני אוהב אותך"? אף פעם 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6? לא 8.הופעת בעירום בציבור? לא 9.קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי? איכס לא לאחרונה 1.האדם האחרון שראית: אמא שלי 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: דודה שלי 3.האדם האחרון שהתקשר אליך: מישהי שאני לא מכירה 4.האדם האחרון שאמרת לו :אני אוהב אותך": אין אדם כזה 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך: אין אדם כזה ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? גיוס 2.צביקה הדר או צביקה פיק? לא ולא 3.הראל מויאל או הראל סקעת? לא ולא 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? לא יודעת 5. האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שקראו את התשובות שלך? לא משהו מיוחד 6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? גם ככה אין לי מה לעשות עכשיו 7.האם צחקת בשעה שקראת את המבוא לשעשועון הכרות זה? ממש לא 120. מה דעתך על השאלון ורק שיהיה ככה: בסדר 255. מה תעשה לכותב השאלון האמיתי: ג. תתן לו חיבוק חם.

וואטאשי! הו האימה! ../images/Emo41.gif

1.שם:רעות 2.גיל:13 3.מין:נקבה ^_^ 4.צבע עיניים:חום כהה 5.צבע שיער:שחור 6.גובה:1.60 בערך 7.מצבך הארוני:מה מה??? 8.פירסינגים:אין 9.קעקועים:אין 10.משקפיים:יש בעעע 11.אייסיקיו:244266631 12.שפות שאתה מדבר/לומד:יפנית, אנגלית, ערבית, עברית וקצת ממש ממש קצת ספרדית 13.תכונות טובות שלך:אני שונאת לשקר ושמשקרים לי (אבל אני מודה, אני משקרת מתי שצריך), אני נחמדה בדרך כלל (אולי XD בוהאהאהא) ויש עוד אבל אני צריכה שמישו יגיד מה שהוא חושב... 14.תכונות רעות שלך:אני רעה...מה לעשות...? אוהבת לנקום :) 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל:לדודות שלי XD וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?מפהקת :) 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה?מציירת 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר?שבא לי לרוץ ולתפוס את המחשב ראשונה אבל אחי כבר היה... 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר?את אחותי, היא העירה אותי בשביל שאני אכין לה שוקו T_T 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך?בילוי עם המשפחה והחברים :) 6.מה מפחיד אותך?מחלות! אני מאוד פוחדת ממחלות... 7.מה מרתק אותך?אנימות..וגם הרפתקאות בחיים עם חברים גם שאני בת 13 לפעמים עושים שטויות כמו ילדים בני 3 8.מה מעציב אותך?אני עצובה מדברים מאוד מהר, בגלל העבר שלי שהוא לא חשוב כל כך ^_^ 9.מה משמח אותך?שאני מבלה עם חברות ומספרי ביחד צ'יסבאטים שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך?פאסטה ^_^ 2.מה הארוחה החלומית שלך?חח, אין אחת כזו, אני מעדיפה סלט בדרך כלל ^_^ 3.מה אתה שותה במהלך היום?רק מים 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)?אף פעם, אני שותה רק מים כי נגמלתי מקולה וממיצים אחרים (היה קשה) 5.קפה או תה:תה 6.סוכר או סוכרזית:סוכר 7.מלח או פלפל:מלח 8.פלאפל או שווארמה:פלאפל ^_^ 9.פיתה או לאפה:פיתה 10.סמי או סוסו:הא...? 11.אחמד או סלים:יאי איזה שאלות מצחיקות XD 12.מועדון או בית קפה:בית קפה אני לארג'ית 13.פאב או דאנס בר:אף אחד מהם XD 14.תאטרון או ז'אן דארק: גם אף אחד מהם 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס:גלליאו נראה לי :X אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים?לה לי הו ^_^ 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה?האמת שאני לא יודעת אני חושבת שחצי הייתי משאירה להצמי וחלק תורמת לעניים או משו 3.מעשה נועז שעשית?וואי יש הרבה! הכי נועז היה שניסיתי לעשות סוס עם האופניים שלי והתעופפתי....היה כיף XD אהה וגם עליתי בפעם הראשונה שלי על הסוכרייה בלונה פארק למרות שאני פחדנית אני חושבת שזה דיי נועז להעיף את הפחד... 4.מעשה טפשי שעשית?יצאתי מהבית כשהיה יום יפה למרות שהיה כתוב בתחזית שיירד גשם (עם אופניים), ונסעתי בשטחים עם בוץ וכאלה עם חברה ואז ידר עלינו גשם והאדמה נהייתה ממש רכה ולא הצלחנו לחזור XD 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך:הרגל דיי דבילי זה לומר במקום שלום לה לי הו ^_^ 6.האם היית בחו"ל, ואיפה?טורקיה לפני חודש... 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת?הוואי! 8.מה יש לך מתחת למיטה?מפלצת! סתם!!!! חח כלום...רק אבק שצריך לנקות כבר.. 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא:בעו בעו בעו *מצונזר* בעו בעו בעו 10. מה סקסי בעיניך?בעו בעו בעו בעו *מצונזר??* מעו! 11. מה רומנטי בעיניך?ירח מלא ^_^ 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה?לחזור להיות בת 8 ולנקום בכל מי שעשה לי רע, אני כל כך רוצה שזה יקרה! 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה?אז סבא שלי שנפטר, רציתי להכיר אותו, לפי התמונות ולפי מה שאבא שלי מספר הוא היה אדם טוב לב וחבל שלא זכה לראות נכדים T_T 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך?ספורט מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך?לה לי הו.. 2.מה היא המילה השנואה עליך?כל משהוא שעלול להעליב מישו ^_^ 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית?מדליק מבחינת מה.? 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך? 5.מה היא הקללה האהובה עליך?כוס אמעק 6.איזה קול/רעש אתה אוהב?חח יש במשחק ריימן איזה קול שאני אוהבת XD 7.איזה קול/רעש אתה שונא?אמבולאנס 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן?קפה, עוגה...ושיהיה חם! 9.גלידה – בכוס או בוופל?בכלל לא אני שונאת גלידה 10. שוקו או וניל?שוקו 11. חוף או הרים?הרים 12. לישון או לקום?לישון 13. שקיעה או זריחה?שקיעה 14. לילה או יום?יום 15. בזבזן או חסכן?בזבזן 16. קור או חום?חום 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות?מרגשות 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה?חצי מלאה ^^ 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה?עם המשפחה שלי בבריכה XD 20. למי אתה מתגעגע?לאף אחד, חח... 21. את מי היית לוקח לאי בודד?את אח שלי XD הוא מצחיק ותמיד אנחנו רבים מעו 22.מה לא האמנת שתעשה בעבר ועשית?עמדתי מול המאוורר ואמרתי אההההה חי חי דברים אהובים עלייך:לומר:"לך תנגב חומוס!" חח 1.צבע:תכלת 2.בעל חיים:כלב 3.ספר (רק אחד! אין לנו כוח לניתוחים עמוקים):לא קוראת ספרים! 4.סרט:עידן הקרח ^_^ 5.שחקן:אף אחד 6.שחקנית:= 7.דיסק:= 8.שיר:אמממ משו טאץ' חח 9.מקום בילוי:באולינג ^_^ 10. פורום אהוב:נארוטו 11. עונה:= 12. מקום להעביר בו חופשה:- 13. רכב:- 14. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה:בן דוד שלי הקרצייה 15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה:לה לי הו!!!! 16. עיתון:- 17. סדרה:נארוטו! מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת?היום 2.זכית לחיוך?היום 3.הענקת מחמאה?אף פעם אני לא נוהגת להחמיא :) אבל כשאני מחמיאה כולם מרוצים :) 4.קיבלת מחמאה?המון! 5.עשית משהו טפשי:ניסיתי להכין פאסטה XD 6.פינקת מישהו?לא חח 7.פינקת את עצמך? תמיד 8.צחקת?כה 9.גרמת למישהו לצחוק?כן 10.התחרטת על משהו שאמרת?מלא פעמים 11.בכית?כן 12.הסתפרת?כן האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו?לא 2.פחדת מהחושך?לא 3.עשית משהו מסוכן? מה?לא 4.יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז?- 5.בכית בסרט?כן חח במלך האריות XD 6.אמרת "אני אוהב אותך"?כן 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6?לא 8.הופעת בעירום בציבור?לא 9.קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי?- לאחרונה 1.האדם האחרון שראית:אחי 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון:חברה 3.האדם האחרון שהתקשר אליך:חברה :) 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך" סתם מישו שאני לא אוהבת היום.. 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך:אף אחד ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך?- 2.צביקה הדר או צביקה פיק?צביקה פיק 3.הראל מויאל או הראל סקעת?סקעת 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל?לא XD 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך?חח בת אל קראי XD 6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע?כן 7.האם צחקת בשעה שקראת את המבוא לשעשועון הכרות זה?מלא 120. כן כן, 120, מה דעתך על השאלון ורק שיהיה ככה : 255. מה תעשה לכותב השאלון האמיתי: א.תסקול אותו באבנים ב.תנשק אותו ג.תתן לו חיבוק חם ד.תגיד לו תודה ותברח כמו מסכן שנס על חייו ה.ב' וג' ואז א' ו.ב וג' ז.מממ, תחשבו לבד . א!!!!!!!!! חחח

PakoLina

New member
אהאהאה.../images/Emo118.gif

1.שם: נעם. אה לא!!1 חנ. P: 2.גיל: 12 ושלושה חודשים ושבועיים בערך. 3.מין (וחסר למי שיכתוב לי פה חזק או כל 5 שעות כמו שעון ): נקבה, כמדומני. 4.צבע עיניים: חום כהה, כמה אמרו לי שיש להן גוון אדמדם כזה XP אני מקווה שכן ם:; 5.צבע שיער: חום כהה-שחור. 6.גובה: 1.63 7.מצבך הארוני: שו? ._. 8.פירסינגים: עגילים רגילים באוזניים, נחשב? P: 9.קעקועים: לע. 10.משקפיים: בתניים לא, אבל יהיה בעתיד. 11.אייסיקיו או מסנג'ר, ציין מספר או כתובת אם נפשך חושקת בכך - [email protected] 12.שפות שאתה מדבר/לומד: אנגלית, ערבית משנה הבאה =.= ושפות שאני יודעת כמה מילים: יפנית, צרפתית, וספרדית. אה, שכחתי משו.. עברית :) 13.תכונות טובות שלך: אמאמאמ לאדעת ()*&^%$#@245 14.תכונות רעות שלך: עזבואותיבאמאשלכם >; יש יותר מדיי. 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: כמעט כל אחד שפוגש אותי אומר לי שאני דומה לאיזה חבר\חברה שלו או מישהו שהוא מכיר X_X וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? הולכת להשתין. 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? סוגרת את הספר, מכבה את המוזיקה ואת האור. 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? על האמא הקרצייה שלי שמעירה אותי ב 11. נו, נו. 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? אמא. 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? בבית, מול המחשב. 6.מה מפחיד אותך? החטיבה. 7.מה מרתק אותך? הוסט קלאב X3 וכרגע, גם ארטמיס פאול *.* 8.מה מעציב אותך? ריבים וזה בפורום. 9.מה משמח אותך? מפגשים ^___^; שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? כל דבר משמין, לצערי. >: 2.מה הארוחה החלומית שלך? כנ"ל. ;; 3.מה אתה שותה במהלך היום? מים, נסטי. 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)? אני לא שותה במהלך הלילה P: 5.קפה או תה: קפה 3> 6.סוכר או סוכרזית: סוכרזית D: 7.מלח או פלפל: מלח. 8.פלאפל או שווארמה: פלאפל. אבלע זה משמין >; 9.פיתה או לאפה: שום פיתה, שום לאפה. איזה פריכון אורז או פתית או פריכיעוד כזה, או מקסימום פרוסת לחם קל. >< 10.סמי או סוסו:נה.. לא בטעם שלי. 11.אחמד או סלים: סלים 3> 12.מועדון או בית קפה: ביתקפה. 13.פאב או דאנס בר: פאב. 14.תאטרון או ז'אן דארק: המ? אני מניחה שתיאטון. 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: ג"ג. אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? האקונה בטטע? |מקורית| 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? שומרת אותו, עד שיהיה לי על מה לבזבז אותו. 3.מעשה נועז שעשית? ירדתי במדרגות. 4.מעשה טפשי שעשית? הייתה לי סחרחורת והחלקתי במדרגות ועכשיו אני לא יכולה לדרוך על הרגל >.> 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: אם זה נחשב משעשע? אני מקלפת לק תוך כדיי שינה XP אה, וגם, כשהייתי קטנה, אם היו מעירים אותי משינה עמוקה, הייתי יכולה לקיים דו שיח שלם והזוי עם זה שהעיר אותי, תוך כדיי שינה. 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? ארה"ב X2, תורכיה, רודוס, לונדון, קנדה, תאילנד. [חזרתי חמישה ימים לפני הצונאמי םם;] 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? ארה"ב. 8.מה יש לך מתחת למיטה? אין מקום מתחת למיטה X3 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: עיניים. 10. מה סקסי בעיניך? שרגע ושרגא 333> גם ה"ואנס", וגם הבובה 3> 11. מה רומנטי בעיניך? יחסים בין שרגא וגיורא. (גיורא? בכלמקרה, הואנס המאגניבות של שקדע.) 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? ליוני. אני רוצה לצלול שוב עם דולפינים *..* 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? שבא, ושתי הסבתות. 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? ריקוד. >: מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך? שרגעא 3> 2.מה היא המילה השנואה עליך? לא! >O< 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? יצירתית - לראות ציורים של אנשים מוכשרים. 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך? ש"ב..? 5.מה היא הקללה האהובה עליך? סעמק. 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? שירים של דיסני ומצוירים XP וסתם, כמה שירים אקראיים של כלמיני להקות. 7.איזה קול/רעש אתה שונא? רוני. 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? אני מקווה ._. 9.גלידה – בכוס או בוופל? וופל, דע, 3< 10. שוקו או וניל? וניל *O* 11. חוף או הרים? גם וגם. תלוי. 12. לישון או לקום? לישון. 13. שקיעה או זריחה? שקיעה. 14. לילה או יום? לילה. 15. בזבזן או חסכן? בין לבין. 16. קור או חום? קור. 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? מרגשות. 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? לפעמים ולפעמים. 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? במפגש עם כולם ם: 20. למי אתה מתגעגע? הרבה. >: 21. את מי היית לוקח לאי בודד? את המחשב ם: 22.מה לא האמנת שתעשה בעבר ועשית? עגילים. דברים אהובים עלייך: 1.צבע: שחור, סגול, אדום. 2.בעל חיים: תוכים, סוסים, כלבים, חתולים, אעמ.. הכל D< 3.ספר (רק אחד! אין לנו כוח לניתוחים עמוקים): אין רק אחד ;-;" אמאמ כל הסדרה של ג'ורג'יה, ה"פ, וגם ארטמיס פאול נחמט. 4.סרט: אוטסין פאוורס XD; כנפיים שבורות.. הטיטניק
אע.. כמעט כל סרט שאני רואה אני אוהבת. 5.שחקן: ג'וני דפ 3: 6.שחקנית: קיירה נייטלי, וגם זאת שמשמחקת את רוז בטיטניק >O< אה >O< שכחתי איך קוראים לה. סתם. היא כזאת מושית כסיט 3> 7.דיסק: לאדעת. 8.שיר: כלמיני של דיסני ומצויירים. 9.מקום בילוי: בית, מחשב, שופינג. 10. פורום אהוב: נחשו 3< 11. עונה: חורף. 12. מקום להעביר בו חופשה: בית, מחשב. 13. רכב: לאדעת. 14. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: כנ"ל. 15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: " או סקור! ג'ובלייה מה טט. אדה מואה, סיל וו פלה?" 16. עיתון: אע. 17. סדרה: הוסט, נחשב? י.י" מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת? אתמול. 2.זכית לחיוך? אתמול. 3.הענקת מחמאה? היום. 4.קיבלת מחמאה? אתמול >O<" 5.עשית משהו טפשי? היום. 6.פינקת מישהו? אתמול. 7.פינקת את עצמך? כל הזמן P: 8.צחקת? אתמול. 9.גרמת למישהו לצחוק? אתמול.. אני מקווה P: 10.התחרטת על משהו שאמרת? אתמול. 11.בכית? היום. כמעט >O< 12.הסתפרת? לפני כמה חודשים. האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? לא P: 2.פחדת מהחושך? כן. 3.עשית משהו מסוכן? מה? לאזוכרת, אני מניחה שכן. 4.יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז? בטח .. כל הזמן! B-] 5.בכית בסרט? כמעט בכל סרט אני בוכה. 6.אמרת "אני אוהב אותך"? האיהאי. 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6? לא P: 8.הופעת בעירום בציבור? לא.. אבל חלמתי מלא פעמים, כשהייתי קטנה, שאני הולכת לבצפר בלי בגדים ואני לא מבינה מה לא בסדר >< 9.קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי? לא. לאחרונה 1.האדם האחרון שראית: אמא שלי. 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: יובע. 3.האדם האחרון שהתקשר אליך: יובע. 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך" - "דאיייסקי" לעומרצ'אן 3> 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך: אנוכי. ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? משעמם לי.. אני מניחה שאני אלך לישון. 2.צביקה הדר או צביקה פיק? אף אחד מהם. 3.הראל מויאל או הראל סקעת? כנ"ל. 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? בטח שלא >.>; 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? דאייסקי 3> 6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? בטח. 7.האם צחקת בשעה שקראת את המבוא לשעשועון הכרות זה? לא.

PakoLina

New member
אה, לא. XP../images/Emo118.gif

הבנת אותי לא נכון ם: יש לי מתחת למיטה מיטה נפתחת, ככה שפשוט אין רווח בין המיטה לרצפה. אבל אני מניחה שגם אם היה רווח בין המיטוה שלי לריצפה, לא היה שם מקום P:

למעלה