לא צריך באמת ];

גמני רוצה D:

1.שם:יובל/פוקולו 2.גיל:עוד 3 חודשים פחות יומיים יומולדת 13 3.מין (וחסר למי שיכתוב לי פה חזק או כל 5 שעות כמו שעון ):בת 4.צבע עיניים:חום 5.צבע שיער:שחום 6.גובה:מטר 56 7.מצבך הארוני:מאושרת...ניראה לי שאמא שמה משהו בסויה
8.פירסינגים:הייתי רוצה ); 9.קעקועים:לאחותי יש 4 על הגב והיא הולכת לדגמן אותם!D: (אולי בעתיד אחד...נחשוב על זה XD;;) 10.משקפיים:נופ 11.אייסיקיו או מסנג'ר, ציין מספר או כתובת אם נפשך חושקת בכך :[email protected] 12.שפות שאתה מדבר/לומד:אנגלית,עיברית,ועוד מעט ערבית ויפנית...00;;; 13.תכונות טובות שלך:סלחנית,אדישה ורגועה 14.תכונות רעות שלך:סלחנית עדישה ורגועה 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: אמא שלי אבא שלי נהסאן-גוש 1 נהסאן-גוש 3 וקצת יותר מדויק: משפחה...0.0;; 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?שותה חלב... 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה?משחקת סנייק X_X 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר?ענת 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר?אמא -____-;;; 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך?עם חברים 6.מה מפחיד אותך?כלום, אני אדישה. 7.מה מרתק אותך?הסיפורים של נהסאן-גוש 1 8.מה מעציב אותך?כשאנשים ניפגעים,מתים- פיזית או ריגשית. 9.מה משמח אותך?כשאומרים לי שאוהבים אותי ^____^ שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך?איטלקי...*.* 2.מה הארוחה החלומית שלך?ארוחה איטלקית 3.מה אתה שותה במהלך היום?מיים 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)?פינקולדה D:! (כשאבא מרשה -___-) 5.קפה או תה:קפה 6.סוכר או סוכרזית:סוכר 7.מלח או פלפל:מלח 8.פלאפל או שווארמה:פלאפל (דיי-לירצוח-חיות$%#$WG%E$) 9.פיתה או לאפה:החלטה קשה...שניהן! 10.סמי או סוסו:סמי 11.אחמד או סלים:סלים נישמע יותר ידידותי...אולי כי אחמד זה יותר שם של מחבלים מאשר סלים 0_ם 12.מועדון או בית קפה:בית קפה 13.פאב או דאנס בר:פאב 14.תאטרון או ז'אן דארק:תאטרון 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס:דה-וינצ'י! אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים?להישאר רגועה, לקחת את האמת לאותו רגע ולא בכלליות-ולא,אבל בשום פניום ואופן לא-לקטלג אנשים. 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה?תורמת רבע לבית-חולים, את השאר אני מבזבזת על אנימה-מנגה וצרכים יום-יומיים. 3.מעשה נועז שעשית?צעקתי על אמא .__. 4.מעשה טפשי שעשית?צעקתי על אמא XD 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך:לינשוך את עצמי .__. 6.האם היית בחו"ל, ואיפה?לא, אבל בעוד 3 חודשים וחצי אני טסה לחודש לארה"ב D: 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת?ארה"ב 8.מה יש לך מתחת למיטה?סדינים 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא:אין אחד כזה... ._. 10. מה סקסי בעיניך?כלום >>;;; 11. מה רומנטי בעיניך?ליצפות בכוכבים D:! 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה?לגיל 6. ככה יחשבו שאני גאון ויקפיצו אותי כיתות D:! 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה?אף אחד. 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך?ציור -_________-;;; מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך?ניוטו 2.מה היא המילה השנואה עליך?פגיעה 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית?מפגשים עם החברות שלי D: 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך? שיגרה. 5.מה היא הקללה האהובה עליך?יש הרבה, נו, אני בארשבעית XD 6.איזה קול/רעש אתה אוהב?אין מסוימים... 7.איזה קול/רעש אתה שונא?הרבה...@@ 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן?מי אמר שאני הולכת לגן-עדן? XD סתםסתם. אמ...ממש לא בצורה מיוחדת, קודם כל שאני אגיע לשם XD;;; 9.גלידה – בכוס או בוופל?וופל 10. שוקו או וניל?שוקו 11. חוף או הרים?הרים 12. לישון או לקום?לישון 13. שקיעה או זריחה?שקיעה 14. לילה או יום?יום 15. בזבזן או חסכן?חסכן 16. קור או חום?קור 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות?מרגשות 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה?חצי מלאה 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? אהם. *עם אה...עם החברה שלי, אני מניחה ^^ 20. למי אתה מתגעגע?לחברה שלי 21. את מי היית לוקח לאי בודד?את החברה שלי...@@ 22.מה לא האמנת שתעשה בעבר ועשית?אגיד לחברה שלי שאני אוהבת אותה(?) XD דברים אהובים עלייך: 1.צבע:שחור 2.בעל חיים:אוגר 3.ספר (רק אחד! אין לנו כוח לניתוחים עמוקים):הארי פוטר 4.סרט:הארי פוטר ~.~ 5.שחקן:ג'וני דפ
6.שחקנית:אין... 7.דיסק:נייטוויש
8.שיר:יותר מידי 9.מקום בילוי:קניון הנגב, דיזינגוף סנטר. 10. פורום אהוב:בליץ' 11. עונה:חורף! 12. מקום להעביר בו חופשה:כינרת 13. רכב:אופניים 14. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה:רוני... היא מאוד מועילה XD 15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה:"טומי בן אנוש" XDDD 16. עיתון:מעריב 17. סדרה:12 הממלכות D: מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת?היום 2.זכית לחיוך?היום 3.הענקת מחמאה?היום 4.קיבלת מחמאה?היום 5.עשית משהו טפשי? תמיד 6.פינקת מישהו?אתמול 7.פינקת את עצמך?אני מסתדרת ככה, בשבילי כל יום זה פינוק ^^ 8.צחקת?היום 9.גרמת למישהו לצחוק?היום 10.התחרטת על משהו שאמרת?היום 11.בכית?אני לא זוכרת 12.הסתפרת?לפני שנה וחצי האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו?לא 2.פחדת מהחושך?כן 3.עשית משהו מסוכן? מה?הרבה, לא זוכרת מה @@ ניראה לי שאחד מהם זה לעלות על הגג של אחד מבניניי בית הספר הקודם שלי XD 4.יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז?לא00;;;; 5.בכית בסרט?כן...טיטניק... גיל 4 -_____-;;; 6.אמרת "אני אוהב אותך? היום או אתמול... 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6?נופ 8.הופעת בעירום בציבור?לא 00;;; 9.קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי?לא X________X לאחרונה 1.האדם האחרון שראית:אמא 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון:החברה שלי 3.האדם האחרון שהתקשר אליך:החברה שלי @@ 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך"החברה שלי (?) XD 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך:אחותי...או שני ביומולדת שלי...אני לא בדיוק זוכרת... ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך?ליפגוש חברה שבוע הבא 2.צביקה הדר או צביקה פיק?הדר 3.הראל מויאל או הראל סקעת?אף אחד @___@ 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל?לא ממש אבל משעשעמם לי אז אני עונה עליו...XD 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? אני אתן לכן דברי קטן וחמוד בשם מישע אם אתן קוראות את הכל! 6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע?מאוד. 7.האם צחקת בשעה שקראת את המבוא לשעשועון הכרות זה?לא@@ 120. כן כן, 120, מה דעתך על השאלון ורק שיהיה ככה : הוא בסדר...אני חושבת@@ 255. מה תעשה לכותב השאלון האמיתי: א.תסקול אותו באבנים ב.תנשק אותו ג.תתן לו חיבוק חם ד.תגיד לו תודה ותברח כמו מסכן שנס על חייו ה.ב' וג' ואז א' ו.ב וג' ז.מממ, תחשבו לבד .
אני לא יצירתית כרגע...@@

למעלה