המשך...הציייייייייילוו../images/Emo6.gif
אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? לחשוב חיובי-ייצא חיובי 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? קופצת משמחה ואז תורמת חלק לכל מיני עמותות... 3.מעשה נועז שעשית? אין....אההה בעצם עליתי על מפלי האימה בסופרלנד (בשבילי זה הישג) 4.מעשה טפשי שעשית? אמרתי משו לא במקום...
5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: אין... 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? הייתי באנגליה ובהולנד... 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? בארה"ב....אבל נחמד לי בארץ
8.מה יש לך מתחת למיטה? סקייטבורד, נעליים, שקית עם בובות, שערות של הכלבה שלי, אבק וגם איזשהו משחק... 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: יש כמה....שיניים (במידה והן יפות), עיניים, שפתיים ושיער
וגם נשמה טובה
10. מה סקסי בעיניך? אימו בויז!
11. מה רומנטי בעיניך? ארוחה ערב לאור נרות... 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? לשום תקופה...צריך לחיות את החיים
13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? מההיסטוריה
שום דמות אבל סבא שלי נפטר לפני שנתיים וחצי והוא מאוד חסר לי
14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? כישרון בציור...ובמתמטיקה
מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך? פוקי 2.מה היא המילה השנואה עליך? מלפפון (למרות שהוא טעים) 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? לא יודעת.. 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך? מכוערים... 5.מה היא הקללה האהובה עליך? כוס אמאש'ך בגבס!! 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? קול של כזה שנותנים ביס במשו קריספי...כמו שהכלבה של אוכלת במבה.. 7.איזה קול/רעש אתה שונא? צרחות של ילדים קטנים! 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? בברכות... 9.גלידה – בכוס או בוופל? בוופל! 10. שוקו או וניל? שוקו! 11. חוף או הרים? חוף! 12. לישון או לקום? לישון! (בעצם תלוי למה צריך לקום) 13. שקיעה או זריחה? גם וגם
14. לילה או יום? שניהם... 15. בזבזן או חסכן? תלוי.... 16. קור או חום? פושר....@__@ 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? תלוי עד כמה הן קרובות.. 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? גם וגם...אבל תמיד להסתכל על החצי המלא..וזהירות לא לטבוע...[זה היה עלוב...
] 19. ברגע זה ממש – עם מי היית רוצה להיות ואיפה? עם סבא שלי...בבריכה 20. למי אתה מתגעגע? לסבא שלי... 21. את מי היית לוקח לאי בודד? את הכלבה שלי
22.מה לא האמנת שתעשה בעבר ועשית? שאני אכשל במבחן...או אקבל פחות מ-90 באנגלית דברים אהובים עלייך: 1.צבע: כתום, ורוד בהיר, ירוק וסגול 2.בעל חיים: כלב וסוס
3.ספר (רק אחד! אין לנו כוח לניתוחים עמוקים): המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה 4.סרט: שודדי הקאריביים (שניהם) ג'וני דפ
ג'ק ספארו
5.שחקן: ג'וני דפ
6.שחקנית: קירה נייטלי
7.דיסק: האלבום של Panic! at the disco 8.שיר: של פאניק... 9.מקום בילוי: כיכר ברבור בשהם....או אוטאקו
10. פורום אהוב: פורומאינו
^-^ 11. עונה: קיץ 12. מקום להעביר בו חופשה:שופינג בניו יורק! 13. רכב: אוטו גדול
אולי ג'אמפי 14. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: לא אומרת.. '_' 15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: "נחשי במה שאני רוקדת...אני רוקדת בתחתונים!" 16. עיתון: ראש1...נחשב? 17. סדרה: חברים....אי'ל בי ד'ר פור יוווווווווווווווווווווווווווווווו :ם מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת? כשכתבתי את התשובה לשאלה הקודמת
2.זכית לחיוך? כל יום אני זוכה לחיוך! 3.הענקת מחמאה? כל יום וכל דקה להכלבה היפיופה שלי
4.קיבלת מחמאה? היום....אמרו לי שהשיער שלי יפה! 5.עשית משהו טפשי? כל הזמן... 6.פינקת מישהו? את הכלבה שלי...בבוקר 7.פינקת את עצמך? אכלתי בייגלה לפני חצי שעה
8.צחקת? כל הזמן אני צוקחת....אבל הצחוק שלי מכוער ומעצבן!!! (וגם החיוך) 9.גרמת למישהו לצחוק? לחברה שלי...לפני חצי שעה 10.התחרטת על משהו שאמרת? כל הזמן.... 11.בכית? לפני שבועיים בערך... 12.הסתפרת? לפני המון זמן...אבל מחר אני מסתפרת שוב.. האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? כן...אבל כשהלכתי להגיש תלונה....אני ילדה טובה
2.פחדת מהחושך? כן!! עדיין! 3.עשית משהו מסוכן? מה? לא זוכרת.... 4.יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז? אני בת 12...ותמימה...בעצם לא... 5.בכית בסרט? לא... 6.אמרת "אני אוהב אותך"? כן
לכלבה שלי
7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6? לא 8.הופעת בעירום בציבור? לאאאאאאא 9.קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי?לאאאאאאאאאאאאאאאאאא לאחרונה 1.האדם האחרון שראית: 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: 3.האדם האחרון שהתקשר אליך: 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך" 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך: ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? יומולדת לסבתא במקס ברנר...היום
2.צביקה הדר או צביקה פיק? צביקה הדר....יותר שומן! 3.הראל מויאל או הראל סקעת? אף אחד!! 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? לא... 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? אני אוהפת אותכם 3> 6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? כן...דיי..... 7.האם צחקת בשעה שקראת את המבוא לשעשועון הכרות זה? לא 120. כן כן, 120, מה דעתך על השאלון ורק שיהיה ככה : למה צריך אותו? 255. מה תעשה לכותב השאלון האמיתי:
א.תסקול אותו באבנים
ב.תנשק אותו ג.תתן לו חיבוק חם ד.תגיד לו תודה ותברח כמו מסכן שנס על חייו ה.ב' וג' ואז א' ו.ב וג' ז.מממ, תחשבו לבד